Meer over Theo Herbots

Deze pagina zal de volgende dagen verder worden uitgewerkt

Mede door mijn drankprobleem, ben ik in moeilijkheden geraakt op volgende gebieden

indexcijfer1 Fysische Gezondheid

indexcijfer2 Psychische Gezondheid

indexcijfer3 Financiële Gezondheid

“Als het met één van deze drie misloopt, loopt het snel met alle drie mis en wordt men heel ongelukkig”

Ik zal op deze pagina de volgende dagen bespreken, hoe ik hier oplossingen voor gezocht heb en deze ook gevonden heb. Alvast deze korte info.

Let wel om een totaal overzicht te krijgen, lees deze pagina volledig, vooraleer op de aangebrachte linken beginnen te klikken

naamloosAnonieme alcoholisten logoZonder het seculiere twaalfstappen-programma van AA waar ik nog dagelijks mee bezig ben en dat een levenswerk is dat nooit af is, zou het me nooit gelukt zijn. Zonder de AA-vergaderingen waar ik de steun krijg van zovele prachtige mensen, zou het ook nooit gelukt zijn.

newlogoZonder mijn Christelijke Geloofsovertuiging, gekoppeld aan het twaalfstappen-programma zou het me ook niet gelukt zijn. Hoe ik tot Het Geloof gekomen ben, hoe ik mijn Geloof beleid, hoe ik hier gesteund wordt door zovele andere gelovigen binnen de Tiense Evangelische Kerk, zal U later kunnen terugvinden op de site die ik voor deze gemeenschap heb gemaakt, Samen met de overkoepelende gemeenschap Got.

Zonder de enorme steun van zovele vrienden, al dan niet aangesloten bij AA , al dan niet christen. zou het ook niet gelukt zijn. Daarom mijn enorme dank aan allen.

Maar nu ga ik de verschillende aspecten meer in detail bespreken

indexcijfer1 Fysische Gezondheid.

Daar ik in een benarde fysische gezondheid was terechtgekomen en door samenloop van allerlei omstandigheden, ben ik op zoek gegaan hoe ik mijn Fysische Gezondheid kon verbeteren.

Vooral, nadat ik begin 2011 een zware operatie heb ondergaan, waarbij belangrijke dingen uit mijn lichaam zijn weggenomen en ik het bijgevolg nog moeilijk had om de juiste voedingsstoffen op te nemen, ben ik beginnen te zoeken hoe het menselijk lichaam werkt. Om al deze belangrijke info te kunnen opslaan ben ik een website beginnen aan te maken alles over gezondheid  voor toegang tot de site KLIK HIER 

Maar.. snel kwam ik tot de conclusie dat door de moeilijkheden met de opname van voedingsstoffen, het niet voldoende was van gewone gezonde voeding te gebruiken, maar dat ik dit ook moest aanvullen met de juiste voedingssupplementen. Deze heb ik gevonden bij Herbalife. Ook hier heb ik een website over gemaakt voor toegang tot de site KLIK HIER

Dan heb ik vernomen dat er een zeer geneeskrachtige paddenstoel bestond, namelijk Ganoderma-Lucidum.  En inderdaad, samen met mijn shakes en voedingssupplementen van Herbalife, beschik ik momenteel over een fantastische  Fysische Gezondheid

Verneem alles omtrent de wonderlijke eigenschappen en waar en hoe ik me dit aanschaf KLIK HIER

Maar… gezien het om voedingssupplementen gaat en dit moet gepaard gaan met gezonde voeding en gezond bewegen, ben ik begonnen met het telen van eigen biologische groenten.

Hoe ik dat doe kan je vernemen op mijn twee sites die ik speciaal hiervoor heb gemaakt

  1. https://mijntuin2016.com/
  2. http://permacultuursite.net/

Ik ben met dit alles zo ver geraakt dat ik zelf gezondheidsadvies mag geven

Vraag hier Uw advies KLIK HIER

 

Dit stuk zal in de toekomst ook verder worden uitgewerkt.

indexcijfer2 Psychische Gezondheid

Hier heb ik mijn evenwicht terug gevonden zoals reeds eerder vermeld in het seculiere Twaalf-Stappenprogramma, binnen de Tiense Evangelische Kerk, maar ook bij Similes.

Hoe en waarom ik bij similes ben terechtgekomen, vertel ik later

Dit stuk zal in de toekomst ook verder worden uitgewerkt

indexcijfer3 Financiële Gezondheid

Hoe ik tegelijkertijd heb kunnen werken aan mijn Psychische Gezondheid en dit te koppelen aan mijn Financiële Gezondheid

Verneem dit

https://www.goherbalife.com/theoherbots/nl-NL/Page/6906

http://theomadeleine.myorganogold.com/

Hoe ik tewerk ga om dit alles te promoten, kunt U vinden op mijn talrijke Blogs die ik het afgelopen jaar gemaakt heb, de meest belangrijke vindt U KLIK HIER

Dit stuk zal in de toekomst ook verder worden uitgewerkt