Over ons en wat we doen

NAMASTE VAN Theo-Herbots-Speciaal-Relaxatie-Programma

Wil jij op 65 nog kunnen wat deze man nog kan? Volg dan zijn programma.

PS: hij is ondertussen 68 en doet dit nog steeds dagelijks

Met een focus op welzijn

Welkom bij Theo-Herbots-Speciaal-Relaxatie-Programma , een uniek/unieke Gezondheidsconsulent in Tienen.

Hier combineren we traditionele en modernere methoden om duidelijke verbeteringen in je fysieke en mentale welzijn te bereiken. Verken onze site voor meer informatie over ons, onze services, ons team en nog veel meer.

Sluit je vandaag nog aan bij Theo-Herbots-Speciaal-Relaxatie-Programma en ervaar de positieve veranderingen die een beetje mindfulness met zich meebrengen.

WEES IN HET MOMENT MET Theo-Herbots-Speciaal-Relaxatie-Programma

Rustig ademhalen

Theo-Herbots-Speciaal-Relaxatie-Programma is een unieke/uniek Gezondheidsconsulent in Tienen.

We hebben een innovatieve benadering voor het bieden van een relaxte, holistische en verjongende ervaring waardoor jij je weer fris en als herboren voelt.

We bieden onze klanten verschillende opties als het gaat om hun algehele gezondheid, schoonheid en welzijn. Maak de gewenste positieve verandering in je levensstijl; zie wat Theo-Herbots-Speciaal-Relaxatie-Programma je heeft te bieden.

ONS VERHAAL.

Een leven in balans

We zijn opgericht in Tienen in 2020 en we geloven in een leven vol plezier en dankbaarheid, zonder oordelen.

Deze zaken vormen de basis van de lessen bij Theo-Herbots-Speciaal-Relaxatie-Programma, waarbij we erop gericht zijn onze klanten te helpen om beter contact te maken met zichzelf en hun omgeving We bieden verschillende diensten, lessen, workshops en meer om al onze klanten te helpen een fitter lichaam en gezondere geest te krijgen.

OVER ONZE PRAKTIJK

Hoe we hier zijn gekomen

Theo-Herbots-Speciaal-Relaxatie-Programma, werd opgericht in 2020 in Tienen om het gevoel van mindfulness in de omgeving te ondersteunen en te stimuleren. We bieden je verschillende benaderingen aan voor het bereiken en behouden van een optimale gezondheid.

Of je nu pijn ervaart of gewoon je fysieke en mentale welzijn wilt verbeteren, Theo-Herbots-Speciaal-Relaxatie-Programma, biedt een gezonde en vriendelijke omgeving om dit in te doen.

LESSEN DIE WE AANBIEDEN

Leven en leren

Wij willen je graag de technieken aanleren die nodig zijn om een vaste persoonlijke wellnessroutine te creëren en te behouden.

Deze lessen zijn zoveel meer dan alleen maar het leren van een paar oefeningen; het gaat om het creëren van een gezondere levensstijl. Ontdek en ontwikkel de gewoontes die je helpen je dagelijkse patronen – en op lange termijn ook je leven – te verbeteren.

TV Scherm recht.webp

vrouwelijke Atleet

ADEMHALINGSOEFENINGEN

Deze service is erg populair en gebaseerd op de overtuiging dat mentale en fysieke gezondheid met elkaar samenhangen en daarom ook samen aangepakt moeten worden.

Alle Theo-Herbots-Speciaal-Relaxatie-Programma stimuleren een gecoördineerde ademhaling en focus op de interne energie. Op deze manier worden kracht en concentratie verbeterd en krijgen deelnemers hun lichaam en geest beter onder controle.

POWERPILATES

Deze specifieke les helpt bij het bouwen van een sterke basis van waaruit je nieuwe posities en oefeningen kunt gaan doen. Deze flow draait om controle en precisie en heeft verschillende oefeningen en aanpassingsmogelijkheden voor mensen van veel verschillende niveaus; van beginners tot gevorderden. In deze les leer je en oefen je methodes die nodig zijn voor een gezonde en fitte levensstijl, terwijl je mindful blijft bij elke handeling die je uitvoert.

RELAXATIE-OEFENINGEN

Focus op het hier en nu Een van de vele voordelen van deze les is dat het helpt verschillende aspecten van je leven te verbeteren, inclusief je reactietijd en kortetermijngeheugen. Mensen die deze les hebben gedaan zeiden dat ze zich relaxter voelden en minder afgeleid werden door hun vluchtige gedachtes. Ze waren daardoor ook beter in staat om problemen op te lossen en informatie terug te halen.

Fitness klas
yoga-oefeningen

WAT MEER OVER ONS

Sterke basiswaarden

In onze studio werken geweldige en spirituele mensen, die allemaal hun leven hebben toegewijd aan het verspreiden van de boodschap van mindfullness en gezondheid aan onze klanten.

We zijn sinds 2020 een gecertificeerde/gecertificeerd Gezondheidsconsulent in Tienen. We delen onze overtuiging dat je in het leven zou moeten staan met veel plezier, dankbaarheid en een focus op het aanwezig zijn in het moment. Deze gevoelens vormen de basis van onze lessen, die erop gericht zijn onze klanten te helpen om beter contact te maken met zichzelf, hun directe sociale omgeving en de rest van de wereld.

BINNENKORT OOK TERUG SHIATSU EN HOLLISTISCHE MASSAGE MET OLIE

Zodra ik terug over de geschikte ruimte beschik start ik ook terug met Shiatsu en Hollistische massage

TV Scherm recht.webp