DIARY WEEK 53/2015

nuriaarantxa.com

De laatste diary van 2015 en de eerste diary van 2016 in één!! De week begon lekker rustig, na de drukke kerstdagen was ik lekker een week vrij! Lekker bijkomen van al dat eten en drinken! Maandag heb ik uitgeslapen en ‘s middags ben ik samen met mijn zusje, moeder en tante naar de stad geweest. Een beetje geshopt en heerlijk geluncht bij BIT. Dinsdag heb ik vrij weinig gedaan, genoeg tijd dus voor een uitgebreide selfie-sessie.. Ik kocht een nieuwe lipstick van MAC dus daar moest even een goede foto van komen.

Dinsdag ging ik wel nog even langs bij mijn ouders en Takkie. Ik kon het niet laten om weer even een foto van hem te maken. Hij is zo’n draak en eist vaak alle aandacht op! Woensdag ging ik lunchen bij KeK in Delft, met een vriendinnetje. Ik had een heerlijke broodje Old Amsterdam en zij een…

View original post 120 more words

#Bloghop3 #Gezonderecepten #TheoHerbots

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.