Ik mis mijn kinderen en kleinkinderen

Ik mis mijn kinderen en kleinkinderen

2021 ik mis mijn Kinderen en Kleinkinderen || Father’s Day 2021 I miss my Children and Grandchildren

Geplaatst op  door Theo-Herbots-Journalist-Fotograaf-Gezondheidsconsulent

Het is misschien wat vroeg om dit bericht nu reeds te publiceren, maar ik weet niet of ik het de dag zelf zal kunnen.

In het begin van de maand moet ik het herdenken dat ik zes jaar geleden een dierbaar iemand heb verloren door zelfdoding

Gedreven door Leugens, valse beschuldigingen en pesterijenDie zij niet meer aankon

Om dan dezelfde maand Vaderdag te moeten vieren zonder kinderen of kleinkinderen omdat

Zij gedreven door Leugens en vale beschuldigingen die zij geloofd hebben mij de rug hebbenToegekeerd

Onder de Engelstalige video De Nederlandstalige

Hier beneden de Nederlandstalige


Het doet pijn als Vader, als Uw kinderen en kleinkinderen reeds tien jaar niet meer naar U omkijken, zonder te weten waarom.
Als U zelfs niet meer weet waar zij wonen en als U nergens geen contact meer kan leggen, omdat zij U overal geblokkeerd hebben, op GSM, op mail-adres, op Sociale-Media.
Maar ik wens aan alle Vaders een betere Vaderdag dan deze voor mij.
Vriendelijke Groet
Theo-Herbots

Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders, waarbij hun vaderschap en de invloed van vaders in de samenleving wordt gevierd. Van huishoudelijke taken wordt hij vrijgesteld. In Nederland wordt het gevierd op de derde zondag in juni. In België viert men vaderdag op de tweede zondag van juni. Het feest komt voort uit de voorafgaande Moederdag.

Viering

Geschiedenis

Naar verluidt is Vaderdag in 1909 geïntroduceerd door mevrouw Sonora Smart Dodd, uit de staat Washington, waarbij zij haar vader, William Jackson Smart, wilde eren. Hij was een veteraan uit de Amerikaanse Burgeroorlog, die weduwnaar was geworden, nadat zijn vrouw in het kraambed bij de geboorte van hun zesde kind gestorven was. Toen zijn dochter volwassen geworden was, wilde ze de kracht en het doorzettingsvermogen van haar vader onder de aandacht brengen. Zij was hiervoor geïnspireerd door Anna Jarvis, die een jaar eerder een Moederdag had gelanceerd.

De eerste Vaderdag vond toen plaats op 19 juni 1910 in Spokane in de staat Washington. President Calvin Coolidge steunde in 1924 het idee om een Vaderdag te vieren, maar het geheel uit mannen bestaande Amerikaanse congres wilde niet iets doorvoeren dat zo de mannen in het zonnetje zette. Het effect hiervan was dat de dag pas officieel in de VS erkend werd tijdens het presidentschap van Richard Nixon in 1972.

In Nederland werd vanaf 1937[1] in oktober Vaderdag gevierd.[2] Op initiatief van de toenmalige Nederlandse Bond van Herenmodedetaillisten werd in 1948 afgesproken dat Vaderdag verplaatst zou worden naar de derde zondag van juni.[3]

Wat Vaderdag doet voor mij

In de video hier beneden

Ik heb meer Vriendschap van mijn hond, dan van mijn kinderen

Hier beneden ik en mijn Hond Jefke

Een ware Vriend

Het lot van een eenzame, die zich voor alles en iedereen gegeven heeft, mijn Vaderdag 16 juni 2021

Ik had hier oorspronkelijk een video geplaatst hoe ik me voelde, maar gezien de morele steun die ik ondertussen langs verschillende kanten heb ontvangen heb ik die video verwijderd.

U zal hier beneden de reactie zien die ik van Bea gekregen heb, maar ook van mijn enige familielid dat ik nog heb, een neef , die voor mij meer en broer geworden is dan een ver neef en die me al die jaren enorme morele steun gegeven heeft.

Maar ook (zonder dat zij het zelf beseft) een vrouw J. die telkens ik haar toevallig tegenkom me weet op te beuren.

Maar ook nog vele andere mensen met wie ik praat tijdens mijn dagelijkse wandelingen door mijn prachtige Stad #Tienen.

Last but not least

De mensen in St-Alexius waar ik Vrijwilligerswerk doe

Vergeet niet Uw reactie hier beneden bij te voegen bij de vele andere reactes

15 gedachten over “Vaderdag 2021 ik mis mijn Kinderen en Kleinkinderen || Father’s Day 2021 I miss my Children and Grandchildren”

 1. Beatrix Thirion schreef:Dag Theo,
  Wij kunnen ons niet voorstellen hoe het is om je kinderen en kleinkinderen niet of nooit te kunnen zien.
  Het is niet rechtvaardig, oneerlijk.Zelfs een pedofiel heeft rechten.Ze zijn vreselijk egoïstisch, oneerlijk,laf, schaamteloos.Desondanks wens ik je kracht en liefde toe,vooral op die dag.
  Desondanks hoop ik dat je toch een beetje een goede dag zult hebben, ga de natuur in,geniet van God’s schepping, en maak mooie foto’s.
  Probeer toch te genieten.Ik hoop dat iemand die denkt de waarheid te weten zal reageren.
  Dat het ooit kan uitgeklaard worden.Wie kef en fatsoen heeft in ze´n lijf ,achterhaal de waarheid.
  Ga voor de waarheid.
  Blijf niet in deze leugenswereld zitten maar ga voor de waarheid.Liefdevolle groetjes BeaLaden…Beantwoorden
  1. Boddy-Moving-Theo-Herbots schreef:Bedankt voor die mooie en bemoedigende woorden Bea
   Ondertussen krijg ik toch reeds ruime praktische en morele steun van de mensen van Het Inloophuis en dat geeft me kracht en energie (samen met mijn Geloof)
   Groetjes 
   TheoLaden…Beantwoorden
   1. Beatrix Thirion schreef:Ja, gelukkig heeft God u een andere weg getoont,waar je u kan voor inzetten.
    Blijven ervoor gaan, Blijven strijden,
    Gewoon doorgaan.
    Groetjes BeaLaden…Beantwoorden
 2. Beatrix Thirion schreef:Het is mooi te zien hoe je u optrekt aan de mensen die je steunen, de toneelgroep , inloophuis,…je neef, erbij mensen die zich ondanks zichzelf een beetje kunnen inleven hoe je u voelt. Ik zeg dan ook een beetje he.
  Wat het is niet makkelijk om zo te leven
  Niet alleen je familie is je ontnomen, maar oosten deel van je innerlijke, waar je moet mee leren leven, en dat heb je ook gedaan, je hebt een middel gevonden om te overleven.
  Chapo Theo, maar alle eer is voor God en ook voor jou, wat zonder je doorzettingsvermogen en zonder God had je het nooit gered.
  Doe zo verder.Laden…Beantwoorden
  1. Boddy-Moving-Theo-Herbots schreef:Bedankt Bea,
   Dergelijke reacties geven me De Moed om door te zetten.
   Gez. Gr. 
   Theo
   Ps: er lopen momenteel tranen van ontroering over mijn wangen, door dit prachtige berichtLaden…Beantwoorden
 3. natuurfreak3 schreef:Ach Theo
  Dat is erg pijnlijk voor u maar gelukkig zijn er heel wat mensen die je een warm hart toedragenLaden…Beantwoorden
  1. Boddy-Moving-Theo-Herbots schreef:Bedankt voor Jouw reactie en er blijven toch nog altijd mijn 2 hobby’s, Bloggen en Fotografie https://bloggertheoherbots.network/2021/04/01/over-mijn-hobby-fotografie/
   Groetjes en wie weet spreken we nog eens af om samen foto’s te maken?Laden…Beantwoorden
 4. henk50 schreef:Ik ken inmiddels tal van (vooral) vaders die hun kinderen niet meer mogen zien. Ze lijden allemaal ontzettend veel emotionele pijn.Laden…Beantwoorden
  1. Boddy-Moving-Theo-Herbots schreef:Spijtig genoeg, maar dit is ook voor vele Moeders. Het word hoog tijd dat de wetgeving hieromtrent word aangepast. Niet alleen in het belang van De Ouders, maar vooral voor de kinderen want zij zijn de grootste slachtoffers. Zij worden gemanipuleerd en dit ondermijnt hun verdere toekomst.
   Bedankt voor Jouw reactieLaden…Beantwoorden
 5. Biesbroeck Christiaan schreef:Beste Theo,
  Ik heb eens gebladerd in uw blog en was aangedaa en verdrietig voor wat u allemaal is overkomen. Ik zelf kan mij niet voorstellen wat het betekent je kinderen en kleinkinderen niet meer te zien. Gelukkig heb je vele vrienden die je steunen en begrijpen. En ook je geloof moge hierin een steun zijn. Blijf aan de hoop vasthouden Theo. Geef niet op . Geloof in God en in jezelf. En als ik kan zal ik jou hierin steunen.
  Vele groeten van Kris BiesbroeckLaden…Beantwoorden
  1. Boddy-Moving-Theo-Herbots schreef:Bedankt voor Jouw reactie Kris en Je hoort binnenkort nog van mij
   Groetjes 
   TheoLaden…Beantwoorden
 6. Biesbroeck Christiaan schreef:Beste Theo,Ik heb je blog eens doorgenomen en was pijnlijk geschrokken van wat u is overkomen. Ik kan mijzelf niet voorstellen wat het betekend zijn inderen en kleinkinderen niet meer te zien. Gelukkig heb je no vele vrienden en hobby’s. En vooral ook je geloof. God geeft ons sterkte in moeilike tijden. Ik hoop voor je dat de toekomst toch wat rooskleuriger mag zijn. Geef in elk geval niet op Theo. God is er altijd, hij verlaat u nooit. IK bid voor jou .
  Vele groeten van KrisLaden…Beantwoorden
  1. Boddy-Moving-Theo-Herbots schreef:Nogmaals bedankt Kris
   Ik ben momenteel bezig met iets speciaals.
   Bekijk het maar eens.
   Ik kom jullie in Augustus eens opzoeken in Gent.
   Als ik het goed voorheb is Jullie Kerk toch in Gent?
   https://bloggertheoherbots.network/2021/06/23/videos-verder-als-nabestaande-na-een-zelfdoding/Laden…Beantwoorden
  2. Boddy-Moving-Theo-Herbots schreef:PS: Je mag me altijd bellen 0497127049. Niet op woensdag of vrijdag, want dan doe ik vrijwilligerswerk
   Groetjes 
   TheoLaden…Beantwoorden

verneem meer over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.