Omdat armoede een onrecht is dat “IEDEREEN” kan overkomen

Omdat armoede een “ONRECHT” is dat “IEDEREEN” kan overkomen

watch-this-videoanimatie niet bewegend

watch-this-videoanimatie niet bewegend

Zelfs als jij vandaag een goed inkomen hebt, een zekere welstand….. Het noodlot kan altijd toeslaan.

Een beurscrisis

indexBeurscrisis

Jouw bedrijf dat sluit

imagesBedrijfssluitingen

Ziekte / ongeval van jezelf, je partner, jouw kinderen

images Ziekte

image ongeval

Echtscheidingen

imagesvechtscheiding

watch-this-videoanimatie niet bewegend

en nog veel meer , het kan iedereen overkomen op een moment dat je je er niet aan verwacht

Stel je voor dat jij jouw kinderen niet meer kunt geven wat noodzakelijk is, dat jij jouw kinderen moet weigeren wat hun vriendjes op school wel hebben.

Niet allen doet het hun pijn, maar erger, zij worden vaak ook uitgesloten, vernederd, gepest door andere kinderen

indexegoisme2

images Pesterijen

Ik wens het jou of jouw gezin niet toe, maar weet, moest het jou toch overkomen, het is reeds velen totaal onverwacht overkomen, dan zal ook jij blij zijn met initiatieven, zoals die worden gedaan in de TIENSE EVANGELISCHE GEMEENSCHAP <<<<klik de link om meer te vernemen (sorry, deze site is momenteel in revisie)

Ik heb er niet alleen troost gevonden in het gebed, maar ook heel veel andere steun, steun waardoor ik terug uit de bittere armoede ben geraakt en terug een menswaardig bestaan heb kunnen opbouwen.

Van hieruit heb ik het TEK-ONTSPANNINGSPLATFORUM<<<<klik de link om meer te vernemen

Waar ik allerlei activiteiten ga organiseren, waar eenieder, ongeacht fysieke gesteldheid, ongeacht welk financieel vermogen, ongeacht welke Geloofsovertuiging of politieke overtuiging, iedereen kan meedoen. Er wordt enkel gevraagd dat er respect is voor het feit dat er wordt uitgegaan van uit onze Christelijke Geloofsovertuiging.

Nogmaals eenieder mag meedoen, niemand moet meedoen aan het gebed dat de oefeningen voorafgaat en waarmee de oefeningen worden afgesloten, maar diegenen die meedoen wordt dan wel gevraagd in stilte en respect te wachten tot onze korte gebeden zijn afgelopen.

In september ga ik alle diensten in Tienen die zich bezighouden met Sociaal werk (er zijn er heel wat, maar zij werken allemaal versnipperd), uitnodigen tot één grote vergadering om te zien hoe we in de toekomst beter kunnen samenwerken.

In elk geval ga ik eerstdaags toch reeds starten met een Blog-Site, waar ik al deze diensten hun websites ga aan koppelen, om de zoektocht van de armen te vergemakkelijken, bovendien breng ik hier dan mijn unieke vertaalprogramma op aan zodat mensen die moeten wegvluchten zijn uit hun land, om welke reden dan ook, toch reeds onmiddellijk de nodige inlichtingen kunnen ontvangen zonder dat zij eerst onze taal moeten aanleren.

Let wel, ik sta er volledig achter dat deze mensen onze taal leren om hier beter te kunnen integreren, maar ondertussen moeten zij wel kunnen overleven. Ik geef meer uitleg op die nieuwe site, nieuw Sociaal Platform

Groetjes en tot binnenkort, schrijf U nu reeds in op onze nieuwsbrief en deel met Familie, Vrienden en Kennissen via de deelknoppen van de Social-Media hier beneden.

Theo