Over

“My testimony in 56 Languages “

“Mijn getuigenis in 56 Talen // “➽➽click here ☚ ✔

Ik ben niet fier dat ik alcoholist ben, maar ik ben wel fier dat ik er iets aan gedaan heb

Maar vooraleer de rest van de tekst te lezen, lees eens aandachtig de drie zinnen in het volgende gebed.

Of U al dan niet gelovig bent, het dagelijks toepassen van deze drie zinnen, kunnen heel wat problemen in uw leven oplossen

ce8e9c82-22bc-11e4-8330-f3bd208d41f4 AA-Gebed

Dit is geen Blog waar ik verwijten ga maken naar mensen die alcohol gebruiken, maar wel een middel voor diegenen die de alcohol niet meer onder controle hebben en daar hun eigen leven, maar nog erger het leven van diegenen die hun dierbaar zijn, mee verwoesten.

Ik ga hier geen verwijten maken naar anderen toe, gewoon over mezelf schrijven, wat er is misgelopen in mijn alcohol-gebruik, wat de gevolgen geweest zijn, hoe mijn leven ontaard is in een hel voor mezelf, maar ook voor anderen; hoe ik uiteindelijk tot de nuchterheid gekomen ben en uiteindelijk het geluk van de nuchterheid heb leren kennen.

Ik hoop  met deze getuigenis andere alcoholisten te kunnen wakker schudden en hun te bevrijden uit de hel van de verslaving en dat zij ook uiteindelijk het geluk van de nuchterheid leren kennen

Wat meer uitleg over mij en hoe deze site werkt

“MAAR EERST DIT, LEES DE VOLLEDIGE TEKST HIER BENEDEN VOORALEER OP DE LINKEN BEGINNEN TE KLIKKEN”

indexcijfer1

Beneden deze pagina kunt U terechtkomen op mijn Avatar-Profiel, via de eerste knop links komt U op mijn Blogberichten op deze site terecht via een klik op de foto komt U terecht op de meeste van mijn andere Blog-Sites die ik het laatste jaar gemaakt heb

indexcijfer2 Vergeet niet in de rubriek categorieën, welke U kunt terugvinden ; zowel in de zijbalk als beneden de site uw categorie te kiezen van welke berichten U het meest interesseren, klik deze categorie gewoon aan en al de berichten die U het meest interesseren komen mooi gebundeld op één pagina

indexcijfer3 Wilt U zelf een bijdrage, getuigenis of eender wat leveren aan deze site?, dat kan. Maak gewoon een bestand met tekst, tekeningen of eender wat en maak me dat over via het contact-formulier van mij. Voor toegang tot het formulier ==>>KLIK HIER

indexcijfer4Wat weinigen weten is dat de stichters van AA hun twaalf-stappen-programma dit gedaan hebben met…De Bijbel als basis, vooral stukken uit De Bergrede van Jezus. Daar zij dit programma wilden bereikbaar maken voor iedereen is het zo opgemaakt dat De Bijbel nergens wordt aangehaald, of dat er nergens sprake is van Geloof. Meer uitleg volgt

indexcijfer5 Ik ga de volgende tijden een beschrijving geven van Hoe ik de twaalf stappen heb gezet, met vallen en opstaan. Maar éénmaal ik dit heb gedaan ga ik dieper ingaan op de twaalf stappen, de geschiedenis en uit welke Bijbelteksten de stichters de inhoud van de twaalf stappen hebben gehaald (Vooral de Acht Zaligheden). Verwijzing naar Psalmen enz. Zelfs voor Niet Gelovigen en mensen die de twaalf stappen op de seculiere manier willen blijven verder zetten zal dit aangenaam zijn. Dingen die meer dan tweeduizend jaar geleden zijn neergeschreven en die als men ze in deze moderne samenleving wilt toepassen toch heel wat oplossingen voor talrijke problemen kan bieden. En écht De Bijbel is heel aangename lektuur, zelfs voor niet gelovigen.

Opgelet

Als ik dit doe is dit volledig op eigen initiatief en mag niet in verband worden gebracht met AA.

Om verwarring met het seculiere AA-Programma te voorkomen, ga ik dit “NIET” doen op deze Blog, maar op een aparte Blog. Ik ga zodra ik er mee start wel een verwijzing hier naartoe aanbrengen op deze Blog.

Want in Alles wat U moet weten over AA Staat klaar en duidelijk vermeld.

AA. is een gemeenschap van mannen en vrouwen die hun ervaring, kracht en hoop met elkaar delen om hun gemeenschappelijk probleem op te lossen en anderen te helpen met het herstel van hun alcoholisme

Het enige vereiste voor lidmaatschap is een verlangen om op te houden met drinken. Er zijn geen geldelijke verplichtingen voor het AA-Lidmaatschap; wij voorzien in onze behoeften door eigen bijdragen.

AA is niet gebonden aan enige sekte, genootschap, politieke partij, organisatie of instelling; wenst zich niet te mengen in enig geschil, steunt of bestrijd geen enkel doel, ons hoofddoel is nuchter blijven en andere alcoholisten hun nuchterheid te bereiken

indexcijfer6 Om deze boodschap te verspreiden en mensen er toe te brengen om ook dit twaalf-stappen -programma ook te volgen, kan ik elke steun gebruiken, verneem hoe en waarom ==>>KLIK HIER

indexcijfer7HELP ANDEREN,zelfs als U zelf geen probleem heeft, iedereen zal wel hier of daar

mensen kennen die een drankprobleem hebben, iedereen zal wel beseffen welke drama’s een alcoholverslaving meebrengt, daarom verspreid deze boodschap via de de deelknoppen van de verschillende Social-Media en toon uw sympathie voor mijn getuigenis en gebruik de like-knop hier beneden. Alvast bedankt

Theo

indexcijfer8 Ps Vindt Meer over mij in mijn Blog artikel meer over Theo Herbots ==>>>KLIK HIER

animatedarrowdown

 

 

 

 

 

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.