Wie is Theo-Herbots ?


THEO-HERBOTS
AUTEUR-BLOGGER-FOTOGRAFIE-GEZONDHEIDSADVIES | INTERNETADVIES

NIEUW MAAK ZELF UW EIGEN WEBSITE

Bekijk hier beneden de beschrijving van alle drie de aangekondigde Websites


GEWELDIG U HIER TE MOGEN ONTMOETEN

OPGELET !!!!, Ik geef hier beneden uitgebreid uitleg omtrent mijn drie belangrijke passies. Het is belangrijk om gans deze pagina van boven tot onder te bekijken en te lezen, vooraleer U de betreffende websites gaat bezoeken

Van Nieuwsgierigheid naar Hobby, Van Hobby naar Passie, Van Passie naar Zelfstandig ondernemen

Wat je moet weten

Wat is het dat een ieder van ons drijft in deze wereld?

Voor mij is het Theo-Herbots-Bloggen, Fotografie en Gezondheidsadvies.

Sinds ik in 2015 als blogger begon, heb ik een gevoel van voldoening gevonden in mijn eigen leven.Ik geniet ervan over mijn passies te schrijven, over wat me interesseert, wat andere mensen interesseert en dit met de wereld te delen.Theo-Herbots wint er elke dag volgers bij en daarmee ook succes.

Alle nieuwtjes

Het wordt ons allemaal verteld: “leef je leven ten volle”.Ik ben bezig om precies dat te doen.Bij Theo-Herbots-Blog kan ik mijn passie kwijt en kan ik mijn trouwe lezers een indruk geven van wat me inspireert in deze gekke wereld.Dus ga er lekker voor zitten en lees rustig verder.Hoe het begon

De aard van het beestje

Jarenlang ben ik een goede bron geweest voor diegenen die inspiratie, hulp of advies zochten.Ik heb uiteindelijk besloten om die rol ook echt uit te dragen.Ik begon te schrijven over mijn passies, mijn gedachten en nieuwsgierige verwonderingen over onze wereld.Ik begon Theo-Herbots-Blogging met een missie om anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en ik ben er sinds die tijd mee bezig geweest.Neem de tijd om de blog te verkennen, lees enkele interessante blogs en aarzel niet om contact op te nemen als je samen aan een project wilt werken.Ik geloof dat je alles dat je in huis hebt moet gebruiken als je wilt gedijen in de gekke wereld van vandaag; je persoonlijkheid, je gevoel voor humor en vooral je hart.

Dit combineer ik met mijn belangrijkste passies

Fotografiehttps://groetenuittienen.blog/Internet-AdviesGezondheidsadviesAl deze elementen hebben ervoor gezorgd dat ik IT Consulting & Services Theo-Herbots heb opgezet in 2019.Sindsdien is de blog gaan groeien en heeft het snel een loyale achterban opgebouwd. Ik wil je vragen om mijn site te verkennen, over mijn passies te leren en ook te verkennen wat jou enthousiast maakt en interesseert.Meer over IT-Consulting & Services Theo-Herbots
STIMULEER UW MERK MET IT CONSULTING & SERVICES THEO-HERBOTS

Waarom Fotografie?

Geïnspireerd door de prachtige # natuurfoto’s van andere Bloggers wereldwijd, kwam ik in de verleiding om terug te fotograferen .

Ik zal vele mooie foto’s verspreiden die ik elke dag maak

Fotografie is onze passieGemaakt in San Diego om wereldwijd een gemeenschap van visuele creatieven te ondersteunen.ViewBug is een plek om geïnspireerd te worden en erkenning te krijgen.Wie we zijnOnze twee mede-oprichters (en fotofanaten) kwamen samen om een ​​oplossing te vinden om makers in een leuke en veilige omgeving te ondersteunen.We hebben een unieke fotografiecommunity en site voor het delen van foto’s gebouwd die samenwerking bevorderen en creativiteit belonen.Wij geloven in de kracht van creativiteitWat we doenWe verbinden miljoenen visuele makers in een gemeenschap met fotografiehulpmiddelen om hen te helpen hun vak te verkennen en te laten groeien. 

 Hoe we het doenVia onze unieke set producten – fotowedstrijden , foto-uitdagingen , portfolio-websites , fotografie-logo’s en fotografie-klassen – geven we fotografen over de hele wereld de beste tools om creatief te zijn en hun kunst te etaleren.Waarom we het doenWe zijn fotografiefanaten en zijn verliefd op deze visuele kunstvorm. Onze missies zijn eenvoudig: we willen de beste tools bieden om fotografen wereldwijd te ondersteunen. 

Wees niet verlegenWij nodigen u uit om uzelf onder te dompelen in alle fotografische awesomeness! Als je onderweg vragen hebt, kun je onze ondersteuningspagina bekijken voor een snel antwoord of een e-mail sturen. Ondersteuningspagina


Gezondheid

Ik heb gedurende drie jaar wekelijks les gegeven voor Het CAW (Centrum-Algemeen-Welzijnswerk) rond alles wat Gezondheid betrof

Hier heb ik een “ENIG” en “UNIEK” programma uitgewerkt, waar “IEDEREEN” ongeacht leeftijd, Conditie of eender wat aan mee kan. Elk volgens eigen kunnen energie en kunnen

Naar aanleiding hiervan heb ik een nieuwe Website gemaakt, met allerlei nuttige Tips, Video’s en een “GRATIS” handboek rond Gezonde voeding, Gezond Bewegen, Gezond leven

Met een focus op welzijn

Welkom bij Theo-Herbots-Speciaal-Relaxatie-Programma , een uniek/unieke Gezondheidsconsulent in Tienen.

Hier combineren we traditionele en modernere methoden om duidelijke verbeteringen in je fysieke en mentale welzijn te bereiken. Verken onze site voor meer informatie over ons, onze services, ons team en nog veel meer.

Sluit je vandaag nog aan bij Theo-Herbots-Speciaal-Relaxatie-Programma en ervaar de positieve veranderingen die een beetje mindfulness met zich meebrengen.

WEES IN HET MOMENT MET Theo-Herbots-Speciaal-Relaxatie-Programma

Rustig ademhalen

Theo-Herbots-Speciaal-Relaxatie-Programma is een unieke/uniek Gezondheidsconsulent in Tienen.

We hebben een innovatieve benadering voor het bieden van een relaxte, holistische en verjongende ervaring waardoor jij je weer fris en als herboren voelt.

We bieden onze klanten verschillende opties als het gaat om hun algehele gezondheid, schoonheid en welzijn. Maak de gewenste positieve verandering in je levensstijl; zie wat Theo-Herbots-Speciaal-Relaxatie-Programma je heeft te bieden.

ONS VERHAAL.

Een leven in balans

We zijn opgericht in Tienen in 2020 en we geloven in een leven vol plezier en dankbaarheid, zonder oordelen.

Deze zaken vormen de basis van de lessen bij Theo-Herbots-Speciaal-Relaxatie-Programma, waarbij we erop gericht zijn onze klanten te helpen om beter contact te maken met zichzelf en hun omgeving We bieden verschillende diensten, lessen, workshops en meer om al onze klanten te helpen een fitter lichaam en gezondere geest te krijgen.

OVER ONZE PRAKTIJK

Hoe we hier zijn gekomen

Theo-Herbots-Speciaal-Relaxatie-Programma, werd opgericht in 2020 in Zwolle om het gevoel van mindfulness in de omgeving te ondersteunen en te stimuleren. We bieden je verschillende benaderingen aan voor het bereiken en behouden van een optimale gezondheid.

Of je nu pijn ervaart of gewoon je fysieke en mentale welzijn wilt verbeteren, Theo-Herbots-Speciaal-Relaxatie-Programma, biedt een gezonde en vriendelijke omgeving om dit in te doen.

LESSEN DIE WE AANBIEDEN

Leven en leren

Wij willen je graag de technieken aanleren die nodig zijn om een vaste persoonlijke wellnessroutine te creëren en te behouden.

Deze lessen zijn zoveel meer dan alleen maar het leren van een paar oefeningen; het gaat om het creëren van een gezondere levensstijl. Ontdek en ontwikkel de gewoontes die je helpen je dagelijkse patronen – en op lange termijn ook je leven – te verbeteren.

ADEMHALINGSOEFENINGEN

Deze service is erg populair en gebaseerd op de overtuiging dat mentale en fysieke gezondheid met elkaar samenhangen en daarom ook samen aangepakt moeten worden.

Alle Theo-Herbots-Speciaal-Relaxatie-Programma stimuleren een gecoördineerde ademhaling en focus op de interne energie. Op deze manier worden kracht en concentratie verbeterd en krijgen deelnemers hun lichaam en geest beter onder controle.

POWERPILATES

Deze specifieke les helpt bij het bouwen van een sterke basis van waaruit je nieuwe posities en oefeningen kunt gaan doen. Deze flow draait om controle en precisie en heeft verschillende oefeningen en aanpassingsmogelijkheden voor mensen van veel verschillende niveaus; van beginners tot gevorderden. In deze les leer je en oefen je methodes die nodig zijn voor een gezonde en fitte levensstijl, terwijl je mindful blijft bij elke handeling die je uitvoert.

RELAXATIE-OEFENINGEN

Focus op het hier en nu Een van de vele voordelen van deze les is dat het helpt verschillende aspecten van je leven te verbeteren, inclusief je reactietijd en kortetermijngeheugen. Mensen die deze les hebben gedaan zeiden dat ze zich relaxter voelden en minder afgeleid werden door hun vluchtige gedachtes. Ze waren daardoor ook beter in staat om problemen op te lossen en informatie terug te halen.

WAT MEER OVER ONS

Sterke basiswaarden

In onze studio werken geweldige en spirituele mensen, die allemaal hun leven hebben toegewijd aan het verspreiden van de boodschap van mindfullness en gezondheid aan onze klanten.

We zijn sinds 2020 een gecertificeerde/gecertificeerd Gezondheidsconsulent in Tienen. We delen onze overtuiging dat je in het leven zou moeten staan met veel plezier, dankbaarheid en een focus op het aanwezig zijn in het moment. Deze gevoelens vormen de basis van onze lessen, die erop gericht zijn onze klanten te helpen om beter contact te maken met zichzelf, hun directe sociale omgeving en de rest van de wereld.

BINNENKORT OOK TERUG SHIATSU EN HOLLISTISCHE MASSAGE MET OLIE

Zodra ik terug over de geschikte ruimte beschik start ik ook terug met Shiatsu en Hollistische massage

IT CONSULTING & SERVICES THEO-HERBOTS: WERELDWIJDE OPLOSSINGEN

Wat uw bedrijf nodig heeft

Welkom bij IT Consulting & Services Theo-Herbots, een Marketingadviesbureau waarmee bedrijven zoals die van u unieke doelen bereiken. Onze deskundige professionals werken samen met uw bedrijf om, wanneer het nodig is in recordtempo, op maat gemaakte praktische oplossingen te leveren. Sinds 2000 hebben we al talloze klanten ondersteund en we hebben er vertrouwen in dat we ook het juiste Marketingadviesbureau voor u zijn.

Diensten

Bewezen resultaten

IT Consulting & Services Theo-Herbots biedt een breed scala aan adviesdiensten voor verschillende bedrijven en klanten. Of u nu een klein, lokaal bedrijf of een multinational bent; wij kunnen u helpen grotere successen dan ooit te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze services en wat ons team voor u kan doen.


Deskundige creatieven die goed werk leveren

IT Consulting & Services Theo-Herbots is een toonaangevende Marketingbureau. We zijn gevestigd in Tienen en werken sinds 2018 nauw samen met verscheidene topmerken en bedrijven. Ontdek hoe we een samenwerking kunnen starten en de manier waarop uw bedrijf presteert kunnen verbeteren.

WIE WIJ ZIJN

Merken transformeren

We hebben een passie

Voor het helpen van merken bij het vinden van hun creatieve stem. Ons/Onze Marketingbureau is opgericht in 2019 en is erop gericht om klanten te helpen groeien in een veranderende wereld vol verschillende publicatiekanalen en hun unieke sterke punten te gebruiken om een gepersonaliseerde route naar succes uit te stippelen. We zijn er om uw leven gemakkelijker te maken. Bespreek met ons hoe we u kunnen helpen.

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Ons verhaal

Ons doel als een full-service Marketingbureau is om mijn gepassioneerd denken en mijn creativiteit nauw samen te laten werken met elk merk om unieke, creatieve strategieën te creëren die effectieve resultaten opleveren.
In 2010 nog door UNIZO verkozen tot derde beste starter van het jaar in de Regio Tienen, Boutersem, Hoegaarden; tussen meer dan 200 nieuwe startende zelfstandige In 2011 door omstandigheden waar ik geen vat op had, vroegtijdig moeten stoppen .
Evenwel aangemoedigd door andere Bloggers Wereldwijd en ook door mensen in mijn nabije omgeving nu in 2019 terug opgestart.
Als een sfynx uit zij as herrezen, Beter voor bereid en met nog meer kennis en ervaring dan in 2010
Sinds 2019 werkt IT Consulting & Services Theo-Herbots samen met bedrijven van elk formaat om hen te helpen hun unieke boodschap te vinden. We zijn geboren uit een sterk verlangen om merken de hoogwaardige creatieve services te bieden die ze nodig hebben om de concurrentie voor te blijven — en we zullen niet rusten voordat we die resultaten hebben bereikt.

ONZE AANPAK

Laten we samenwerken

Er is geen formule voor succes. Ongeacht de bedrijfsgrootte, elk bedrijf is uniek en vereist 24 uur per dag aandacht van branchespecialisten om content te leveren die hen verbindt met hun doelgroep… en dat is precies waar wij voor zorgen.

Stroomlijn Uw communicatie

Onze Leuze

Creativiteit is Kunst die Gelukkig maakt. Dat is wat IT Consulting & Services Theo-Herbots doet voor U” 

Deskundige creatieven die goed werk leveren

KIJK WELKE MIDDELEN WIJ U DAARVOOR BIEDEN

WORDT LID VAN DE FANCLUB

Voeg je bij 10.304 andere volgers

Ik publiceer op deze Blog in volgende categorieën

Kies gewoon de categorie die U bevalt en al de berichten komen mooi gepresenteerd naar voren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.