Ganoderma: From Cap and Stem to Powerful Powder

 

Nederlandse tekst onderaan (sorry voor eventueel slechte vertaling, dit gebeurt door Google-Translator

Sunday, December 7, 2014

Ganoderma: From Cap and Stem to Powerful Powder

  Every Sunday we like to regale you with tales of just how truly amazing the Ganoderma Lucidum mushroom is. […]

 

plantation_6

Every Sunday we like to regale you with tales of just how truly amazing the Ganoderma Lucidum mushroom is. But what is equally amazing (although perhaps less photogenic) is how these miraculous mushrooms are then transformed into a fine, flavorless powder that is the not-so-secret ingredient in every Organo Gold product.

 

At a state-of-the-art, $240 million facility which Organo Gold uses in partnership with the FXB (the only company that produces certified organic Ganoderma), our organic Ganoderma mushrooms are first grown, as they do in nature, on logs. Then, their shiny, vivid orange caps and nutrient-rich stems are harvested and taken to the facility, where our food scientists and agronomists work together to process them into the powerful powder that is cleverly hidden inside every OG product.

 

Not all of us can make it over to China to witness this amazing process first-hand — although many groups of OG Distributors and employees have made the journey in recent years — so here is a slideshow of images that reveals some of the steps along the amazing journey Ganoderma mushrooms take as they are transformed from cap to cup.

Zondag 7 december, 2014
Ganoderma: Van Cap en Stam aan Krachtige Powder
Elke zondag wij u graag vergasten met verhalen van hoe werkelijk verbazingwekkend de Ganoderma Lucidum paddestoel is. […]

plantation_6

Elke zondag wij u graag vergasten met verhalen van hoe werkelijk verbazingwekkend de Ganoderma Lucidum paddestoel is. Maar wat is even geweldig (hoewel misschien minder fotogeniek) is hoe deze wonderlijke paddenstoelen vervolgens worden omgezet in een boete, smaakloze poeder dat is het niet-zogeheime ingrediënt in elke Organo Gold product.

Bij een state-ofthe-art, $ 240.000.000 faciliteit die Organo Gold gebruikt in samenwerking met de FXB (het enige bedrijf dat produceert gecertificeerde biologische Ganoderma), zijn onze biologische Ganoderma champignons eerst gekweekt, zoals ze doen in de natuur, op boomstronken. Dan, stengels hun glanzende, levendige oranje caps en voedselrijke worden geoogst en naar de inrichting, waar ons voedsel wetenschappers en landbouwkundigen werken samen om ze te verwerken in de krachtige poeder die slim is verborgen in elke OG product.

Niet alle van ons kan het over te maken naar China om dit verbazingwekkende proces getuigen uit de eerste hand hoewel veel groepen van OG Distributeurs en werknemers de reis hebben gemaakt in de afgelopen jaren dus hier is een diavoorstelling van foto’s die een aantal van de stappen die langs de onthult geweldige reis Ganoderma paddestoelen nemen zoals ze zijn getransformeerd van dop naar beker.

plantation_6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.