WordPress-Website-Onderhoud | WordPress Website Maintenance

U KAN MAKKELIJK ZELF EEN WEBSITE BEGINNEN EN ONDERHOUDEN DOOR DEZE “GRATIS” CURSUS TE VOLGEN

Mijn diploma

THEO-HERBOTS

COPYWRITER: You can translate this on my website in 110 Languages

“Onbekend is onbemind, Tot men de stap zet en ermee begint”

Theo-Herbots-Social-Media en Internet

OUR

Den-Theo Blogger

Begin te Bloggen en wordt door “Velen” Geliefd en Bemind

Ik zal er U met heel veel genoegen in begeleiden

THEO-HERBOTS (DEN-THEO) IS ER VOOR U !!!!!

Everything you need to create a beautiful website

Kijk en Geniet, er ligt voor U iets Geweldig in het Verschiet

Maar lees eerst het artikel hier beneden

Naar de Cursus (GRATIS EN ZONDER VERDERE VERPLICHTINGEN° ==>> 23 augustus2018

4

Hoe u het verkeer op uw WordPress Blog gemakkelijk kunt vergroten

Hoe het verkeer op WordPress Blog te vergroten

Hoe meer lezers op je blog te krijgen, is waar elke blogger mee worstelt tijdens zijn blogreis.

Goede content maken is één ding, maar mensen laten lezen is een heel ander verhaal.

De reden dat de meeste bloggers met dit probleem worden geconfronteerd, is dat ze helemaal gaan voor blogschrijven door hun 100 procent te geven en vervolgens achterover leunen en wachten tot hun miljoenen lezers op magische wijze verschijnen. (we weten allemaal hoe dat eindigt!)

Er zijn veel andere dingen die je moet doen om je blogverkeer te vergroten, en dat is waar we het hier over gaan hebben.

Al deze tips en oplossingen zijn goed getest en bewezen resultaten te leveren met verkeersboosters op uw WordPress-blog.

Dus, zonder verder oponthoud, laat je erin springen! Zullen we?

Maak uw blog SEO vriendelijk

Ik weet zeker dat je op veel plaatsen het woord ‘SEO’ tegengekomen bent . Dit is een van de belangrijkste aspecten als het gaat om het genereren van verkeer. Zoekmachineoptimalisatie zorgt niet alleen voor meer verkeer, maar het beste deel ervan is dat u organisch verkeer ontvangt .

Bezoekers vergroten bij het plaatsen van berichten met behulp van SEO

Je blog rangschikken op zoekmachines en zoeken naar trefwoorden, dat is waar het bij SEO om draait.

Wanneer uw website goed is geoptimaliseerd, krijgt u meer organisch verkeer door betere resultaten in de zoekresultaten van zoekmachines en dus zult u merken dat meer mensen uw website bezoeken en uw blog lezen.

Hier is hoe je het kunt doen:

Metatitel en beschrijving: de metatitel en -beschrijving is de titel die in de zoekresultaten wordt weergegeven.

De metatitel en beschrijving moeten kort zijn en minstens één of twee getargete zoekwoorden bevatten.

Ik zou aanraden om de Yoast SEO plug- in hiervoor te gebruiken, omdat het deze taak voor u kan maken als een taartwandeling .

Tags en categorieën maken: de tags en categorieën zijn geweldig om uw blogs te ordenen, maar ze kunnen ook nuttig zijn bij het optimaliseren. Vergeet niet om uw berichten met tags te bombarderen, omdat u hierdoor op een spammer lijkt. Het gebruik van 4-5 tags is goed.

Interne koppeling: interne koppeling is een goede praktijk wanneer dit met mate wordt gedaan. Door contextuele links met goede verwijzingen in je blog aan te bieden, kunnen gebruikers meer details over hetzelfde onderwerp krijgen en blijven ze langer op de website.


Verbeter de inhoudkwaliteit

Content is King – Bill Gates, 1996

Dit citaat houdt zijn klep nog steeds vast na 22 jaar.

Er is hier geen discussie over, ongeacht welke tip of tactiek je kunt toepassen als je content niet up to date is, krijg je geen resultaten die je verwacht.

Bezoekers verhogen per bericht op inhoudskwaliteit

Het motief van de gebruiker op je blog is om iets te leren of om zichzelf te vermaken. U moet het probleem van uw bezoekers begrijpen en vervolgens de blog overeenkomstig maken.

Als uw inhoud goed genoeg is om aan hun verwachtingen te voldoen, kunt u zich verheugen op hun bezoek. Daarnaast doen tevreden klanten het delen voor u online en offline, waardoor u in ruil vaker meer verkeer ontvangt.

Probeer meer waarde toe te voegen aan uw blogs door hulpmiddelen voor visuele gegevens toe te voegen, zoals infographics, video’s en zelfs afbeeldingen . Hierdoor blijven de kijkers betrokken en blijven ook verloren interesses over.

U kunt ook proberen variaties in uw inhoud uit te voeren, zoals zelfstudies of blogs, interviews en aan evenementen gerelateerde artikelen. Gemengde maar gerelateerde berichten creëren uiteenlopende inhoud en bieden u de kans om met nieuwe ideeën te experimenteren.


Kies zorgvuldig de titel

De titel is net zo belangrijk als de blog. Uw titel is het eerste stuk informatie waarmee uw gebruiker samenwerkt en besluit of niet. Als uw titel niet aantrekkelijk genoeg is, leest de gebruiker uw artikel misschien niet eens, hoe goed het ook is.

Bezoekers op postniveau vergroten door de juiste titels te geven

Met betrekking tot SEO moet u ervoor zorgen dat de titel betrekking heeft op de beoogde zoekwoorden, zodat deze u ook helpt bij het verkrijgen van betere posities in zoekmachines.

Maak de titel aantrekkelijk en pakkende genoeg om de gebruiker te overtuigen om erop te klikken en er meer over te lezen. Een pakkende titel is belangrijk maar onthoud; het moet een perfecte weergave van je blog zijn.

Je kunt geen titel hebben zoals “10 promotietechnieken die Google Adsense neerschudden”, tenzij je echt een goede lijst hebt met technieken die Google Adsense afschudden met een goed bewijs om een ​​back-up van die gegevens te maken. Het hebben van indrukwekkende titels maar middelmatige inhoud zal alleen je inkomende verkeer hinderen.


Blog regelmatig

Je kunt geen enkele of een paar blogs hebben en veel bezoekers verwachten en het hebben van veel blogs is trouwens ook hier niet de sleutel. De sleutel hier is om regelmatig te bloggen, niet te vergeten dat ook te doen met behoud van de kwaliteit.

Bezoekers vaker post maken door regelmatig te bloggen

Het belangrijkste om hier op te letten is de regelmaat. Regelmatig zijn doet veel en gaat een lange weg omdat het helpt bij het behouden van de gebruikers en hen ook betrokken houdt.

Stel een frequentie in voor je blog waarop je je comfortabel voelt. Houd er rekening mee dat frequentie niet betekent dat u te vaak berichten plaatst, maar een tempo waarin u berichten plaatst met behoud van de kwaliteit.

Als je dit serieus meent, probeer dan te voorkomen dat je onverwacht lange pauzes op je blog zet en die frequentie behoudt.

Zorg ervoor dat u regelmatig kwaliteitsinhoud maakt en uw lezers meer inhoud geeft.


Gebruik een professioneel blogontwerp

Presentatie is belangrijk. Periode.

Stel je voor dat je het meest elegante diner hebt, maar in een gebroken, stinkend oud restaurant en aan de andere kant, met een gewone tomatensoep op een heuvelstation met een spectaculair uitzicht. Je weet waar je liever voor gaat.🙂

Goede inhoud hebben is één ding, maar als je het niet op een goed ontworpen manier kunt presenteren , dan heeft het geen zin. Er zijn duizenden uitstekende gratis en premium thema’s die je kunt gebruiken, maar als je niet weet hoe je moet coderen, kan het aanpassen van je thema een probleem zijn.

Gebruik een professioneel blogontwerp

Wat te doen in dat geval?

Ik zal voorstellen om iets verder te denken dan alleen een thema. Als uw blog er niet goed uitziet of er niet uitziet zoals u wilt, kunt u deze eenvoudig aanpassen met de Blog Designer-plug-in .

Met deze tool kun je de weergave van je blog veranderen en controle krijgen over elk klein detail van je WordPress-blog en het de WOW-factor geven.

Probeer Blog Designer WordPress Plugin te gebruiken

Er zijn twee versies van deze tool: gratis en premium. Zonder twijfel komt de premium-versie met krachtigere opties, maar als je het uitprobeert, kun je beginnen met de gratis versie . Als u hiermee bekend bent, kunt u de plug-in op elk gewenst moment upgraden naar de premium-versie .

Bezoekers op post verbeteren door goed postontwerp

U kunt kiezen uit vooraf ontworpen sjablonen en deze met uw aanpassingen verder brengen. U kunt bijna elk aspect van het ontwerp letterlijk wijzigen met de aanpassingsopties in de instellingen, gaande van een marge tot de hele sjabloon.

Het maakt niet uit hoe je je blog ontwerpt, zorg dat deze netjes en schoon is en een goede spatiëring heeft met leesgemak. Een andere geweldige truc om uw bezoekers te laten blijven, is door aan het einde van de blog gerelateerde blogs toe te voegen, omdat dit helpt bij het behouden van de gebruikers door nuttige dingen te tonen die u te bieden heeft.

gerelateerde berichten


Omarm de kracht van sociale media

In het huidige tijdperk doet een uitstekende aanwezigheid op sociale media veel meer dan je je kunt voorstellen. Het gaat niet alleen om de aanwezigheid, het hebben van goed beheerde sociale profielen helpt bij het ophalen van meer bezoekers en het up-to-date houden van uw blog en updates.

Bezoekers vergroten via social media

U kunt de social-mediahulpmiddelen voor automatisch delen inbrengen om uw taak gemakkelijker te maken door sociale accounts actief te houden.

Bepaal ook welk sociaal platform het beste bij u past als het om uw blog gaat. Als je een reisblog hebt, zou elk platform voor het delen van foto’s, zoals Instagram, het doen en in het geval dat je een nieuwsblog draait, zou Twitter je eerste keuze moeten zijn.

Dat is slechts een deel van de sociale media waar u de inhoud zult delen. Wat als uw lezers uw geweldige werk willen delen?

Daar moet je blog ook klaar voor zijn. Een plug-in voor sociaal delen zorgt ervoor. Er zijn meerdere plug-ins voor het delen van sociale media die u met uw website kunt gebruiken om deelopties te integreren. Zorg ervoor dat ze niet te opzichtig zijn en de algehele gebruikerservaring van de bezoekers niet mogen verpesten.


Communiceer met uw lezers

Dit gaat verder dan het delen van uw artikelen en berichten op sociale platforms. Als u opmerkingen op uw blog krijgt, beantwoordt u deze opmerkingen. Als je dit doet, krijg je een persoonlijk tintje aan je blog en voelt de gebruiker het belang dat iedereen verlangt.

Bezoekers verhogen door te communiceren

Als u goede beoordelingen krijgt, bedank de gebruiker dan voor de aardige woorden en grijp deze kans en stuur ze door naar andere soortgelijke blogs waarin zij mogelijk geïnteresseerd zijn.

Aan de andere kant, als je negatieve beoordelingen krijgt, spring dan niet met het pistool en probeer ze terug te krijgen. Neem constructief hun antwoorden en leer van wat ze te zeggen hebben. Elke negatieve beoordeling die je krijgt heeft veel meer te leren dan de positieve.

Niet alleen op de blog. Als je ergens wordt vermeld op de social-mediaplatforms, reageer dan op de berichten en vermeldingen die je daar krijgt. Als je nog geen contactpagina hebt toegevoegd, is het tijd om het nu te doen. Het zal ook helpen bij het accepteren van zakelijke vragen.


Voeg een aanmeldingsformulier voor de nieuwsbrief toe

Je hebt het misschien al gedaan, maar het markeert wel zijn plek op de lijst. Met een aanmeldingsformulier voor een nieuwsbrief hebben uw gebruikers een optie om verbonden te blijven met uw blog, en aan de andere kant geeft het u een adres waar u ze kunt bereiken wanneer u iets nieuws deelt.

Bezoekers per post laten groeien via post

U moet ervoor zorgen dat uw aanmelding voor de nieuwsbrief er goed uitziet en niet door alle bezoekers op de hele website moet worden opgedrongen.

Het beste van e-nieuwsbrieven is dat ze u toelaten uw relatie met de gebruikers te laten groeien door gepersonaliseerde en creatieve e-mails te sturen. Houd er rekening mee dat wat u ook deelt, tegelijkertijd nuttig en interessant moet zijn.


Analyseer de prestaties van uw blog

Analyse kan u helpen veel te vertellen over hoe het met uw blog gaat. Analytische oplossingen zoals Google Analytics zijn hiervoor perfect. Zonder gedoe kunt u controleren welk artikel het best presteert of welk zoekwoord voor u werkt. U kunt zelfs controleren hoeveel bezoekers uw blog elke dag ontvangt.

Bezoekers meer laten groeien door analytics

Als u meer wilt weten over uw gebruikers, kunt u hun demografische gegevens controleren, zoals de taal die zij spreken, het land en zelfs het apparaat dat zij gebruiken om toegang te krijgen tot uw website. Dit zal je helpen om je huidige marketingtechnieken te begrijpen en welke veranderingen je daar moet aanbrengen.


Begin met het promoten van je blog

Promotie is waar het allemaal om draait, toch? Als u een promotiebudget heeft, kunt u uw aanwezigheid laten groeien door betaalde advertenties en andere betaalde services met een goed succespercentage en resultaten. Maar aan de andere kant, als u geen promotiebudget heeft, is dit niet het einde van de wereld.Bezoekers verhogen door te promoveren

Er zijn meerdere andere promotiemethoden die u kunt gebruiken. Een van deze methoden is gastbloggen. Door artikelen te schrijven voor hoogwaardige of zelfs gemiddelde websites, kunt u de aanwezigheid van uw blog in veel grotere mate vergroten. Wat betreft SEO, zal uw bloglink in uw bio op andere websites ook uw zoekmachine rankings verbeteren.

Andere dan gastbloggen, een andere geweldige manier om promotie te doen is via blog commentaar. Het is een veelgebruikte techniek die veel bloggers gebruiken om hun blogs te promoten. Er zijn veel bronnen die je kunnen helpen meer te begrijpen over blogcommentaar. Maar wanneer u het doet, zorg er dan voor dat u een gepersonaliseerde opmerking plaatst op de blogs. De lezers zouden zich moeten kunnen verhouden en het zou niet zomaar een kopie moeten zijn die gekopieerd is.


Ontdek wat voor u werkt en doe er meer van!

Testen is wat u nooit moet stoppen als het gaat om het vergroten van bezoekers. Als u significante resultaten wilt, moet u nieuwe technieken en strategieën toepassen, afhankelijk van de snel veranderende omgeving en implementeer dezelfde en zie hun prestaties op de blog.

Ga je gang en geef deze technieken een proefrit op je blog en ik weet zeker dat je zeker verbetering zult zien in het verkeer. 🙂

Welke techniek vond je het leukst? Vertel het ons door het hieronder te becommentariëren!

Uit het Engels vertaald Bron Blog-Designer

Hebt u professionele technische hulp nodig bij het opmaken van Uw Website?

Aarzel niet om contact op te nemen met Theo-Herbots (Den-Theo). Ik veel mensen geholpen in dezelfde situaties als waarin u mogelijk bent. Ik probeer binnen twee werkdagen te reageren, maar aangezien ik talrijke reacties binnenkrijg, heb ik een druk schema.
Ik hoop snel van U te horen “Het is verboden om te doden; daarom worden alle moordenaars gestraft, tenzij ze in grote aantallen doden en op het geluid van trompetten. “
― Voltaire
Theo-Herbots-Social-Media en Internet

herbafittheoherbots@gmail.com

0497127049

“We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat.”

Walt Disney

BEZOEK DE CURSUS

ZOek niet langer op Het Internet, U vindt het hier

Negatieve commentaar? zegge het mij

Positieve commentaar, zegge het voort

Vergeet niet U in te schrijven op de nieuwsbrief en

voor onmiddellijke toegang tot de fantastische informatie KLIK ==>>HIER Blog Website GIF-downsized_large (1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.