OVER #Gezonde Voeding, #Gezonde Beweging, #Gezond Handelen (GRATIS-eBook)

imag gezonde voeding levensbelangrijkimages eet gezondimages

Het boek hier beneden is bedoeld als een leiidraad voor een gezondere levenswijze.

De richtlijnen zullen U helpen om uw gewicht beter te hanteren en op die manier zal uw algemeen welzijn verhogen.

Voeding en beweging zijn essentieel voor onze gezondheid en ons welzijn.

Hou vol !!!! Het maken van een verbintenis voor een gezonde levensstijl kan U meer energie geven, uw zelf-waarde en zelfvertrouwen nog verder verhogen, en het risico dat de symptomen van een ziekte terugkeren of verergeren, verminderen.

Op sommige factoren hebt U geen greep, maar gelukkig kunt U uw gewoonten wel aanpassen om meer van het leven te genieten.

Dit boek start met #GEZONDE VOEDING EN

download gezond bewegen 2images (1)gezond bewegn3

download gezond bewegenimages (1)gezond bewegen4

#GEZOND BEWEGEN Omdat deze aan de basis liggen van een gezonde levenswijze. Het derde gedeelte #GEZOND HANDELEN, hier vindt U bijkomende tips, hoe U voeding en beweging op mekaar kunt afstellen.

OPGELET !!!! Meestal is het zo dat als u een dergelijk boek aangeboden krijgt, U eerst uw persoonlijke gegevens moet doorgeven, vooral uw mail-adres.. Aan dergelijke praktijken doe ik “NIET” mee. U krijgt dit prachtige boek van mij “GRATIS” zonder verdere verplichtingen.

Evenwel er zullen op deze site regelmatig, nieuwe video’s met recepten en allerlei nuttige tips bijkomen. Wilt U daar regelmatig van op de hoogte blijven? dan kunt U zich volledig vrijwillig hier opzij inschrijven. Uw gegevens blijven strikt persoonlijk, worden niet gedeeld met derden en U kunt zich ten allen tijde terug eenvoudig uitschrijven.

Vergeet ook niet, dat Uw Familie, vrienden en kennissen, meestal bekommerd zijn om hun GEZONDHEID en dat van diegenen die hun dierbaar zijn. Vergeet dan ook niet de deelknoppen die ik hier beneden heb aangebracht te gebruiken en deze Blog te delen via zoveel mogelijk Social-Media.

Omdat sociaal-contacten ook zeker en vast zeer belangrijk zijn om U gelukkig te voelen, omdat er tegenwoordig zoveel mogelijkheden zijn via Social-Media maar men vaak niet alle mogelijkheden er van kent, ben ik bezig om voor alle belangrijke (en ook minder bekende nieuwe media) aparte Blog-sites  te maken met Support en talrijke video’s over wat hier de mogelijkheden zijn. Bekijk ze allemaal en wordt ook daar “GRATIS” lid van en deel deze ook via de deelknoppen.

Indien U moeilijkheden ondervindt met bepaalde opdrachten in het DOE-BOEK hier beneden, zoals het berekenen van uw BMI, Dan kunt u dit gerust doen met de tools, die U hier vindt.>>>>>klik HIER<<<<< (echter pas nadat u het boek hier beneden hebt afgedrukt en doorgenomen)

Wilt U uitgebreide info, met talrijke video’s, met recepten en nog veel meer?

 

Iedereen weet dat het tegenwoordig niet zo best gaat met de voeding die er ons wordt aangeboden, zie de video hier beneden, veel bedrijven bieden  dan ook allerlei voedingssupplementen aan, zonder daarbij de nodige toelichtingen (bijvoorbeeld, men bied Calcium en Magnesium-Supplementen aan, zonder dat daar de nodige vitamine D is aan toegevoegd, welke evenwel noodzakelijk is voor een goede opname), daarom indien U uw dagelijkse voeding toch wilt aanvullen met voedingssupplementen, doe dit dan met producten die heel uitgebreid wetenschappelijk getest zijn en die de juiste samenstelling hebben voor een degelijke opname.

Ik heb speciaal twee verschillende sites gemaakt over deze prachtige producten

 

GEZONDE KOFFIE? CHOCOLADEMELK EN THEE AANGEVULD MET “GANODERMA-LUCIDUM”

klik hier

images (1) gezond en blij

 

Vergeet “NIET” jouw gratis prachtig e-book “GRATIS” te downloaden als dank voor uw bezoek aan dit BLOG

Pdf

20140106164132451

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.