De groeiende wereldwijde markt voor medicinale paddenstoelen || The growing global market for medicinal mushrooms

Volg Nieuwsbrief || Follow Newsletter 💌

TRANSLATE HERE

GANODERMA PRODUCT IN DE SCHIJNWERPERS

De groeiende wereldwijde markt voor medicinale paddenstoelen: hoe het de wereld verandert

De wereld verandert snel en daarmee ook de wereldwijde champignonmarkt. Met het toegenomen bewustzijn van gezonde voeding, lichaamsbeweging en natuurlijke gezondheidsboosters zijn paddenstoelen in populariteit gestegen en zijn ze een hoofdbestanddeel geworden in veel diëten en supplementplannen. ORGANO heeft altijd voorop gelopen in deze afdeling, door Ganoderma in onze producten op te nemen en gebruik te maken van de verbazingwekkende kracht van deze schatten van de aarde.

Hoewel ze al sinds de oudheid worden gebruikt, zijn l-paddenstoelen pas onlangs begonnen met het opstijgen op de wereldmarkt. Experts voorspellen dat hun populariteit en gebruik de komende jaren alleen maar zullen blijven groeien.

Overzicht van de wereldwijde champignonmarkt in 2022

De wereldwijde markt voor l-paddenstoelen zal naar verwachting groeien met een CAGR van 9,85% tussen 2023-2029. De groeiende interesse in holistische / natuurlijke ondersteuning heeft geleid tot een toegenomen vraag naar dit soort producten en de groeiende populariteit van Aziatische diëten en de daaropvolgende toename van Aziatische middenklassepopulaties hebben er nieuwe kansen voor gecreëerd.

De belangrijkste soorten nuttige paddenstoelen zijn shiitake, Ganoderma, leeuwenmanen, cordyceps en maitake. Ongeveer 50-60% van het marktaandeel behoort toe aan shiitake, terwijl de resterende 40-50% wordt verdeeld over de andere typen. Shiitake, Ganoderma (reishi) en maitake zijn de meest geconsumeerde soorten functionele paddenstoelen over de hele wereld.

Hoe de champignonmarkt ons leven verandert

Omdat paddenstoelen in wezen schimmels zijn, realiseren veel mensen zich misschien niet dat ze veel gezondheidsbevorderende voordelen hebben. Hoewel paddenstoelen al eeuwenlang op grote schaal worden gebruikt in de traditionele Aziatische cultuur, zijn ze pas onlangs bekender, gebruikt en geaccepteerd op de wereldmarkt. Dit kan gedeeltelijk worden toegeschreven aan de opkomst van populaire paddenstoelsupplementen zoals ORGANO’s op Ganoderma gebaseerde capsules en poeder, waarvan er vele een aanzienlijke hoeveelheid natuurlijk voorkomende antioxidanten en andere wellness-eigenschappen bevatten.

Paddenstoelen hebben echter ook een essentiële rol gespeeld en zullen dat ook blijven doen in de gezondheid. Naarmate paddenstoelen verder worden verkend en onderzocht, zal de champignonmarkt naar verwachting aanzienlijk groeien, waardoor de manier waarop we naar traditionele geneeskunde kijken, verandert, en dat is uw kans als distributiepartner om met ons aan een opwindende vertical te beginnen die een betere, gezondere levensstijl ondersteunt.

De markt voor medicinale paddenstoelen zal naar verwachting aanzienlijk groeien naarmate de bevolking zich steeds meer wendt tot natuurlijke en kruidenremedies als een bron van verlichting van kwalen. De groeiende populariteit van medicinale paddenstoelen onder zowel zorgverleners als consumenten zal naar verwachting de marktgroei stimuleren en meer mogelijkheden bieden om levens ten goede te raken. Ben je klaar voor deze revolutie?

Over ORGANO™

ORGANO™, opgericht in 2008 als Organo Gold, is toegewijd aan het brengen van de voordelen van de voedingsrijkdommen van de aarde aan mensen over de hele wereld via zijn premium producten die dagelijks kunnen worden gebruikt om te helpen een meer energieke en gezondere levensstijl te bereiken.

#WeAreOrgano

Volg Nieuwsbrief || Follow Newsletter 💌

volg ons op

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.