Theo-herbots's Award-Photos – ViewBug.com

Bericht Vieuwbug

EliteCongratulations theoherbots! We have been helping photographers to create and inspire since 2007. We’ve run the numbers and reviewed your most popular categories and this photo has received the Elite Award recognition.

Elite in ArchitectureThis award represents your best work from your portfolio and how your creativity has impacted the community. From a specific category to all-encompassing photography, we celebrate your merit as a creator. Congratulations and thank you for sharing your photos with all of us.

BEKIJK OOK MIJN ANDERE AWARDS

Hier beneden enkele van mijn andere Awards

Wilt U ze allemaal bekijken? Dat kan via de Bron: link onder de laatste Foto

View this amazing photo collection, get inspired and unleash your creativity!

Bron: Theoherbots’s Photos – ViewBug.com

Vergeet niet om U in te schrijven op onze Nieuwsbrief om steeds alle nieuwe meldingen in Uw mail-Box te ontvangen

Wij houden evenmin van Spam als U. Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden

Doe mee met 4.021 andere volgers

A beautiful collection of Begijnhof and Begijnhofkerk Tienen Belgium photos – ViewBug.com

TRANSLATE HERE

Join the World’s Best Photo Contests

Bron: A beautiful collection of Begijnhof and Begijnhofkerk Tienen Belgium photos – ViewBug.com

Begijnhof


Een begijnhof was een wereld op zich. Dit kwam doordat deze hoven aan de stadsrand gelegen waren en ook ommuurd waren. Begijnen waren godvruchtige vrouwen, wonend in aparte woningen maar verenigd in een gemeenschap. Ze waren aan een mystieke regel onderworpen, maar vormden geen kloosterorde. Wel droegen ze specifieke kleding, kwamen weinig buiten hun muren en betaalden belastingen, omdat ze niet onderworpen waren aan de gelofte van armoede. Verder onderwierpen ze zich aan het gezag van hun oversten, de zogenaamde regentessen of grootjuffrouwen. Wat ze bezaten, behielden ze zolang ze leefden.

Aan de hand van een brief uit november 1202 van Geldolf van Ryckel, abt van de Sint-Geertruiabdij te Leuven, zou men kunnen zeggen dat dit begijnhof al voor 1202 bestond. Vermoedelijk werd het begijnhof eerder rond 1240 gesticht is. Zeker is dat al in 1245 de bouwwerken aan hun kerk startten. In 1250 zegende een hulpbisschop deze in aanbouw zijnde kerk in. Door verscheidene schenkingen vergrootten de begijnen gaandeweg hun domein. Enkele oude bronnen zeggen dat de gemeenschap al snel groeide naar 300 begijnen. In 1754 bestond het Begijnhof uit 57 huizen, naast het gemeenschappelijk Convent, de Infirmerie en het ‚ÄúContoir‚ÄĚ. Opvallend was dat vele van de begijnen van goede afkomst waren. Het aantal begijnen slonk echter zienderogen.

Tijdens de Franse revolutie werd het begijnhof afgeschaft en kwamen de goederen in handen van de Commissie der Burgerlijke Godshuizen. In 1823 waren er nog slechts 27 begijntjes overgebleven. Sommigen gaven onderwijs aan arme meisjes. Het laatste begijntje, Anne Catherine Kestens, stierf op de gezegende leeftijd van 79 jaar, op 19 maart 1866. Bij bombardementen in 1944 werden de meeste huisjes van het begijnhof vernield.

Begijnhofkerk (Paterskerk)


BegijnhofPaterskerkDe eerste Begijnhofkerk in Belgi√ę werd in 1240 gebouwd te Luik. Als tweede oudste begijnhof wordt vaak Tienen vermeld, waar in 1245 met de bouw van de vroeggotische Begijnhofkerk werd gestart. De vlakke voorgevel bevatte geen klokkentoren. De plattegrond bestond uit drie beuken en een niet uitspringende pseudo-transept uit de 13de eeuw. Het koor en de zijkapellen dateren uit de 14de eeuw. Van het schip zijn enkel de spitsbooggewelven tegen de voorgevel bewaard gebleven. Die tonen duidelijk aan dat alle bogen op eenvoudige vierkante zuilen rustten. De kerk bezat een gelambriseerd houten tongewelf.

In 1843 verkocht de Commissie der Burgerlijke Godshuizen (een voorloper van het huidige OCMW) de Begijnhofkerk en de aanpalende gebouwen aan de paters Dominicanen, die het geheel omvormden tot een klooster. Dat de paters erg geliefd waren, merken we aan het feit dat de Begijnhofkerk bij de Tienenaars nog altijd bekend staat als de ‘Paterskerk’.

Op 22 september 1976 werd de kerk door een hevige brand grotendeels vernield. Na restauratie werd de ru√Įne in 1997 ingericht als wandelpark met een historisch en toeristisch karakter.

Bekijk meer van mijn gepubliceerde Foto’s via de link hier beneden

Join the World’s Best Photo Contests

Bron: A beautiful collection of Begijnhof and Begijnhofkerk Tienen Belgium photos – ViewBug.com

Doe mee met 4.021 andere volgers


BEZOEK OOK EENS DE LINKEN HIER BENEDEN

Photos

Awards

Followers

Contests

Challenges

Collections

Video Wie wordt mijn Valentine? ‚̧ūüíėūüíĆ

Deel dit bericht, misschien dat het bij iemand terecht komt die samen met mij wilt vieren

GEBRUIK DE DEELKNOPPEN HIER BENEDEN

Doe mee met 4.021 andere volgers

Ik publiceer op deze Blog in deze categorie√ęn. Kies Uw categorie en al dei berichten komen mooi gepresenteerd naar voren. Probeer eens

Wie is Theo-Herbots? ūüí•ūüíĆ


THEO-HERBOTS
AUTEUR-BLOGGER-FOTOGRAFIE-GEZONDHEIDSADVIES
GEWELDIG U HIER TE MOGEN ONTMOETEN

Van Nieuwsgierigheid naar Hobby, Van Hobby naar Passie, Van Passie naar Zelfstandig ondernemen

Wat je moet weten

Wat is het dat een ieder van ons drijft in deze wereld?

Voor mij is het Theo-Herbots-Bloggen, Fotografie en Gezondheidsadvies.

Sinds ik in 2015 als blogger begon, heb ik een gevoel van voldoening gevonden in mijn eigen leven.Ik geniet ervan over mijn passies te schrijven, over wat me interesseert, wat andere mensen interesseert en dit met de wereld te delen.Theo-Herbots wint er elke dag volgers bij en daarmee ook succes.

Alle nieuwtjes

Het wordt ons allemaal verteld: ‚Äúleef je leven ten volle‚ÄĚ.Ik ben bezig om precies dat te doen.Bij Theo-Herbots-Blog kan ik mijn passie kwijt en kan ik mijn trouwe lezers een indruk geven van wat me inspireert in deze gekke wereld.Dus ga er lekker voor zitten en lees rustig verder.Hoe het begon

De aard van het beestje

Jarenlang ben ik een goede bron geweest voor diegenen die inspiratie, hulp of advies zochten.Ik heb uiteindelijk besloten om die rol ook echt uit te dragen.Ik begon te schrijven over mijn passies, mijn gedachten en nieuwsgierige verwonderingen over onze wereld.Ik begon Theo-Herbots-Blogging met een missie om anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en ik ben er sinds die tijd mee bezig geweest.Neem de tijd om de blog te verkennen, lees enkele interessante blogs en aarzel niet om contact op te nemen als je samen aan een project wilt werken.Ik geloof dat je alles dat je in huis hebt moet gebruiken als je wilt gedijen in de gekke wereld van vandaag; je persoonlijkheid, je gevoel voor humor en vooral je hart.

Dit combineer ik met mijn belangrijkste passies

Fotografiehttps://groetenuittienen.blog/Internet-AdviesGezondheidsadviesAl deze elementen hebben ervoor gezorgd dat ik IT Consulting & Services Theo-Herbots heb opgezet in 2019.Sindsdien is de blog gaan groeien en heeft het snel een loyale achterban opgebouwd. Ik wil je vragen om mijn site te verkennen, over mijn passies te leren en ook te verkennen wat jou enthousiast maakt en interesseert.Meer over IT-Consulting & Services Theo-Herbots
STIMULEER UW MERK MET IT CONSULTING & SERVICES THEO-HERBOTS

Waarom Fotografie?

Ge√Įnspireerd door de prachtige # natuurfoto’s van andere Bloggers wereldwijd, kwam ik in de verleiding om terug te fotograferen .

Ik zal vele mooie foto’s verspreiden die ik elke dag maak

Gezondheid

Ik heb gedurende drie jaar wekelijks les gegeven voor Het CAW (Centrum-Algemeen-Welzijnswerk) rond alles wat Gezondheid betrof

Hier heb ik een “ENIG” en “UNIEK” programma uitgewerkt, waar “IEDEREEN” ongeacht leeftijd, Conditie of eender wat aan mee kan. Elk volgens eigen kunnen energie en kunnen

Naar aanleiding hiervan heb ik een nieuwe Website gemaakt, met allerlei nuttige Tips, Video’s en een “GRATIS” handboek rond Gezonde voeding, Gezond Bewegen, Gezond leven

IT CONSULTING & SERVICES THEO-HERBOTS: WERELDWIJDE OPLOSSINGEN

Wat uw bedrijf nodig heeft

Welkom bij IT Consulting & Services Theo-Herbots, een Marketingadviesbureau waarmee bedrijven zoals die van u unieke doelen bereiken. Onze deskundige professionals werken samen met uw bedrijf om, wanneer het nodig is in recordtempo, op maat gemaakte praktische oplossingen te leveren. Sinds 2000 hebben we al talloze klanten ondersteund en we hebben er vertrouwen in dat we ook het juiste Marketingadviesbureau voor u zijn.

Diensten

Bewezen resultaten

IT Consulting & Services Theo-Herbots biedt een breed scala aan adviesdiensten voor verschillende bedrijven en klanten. Of u nu een klein, lokaal bedrijf of een multinational bent; wij kunnen u helpen grotere successen dan ooit te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze services en wat ons team voor u kan doen.


Deskundige creatieven die goed werk leveren

IT Consulting & Services Theo-Herbots is een toonaangevende Marketingbureau. We zijn gevestigd in Tienen en werken sinds 2018 nauw samen met verscheidene topmerken en bedrijven. Ontdek hoe we een samenwerking kunnen starten en de manier waarop uw bedrijf presteert kunnen verbeteren.

WIE WIJ ZIJN

Merken transformeren

We hebben een passie

Voor het helpen van merken bij het vinden van hun creatieve stem. Ons/Onze Marketingbureau is opgericht in 2019 en is erop gericht om klanten te helpen groeien in een veranderende wereld vol verschillende publicatiekanalen en hun unieke sterke punten te gebruiken om een gepersonaliseerde route naar succes uit te stippelen. We zijn er om uw leven gemakkelijker te maken. Bespreek met ons hoe we u kunnen helpen.

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Ons verhaal

Ons doel als een full-service Marketingbureau is om mijn gepassioneerd denken en mijn creativiteit nauw samen te laten werken met elk merk om unieke, creatieve strategie√ęn te cre√ęren die effectieve resultaten opleveren.
In 2010 nog door UNIZO verkozen tot derde beste starter van het jaar in de Regio Tienen, Boutersem, Hoegaarden; tussen meer dan 200 nieuwe startende zelfstandige In 2011 door omstandigheden waar ik geen vat op had, vroegtijdig moeten stoppen .
Evenwel aangemoedigd door andere Bloggers Wereldwijd en ook door mensen in mijn nabije omgeving nu in 2019 terug opgestart.
Als een sfynx uit zij as herrezen, Beter voor bereid en met nog meer kennis en ervaring dan in 2010
Sinds 2019 werkt IT Consulting & Services Theo-Herbots samen met bedrijven van elk formaat om hen te helpen hun unieke boodschap te vinden. We zijn geboren uit een sterk verlangen om merken de hoogwaardige creatieve services te bieden die ze nodig hebben om de concurrentie voor te blijven ‚ÄĒ en we zullen niet rusten voordat we die resultaten hebben bereikt.

ONZE AANPAK

Laten we samenwerken

Er is geen formule voor succes. Ongeacht de bedrijfsgrootte, elk bedrijf is uniek en vereist 24 uur per dag aandacht van branchespecialisten om content te leveren die hen verbindt met hun doelgroep… en dat is precies waar wij voor zorgen.

Stroomlijn Uw communicatie

Onze Leuze

Creativiteit is Kunst die Gelukkig maakt. Dat is wat IT Consulting & Services Theo-Herbots doet voor U‚ÄĚ 

Deskundige creatieven die goed werk leveren

KIJK WELKE MIDDELEN WIJ U DAARVOOR BIEDEN

WORDT LID VAN DE FANCLUB

Doe mee met 4.021 andere volgers

Ik publiceer op deze Blog in volgende categorie√ęn

Kies gewoon de categorie die U bevalt en al de berichten komen mooi gepresenteerd naar voren

Wat Theo-Herbots Doet op Het Internet

Graag geef ik U een korte rondleiding doorheen wat ik doe

Naar aanleiding van een uitnodiging van het ACLVB om gedurende twee dagen na mekaar gedurende 3 uur les te geven rond mijn “ENIGE” en “UNIEKE” “GEZONDHEIDS-PROGRAMMA” en het enthousiasme en de bijval die ik daar kreeg, heb ik op uitnodiging van de talrijke aanwezigen de Website hier beneden gemaakt.

Dit programma is ontstaan omdat ik drie jaar lang wekelijks les gegeven heb voor Het CAW (Amarant in Tienen). Daar heb ik een programma uitgewerkt waar “IEDEREEN” volgens eigen kunnen of fysiek aan mee kan doen, ongeacht leeftijd of fysieke conditie

Ik werd door datzelfde ACLVB uitgenodigd om gedurende 3 uur informatie te geven rond alles wat Google en Internet betrof, ook dit was een enorm succes. OOk daar is me gevraagd voor meer informatie en vandaar de tweede Website hier beneden

Vorig jaar ben ik terug begonnen met een oude Hobby Fotografie. Dit was meteen een succes, bekijk mijn foto-Awards die ik daar heb behaald in de derde website


Bezoek ook

“ALLES” rond Internet

fotografie

Wordt bijgewerkt

Doe mee met 4.021 andere volgers

Wilt U weten waarom ik Blog en wat ik publiceer?

Steun deze blog |Support this Blog

You can read this post on my blog in 110 languages

Om zoveel prachtige informatie te kunnen delen met mijn Volgers  rond Blogtips, Fotografie en veel meer, heb ik vorig jaar mij het bussiness-pakket aangeschaft.

Ik heb vandaag evenwel dit bericht van WordPress ontvangen

Actie vereist voor THEO-HERBOTS-BLOG-NEWSLETTER | BLOG-NIEUWSBRIEF De verlenging van je WordPress.com Business abonnement voor THEO-HERBOTS-BLOG-NEWSLETTER | BLOG-NIEUWSBRIEF is niet geslaagd, waarschijnlijk omdat de creditcard in ons systeem is verlopen. Je hebt 10 dagen om je betalingsgegevens bij te werken voordat je abonnement verloopt op 13 februari 2020. Verleng nu om toegang te behouden tot de belangrijkste functies van je site!

Door samenloop van omstandigheden waar ik geen vat op had, ben ik momenteel niet in de mogelijkheid om dit te doen.

Daarom heb ik hier beneden een PayPal-Donatie-Knop aangebracht waar jullie me kunnen steunen.

Elk bedrag, hoe klein ook, kan me helpen.

Het geld zal enkel en alleen worden gebruikt voor het opgegeven doel

Druk op een van de foto’s hier beneden de of de link en U kan een bijdrage doen via PayPal.

 

Reeds van harte bedankt op voorhand

Theo-Herbots
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=BNFWD75HHH4PC&source=url

Gefeliciteerd met je jubileum bij WordPress.com!ūüíĆūüíĘūüí•

PRESTATIE

Prestatie: 6-jarig jubileumGefeliciteerd met je jubileum bij WordPress.com!Je hebt je 6 jaar geleden geregistreerd op WordPress.com.Bedankt voor het gebruiken van onze service! Ga zo door met bloggen.

About Us

Ik doe dingen een beetje anders dan anderen , en dat is de manier waarop ik het leuk vind !

THEO-HERBOTS BLOGGER IN HEART AND SOUL

MIJN VERHAAL

HOE HET BEGON

De aard van het beestje

Jarenlang ben ik een goede bron geweest voor diegenen die inspiratie, hulp of advies zochten. Ik heb uiteindelijk besloten om die rol ook echt uit te dragen. Ik begon te schrijven over mijn passies, mijn gedachten en nieuwsgierige verwonderingen over onze wereld. Ik begon Theo-Herbots-Blog met een missie om anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en ik ben er sinds die tijd mee bezig geweest.

Neem de tijd om de blog te verkennen, lees enkele interessante blogs en aarzel niet om contact op te nemen als je samen aan een project wilt werken.

Natuurlijk nieuwsgierig

Welkom bij Theo-Herbots Blogger in Hart en ziel, mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content. Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal Theo-Herbots Ervaringsdeskundige ook jouw eigen passies doen ontbranden.

ALLE INFORMATIE

De aard van het beestje

Jarenlang speelde ik onbewust een behulpzame rol voor bekenden die inspiratie, hulp of advies zochten. In 2000 besloot ik om van die rol mijn professie te maken en er bewust mee bezig te zijn. Ik begon over mijn passies, mijn gedachten en mijn ongebruikelijke gedachtegangen over onze maatschappij te schrijven. Ik hebTheo-Herbots Ervaringsdeskundige  opgericht met de missie anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en het is een overweldigend succes geworden.

Het wordt ons allemaal verteld: “leef je leven ten volle”. Ik ben bezig om precies dat te doen. Bij IT Consulting & Services Theo-Herbots kan ik mijn passie kwijt en kan ik mijn trouwe lezers een indruk geven van wat me inspireert in deze gekke wereld. Dus ga er lekker voor zitten en lees rustig verder om te vernemen wat ik U kan bieden op het Internet.
Bezoek de Website hier beneden.

Mijn eerste website die ik begon

https://wieistheoherbots.com/

Was een succes, maar omdat ik iemand ben die van experimenteren houdt, wou ik al eens een andere Template gebruiken en daarom begon ik met de site waar U nu op terechtgekomen bent.

Toen ik begon te bloggen, hebben er velen gelachen omdat zij niet konden geloven dat dit een succes ging worden, maar zij hadden het mis.

Bekijk maar eens het widget hier beneden dat ik pas 2 jaar geleden heb aangebracht (Dus wat U ziet is het resultaat van de laatste twee jaar) dit wordt om de 24 uur aangepast met de laatste gegevens

abrief6_l079ju (1)

   Free counters! Free counters!  

VOLG BLOG PER MAIL

Wij houden evenmin van Spam als U. Uw gegevens word”n “NIET” gedeeld met derden

Doe mee met 4.021 andere volgers

MEER STATISTIEKEN KLIK ==>>HIER

Ik ben in min leven geconfronteerd geweest met 3 grote sociale problemen

 • Alcoholisme
 • Zelfdodingen en
 • Armoede.

Gezien de vele taboes die hierover zijn en als ervaringsdeskundige, ben ik een totaal nieuwe Blog begonnen om van uit mijn ervaringen, anderen hulp te bieden

Er zal voornamelijk gehandeld worden rond de drie problemen waar ik mee geconfronteerd geweest ben, maar ook andere sociale problemen zullen uiteraard aan bod komen

unnamed-16 (8) BEZOEK OOK EENS DEZE WEBSITE KLIK ==>>HIER

IK VIND DIT ZO GEWELDIG DAT IK HET FIJN ZOU VINDEN INDIEN U HIER BENEDEN EEN REACTIE ZOU WILLEN PLAATSEN EN DELEN VIA SOCIAL-MEDIA MET DE DEELKNOPPEN HIER BENEDEN

Over Auteur

 

96 p{ margin:10px 0; padding:0; } table{ border-collapse:collapse; } h1,h2,h3,h4,h5,h6{ display:block; margin:0; padding:0; } img,a img{ border:0; height:auto; outline:none; text-decoration:none; } body,#bodyTable,#bodyCell{ height:100%; margin:0; padding:0; width:100%; } .mcnPreviewText{ display:none !important; } #outlook a{ padding:0; } img{ -ms-interpolation-mode:bicubic; } table{ mso-table-lspace:0pt; mso-table-rspace:0pt; } .ReadMsgBody{ width:100%; } .ExternalClass{ width:100%; } p,a,li,td,blockquote{ mso-line-height-rule:exactly; } a[href^=tel],a[href^=sms]{ color:inherit; cursor:default; text-decoration:none; } p,a,li,td,body,table,blockquote{ -ms-text-size-adjust:100%; -webkit-text-size-adjust:100%; } .ExternalClass,.ExternalClass p,.ExternalClass td,.ExternalClass div,.ExternalClass span,.ExternalClass font{ line-height:100%; } a[x-apple-data-detectors]{ color:inherit !important; text-decoration:none !important; font-size:inherit !important; font-family:inherit !important; font-weight:inherit !important; line-height:inherit !important; } a.mcnButton{ display:block; } .mcnImage,.mcnRetinaImage{ vertical-align:bottom; } .mcnTextContent{ word-break:break-word; } .mcnTextContent img{ height:auto !important; } .mcnDividerBlock{ table-layout:fixed !important; } body,#bodyTable,#templateFooter{ background-color:#002140; } #bodyCell{ border-top:0; } h1{ color:#FFFFFF !important; font-family:Helvetica; font-size:26px; font-style:normal; font-weight:bold; line-height:125%; letter-spacing:normal; text-align:center; } h2{ color:#2D9CE8 !important; font-family:Helvetica; font-size:20px; font-style:normal; font-weight:bold; line-height:125%; letter-spacing:normal; text-align:center; } h3{ color:#505050 !important; font-family:Helvetica; font-size:18px; font-style:normal; font-weight:bold; line-height:125%; letter-spacing:normal; text-align:left; } h4{ color:#2D9CE8 !important; font-family:Helvetica; font-size:16px; font-style:normal; font-weight:bold; line-height:125%; letter-spacing:normal; text-align:center; } .mcnImageCardTopContent,.mcnImageCardRightContent,.mcnImageCardBottomContent,.mcnImageCardLeftContent{ border-radius:6px; } #templatePreheader{ background-color:#002D54; border-top:0; border-bottom:0; } .preheaderContainer .mcnTextContent,.preheaderContainer .mcnTextContent p{ color:#FFFFFF; font-family:Helvetica; font-size:11px; line-height:125%; text-align:left; } .preheaderContainer .mcnTextContent a{ color:#FFFFFF; font-weight:normal; text-decoration:underline; } #templateHeader{ background-color:#002140; border-top:0; border-bottom:0; } .headerContainer .mcnTextContent,.headerContainer .mcnTextContent p{ color:#FFFFFF; font-family:Helvetica; font-size:18px; line-height:150%; text-align:center; } .headerContainer .mcnTextContent a{ color:#FFFFFF; font-weight:normal; text-decoration:underline; } #templateBody{ background-color:#002140; border-top:0; border-bottom:0; } #bodyBackground{ background-color:#FFFFFF; border-radius:5px; } .bodyContainer .mcnTextContent,.bodyContainer .mcnTextContent p{ color:#303030; font-family:Helvetica; font-size:16px; line-height:150%; text-align:left; } .bodyContainer .mcnTextContent a{ color:#2A9AE7; font-weight:bold; text-decoration:none; } .footerContainer .mcnTextContent,.footerContainer .mcnTextContent p{ color:#FFFFFF; font-family:Helvetica; font-size:11px; line-height:125%; text-align:left; } .footerContainer .mcnTextContent a{ color:#FFFFFF; font-weight:normal; text-decoration:underline; } @media only screen and (max-width: 480px){ body,table,td,p,a,li,blockquote{ -webkit-text-size-adjust:none !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ body{ width:100% !important; min-width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .templateContainer{ max-width:600px !important; width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnRetinaImage{ max-width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnImage{ height:auto !important; width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnCartContainer,.mcnCaptionTopContent,.mcnRecContentContainer,.mcnCaptionBottomContent,.mcnTextContentContainer,.mcnBoxedTextContentContainer,.mcnImageGroupContentContainer,.mcnCaptionLeftTextContentContainer,.mcnCaptionRightTextContentContainer,.mcnCaptionLeftImageContentContainer,.mcnCaptionRightImageContentContainer,.mcnImageCardLeftTextContentContainer,.mcnImageCardRightTextContentContainer,.mcnImageCardLeftImageContentContainer,.mcnImageCardRightImageContentContainer{ max-width:100% !important; width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnBoxedTextContentContainer{ min-width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnImageGroupContent{ padding:9px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnCaptionLeftContentOuter .mcnTextContent,.mcnCaptionRightContentOuter .mcnTextContent{ padding-top:9px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnImageCardTopImageContent,.mcnCaptionBottomContent:last-child .mcnCaptionBottomImageContent,.mcnCaptionBlockInner .mcnCaptionTopContent:last-child .mcnTextContent{ padding-top:18px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnImageCardBottomImageContent{ padding-bottom:9px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnImageGroupBlockInner{ padding-top:0 !important; padding-bottom:0 !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnImageGroupBlockOuter{ padding-top:9px !important; padding-bottom:9px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnTextContent,.mcnBoxedTextContentColumn{ padding-right:18px !important; padding-left:18px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnImageCardLeftImageContent,.mcnImageCardRightImageContent{ padding-right:18px !important; padding-bottom:0 !important; padding-left:18px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcpreview-image-uploader{ display:none !important; width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ h1{ font-size:24px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ h2{ font-size:20px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ h3{ font-size:18px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ h4{ font-size:16px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .mcnBoxedTextContentContainer .mcnTextContent,.mcnBoxedTextContentContainer .mcnTextContent p{ font-size:18px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ #templatePreheader{ display:block !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .preheaderContainer .mcnTextContent,.preheaderContainer .mcnTextContent p{ font-size:14px !important; line-height:115% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .headerContainer .mcnTextContent,.headerContainer .mcnTextContent p{ font-size:18px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .bodyContainer .mcnTextContent,.bodyContainer .mcnTextContent p{ font-size:18px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ .footerContainer .mcnTextContent,.footerContainer .mcnTextContent p{ font-size:14px !important; line-height:115% !important; } } <!–
View this email in your browser
 
<!–

–>
 
<!–

–>


THEO-HERBOTS


AUTEUR-BLOGGER-FOTOGRAFIE-GEZONDHEIDSADVIES


GEWELDIG U HIER TE OGEN ONTMOETEN


 
<!–

–>
Van Nieuwsgierigheid naar Hobby, Van Hobby naar Passie, Van Passie naar Zelfstandig ondernemen

Wat je moet weten

Wat is het dat een ieder van ons drijft in deze wereld?

Voor mij is het Theo-Herbots-Bloggen, Fotografie en Gezondheidsadvies.

Sinds ik in 2000 als blogger begon, heb ik een gevoel van voldoening gevonden in mijn eigen leven.

Ik geniet ervan over mijn passies te schrijven, over wat me interesseert, wat andere mensen interesseert en dit met de wereld te delen.

Theo-Herbots wint er elke dag volgers bij en daarmee ook succes.

Alle nieuwtjes

Het wordt ons allemaal verteld: ‚Äúleef je leven ten volle‚ÄĚ.

Ik ben bezig om precies dat te doen.

Bij Theo-Herbots-Blog kan ik mijn passie kwijt en kan ik mijn trouwe lezers een indruk geven van wat me inspireert in deze gekke wereld.

Dus ga er lekker voor zitten en lees rustig verder.

Hoe het begon

De aard van het beestje

Jarenlang ben ik een goede bron geweest voor diegenen die inspiratie, hulp of advies zochten.

Ik heb uiteindelijk besloten om die rol ook echt uit te dragen.

Ik begon te schrijven over mijn passies, mijn gedachten en nieuwsgierige verwonderingen over onze wereld.

Ik begon Theo-Herbots-Blogging met een missie om anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en ik ben er sinds die tijd mee bezig geweest.

Neem de tijd om de blog te verkennen, lees enkele interessante blogs en aarzel niet om contact op te nemen als je samen aan een project wilt werken.

Ik geloof dat je alles dat je in huis hebt moet gebruiken als je wilt gedijen in de gekke wereld van vandaag; je persoonlijkheid, je gevoel voor humor en vooral je hart.

Dit combineer ik met mijn belangrijkste passies

 • Fotografie
 • Bloggen
 • Internet-Advies
 • Gezondheidsadvies
Al deze elementen hebben ervoor gezorgd dat ik IT Consulting & Services Theo-Herbots heb opgezet in 2019.

Sindsdien is de blog gaan groeien en heeft het snel een loyale achterban opgebouwd. Ik wil je vragen om mijn site te verkennen, over mijn passies te leren en ook te verkennen wat jou enthousiast maakt en interesseert.

Meer over IT-Consulting & Services Theo-Herbots

STIMULEER UW MERK MET IT CONSULTING & SERVICES THEO-HERBOTSDeskundige creatieven die goed werk leveren
IT Consulting & Services Theo-Herbots is een toonaangevende Marketingbureau. We zijn gevestigd in Tienen en werken sinds 2018 nauw samen met verscheidene topmerken en bedrijven. Ontdek hoe we een samenwerking kunnen starten en de manier waarop uw bedrijf presteert kunnen verbeteren.WIE WIJ ZIJN
Merken transformeren

We hebben een passie

voor het helpen van merken bij het vinden van hun creatieve stem. Ons/Onze Marketingbureau is opgericht in 2019 en is erop gericht om klanten te helpen groeien in een veranderende wereld vol verschillende publicatiekanalen en hun unieke sterke punten te gebruiken om een gepersonaliseerde route naar succes uit te stippelen. We zijn er om uw leven gemakkelijker te maken. Bespreek met ons hoe we u kunnen helpen.HOE HET ALLEMAAL BEGON

Ons verhaal
Ons doel als een full-service Marketingbureau is om mijn gepassioneerd denken en mijn creativiteit nauw samen te laten werken met elk merk om unieke, creatieve strategie√ęn te cre√ęren die effectieve resultaten opleveren.
In 2010 nog door UNIZO verkozen tot derde beste starter van het jaar in de Regio Tienen, Boutersem, Hoegaarden; tussen meer dan 200 nieuwe startende zelfstandige In 2011 door omstandigheden waar ik geen vat op had, vroegtijdig moeten stoppen .
Evenwel aangemoedigd door andere Bloggers Wereldwijd en ook door mensen in mijn nabije omgeving nu in 2019 terug opgestart.
Als een sfynx uit zij as herrezen, Beter voor bereid en met nog meer kennis en ervaring dan in 2010
Sinds 2019 werkt IT Consulting & Services Theo-Herbots samen met bedrijven van elk formaat om hen te helpen hun unieke boodschap te vinden. We zijn geboren uit een sterk verlangen om merken de hoogwaardige creatieve services te bieden die ze nodig hebben om de concurrentie voor te blijven ‚ÄĒ en we zullen niet rusten voordat we die resultaten hebben bereikt.ONZE AANPAK
Laten we samenwerken
Er is geen formule voor succes. Ongeacht de bedrijfsgrootte, elk bedrijf is uniek en vereist 24 uur per dag aandacht van branchespecialisten om content te leveren die hen verbindt met hun doelgroep… en dat is precies waar wij voor zorgen.ONZE LEUZE
‘Creativiteit is Kunst die Gelukkig maakt. Dat is wat IT Consulting & Services Theo-Herbots doet voor U”

 


Deskundige creatieven die goed werk leveren

 
<!–

–>

Stroomlijn Uw Geloofsovertuiging en volg mijn Blog-Berichten
Click Me!

photo
IT Consulting & Services Theo-Herbots Is er voor U elke dag , OPNIEUW
0497127049
herbafittheoherbots@gmail.com
https://groetenuittienen.blog/
Potterijstraat 151 / 3300 Tienen
http://gravatar.com/theoherbots
 
 
Dat is wat IT Consulting & Services Theo-Herbots doet
BEKIJK DE LINK EN ZIE WAT IK U BIED https://www.cloudhq.net/s/f2ac81817a55d0 by Theo Herbots  |  2019-11-11  |  52
                 
 


 
<!–

–>
 
<!–

–>
Copyright √ā¬© 2020 [IT Consulting & Services Theo-Herbots], All rights reserved.


Our mailing address is:
[Potterijstraat 151 | 3300 Tienen]

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

IT-Consulting & Services Theo-Herbots is een Feit

View this email in your browser

<!–


–>


 


EEN DROOM KWAM IN VERVULING


“SINDS 7 /11/ 2019 IS IT Consulting & Services Theo-Herbots een feit”

 Ons doel :


Als een full-service Marketingbureau

om onze gepassioneerde denkers en ons creatieve team nauw samen te laten werken met elk Merk, Vereniging of Organisatie; om unieke, creatieve strategie√É∆í√ā¬ęn te cre√É∆í√ā¬ęren die effectieve resultaten opleveren.
. We zijn geboren uit een sterk verlangen om merken, verenigingen en organisaties; de hoogwaardige creatieve services te bieden die ze nodig hebben om de concurrentie voor te blijven

 En we zullen niet rusten voordat we die resultaten hebben bereikt !!!!!ZIE HIER BENEDEN  HOE WE HET DOEN EN WELKE TOOLS WIJ DAARVOOR GEBRUIKEN 


 

GELOOF ME, IK MEEN HET ALS IK U ZEG DAT IK


“BETAALBARE” EN TOCH “DEGELIJKE” INTERNETDIENSTVERLENING WIL AANBIEDEN VOOR IEDEREEN”
BEKIJK HET FANTASTISCHE AANBOD HIER BENEDEN


 

Webdesign

Laat ons alles regelen

Wij zijn WordPress Specialisten. Zowel met WordPress.org als met WordPress.com

We respecteren en waarderen onze klanten, werken ijverig en communiceren effici√É∆í√ā¬ęnt om wederzijdse doelen te bereiken.

Ons scherpe aspect is het leveren van het hoogste niveau van tevredenheid over onze diensten voor de klant.

Geweldige ondersteuning We proberen altijd de beste ondersteuning te bieden en reageren zo snel mogelijk op uw vragen. Huur ons in om uw website te ontwikkelen.

Op verzoek werken wij ook met WIX

Geverifieerde services==>>

Promovideo’sWij doen het op de juiste manier

Onze Video benadering geeft uw bedrijf net het extra adrenaline-stootje dat nodig is.

Of we nu worden gevraagd om helemaal opnieuw te beginnen of te fungeren als adviseurs voor uw creatieve visie door samen te werken zullen we de best mogelijke resultaten behalen.


e-mail-Templates en e-mail-signature- Uw Digitaal Visitekaartje bij Uw e-mail-BestemmelingenResultaten die als muziek in de oren klinken

Met onze e-mail-Templates-service neemt ons creatieve team de tijd om uw merk te begrijpen en vindt het de meest effectieve manier om dat aan uw doelgroep over te brengen. Van strategie tot implementatie; wij hebben het antwoord.


Logo’s

Laat ons alles regelen

Vergroot uw merkidentiteit en laat geen potent√É∆í√Ü‚Äô√É‚Äö√ā¬ęle klanten aan u voorbijgaan met onze uitstekende Logo Design service. Door samen te werken voegen we onze creatieve visies samen en bedenken we iets √É∆í√Ü‚Äô√ɂĆ√Ę‚ā¨‚ĄĘ√É∆í√Ę‚ā¨Ň°√É‚Äö√ā¬©cht spectaculairs


Digitale Banners

Resultaten die als muziek in de oren klinken

Met onze Digitale Promobanners service neemt ons creatieve team de tijd om uw merk te begrijpen en vindt het de meest effectieve manier om dat aan uw doelgroep over te brengen. Van strategie tot implementatie; wij hebben het antwoord.


VERNEEM MEER OP MIJN WEBSITE

En doe zoals reeds meer dan 4000 andere Fantastische mensen, SLUIT U AAN OP DE NIEUWSBRIEF !!!!!!


CONTACT NEMEN MET MIJ WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG

ALLES VANOP EEN EN DEZELFDE PLAATS, TIJD EN ENERGIE GESPAARD VOOR U !!!

CONTACT KLIK ==>>HIER

Video kort ovezicht


 


Oprichter en Eigenaar

, IT Consulting & Services Theo-
Herbots


Phone:
0497127049


Email:
herbafittheoherbots@gmail.com


Website:
https://wieistheoherbots.com/


Address:
Potterijstraat 151 / 3300 Tienen


Zeker ook bezoeken mijn fotowedstrijden:

https://www.viewbug.com/member/theoherbots

 
 

 

 

<!–


–>

Copyright √ā¬© 2019 [IT Consulting & Services Theo-Herbots], All rights reserved.

Our mailing address is:

[Potterijstraat 151 | 3300 Tienen]

Want to change how you receive these emails?

You can
update your preferences or
unsubscribe from this list.

MEER UITLEG NODIG?

Ik ben een gloednieuwe website aan het maken, zij is nog niet volledig gereed, maar toch reeds het bezoeken waard

Waarom ik Giphy’s gebruik op mijn website en e-mail-Templates

Eersteklas inhoud

Filmstudio’s van wereldklasse, tv-netwerken, sportcompetities, merken, be√Įnvloeders en artiesten gebruiken GIPHY elke dag om een ‚Äč‚Äčenorme bibliotheek met inhoud van hoge kwaliteit met ons netwerk te delen.

Inhoudstypen

Bij GIPHY geloven ze dat alles moet bewegen en het maakt deel uit van hun missie om dagelijkse gesprekken meer geanimeerd te maken. Met hun groeiende lijst met inhoudstypes is het uitdrukken van jezelf met GIPHY nog nooit zo eenvoudig geweest.

Houd er rekening mee dat Emoji en tekst, evenals alle toekomstige releases, alleen beschikbaar zijn via de SDK.

GIF

GIF’s zijn korte, doorlopende, bewegende beelden. Moeten we meer zeggen?

stickers

Stickers zijn GIF’s met transparante achtergronden. Ze zijn geweldig voor het plaatsen van geanimeerde inhoud bovenop allerlei gebruikssituaties: berichten-apps, verhalen (bijv. IG, Snap, FB etc.) of games. Kortom, een vierkant frame volstaat nooit.

Emoji

GIPHY Emoji’s zijn volledig geanimeerde emoji-stickers. Deze vertrouwde, emotionele gezichten zijn niet langer bevroren, want GIPHY-emoji brengt leven en beweging in een aantal favorieten van alle tijd, evenals enkele nieuwe (en unieke GIPHY) -emoji’s.

Tekst

GIPHY Text bevat geanimeerde op tekst gebaseerde stickers, waardoor het gemakkelijk is om die perfecte hoeveelheid sarcasme, enthousiasme of welke emotie dan ook toe te voegen aan het gesprek.


Ik maak ook handig gebruik van Giphy’s in mijn e-mail-Templates

Wat is een Blog, Wat is een Blogger? |WHAT IS A BLOG, WHAT IS A BLOGGER?

YOU CAN TRANSLATE THIS MESSAGE TO MY WEBSITE IN 110 LANGUAGES

Lees dit artikel over Wat een Blog is en Wat een Bloggers is.

Laat er U door inspirren om zelf ook te beginnen

“We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat.”

Walt Disney

U KAN MAKKELIJK ZELF EEN WEBSITE BEGINNEN EN ONDERHOUDEN DOOR DEZE “GRATIS” CURSUS TE VOLGEN

Mijn diploma

THEO-HERBOTS

COPYWRITER: You can translate this on my website in 110 Languages

“Onbekend is onbemind, Tot men de stap zet en ermee begint”

Het starten van een nieuwe blog is moeilijk en dit kan veel mensen afschrikken. Sommigen gaan misschien goed van start, maar worden snel ontmoedigd vanwege het ontbreken van opmerkingen of bezoeken. U wilt opvallen tussen deze miljoenen miljoenen bloggers, u wilt een van de paar honderdduizend blogs zijn die daadwerkelijk worden bezocht. Hier zijn enkele eenvoudige tips om je te helpen op weg naar bloggingbeheersing:

 1. Plaats regelmatig, maar plaats niet als je niets hebt om over te posten.
 2. Blijf bij slechts een paar specifieke genres om over te praten.
 3. Plaats geen ‘subscribe’ en ‘vote me’-links over de hele voorpagina totdat je mensen hebt die je blog leuk genoeg vinden om ze te negeren (ze staan ‚Äč‚Äčmeestal gewoon in de weg).
 4. Gebruik indien mogelijk een schoon en eenvoudig thema.
 5. Geniet van, blog voor de lol, reageer op blogs van andere mensen (zoals ze normaal gesproken terug bezoeken).
 6. Veel plezier met bloggen en onthouden, er zijn geen regels voor wat je op je blog plaatst!
Theo-Herbots-Social-Media en Internet

OUR

Den-Theo Blogger

Begin te Bloggen en wordt door “Velen” Geliefd en Bemind

Ik zal er U met heel veel genoegen in begeleiden

THEO-HERBOTS (DEN-THEO) IS ER VOOR U !!!!!

Everything you need to create a beautiful website

Kijk en Geniet, er ligt voor U iets Geweldig in het Verschiet

Maar lees eerst het artikel hier beneden

Naar de Cursus (GRATIS EN ZONDER VERDERE VERPLICHTINGEN¬į ==>>

Wat is een “blog”? #Wat is een “blog”?

“Blog” is een verkorte versie van “weblog”, een term die wordt gebruikt om websites te beschrijven die een voortdurende kroniek van informatie bijhouden. Een blog bevat commentaar van het dagboektype en links naar artikelen op andere websites, meestal gepresenteerd als een lijst met vermeldingen in omgekeerde chronologische volgorde. Blogs vari√ęren van persoonlijk tot politiek en kunnen zich concentreren op √©√©n beperkt onderwerp of een hele reeks onderwerpen.

Veel blogs richten zich op een bepaald onderwerp, zoals webdesign, thuisafstemming, sport of mobiele technologie. Sommige zijn meer eclectisch en bevatten koppelingen naar alle soorten andere sites. En anderen lijken meer op persoonlijke tijdschriften, en presenteren het dagelijkse leven en de gedachten van de auteur.

Over het algemeen (hoewel er uitzonderingen zijn), hebben blogs meestal een paar dingen gemeen:

 • Een inhoudsgebied met artikelen die chronologisch worden vermeld, de nieuwste bovenaan. Vaak zijn de artikelen ingedeeld in categorie√ęn. Een archief van oudere artikelen.
 • Een manier voor mensen om opmerkingen over de artikelen achter te laten.
 • Een lijst met links naar andere gerelateerde sites, ook wel een ‘blogroll’ genoemd.
 • Een of meer ” feeds ” zoals RSS-, Atom- of RDF-bestanden.

Sommige blogs hebben mogelijk aanvullende functies dan deze. Bekijk deze korte video voor een eenvoudige uitleg over wat een blog is.

Top ‚ÜĎ

Wat is een “blogger”? #Wat is een “blogger”?

Een blogger is een persoon die een blog bezit of een blog beheert of een persoon die de blog onderhoudt. Dat wil zeggen, het plaatsen van artikelen of nieuwe berichten, informatie, het delen van het meest actuele nieuws, meningen en casestudy’s om maar een paar te noemen. Dergelijke vermeldingen staan ‚Äč‚Äčbekend als blogposts.

Top ‚ÜĎ

De bloginhoud #De bloginhoud

Inhoud is de raison d’√™tre voor elke website. Winkelsites bevatten een catalogus met producten. Universitaire sites bevatten informatie over hun campussen, curriculum en faculteit. Nieuws sites tonen de laatste nieuwsverhalen. Voor een persoonlijke blog kunt u een heleboel observaties of recensies hebben. Zonder een soort van bijgewerkte inhoud is er weinig reden om meer dan eens een website te bezoeken.

Op een blog bestaat de inhoud uit artikelen (ook wel “posts” of “entries” genoemd) die de auteur (s) schrijft. Ja, sommige blogs hebben meerdere auteurs, die elk hun eigen artikelen schrijven. Typisch, blog-auteurs stellen hun artikelen samen in een web-gebaseerde interface, ingebouwd in het blogsysteem zelf. Sommige blogsystemen ondersteunen ook de mogelijkheid om stand-alone “weblog-client” -software te gebruiken , waarmee auteurs artikelen offline kunnen schrijven en deze op een later tijdstip kunnen uploaden.

Top ‚ÜĎ

Reacties #Reacties

Wilt u een interactieve website? Zou het niet mooi zijn als de lezers van een website opmerkingen, tips of indrukken over de site of een specifiek artikel achterlaten? Met blogs kunnen ze dat! Reacties plaatsen is een van de meest opwindende functies van blogs.

De meeste blogs hebben een methode waarmee bezoekers opmerkingen kunnen achterlaten . Er zijn ook handige manieren voor auteurs van andere blogs om reacties achter te laten zonder zelfs de blog te bezoeken! Ze worden ‘ pingbacks ‘ of ‘ trackbacks ‘ genoemd en kunnen andere bloggers informeren wanneer ze een artikel van een andere site in hun eigen artikelen citeren. Dit alles zorgt ervoor dat online gesprekken pijnloos kunnen worden onderhouden tussen verschillende site-gebruikers en websites.

Top ‚ÜĎ

Het verschil tussen een blog en CMS? #Het verschil tussen een blog en CMS?

Software die een methode voor het beheren van uw website biedt, wordt gewoonlijk een CMS of “Content Management System” genoemd . Veel bloggende softwareprogramma’s worden beschouwd als een specifiek type CMS. Ze bieden de functies die nodig zijn om een ‚Äč‚Äčblog te maken en te onderhouden, en kunnen publiceren op het internet net zo eenvoudig maken als het schrijven van een artikel, het een titel geven en het onder (een of meer) categorie√ęn organiseren. Hoewel sommige CMS-programma’s uitgebreide en geavanceerde functies bieden, biedt een eenvoudige blogtool een interface waarmee u op een eenvoudige en, tot op zekere hoogte, intu√Įtieve manier kunt werken terwijl het de logistiek behandelt die nodig is om uw compositie presentabel en publiek beschikbaar te maken. Met andere woorden, je kunt je concentreren op wat je wilt schrijven en de blogtool zorgt voor de rest van het sitebeheer.

WordPress is zo’n geavanceerde blogtool en biedt een uitgebreide reeks functies . Via het beheerscherm kunt u opties instellen voor het gedrag en de presentatie van uw weblog. Via dit beheerscherm kun je gemakkelijk een blogpost opstellen , op een knop drukken en direct op het internet verschijnen! WordPress doet er alles aan om te zien dat je blogberichten er goed uitzien, de tekst er mooi uitziet en de html-code die wordt gegenereerd voldoet aan de webstandaarden.

Als u net begint, leest u Aan de slag met WordPress , dat informatie bevat over hoe u WordPress snel en effectief kunt instellen, evenals informatie over het uitvoeren van basistaken in WordPress, zoals het maken van nieuwe berichten of het bewerken van bestaande berichten.

Top ‚ÜĎ

Dingen die bloggers moeten weten #Dingen die bloggers moeten weten

Naast het begrijpen hoe uw specifieke blogsoftware werkt, zoals WordPress , zijn er enkele termen en concepten die u moet kennen.

Archieven #Archieven

Een blog is ook een goede manier om artikelen op een site bij te houden. Veel blogs bevatten een archief op basis van datums (zoals een maandelijks of jaarlijks archief). De voorpagina van een blog kan een kalender bevatten met datums gekoppeld aan dagelijkse archieven. Archieven kunnen ook gebaseerd zijn op categorie√ęn met alle artikelen die betrekking hebben op een specifieke categorie.

Daar stopt het niet; je kunt je berichten ook per auteur of alfabetisch archiveren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit vermogen om artikelen op een gecompileerde manier te organiseren en presenteren, maakt bloggen tot een populaire persoonlijke publicatie-tool.

Top ‚ÜĎ

Feeds #feeds

Een feed is een functie van speciale software waarmee ‘Feedreaders’ automatisch toegang krijgen tot een site die op zoek is naar nieuwe inhoud en vervolgens updates over die nieuwe inhoud op een andere site plaatsen. Dit biedt een manier voor gebruikers om op de hoogte te blijven van de nieuwste en meest actuele informatie die op verschillende blogsites is geplaatst. Sommige feeds bevatten RSS (alternatief gedefinieerd als “Rich Site Summary” of “Really Simple Syndication”), Atom of RDF-bestanden. Dave Shea heeft een uitgebreid overzicht van feeds geschreven.

Top ‚ÜĎ

Syndication #Syndication

Een feed is een machineleesbare (meestal XML) inhoudspublicatie die regelmatig wordt bijgewerkt. Veel weblogs publiceren een feed (meestal RSS, maar mogelijk ook Atom en RDF enzovoort, zoals hierboven beschreven). Er zijn tools die zichzelf “feedreaders” noemen. Wat ze doen is dat ze gespecificeerde blogs blijven controleren om te zien of ze zijn bijgewerkt en wanneer de blogs zijn bijgewerkt, ze het nieuwe bericht weergeven en een link ernaar, met een fragment (of de volledige inhoud) van het bericht. Elke feed bevat items die in de loop van de tijd zijn gepubliceerd. Bij het controleren van een feed zoekt de feedreader naar nieuwe items. Nieuwe items worden automatisch ontdekt en gedownload zodat je ze niet hoeft te lezen, dus je hoeft niet alle blogs te bezoeken waarin je bent ge√Įnteresseerd. Het enige wat je hoeft te doen met deze feedreaders is om de link naar de RSS-feed van alle blogs toe te voegen zijn ge√Įnteresseerd in. De feedreader zal u dan laten weten wanneer een van de blogs nieuwe berichten bevat. De meeste blogs hebben deze feeds voor ‘Syndication’ beschikbaar die de lezers kunnen gebruiken.

Top ‚ÜĎ

Reacties beheren#Reacties beheren

Een van de meest opwindende functies van blogtools zijn de opmerkingen. Deze zeer interactieve functie stelt gebruikers in staat commentaar te geven op artikelberichten, een link naar uw berichten en commentaar en aanbevelingen. Deze staan ‚Äč‚Äčbekend als trackbacks en pingbacks . We zullen ook bespreken hoe u opmerkingen kunt beheren en beheren en hoe u kunt omgaan met de vervelende trend in “reactiespam” wanneer ongewenste opmerkingen op uw blog worden geplaatst.

Trackbacks #Trackbacks

Trackbacks zijn oorspronkelijk ontwikkeld door SixApart , makers van het MovableType-blogpakket . SixApart heeft een goede introductie tot trackbacks :

In een notendop, TrackBack is ontworpen om een ‚Äč‚Äčnotificatiemethode te bieden tussen websites: het is een methode om persoon A te zeggen tegen persoon B: “Dit is iets waar u misschien in ge√Įnteresseerd bent.” Om dat te doen, stuurt persoon A een TrackBack-ping naar persoon B.

Een betere verklaring is dit:

 • Persoon A schrijft iets op zijn blog.
 • Persoon B wil reageren op het blog van persoon A, maar wil dat haar eigen lezers zien wat ze te zeggen heeft, en kunnen reageren op haar eigen blog
 • Persoon B post op haar eigen blog en stuurt een trackback naar het blog van persoon A
 • De blog van persoon A ontvangt de trackback en geeft deze weer als een opmerking bij de oorspronkelijke post. Deze reactie bevat een link naar het bericht van persoon B

Het idee hier is dat meer mensen kennis maken met het gesprek (zowel de lezers van persoon A als die van persoon B kunnen links volgen naar het bericht van de ander) en dat de trackback-opmerkingen een authenticiteitsniveau hebben omdat ze afkomstig zijn van een ander weblog. Helaas is er geen echte verificatie uitgevoerd op de binnenkomende trackback, en ze kunnen zelfs worden gefingeerd.

De meeste trackbacks sturen slechts een klein deel (persoon genaamd een fragment) naar persoon A van wat persoon B te zeggen had. Dit is bedoeld om als een “teaser” te fungeren, waardoor persoon A (en zijn lezers) een deel van wat persoon B te zeggen heeft, ziet en ze allemaal aanmoedigt om op de site van persoon B te klikken om de rest (en mogelijk commentaar) te lezen.

De trackback van persoon B naar de blog van persoon A wordt doorgaans samen met alle opmerkingen geplaatst. Dit betekent dat persoon A de inhoud van de trackback op zijn eigen server kan bewerken, wat betekent dat het hele idee van “authenticiteit” niet echt is opgelost. ( Opmerking: persoon A kan de inhoud van de trackback alleen bewerken op zijn eigen site, hij kan het bericht niet bewerken op de site van persoon B die de trackback heeft verzonden. )

SixApart heeft een offici√ęle trackback-specificatie gepubliceerd .

Top ‚ÜĎ

Pingbacks #Pingbacks

Pingbacks zijn ontworpen om enkele van de problemen op te lossen die mensen met trackbacks hebben gezien. Dat is de reden waarom de offici√ęle pingback-documentatie zoveel lijkt op de beschrijving van een trackback:

Yvonne schrijft bijvoorbeeld een interessant artikel over haar weblog. Kathleen leest het artikel van Yvonne en geeft er commentaar op, gekoppeld aan het oorspronkelijke bericht van Yvonne. Door pingback te gebruiken, kan Kathleen’s software automatisch Yvonne informeren dat haar bericht is gekoppeld aan, en Yvonne’s software kan deze informatie vervolgens op haar site opnemen.

De beste manier om na te denken over pingbacks is als opmerkingen op afstand :

 • Persoon A plaatst iets op zijn blog.
 • Persoon B plaatst op haar eigen blog en linkt naar het bericht van persoon A. Hiermee wordt automatisch een pingback naar persoon A verzonden als beide blogs met pingback hebben.
 • Het blog van persoon A ontvangt de pingback en gaat vervolgens automatischnaar het bericht van persoon B om te bevestigen dat de pingback daar inderdaad is ontstaan.

De pingback wordt meestal weergegeven op het blog van persoon A als een eenvoudige link naar het bericht van persoon B. Er wordt algemeen aangenomen dat pingbacks geen inhoud verzenden, zoals trackbacks doen. Dit is niet correct. Als u een pingback ontvangt, ziet u een fragment van die blog in het gedeelte Reacties bewerken van uw dashboard. Het probleem is dat zeer weinig thema’s weer te gevendeze fragmenten uit pingbacks. In de standaard WordPress-thema’s worden bijvoorbeeld geen Pingback-fragmenten weergegeven.

In feite is er slechts √©√©n significant verschil tussen pingbacks en trackbacks: Pingbacks en trackbacks gebruiken drastisch verschillende communicatietechnologie√ęn (XML-RPC en HTTP POST, respectievelijk). Maar dat verschil is belangrijk omdat trackbacks het doelwit zijn geworden van zoveel spam. Het automatische verificatieproces introduceert een niveau van authenticiteit, waardoor het moeilijker wordt om een ‚Äč‚Äčpingback te vervalsen.

Sommigen zijn van mening dat trackbacks superieur zijn omdat lezers van het blog van persoon A op zijn minst iets kunnen zien van wat persoon B te zeggen heeft, en vervolgens moeten beslissen of ze meer willen lezen (en daarom doorklikken naar blog van persoon B). Anderen zijn van mening dat pingbacks superieur zijn omdat ze een verifieerbare verbinding tussen berichten cre√ęren.

Top ‚ÜĎ

Pingbacks en trackbacks gebruiken #Pingbacks en trackbacks gebruiken

Reacties op blogs worden vaak bekritiseerd omdat ze geen gezag hebben , aangezien iedereen iets kan posten met elke gewenste naam: er is geen verificatieproces om te zorgen dat de persoon is wie hij beweert te zijn. Trackbacks en Pingbacks zijn beide bedoeld om enige verificatie te bieden voor reacties op blogs.

Om trackbacks en pingbacks in te schakelen, selecteer je in de Discussie-instellingen van je Administratie-scherm deze items onder ‘Standaard artikelinstellingen’:

Poging om blogs te melden waarnaar wordt gelinkt vanuit het artikel.

Sta linkmeldingen van andere blogs (pingbacks en trackbacks) toe op nieuwe artikelen.

Het selecteren van de ene optie en niet van de andere zou niet erg behulpzaam zijn ūüėČ

Zodra deze is ingeschakeld, verschijnen trackbacks en pingbacks van andere sites in je beheerscherm net als andere opmerkingen, maar op uw berichtpagina’s verschijnen ze volgens het ontwerp van uw thema.

Eenmaal ingeschakeld, worden pingbacks automatisch verzonden wanneer u uw bericht publiceert, u hoeft niets te doen. Als u trackbacks wilt verzenden, moet u de trackback-URL ergens op de berichtpagina vinden waarnaar u een koppeling wilt maken. Als u er geen kunt vinden, probeer dan te bepalen of de site pingbacks ondersteunt. Als dit het geval is, moet u ook geen trackbacks verzenden. Kopieer / plak de trackback-URL in het veld Trackbacks verzenden op uw scherm Nieuwe bericht toevoegen. Als u dit veld niet ziet, gaat u naar de schermopties en selecteert u de optie Trackbacks verzenden. Merk op dat als u dit selecteert geen trackbacks worden verzonden, wordt alleen het veld met de naam Trackbacks verzenden weergegeven. Wanneer u uw bericht publiceert, worden trackbacks verzonden naar de URL’s die u in het veld hebt geplakt. Dit veld toont ook de status van trackbacks en pingbacks op uw Edit Post-scherm.

Als iemand iemand een trackback naar uw WordPress-blog wil sturen omdat zijn blogsoftware geen pingbacks ondersteunt, moet uw trackback-URL die zij in hun berichtbewerkingsscherm moeten invoegen de permalink van uw blogpost met “trackback /” aan het einde bevatten. Als hun software pingbacks ondersteunt, hoeven ze niets te doen, het proces is automatisch.

Top ‚ÜĎ

Commentaar Moderatie #Reactie Moderatie

Commentaar Moderatie is een functie waarmee de eigenaar en auteur van de website de opmerkingen over de verschillende artikelberichten kunnen controleren en beheren en die kunnen helpen bij het aanpakken van reactiespam. Het laat je reacties modereren, en je kunt ongewenste reacties verwijderen, coole reacties goedkeuren en andere beslissingen nemen over de reacties.

Top ‚ÜĎ

Reactie Spam #Reactie Spam

Commentaar Spam verwijst naar nutteloze opmerkingen (of trackbacks of pingbacks) naar berichten op een blog. Deze zijn vaak niet relevant voor de contextwaarde van de post. Ze kunnen een of meer links bevatten naar andere websites of domeinen. Spammers gebruiken Comment Spam als medium om een ‚Äč‚Äčhogere paginarang te krijgen voor hun domeinen in Google, zodat ze die domeinen ergens in de toekomst voor een hogere prijs kunnen verkopen of om een ‚Äč‚Äčhoge positie in de zoekresultaten voor een bestaande website te verkrijgen.

Spammers zijn meedogenloos; omdat er veel geld mee gemoeid is, werken ze hard aan hun ‘baan’. Ze bouwen zelfs geautomatiseerde tools (robots) om hun spam snel in te dienen bij dezelfde of meerdere weblogs. Veel webloggers, vooral beginners, voelen zich soms overweldigd door Comment Spam.

Er zijn echter oplossingen om reactiespam te vermijden. WordPress bevat veel tools om Comment Spam te bestrijden . Met een kleine inspanning vooraf kan Comment Spam beheersbaar zijn en zeker geen reden om weblogging op te geven.

Top ‚ÜĎ

Permalinks zijn de permanente URL’s van uw individuele weblog-berichten, evenals categorie√ęn en andere lijsten met weblog-berichten. Een permalink is wat een andere weblogger zal gebruiken om naar uw artikel (of sectie) te verwijzen, of hoe u een link naar uw verhaal in een e-mailbericht kunt verzenden. Omdat anderen kunnen linken naar uw individuele berichten, mag de URL van dat artikel niet veranderen. Permalinks zijn bedoeld als permanent (lange tijd geldig).

“Mooi” Permalinks is het idee dat URL’s vaak zichtbaar zijn voor de mensen die erop klikken, en daarom zo moeten worden gemaakt dat ze logisch zijn en niet worden gevuld met onbegrijpelijke parameters. De beste Permalinks zijn “hackable”, wat betekent dat een gebruiker de koppelingstekst in zijn browser kan wijzigen om naar een andere sectie of een lijst van de weblog te gaan. Dit is bijvoorbeeld de manier waarop de standaardinstelling Permalink van een verhaal eruit kan zien in een standaard WordPress-installatie:

/index.php?p=423

Hoe kan een gebruiker weten wat “p” vertegenwoordigt? Waar komt nummer 423 vandaan?

In tegenstelling hiermee is hier een goed gestructureerde, “mooie” Permalink die naar hetzelfde artikel zou kunnen verwijzen, zodra de installatie is geconfigureerd om permalinks te wijzigen:

/ Archief / 2003/05/23 / my-kaas-sandwich /

Men kan gemakkelijk raden dat de Permalink de datum van de posting en de titel bevat, alleen door naar de URL te kijken. Men zou ook kunnen raden dat het hacken van de URL te zijn / archives / 2003/05 / een lijst zou krijgen van alle berichten van mei 2003 (best cool). Voor meer informatie over mogelijke link patronen in WordPress, kunt u met behulp van Permalinks .

Top ‚ÜĎ

Blog per e-mail #Blog per e-mail

Sommige bloghulpmiddelen bieden de mogelijkheid om uw berichten rechtstreeks naar uw blog te e-mailen, allemaal zonder directe interactie via de interface voor het bloggen. WordPress biedt deze coole functie. Door e-mail te gebruiken, kunt u nu uw berichtinhoud verzenden naar een vooraf bepaald e-mailadres & voila! Je bericht is gepubliceerd!

Top ‚ÜĎ

Post Slugs #Post Slugs

Als je Pretty Permalinks gebruikt, is de Post Slug de titel van je artikel in de link. De bloggereedschapsoftware kan uw titel vereenvoudigen of inkorten tot een meer geschikte vorm voor gebruik als een link. Een titel als “I’ll Make A Wish” kan worden afgekapt tot “ill-make-a-wish”. In WordPress kun je de Post Slug veranderen in iets anders, zoals “make-a-wish”, wat beter klinkt dan een wens als je ziek bent.

Top ‚ÜĎ

Fragment #Fragment

Fragmenten zijn beknopte samenvattingen van uw blogberichten, waarbij bloggereedschappen deze op verschillende manieren kunnen verwerken. In WordPress kunnen Excerpts specifiek worden geschreven om het bericht samen te vatten, of automatisch worden gegenereerd door de eerste paar alinea’s van een bericht te gebruiken of door de post tot een specifiek punt te gebruiken, door u toegewezen.

Top ‚ÜĎ

Plug-ins #plug-ins

Plug-ins zijn coole stukjes programmeer-scripts die extra functionaliteit toevoegen aan je blog. Dit zijn vaak functies die reeds beschikbare functies verbeteren of toevoegen aan uw site.

WordPress biedt eenvoudige en eenvoudige manieren om een beheerdersscherm toe te voegen , er is een invoegtoepassingsvenster . U kunt eenvoudig plug-ins zoeken, installeren en activeren vanaf dit scherm.

Top ‚ÜĎ

Basisprincipes – Enkele tips voor bloggen #Basisprincipes – Enkele tips voor bloggen

Het starten van een nieuwe blog is moeilijk en dit kan veel mensen afschrikken. Sommigen gaan misschien goed van start, maar worden snel ontmoedigd vanwege het ontbreken van opmerkingen of bezoeken. U wilt opvallen tussen deze miljoenen miljoenen bloggers, u wilt een van de paar honderdduizend blogs zijn die daadwerkelijk worden bezocht. Hier zijn enkele eenvoudige tips om je te helpen op weg naar bloggingbeheersing:

 1. Plaats regelmatig, maar plaats niet als je niets hebt om over te posten.
 2. Blijf bij slechts een paar specifieke genres om over te praten.
 3. Plaats geen ‘subscribe’ en ‘vote me’-links over de hele voorpagina totdat je mensen hebt die je blog leuk genoeg vinden om ze te negeren (ze staan ‚Äč‚Äčmeestal gewoon in de weg).
 4. Gebruik indien mogelijk een schoon en eenvoudig thema.
 5. Geniet van, blog voor de lol, reageer op blogs van andere mensen (zoals ze normaal gesproken terug bezoeken).
 6. Veel plezier met bloggen en onthouden, er zijn geen regels voor wat je op je blog plaatst!

Hebt u professionele technische hulp nodig bij het opmaken van Uw Website?

Aarzel niet om contact op te nemen met Theo-Herbots (Den-Theo). Ik veel mensen geholpen in dezelfde situaties als waarin u mogelijk bent. Ik probeer binnen twee werkdagen te reageren, maar aangezien ik talrijke reacties binnenkrijg, heb ik een druk schema.
Ik hoop snel van U te horen

‚ÄúEen mens zonder doel is als een vis zonder water,hij sterft”

“Niemand kan Gelukkig zijn zonder Doel in zijn Leven, “Niemand kan Gelukkig zijn zonder geloof in eigen kunnen om dit doel te bereiken”
‚Äē THEO-HERBOTS
Theo-Herbots-Social-Media en Internet

herbafittheoherbots@gmail.com

0497127049

“We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat.”

Walt Disney

BEZOEK DE CURSUS

ZOek niet langer op Het Internet, U vindt het hier

Negatieve commentaar? zegge het mij

Positieve commentaar, zegge het voort

Vergeet niet U in te schrijven op de nieuwsbrief en

voor onmiddellijke toegang tot de fantastische informatie KLIK ==>>HIER Blog Website GIF-downsized_large (1)

EEN NIEUW BERICHT TOEVOEGEN IN WORDPRESS EN ALLE FUNCTIES GEBRUIKEN |Add a new message in WordPress and use all functions

BEDANKT DAT U DIT WILT DELEN MET UW VOLGERS VIA DE DEELKNOPPEN HIER BENEDEN, VELEN ZULLEN HET WAARDEREN

BEKIJK ALLES KLIK ==>>HIER

Kopregel

Mijn diploma

THEO-hERBOTS

COPYWRITER

Zodra dat U een WordPress-Website hebt opgemaakt, is het van groot belang dat U regelmatig ook nieuwe berichten toevoegt aan Uw Website.

Dit op

 1.  Contact te houden met Uw Volgers
 2. Het aantal Volgers uit te breiden
 3. Hoger te scoren in de ranking van zoekmachines zoals Google

Hier beneden volgt een stap voor stap Gids met de volledige uitleg hoe U dat het best kan doen

Theo-Herbots-Social-Media en Internet

OUR

COMPANY

Company Slogan Goes Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam

Slogan Goes Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tempus diam nisl quis ornarod vivamus tincidunt et sem vitae luctus.

Everything you need to create a beautiful website

EEN NIEUW BERICHT TOEVOEGEN IN WORDPRESS EN ALLE FUNCTIES GEBRUIKEN |ADD A NEW MESSAGE IN WORDPRESS AND USE ALL FUNCTIONS

  Blogging-Tips One comment
YOU CAN TRANSLATE THIS MESSAGE IN 110 LANGUAGES ABOVE MY
WEBSITE
Add a new message in WordPress and use all functions

Probeert u een nieuw bericht in WordPress te maken? Wil je meer weten over alle WordPress-berichtfuncties die je op je scherm ziet?

Terwijl sommigen misschien denken dat het toevoegen van een nieuw WordPress-bericht nogal vanzelfsprekend is, vinden veel beginners de interface een beetje overweldigend.

Om nog maar te zwijgen over het feit dat soms zelfs de meer slimme gebruikers verrast zijn om de verborgen pareltjes op het bewerkingsscherm te vinden.

In deze beginnershandleiding leiden we je door alle functies op het scherm voor het toevoegen van nieuwe berichten en hoe je ze kunt gebruiken om betere inhoud te maken.

Een nieuw blogbericht toevoegen in WordPress met alle functies

We hebben deze gids onderverdeeld in drie secties zodat u gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt:

Klaar, laten we beginnen.

Een nieuw bericht maken in WordPress met behulp van de standaardeditor

In december 2018 introduceerde WordPress een nieuwe moderne op blokken gebaseerde editor die ook bekend staat als Gutenberg . Het is schoon en eenvoudig, maar laat je niet misleiden door de looks.

Achter de overzichtelijke interface bevinden zich talloze krachtige functies die netjes zijn weggestopt. We zullen ze allemaal uitleggen en u helpen het ware potentieel ervan te ontsluiten.

Titel- en inhoudsblokken toevoegen

De WordPress-blokeditor wordt geleverd met een schone schrijfinterface. Bovenaan voer je de titel van je bericht in.

Voeg titel toe voor je bericht

Om inhoud toe te voegen, moet u een blok toevoegen.¬†Er zijn meerdere blokken toevoegen op het scherm waarop u kunt klikken om een ‚Äč‚Äčblok te selecteren en toe te voegen.

Blokkeren knoppen toevoegen

Als u geen muis wilt gebruiken om op de knop te klikken, kunt u een sneltoets gebruiken door / te zoeken en een blok toe te voegen.

Selecteer een blok tijdens het schrijven

Alle inhoudselementen zijn verpakt in een blok.¬†WordPress wordt geleverd met blokken voor alle algemene contentitems, waaronder alinea’s, kolommen, afbeeldingen, galerij, insluitingen, shortcodes, widgets en meer.

Sommige WordPress-plug-ins kunnen ook hun eigen blokken toevoegen om andere functies toe te voegen, zoals contactformulieren, SEO, enz. (Meer hierover verderop in het artikel).

Afbeeldingen, video’s en andere media toevoegen

U kunt afbeeldingen toevoegen door simpelweg het afbeeldingsblok toe te voegen en vervolgens de afbeelding die u wilt toevoegen te uploaden of selecteren.

Een afbeeldingblok toevoegen

Als u naast elkaar tekst en afbeeldingen wilt gebruiken, kunt u het blok ‘Media & tekst’ gebruiken.¬†Met dit blok kunt u tekst om de afbeelding heen zetten in WordPress.

Media- en tekstblok

WordPress-editor wordt ook geleverd met een galerijblok dat u kunt gebruiken om afbeeldingen weer te geven in rijen en kolommen met een rasterlay-out.

Voeg eenvoudig het Gallery-blok toe en upload of selecteer de afbeeldingen uit uw WordPress mediabibliotheek.

Afbeeldingengalerij toevoegen

Hoewel het galerijblok krachtig is, hebt u mogelijk andere geavanceerde galeriefuncties nodig, zoals albums, afbeeldingssortering, enzovoort. In dat geval raden we u aan een van deze WordPress-galerie-plug-ins te gebruiken .

Wilt u een video insluiten in uw inhoud? Geen probleem.

De standaard WordPress-editor wordt geleverd met invoegblokken voor alle populaire providers.

Blokken insluiten

U kunt de video-URL ook gewoon naar een alineablok kopi√ęren en plakken en WordPress converteert deze automatisch naar een video-invoegblok.

Een YouTube-video insluiten in WordPress

Terwijl u het videoblok gebruikt om video’s rechtstreeks naar uw website te uploaden, raden wij u aan dit te doen omdat het uw website zal vertragen en uw¬†WordPress hosting-¬†server¬†zelfs kan laten crashen¬†.

In plaats daarvan raden we aan om je video’s te uploaden naar een service zoals YouTube of¬†Vimeo¬†en deze vervolgens te embedden in je WordPress-berichten.

Raadpleeg onze handleiding voor meer informatie over waarom u¬†nooit video’s naar uw WordPress-site¬†moet¬†uploaden¬†.

Categorie√ęn en tags toevoegen

Met WordPress kunt u uw berichten sorteren in¬†categorie√ęn en tags¬†.¬†Met deze taxonomie√ęn kunt u uw inhoud indelen in secties en onderwerpen.

Ze helpen ook met SEO en maken het voor uw gebruikers gemakkelijker om de inhoud te vinden waarnaar ze op zoek zijn.

De metaboxen van categorie√ęn en tags bevinden zich in de rechterkolom, onder de documentinstellingen.

Belangrijkste afbeelding toevoegen

Een aanbevolen afbeelding (ook wel post-thumbnail genoemd) is de hoofdartikelafbeelding die de inhoud vertegenwoordigt.¬†Ze worden prominent weergegeven op uw website op losse berichten, blogarchiefpagina’s en op de startpagina van nieuws-, tijdschrift- en blogwebsites.

Bijna alle WordPress-thema’s ondersteunen de aanbevolen beeldfunctionaliteit.¬†U zult de optie vinden om een ‚Äč‚Äčuitgelichte afbeelding aan uw bericht toe te voegen in de rechterkolom onder de Documentinstellingen.

Een uitgelichte afbeelding toevoegen aan uw WordPress-bericht

Klik eenvoudig op de knop ‘Set featured image’ en selecteer of upload de afbeelding die u als de afgebeelde afbeelding wilt gebruiken.

Het is belangrijk dat u aanbevolen afbeeldingen niet in verband brengt met omslagafbeeldingen, wat een nieuwe functie is. Zie ons artikel over coverafbeelding versus afgebeelde afbeelding voor meer details.

Fragmenten toevoegen (artikeloverzicht)

Fragmenten zijn de samenvatting van een blogpost of artikel.¬†De meeste WordPress-thema’s kunnen automatisch het fragment van de eerste paar regels van uw bericht genereren.

Dit automatische fragment is echter niet altijd zinvol of aanstekelijk. In dat geval wilt u misschien handmatig een uittreksel toevoegen.

U kunt dit doen door het toe te voegen in het vak met fragmenten onder de kolom met documentinstellingen aan de rechterkant.

Een fragment toevoegen aan je WordPress-bericht

Post-URL-slak of Permalink wijzigen

WordPress gebruikt standaard SEO-vriendelijke URL’s voor uw blogposts.¬†Het gebruikt de titel van je bericht automatisch als¬†permalink¬†.

Sommige gebruikers willen dit misschien wijzigen om meer SEO en gebruikersvriendelijk te maken. Er zijn twee manieren om dat te doen.

U kunt op de titel van het bericht klikken en u zult de mogelijkheid hebben om de permalink boven het titelveld te wijzigen. U kunt dit ook wijzigen via het tabblad Permalink in de kolom met documentinstellingen.

De URL-slug van een bericht wijzigen of Permalink

Veranderende auteur

Als u een WordPress-site met meerdere auteurs uitvoert, kunt u ook de auteur van een bericht wijzigen en deze aan een andere auteur op uw website toewijzen.

U vindt de optie om de auteur te wijzigen op het tabblad ‘Status en zichtbaarheid’ in de rechterkolom.

Wijzig auteur van bericht

Zet opmerkingen aan / uit

WordPress wordt geleverd met een ingebouwd systeem voor opmerkingen waarmee gebruikers opmerkingen over uw bericht kunnen achterlaten. U kunt opmerkingen voor afzonderlijke berichten uitschakelen op het tabblad Discussie op het tabblad Document.

Schakel opmerkingen voor een bericht uit

U ziet ook de optie om pingbacks en trackbacks toe te staan. Hiermee kunt u en andere blogs elkaar op de hoogte stellen wanneer ze naar een artikel linken.

Het wordt echter meestal gebruikt voor spam, dus we raden aan om pingbacks en trackbacks volledig uit te schakelen .

Opties toegevoegd door WordPress Plugins

De populairste WordPress-plug-ins voegen ook hun eigen opties toe aan het berichtbewerkingsscherm. Sommige zijn beschikbaar als blokken, terwijl andere beschikbaar zullen zijn als metaboxen.

Bijvoorbeeld,¬†WPForms¬†, de beste¬†WordPress contactformulier plugin¬†voegt een blok om contact te vormen invoegen in je berichten en pagina’s.

WPForms blokkeren in WordPress-bericht

Een ander goed voorbeeld is Yoast SEO . Ze voegen een metabox toe onder de editor voor SEO-instellingen en een andere in de bovenste werkbalk.

Yoast SEO metabox

Publicatie-opties

Het standaard WordPress-bewerkingsscherm is verdeeld in twee kolommen.¬†In de linkerkolom schrijf je inhoud en in de rechterkolom staan ‚Äč‚Äčalle berichtinstellingen inclusief publicatie-opties.

Laten we eens kijken naar publicatie-opties in de rechterkolom.

Publiceer opties

1. Concept-link opslaan, hiermee kunt u snel wijzigingen opslaan die u in een WordPress-post hebt aangebracht. De redacteur slaat uw wijzigingen ook automatisch op terwijl u schrijft.

2. De voorbeeldknop opent een live voorvertoning van uw bericht of pagina op een nieuw browsertabblad.

3. Als u klaar bent met het bewerken van uw bericht, kunt u klikken op de knop Publiceren om uw bericht live te laten verschijnen.

4. WordPress geeft je een paar opties om de zichtbaarheid van je bericht te regelen.¬†De standaardoptie is ‘Openbaar’, maar als u erop klikt, ziet u opties om een ‚Äč‚Äčpost priv√© of met een wachtwoord te beveiligen.

Opties voor zichtbaarheid

5. WordPress biedt u ook de mogelijkheid om te bepalen wanneer een bericht wordt gepubliceerd. De standaardoptie is om onmiddellijk te publiceren, maar u kunt ook plannen dat uw berichten later worden gepubliceerd of zelfs een datum in het verleden selecteren.

Publiceer datum en tijd na publicatie

6. Als je het selectievakje naast ‘Vasthouden aan voorpagina’ aanvinkt, wordt een bericht kleverig of uitgelicht.¬†Hierdoor wordt het specifieke bericht bovenaan andere berichten weergegeven.¬†Meer informatie over¬†plaknotities en wat u ermee kunt doen¬†.

7. In afwachting van beoordelingoptie voegt u een aangepaste status naast uw bericht toe als ‘In afwachting van beoordeling’.¬†Deze functie is vooral handig op blogs met meerdere auteurs waarbij bijdragers alleen berichten kunnen opslaan en niet kunnen publiceren.

8. Als u een bericht wilt verwijderen, klikt u op de knop ‘Verplaatsen naar prullenbak’.¬†WordPress stuurt het bericht naar de prullenbak.¬†Verwijderde berichten blijven tot 30 dagen in de prullenbak.¬†Daarna worden ze permanent verwijderd.

Schermopties bewerken

WordPress biedt u de mogelijkheid panelen vanuit het bewerkingsscherm weer te geven en te verbergen.¬†U kunt dit doen door op het menu met de drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken en vervolgens op de knop ‘Opties’ te klikken.

Scherm opties

Hierdoor wordt een pop-up geopend waarin u de panelen kunt in- of uitschakelen.

Toon of verberg panelen uit het berichtbewerkingsscherm

Andere schermopties na bericht bewerken

Er zijn veel andere opties op het berichtbewerkingsscherm. De meeste van hen zijn gerelateerd aan het uiterlijk van het berichtbewerkingsscherm en de editor zelf.

Laten we ze verkennen.

Wanneer u op het menupictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm klikt, ziet u opties om de werkbalk voor blokken naar de voorgrond te verplaatsen, spotmodus, modus voor volledig scherm, schakelen tussen visuele editor of code-editor, beheren van herbruikbare blokken en Toetsenbord sneltoetsen.

Editor instellingen

Ernaast ziet u een knop met het tandwielpictogram. Als u erop klikt, wordt de kolom met de juiste document- en blokinstellingen weergegeven / verborgen.

Verberg instellingen kolom

In de linkerbovenhoek van het scherm staan ‚Äč‚Äčnog een paar knoppen.¬†Eerst zie je aan de rechterkant de bloknavigatieknop waarmee je snel naar een blok in je post kunt springen.

Navigatie blokkeren

Vervolgens ziet u het informatiepictogram.¬†Als u erop klikt, worden poststatistieken weergegeven, zoals het aantal woorden, alinea’s, kopjes en blokken.

Plaats statistieken

Hierna hebt u knoppen Ongedaan maken en Opnieuw, waarmee u wijzigingen die u in uw berichten hebt aangebracht ongedaan kunt maken voordat u ze opslaat of publiceert.

Ongedaan maken en opnieuw knoppen

Ten slotte hebt u de knop Toevoegen blokkeren waarmee u blokken kunt invoegen in de berichteditor.

De standaard WordPress-editor is vrij krachtig.

We moedigen je aan om het zelf te verkennen tijdens het schrijven van blogposts en aandacht te besteden aan de individuele blokinstellingen. Elk blok heeft verschillende instellingen en je zult er veel leuke trucjes ontdekken.

Een nieuw bericht maken in WordPress met behulp van de klassieke editor

Als u nog steeds de oude klassieke WordPress-editor gebruikt , is deze sectie iets voor u.

De klassieke editor wordt tot het einde van 2021 ondersteund en we raden alle gebruikers ten stelligste aan een plan te maken om over te schakelen naar de nieuwe WordPress-editor.

Titel- en inhoudsbussen

In de klassieke editor zijn de titel- en inhoudsvakken de meest opvallende gebieden op het scherm Nieuwe bericht toevoegen (zie de onderstaande schermafbeelding).

Titel- en inhoudsvakken in de klassieke editor

De jouwe kan er iets anders uitzien, afhankelijk van of je de visuele of teksteditor gebruikt .

Je kunt tijdens het schrijven van een bericht schakelen tussen visueel en een teksteditor, maar we raden af ‚Äč‚Äčom over te schakelen, omdat dit de opmaak van je bericht zou kunnen verpesten.

Visual Editor is een gebruiksvriendelijke teksteditor met opmaakknoppen en een mooie visuele lay-out voor het inhoudsgebied. Aan de andere kant is de teksteditor een teksteditor waarin u de HTML kunt zien of zelf kunt schrijven.

Het eerste tekstgebied bovenaan is waar u de berichttitel toevoegt. Als u een SEO-vriendelijke URL-structuur gebruikt , genereert WordPress automatisch de post-URL op basis van uw titel. U kunt de URL bewerken door op de knop Bewerken te klikken.

In het inhoudsgebied schrijf je je bericht. U kunt de opmaakopties op de werkbalk gebruiken of een van de vele beschikbare sneltoetsen gebruiken om uw schrijfproces te versnellen.

Als u de visuele editor gebruikt, kunt u deze 14 tips voor het beheersen van de visuele editor van WordPress eens bekijken .

In het voettekstgedeelte van de inhoudeditor toont WordPress het aantal woorden voor uw bericht. Als u nog meer gedetailleerde statistieken over het aantal woorden wilt krijgen, bekijk dan onze tutorial over het verkrijgen van statistieken voor woordentellingen in WordPress met Word Stats .

Terwijl u schrijft, slaat WordPress automatisch een concept van uw bericht op. Deze automatische opslag wordt tijdelijk opgeslagen in uw WordPress-database.

Zodra u uw concept opslaat of meer inhoud opslaat, ruimt WordPress uw tijdelijk tijdelijke concept op en vervangt deze door een nieuwe. Dit proces zorgt ervoor dat u uw inhoud niet verliest vanwege een internetverbinding of hardwarefout. Raadpleeg onze handleiding over het ongedaan maken van wijzigingen in WordPress met postrevisies .

De berichteditor toont uw huidige concept en automatische opslag in de voettekst naast het aantal woorden.

Afbeeldingen en media toevoegen

Tussen de titel- en inhoudsvelden bevindt zich een grote knop Media toevoegen. U moet erop klikken als u een afbeelding of andere media naar uw WordPress-bericht wilt uploaden. Hiermee wordt de media-uploader in een pop-upvenster gestart.

Media uploader popup in WordPress

Klik eenvoudig op de knop Selecteer bestanden om afbeeldingen of andere media naar uw WordPress-site te uploaden.¬†U kunt ook¬†afbeeldingsgalerijenen¬†afspeellijsten maken¬†van ge√ľploade bestanden.

WordPress wordt geleverd met een aantal eenvoudige tools voor beeldbewerking. Bekijk onze tutorial over hoe afbeeldingen bewerken, omdraaien, roteren en bijsnijden in WordPress .

Publicatie-opties

Het bewerkingsscherm van WordPress is onderverdeeld in twee kolommen. De kolom aan je linkerkant bevat de berichttitel en de inhoudeditor. Aan je rechterkant heb je verschillende metaboxen om postinstellingen te configureren.

De bovenste metabox in deze kolom heeft het label Publiceren. Dit is waar alle publicatie-opties voor uw berichten worden beheerd.

Publiceer opties in de klassieke editor

1. De knop Concept opslaan slaat een concept op van het bericht of de pagina waaraan u werkt. WordPress slaat ook automatisch je berichten op terwijl je ze schrijft.

2. Voorbeeldknop toont een live preview van je bericht. U kunt het gebruiken om te kijken hoe uw bericht eruitziet na publicatie.

3. Status geeft je de mogelijkheid om een status in te stellen voor je bericht. WordPress verwerkt de status van een bericht automatisch voor concepten en gepubliceerde berichten. Tenzij u een plug-in gebruikt om aangepaste statussen toe te voegen, hoeft u zich geen zorgen te maken over deze optie.

4. Klik op de koppeling Bewerken naast zichtbaarheid om deze uit te vouwen. De eerste optie onder zicht stelt je in staat om je post plakkerig te maken op de voorpagina. Sticky-berichten in WordPress zijn net als aanbevolen content die bovenop alle andere berichten wordt weergegeven.

5. Met de volgende optie kunt u een bericht beveiligen met een wachtwoord in WordPress .

6. De derde optie onder zicht is als privé gemarkeerd. Hiermee kunt u een bericht privé publiceren op uw WordPress-site. De privéberichten zijn zichtbaar voor gebruikers die over de bewerkingsrechten op uw site beschikken.

7. Klik op de koppeling Bewerken naast Publiceren en WordPress geeft de opties voor tijd en datum weer. U kunt deze optie gebruiken om berichten inte plannen of een gedateerd bericht in WordPress te maken.

8.¬†Verplaats naar prullenbak om een ‚Äč‚ÄčWordPress-bericht te verwijderen.¬†Verwijderde berichten staan ‚Äč‚Äčonder de prullenbak en je kunt ze maximaal 30 dagen herstellen als dat nodig is.

9. Ten slotte maakt de knop Publiceren uw WordPress-bericht openbaar. Houd er rekening mee dat als u een bericht hebt gepland en deze op de geplande datum en tijd op uw site wordt weergegeven.

Categorie√ęn en tags toevoegen

U kunt uw berichten sorteren in categorie√ęn en tags.¬†De metabakken voor categorie√ęn en tags verschijnen meestal in de rechterkolom onder de metatabox Publiceren.

Categorie en tags in klassieke editor

Categorie√ęn en tags helpen u bij het organiseren van uw inhoud in een zinvolle en doorzoekbare indeling.

Het helpt gebruikers niet alleen eenvoudig uw inhoud te vinden, het verhoogt ook de SEO van uw site.¬†Raadpleeg onze gids over het verschil tussen¬†categorie√ęn en tags¬†en hoe u ze kunt gebruiken om uw inhoud te sorteren.

Uitgelichte afbeelding (Plaats miniaturen)

De meeste WordPress-thema’s ondersteunen aanbevolen afbeeldingen of plaatsen miniaturen voor artikelen.¬†Meestal is dit het laatste vak in de rechterkolom op je bewerkingsscherm voor berichten.

Uitgelichte afbeeldingsoptie in de klassieke editor

Klik eenvoudig op de gekenmerkte afbeeldingslink en er verschijnt een pop-up voor de media-uploader. U kunt een afbeelding uit uw vorige uploads selecteren of een nieuwe afbeelding vanaf uw computer uploaden. Raadpleeg onze handleiding voor meer gedetailleerde instructies over het toevoegen van aanbevolen afbeeldingen of het plaatsen van miniaturen in WordPress .

Schermopties

Sommige opties op het berichtbewerkingsscherm zijn standaard verborgen om een ‚Äč‚Äčschonere en eenvoudigere bewerkingservaring te bieden.¬†Deze opties worden niet vaak gebruikt door beginners.¬†U hebt ze misschien later nodig.

Klik eenvoudig op de knop Schermopties in de rechterbovenhoek van de pagina. Dit toont een menu met selectievakjes naast de optie-namen.

Schermopties in de klassieke editor

Zoals u kunt zien, zijn sommige opties al gecontroleerd. Voor de anderen kunt u ze weergeven door op het selectievakje naast een optienaam te klikken en deze wordt weergegeven op de bewerkingspagina van uw bericht.

Laten we een paar van deze opties eens bekijken en wat ze doen.

fragmenten

Als je dit selectievakje inschakelt, wordt een metabox toegevoegd onder je inhoudeditor.¬†U kunt dit vak gebruiken om een ‚Äč‚Äčkorte samenvatting of uittreksel voor uw bericht toe te voegen.

Toevoegen van een uittreksel in de klassieke editor

Idealiter zou je samenvatting of uittreksel voor je berichten op de voorpagina en archieven van je site moeten weergeven.¬†Volledige inhoud mag alleen op de enkele pagina van de post worden weergegeven.¬†Lees hier meer over in onze gids¬†volledig bericht vs samenvatting (uittreksel) in uw WordPress archiefpagina’s¬†.

Stuur trackbacks

Met de optie Trackbacks verzenden kunt u andere blogeigenaren op de hoogte brengen die u aan hun inhoud hebt gelinkt. Bekijk onze gids over trackbacks en pingbacks in WordPress voor meer informatie.

Trackbacks in de klassieke editor

Als de andere eigenaar van de blog WordPress gebruikt, hoeft u deze geen trackbacks te verzenden. Uw WordPress-site stuurt ze automatisch een ping wanneer u de post publiceert.

Trackback-functie wordt zo vaak misbruikt door spammers dat veel site-eigenaren deze eenvoudig uitschakelen. We hebben een artikel over het omgaan met trackback-spam in WordPress .

Aangepaste velden

Met deze optie wordt een gebruikersinterface weergegeven voor aangepaste velden onder uw berichteditor. U kunt het gebruiken om handmatig aangepaste informatie in uw berichten in te voeren. Zie onze WordPress custom fields 101 gids voor beginners voor meer informatie.

Aangepaste velden in de klassieke editor

Discussie

Hoewel reacties een geweldige manier zijn om uw publiek te betrekken, wilt u soms geen opmerkingen maken over een specifieke post of een pagina.

De discussieoptie geeft een metabox weer onder berichteditor om opmerkingen en pingbacks voor uw bericht in of uit te schakelen.

Plaats opmerkingen in de klassieke editor

Omdat pagina’s als statische pagina’s moeten zijn, willen de meeste gebruikers reacties hierop uitschakelen.¬†U kunt dit doen door elke pagina te bewerken, of u kunt deze zelfstudie bekijken om¬†opmerkingen op WordPress-pagina¬†’s uit te¬†schakelen / uit te schakelen¬†.

Zodra uw WordPress-site een reputatie heeft gekregen, krijgt u een toename van reactiespam. In plaats van opmerkingen uit te schakelen, kunt u deze tips en hulpmiddelen proberen om reactiespam in WordPress te bestrijden .

Naaktslak

Een slug is een schonere titel die in URL’s kan worden gebruikt.

http://example.com/2015/07/this-is-post-slug

WordPress genereert automatisch een postslak en geeft deze weer als de URL van de post net onder de titel van het bericht. U kunt de URL-slug bewerken door op de link Bewerken onder de titel van het bericht te klikken.

Je kunt ook de slug-optie in de schermopties inschakelen en daar je postslak bewerken.

Postslak bewerken in klassieke editor

Schrijver

WordPress wijst je automatisch aan als de auteur van het bericht wanneer je een bericht maakt. Soms wilt u echter een andere gebruiker op uw WordPress-site als de auteur laten zien. Als u het selectievakje voor de auteur inschakelt, kunt u dat doen vanuit het berichtbewerkingsscherm.

Klassieke editor post auteur

We raden aan te starten met 1 – 2 berichten per week en daarna geleidelijk aan uw tempo te verhogen.

Vaak worstelen nieuwe gebruikers met het vinden van postidee√ęn voor hun blog.¬†Hier is een¬†enorme lijst met blogpostidee√ęn¬†die u kunt gebruiken om aan de slag te gaan.

Je moet ook leren hoe je je berichten promoot en dingen bijhoudt. Ons team heeft de beste contentmarketingtools gekozen die u helpen uw blog te laten groeien.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen een nieuw bericht in WordPress als een professional toe te voegen.¬†Misschien wilt u ook onze¬†essenti√ęle WordPress SEO-handleiding¬†voor beginners bekijken om meer zoekverkeer naar uw site te krijgen.

Als je dit artikel leuk vond, meld je dan aan voor onze YouTube- video-tutorials over WordPress. U kunt ons ook vinden op Twitter en Facebook .522AANDELEN DelengekwetterDelenPinPopulair op WPBeginner nu!

Over het redactiepersoneel

Redactieleden bij WPBeginner is een team van WordPress-experts onder leiding van Syed Balkhi. Vertrouwd door meer dan 1,3 miljoen lezers wereldwijd.

De ultieme WordPress Toolkit

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Bedankt dat je hebt gekozen om een ‚Äč‚Äčreactie achter te laten.¬†Houd er rekening mee dat alle opmerkingen worden gemodereerd volgens ons¬†beleid ten aanzien van reacties¬†, en uw e-mailadres zal NIET worden gepubliceerd.¬†Gebruik alsjeblieft GEEN trefwoorden in het naamveld.¬†Laten we een persoonlijk en zinvol gesprek voeren.

VINDT HIER BENEDEN DE CATEGORI√čN WAARIN¬† IK PUBLICEER.

SMAKEN VERSCHILLEN MAAR U ZAL GEGARANDEERD WEL IETS NAAR UW SMAAK VINDEN

TOCH NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? GEEN ERG ONDER CATEGORIEÊN VINDT U EEN ZOEK-WIDGET, BRENG GEWOON UW KEYWORD OF ZOEKTERM EN U ZAL GEGARANDEERD VINDEN WAT U ZOEKT

KIES UW CATEGORIE

KIES UW CATEGORIECategorie selecteren‚ÄúAndere steden in de kijker‚Ä̬†¬†(10)#BloggingMeetup¬†¬†(5)#Natuurfotografie / #Landschapsfotografie¬†¬†(15)#Theo|Herbots|Magazine¬†¬†(12)#Theo|Herbots|Magazines¬†¬†(3)3D Fotografie¬†¬†(12)Aanslag Manchester¬†¬†(4)Aardbeving Mexico¬†¬†(1)activiteiten¬†¬†(7)Activiteiten in Tienen¬†¬†(80)Agriculture¬†¬†(10)Algemeen Nieuws¬†¬†(44)Algemene info¬†¬†(111)Amazing Cooking Tips and Tricks¬†¬†(5)Armoede | Poverty¬†¬†(5)Basketball¬†¬†(8)Belangrijke informatie¬†¬†(27)Berichten van andere Bloggers¬†¬†(97)Blog in de kijker / Blog in the spotlight¬†¬†(32)Blogging-Tips¬†¬†(60)Bolognese¬†¬†(4)Buitenlnds Nieuws & politiek¬†¬†(1)Business¬†¬†(11)Clubs¬†¬†(2)Coach¬†¬†(6)Create a Website¬†¬†(15)Cricket¬†¬†(8)cursus zelf websites maken¬†¬†(4)Dating¬†‚áíFriendship‚áíLove‚áíWedding?¬†¬†(1)Dolor Emit¬†¬†(10)Entertainment¬†¬†(10)Erik Walravens¬†¬†(2)event¬†¬†(3)Fashion¬†¬†(11)Father‚Äôs Day¬†¬†(3)Feature¬†¬†(5)Festivals¬†¬†(1)Finance¬†¬†(3)Foods¬†¬†(10)Football¬†¬†(8)FOTO‚ÄôS IN KADERS¬†¬†(12)Foto-Wedstrijden¬†¬†(9)Fotografen / PHOTOGRAPHS¬†¬†(284)¬†¬†¬†‚ÄúIN DE KIJKER ZUID-AFRIKA‚Ä̬†¬†(28)FOTOGRAFIE-CURSUSSEN | PHOTOGRAPHY COURSES¬†¬†(2)Geen categorie¬†¬†(37)Gemeenteraadsverkiezingen 2018¬†¬†(3)Geschiedenis¬†¬†(12)Gezondheid¬†¬†(21)Gezondheid / Health¬†¬†(54)Health¬†¬†(9)Highlights¬†¬†(9)https://theoherbotstv2.fn.xyz/company¬†¬†(32)Hurricane Irma now much worse than Hurricane Harvey¬†¬†(7)Hurricanes¬†¬†(7)IndiBlogger¬†¬†(1)Internetnieuws¬†¬†(30)Joy¬†¬†(1)Kerstmis //Christmas¬†¬†(25)Kooktips¬†¬†(3)Leef Gezond en Verdien Geld¬†¬†(2)LEVENSVERHAAL Theo-Herbots¬†¬†(1)Levensverhaal van Theo-Herbots (Den Theo)¬†¬†(3)Lidmaatschappen¬†¬†(2)Lifestyle¬†¬†(11)Lions-Reuzenrad¬†¬†(3)Lorem Ipsum¬†¬†(8)Love and Happiness¬†¬†(17)Maak Tienen Aangenaam en Leefbaar¬†¬†(37)Markup¬†¬†(2)Media¬†¬†(1)meetup¬†¬†(2)Mijn beste video‚Äôs Op You Tube¬†¬†(11)MIJN WEBWINKEL¬†¬†(1)Moederdag //Mothersday¬†¬†(13)My favorite videos / Mijn lievelingsvideo‚Äôs¬†¬†(26)Natuur¬†¬†(32)Never ware Again¬†¬†(5)Nieuws Buitenland / News Abroad¬†¬†(4)Nooit meer Oorlog¬†¬†(4)Nostalgie / Nostalgic¬†¬†(11)ongelofelijke video‚Äôs /incredible videos¬†¬†(14)Oproep¬†¬†(31)Organisaties in #Tienen in de kijker¬†¬†(6)¬†¬†¬†Verenigingen en Organisaties in Tienen¬†¬†(2)Organisaties in Tienen in de kijker¬†¬†(3)Paarden / Horses¬†¬†(5)PDF¬†¬†(1)Peace and happiness¬†¬†(15)Permacultuur // Permaculture¬†¬†(5)Persoonlijk berichten¬†¬†(25)Politics¬†¬†(10)Portfolio¬†¬†(6)Praying for Texas¬†¬†(12)Racing¬†¬†(8)Rain International¬†¬†(3)Renovatie-Projecten #Tienen¬†¬†(2)Sfeerbeelden op video¬†¬†(10)Sfeerbeelden Tienen¬†¬†(21)Social¬†¬†(47)Social-Media¬†¬†(3)Sports¬†¬†(10)storm Harvey¬†¬†(7)Suikerrock 2015¬†¬†(1)Suikerrock 2017¬†¬†(5)SuikerRock Tienen 2016¬†¬†(1)Te Koop In Tienen¬†¬†(2)Technology¬†¬†(10)Theo Herbots the voice from #Tienen¬†¬†(13)Theo Herbots You Tube-Creator Academy¬†¬†(5)Theo-Herbots-Gezondheid-Advies-Voeding¬†¬†(3)Theo-Herbots-Gezondheid-Advies-Voeding¬†¬†(3)Theo-Herbots-Wix-NL¬†¬†(20)Theo-Herbots-Wix-NL|Blogging-Tips¬†¬†(36)Theo-Herbots-Wix-NL|MOOISTE PLAATSEN OP AARDE¬†¬†(22)Theo-Herbots-Wix-NL|Tips voor foto-Blogs¬†¬†(26)Toerisme¬†¬†(11)Toerisme Tienen¬†¬†(35)Top 10¬†¬†(2)Travel¬†¬†(42)Tuinieren¬†¬†(3)Uncategorized¬†¬†(10)Verkiezingen 2018¬†¬†(3)Video‚Äôs¬†¬†(33)Video‚Äôs Gilbert Gijsens Tienen¬†¬†(2)Video‚Äôs kooktips en triks geweldige¬†¬†(4)Vieuwbug¬†¬†(22)Vrede en Geluk¬†¬†(20)wereldkampioenschap-Voetbal-2018¬†¬†(3)werk van Thuis¬†¬†(5)Wildlife¬†¬†(10)WordPress-Berichten¬†¬†(30)

ZOEK HIER

WAT KAN U NOG TERUGVINDEN OP DEZE WEBSITE?

Neem even rustig de tijd, bekijk de slider hier beneden en ga dan naar de Blog / Nieuwsbrief

“We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat.”

Walt Disney

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 4.862 andere abonnees

E-mailadres Abonneren

Hebt u professionele technische hulp nodig bij het opmaken van Uw Website?

Aarzel niet om contact op te nemen met Theo-Herbots (Den-Theo). Ik veel mensen geholpen in dezelfde situaties als waarin u mogelijk bent. Ik probeer binnen twee werkdagen te reageren, maar aangezien ik talrijke reacties binnenkrijg, heb ik een druk schema.
Ik hoop snel van U te horen ‚ÄúHet is verboden om te doden; daarom worden alle moordenaars gestraft, tenzij ze in grote aantallen doden en op het geluid van trompetten. “
‚Äē Voltaire
Theo-Herbots-Social-Media en Internet

herbafittheoherbots@gmail.com

0497127049

“We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat.”

Walt Disney

BEZOEK DE CURSUS

ZOek niet langer op Het Internet, U vindt het hier

Negatieve commentaar? zegge het mij

Positieve commentaar, zegge het voort

Vergeet niet U in te schrijven op de nieuwsbrief en

voor onmiddellijke toegang tot de fantastische informatie KLIK ==>>HIER Blog Website GIF-downsized_large (1)

S Wereld’s toonaangevende WordPress Page Builder |The world’s leading WordPress Page Builder

Nu beschikbaar in meerdere talen

Sluit u aan bij meer dan 2.000.000 professionals die betere sites bouwen met Elementor

CHOOSE YOUR LANGUAGE BELOW

Website Translation Widget

Afrikaans Albanian Arabic Armenian
Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian
Catalan Chinese (S) Chinese (T) Croatian
Czech Danish Dutch Estonian
Filipino Finnish French Galician
German Georgian Greek Hebrew
Hindi Hungarian Icelandic Indonesian
Irish Italian Japanese Korean
Latavian Lithuanian Macedonian Malay
Maltese Norwegian Persian Polish
Portuguese Romanian Russian Serbian
Slovak Slovenian Spanish Swahili
Swedish Thai Turkish Ukrainian
Urdu Vietnamese Welsh Yiddish

WAT KAN U NOG TERUGVINDEN OP DEZE WEBSITE?

Neem even rustig de tijd, bekijk de slider hier beneden en ga dan naar de Blog / Nieuwsbrief

“We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat.”

Walt Disney

BEZOEK DE BLOG / NEUWSBRIEF

ZOek niet langer op Het Internet, U vindt het hier

Negatieve commentaar? zegge het mij

Positieve commentaar, zegge het voort

Vergeet niet U in te schrijven op de nieuwsbrief en

voor onmiddellijke toegang tot de fantastische informatie KLIK ==>>HIER Blog Website GIF-downsized_large (1)

Ultieme gids: Hoe maak je een website in 2019 – Stap voor stap handleiding (gratis)

IK BEN MET SUCCES GESLAAGD IN DE TALRIJKE WORDPRESS-CURSUSSEN, MAAR IK HEB OOK TALRIJKE CURSUSSEN GEVOLGD BIJ GOOGLE, YOU-TUBE-CREATOR-ACADEMIE, SEO-SPECIALISATIE EN VEEL MEER IK BEN MET SUCCES GESLAAGD IN DE TALRIJKE WORDPRESS-CURSUSSEN, MAAR IK HEB OOK TALRIJKE CURSUSSEN GEVOLGD BIJ GOOGLE, YOU-TUBE-CREATOR-ACADEMIE, SEO-SPECIALISATIE EN VEEL MEER

Ultieme gids: Hoe maak je een website in 2019 – Stap voor stap handleiding (gratis)

Dit is één van de eerste cursussen die ik bij WordPress gevolgd heb.

Spijtig genoeg is (was) hij enkel in het Engels verkrijgbaar. Daarom heb ik een volledig vertaalde copie gemaakt die iedereen via het vertaalwidget op mijn Blog in zijn / haar taal kan vertalen

Nog even wat meer over de auteur

Over WPBeginner¬ģ

WPBeginner is een gratis WordPress-bronsite voor beginners. WPBeginner werd in juli 2009 opgericht door Syed Balkhi . Het belangrijkste doel van deze site is om goede tips, trucs, hacks en andere WordPress-bronnen te bieden waarmee WordPress-beginners hun site (s) kunnen verbeteren.

Laatst geupdate op 14 februari 2019door redactie15KAANDELEN DelengekwetterDelenPin

Bent u op zoek naar een website? Het starten van een website kan een angstaanjagende gedachte zijn, vooral als je geen techneut bent. Maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Nadat meer dan 130.000 mensen een website hebben gemaakt met WordPress, hebben we besloten om de meest uitgebreide stapsgewijze handleiding voor het maken van een website te maken zonder te leren coderen.

Hoe u een website stap voor stap kunt maken

Deze handleiding is handig voor gebruikers van alle leeftijden en niveaus. Als u echter hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met ons deskundige team om u te helpen bij het gratis opzetten van uw website.

‚Üí Klik hier om uw gratis WordPress Website-instellingen te krijgen! ‚Üź

Als u het alleen wilt doen, volg dan alstublieft onze stapsgewijze handleiding over het maken van een website.

Hier is een overzicht van begin tot eind van alle stappen die we u in deze handleiding zullen uitleggen.

 • Hoe een domeinnaam gratis te vinden en te registreren
 • De beste webhosting kiezen
 • Hoe WordPress te installeren
 • Een sjabloon installeren om het ontwerp van uw site te wijzigen
 • Pagina’s maken in WordPress
 • WordPress aanpassen met add-ons en extensies
 • Hulpbronnen om WordPress te leren kennen en ondersteuning te krijgen
 • Verder gaan, websites bouwen met meer functies

Voordat we beginnen met het maken van een website, laten we enkele van de meest gestelde vragen bespreken die we krijgen.

Wat heb ik nodig om een ‚Äč‚Äčwebsite te bouwen?

U hebt de volgende drie dingen nodig om uw WordPress-site te starten.

 • Een domeinnaam – dit is de naam van uw website zoals google.com
 • WordPress hosting – dit is waar uw websitebestanden worden opgeslagen.
 • 45 minuten van je onverdeelde aandacht.

Hoeveel kost een WordPress-website?

Het antwoord op deze vraag hangt echt af van wat voor soort website je probeert te bouwen. We hebben een 2000 woordengids geschreven waarin wordt uitgelegd hoeveel het echt kost om een ‚Äč‚Äčwebsite te bouwen .

Een typische bedrijfswebsite kost slechts $ 100 per jaar en kan oplopen tot $ 30.000 per jaar.

We raden al onze gebruikers aan klein te beginnen en vervolgens meer functies toe te voegen aan uw website naarmate uw bedrijf groeit. Op deze manier bespaart u geld en minimaliseert u mogelijke verliezen en voorkomt u te hoge uitgaven.

In deze gids laten we u zien hoe u een website kunt bouwen voor minder dan $ 100 .

We zullen u ook laten zien hoe u het verder kunt brengen door er in de toekomst meer functies aan toe te voegen.

Wat is het beste website-platform?

Er zijn veel website-builders beschikbaar die u helpen bij het opzetten van een website. We raden aan om WordPress met eigen hosting te gebruiken als uw website-platform.

WordPress is het populairste websiteplatform ter wereld. Het beheert bijna 28% van alle websites op internet.

WordPress is gratis en wordt geleverd met duizenden websiteontwerpen en -extensies. Het is uiterst flexibel en werkt met vrijwel elke tool en service van derden die beschikbaar is voor website-eigenaren.

We gebruiken WordPress om al onze websites te bouwen, inclusief deze, WPBeginner.

Hoe haal je het beste uit een tutorial over de website?

Dit is een stapsgewijze handleiding voor het maken van een website. We hebben het in verschillende stappen onderverdeeld en we zullen u van begin tot einde door alles laten zien. Volg gewoon de instructies en je hebt uiteindelijk een heel professioneel uitziende website.

We zullen u ook in de juiste richting wijzen om uw website naar het volgende niveau te brengen op basis van uw behoeften.

Veel plezier met het maken van uw website.

Denk eraan, als u hulp nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen en zullen wij uw website gratis opzetten.

Laten we beginnen.

Hoe maak je een zelfstudie voor een website-video?

Abonneer je op WPBeginner

Als je de video niet leuk vindt of meer instructies nodig hebt, ga dan door met lezen.

Stap 1. Setup

Een van de meest voorkomende fouten die beginners maken, is het verkeerde websiteplatform kiezen. Gelukkig ben je hier, dus je maakt geen fouten.

Voor de meeste gebruikers is een door uzelf gehoste WordPress.org- site de perfecte oplossing. Het wordt geleverd met duizenden ontwerpen en add-ons waarmee u elke website kunt maken die u maar kunt bedenken. Raadpleeg voor meer informatie over dit onderwerp onze handleiding over waarom u WordPress zou moeten gebruiken .

WordPress is gratis voor iedereen om te downloaden en te gebruiken om elke soort website te bouwen zonder enige beperking.

Als WordPress gratis is, waar komen dan de kosten vandaan?

WordPress is gratis omdat je je eigen domeinnaam en hosting moet regelen, wat geld kost. Zie voor meer over dit onderwerp ons artikel waarom is WordPress gratis? .

Een domeinnaam is het adres van uw website op internet. Dit is wat uw gebruikers in hun browsers zullen typen om uw site te bereiken (bijvoorbeeld wpbeginner.com of google.com).

Vervolgens heeft u website-hosting nodig. Alle websites op internet hebben hosting nodig. Dit wordt het huis van je website op internet.

Een domeinnaam kost meestal $ 14,99 / jaar en de hostingkosten beginnen bij $ 7,99 per maand.

Dit is VEEL voor de meeste mensen die net beginnen.

Gelukkig is Bluehost overeengekomen om onze gebruikers een gratis domeinnaam aan te bieden en meer dan 60% korting op webhosting.

‚Üí Klik hier om deze exclusieve Bluehost-aanbieding ‚Üź te claimen

Bluehost is een van de grootste hostingbedrijven ter wereld. Ze zijn ook een offici√ęle door WordPress aanbevolen hostingpartner.

Ze werken sinds 2005 met WordPress en doen er alles aan om terug te geven aan de community. Daarom hebben ze ons beloofd dat als u uw website niet kunt opzetten door deze tutorial te volgen, ons deskundige team het proces kosteloos voor u zal voltooien. Ze zullen ons compenseren, dus dat hoeft niet. Neem gerust contact met ons op voor gratis hulp bij het instellen van de website.

Opmerking: bij WPBeginner geloven we in transparantie. Als u hosting aanschaft met behulp van onze verwijzingslink, krijgen we een kleine commissie zonder extra kosten voor u. In feite krijgt u korting op hosting + een gratis domeinnaam. We zouden deze commissie krijgen voor het aanbevelen van een WordPress-hostingbedrijf , maar we raden alleen producten aan die we persoonlijk gebruiken en waarvan we geloven dat deze waarde toevoegen aan onze lezers.

Laten we verder gaan en domeinnaam en hosting kopen.

Eerst moet je naar de Bluehost-website in een nieuw browservenster gaan en op de groene ‘Nu beginnen’ knop klikken.

Ga aan de slag met Bluehost

Dit brengt u naar een prijspagina waar u een prijsplan voor uw website moet kiezen. Basis- en plusplannen zijn de populairste keuzes van onze gebruikers.

Selecteer uw hostingplan

U moet op select klikken om het gewenste plan te kiezen en doorgaan naar de volgende stap.

Op het volgende scherm wordt u gevraagd om een ‚Äč‚Äčnieuwe domeinnaam te selecteren.

Selecteer domeinnaam

Idealiter zou je je moeten houden aan een .com domeinnaam. Zorg ervoor dat het gerelateerd is aan uw bedrijf, gemakkelijk uit te spreken en te spellen is en gemakkelijk te onthouden is.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een domeinnaam voor uw website? Bekijk deze tips en hulpmiddelen voor het kiezen van de beste domeinnaam .

Na het kiezen van uw domeinnaam, klikt u op de volgende knop om verder te gaan.

Nu wordt u gevraagd uw accountgegevens te verstrekken, zoals naam, adres, e-mailadres, enz.

Op dit scherm ziet u ook optionele extra’s die u kunt aanschaffen. We raden over het algemeen niet aan om deze extra’s te kopen. Je kunt ze altijd later toevoegen als je besluit dat je ze nodig hebt.

Deselecteer optionele extra's

Vervolgens voegt u uw betalingsinformatie toe om de aankoop te voltooien.

Na het voltooien van uw aankoop ontvangt u een e-mail met informatie over hoe u zich kunt aanmelden bij uw webhostingcontrolepaneel (cPanel).

Dit is uw hostingdashboard waar u alles kunt beheren, zoals ondersteuning krijgen, e-mails instellen, enzovoort. Het belangrijkste is dat u WordPress installeert.

Stap 2. Installeer WordPress

U zult tonnen pictogrammen vinden om verschillende dingen te doen op het dashboard van uw hostingaccount (cPanel). U zult nooit 95% van hen moeten gebruiken, dus u kunt ze veilig negeren.

Blader naar het gedeelte over de website in cPanel en klik vervolgens op het WordPress-pictogram.

Installeer WordPress

U ziet nu het snelinstallatievenster van Bluehost Marketplace voor WordPress. Klik op de knop ‘Aan de slag’ om door te gaan.

Op het volgende scherm wordt u gevraagd om de domeinnaam te selecteren waar u WordPress wilt installeren. Kies uw domein uit het vervolgkeuzeveld en klik vervolgens op Volgende.

Selecteer domeinnaam

Nu moet u uw websitenaam, beheerders-gebruikersnaam en een wachtwoord voor uw website invoeren. Maakt u zich geen zorgen, u kunt ze desgewenst later in de WordPress-instellingen wijzigen.

U moet ook alle selectievakjes op het scherm aanvinken en vervolgens op de knop ‘Installeren’ klikken om door te gaan.

WordPress installeer de instellingen

Quick Install start nu met het installeren van WordPress op uw website. Ondertussen toont het u enkele websitesjablonen die u op uw site kunt installeren.

U hoeft dit nu niet te doen, omdat we u laten zien hoe u gratis WordPress-sjabloon op uw website kunt vinden en installeren verderop in deze handleiding.

Zodra de installatie is voltooid, ziet u een succesbericht in de bovenste kop.

WordPress installeer succesvol

Nu moet u klikken op de koppeling ‘Installatie voltooid’ en u wordt naar het scherm geleid met uw WordPress-inlog-URL en wachtwoord.

WordPress login url en inloggegevens

Gefeliciteerd! U hebt uw eerste WordPress-website gemaakt.

U kunt nu naar de aanmeldingspagina van WordPress gaan. Uw inlog-URL ziet er als volgt uit:

http://www.yourdomain.com/wp-admin

U kunt inloggen op uw WordPress-site met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder die u eerder hebt ingevoerd.

WordPress loginpagina

Was dat niet makkelijk?

Laten we nu naar de volgende stap gaan en een ontwerp voor uw website kiezen.

Stap 3. Selecteer uw thema

Het visuele uiterlijk van uw WordPress-site wordt bepaald door een WordPress-thema.

WordPress-thema’s zijn professioneel ontworpen sjablonen die u op uw website kunt installeren om het uiterlijk te wijzigen.

Standaard bevat elke WordPress-site een basisthema. Als u uw website bezoekt, ziet het er ongeveer zo uit:

Standaard WordPress-thema

Dit is niet erg aantrekkelijk voor de meeste gebruikers.

Maar maak je geen zorgen, er zijn duizenden gratis en betaalde WordPress-thema’sdie je op je site kunt installeren.

U kunt uw thema wijzigen via het WordPress-beheerdersdashboard. Bezoek Uiterlijk ¬ĽThema’s pagina en klik vervolgens op de knop ‘Nieuw toevoegen’.

Wijzig uw WordPress-thema

Op het volgende scherm kun je zoeken vanuit 4.492 gratis WordPress-thema’s die beschikbaar zijn in de offici√ęle WordPress.org-themadirectory. Je kunt ze sorteren op populaire, nieuwste, aanbevolen en andere kenmerkfilters (zoals industrie, lay-out, enz.).

Zoeken naar gratis WordPress-thema's

Hulp nodig bij het kiezen van een thema? Bekijk onze lijst met deze geweldige gratis zakelijke WordPress-thema’s .

U kunt ook een kijkje nemen in onze gids over het selecteren van het perfecte WordPress-thema voor uw website.

In het belang van deze handleiding gebruiken we Bento . Het is een populair, multifunctioneel, gratis WordPress-thema met flexibele ontwerpopties voor allerlei soorten websites.

Als u de naam kent van het gratis thema dat u wilt installeren, dan kunt u ernaar zoeken door de naam ervan in te voeren in het zoekveld.

WordPress toont u het thema in de zoekresultaten. U moet met de muis naar het thema gaan en vervolgens op de knop Installeren klikken.

Installeer het WordPress-thema

Nadat u uw thema hebt ge√Įnstalleerd, kunt u het aanpassen door op de koppeling Aanpassen onder het menu Uiterlijk te klikken.

Hiermee wordt de thema-aanpasser gestart, waar u uw thema-instellingen kunt wijzigen met live voorvertoning van uw website.

Uw WordPress-thema aanpassen

U hoeft niet meteen alle thema-instellingen te finaliseren. Je kunt het veel beter aanpassen als je eenmaal wat inhoud op je website hebt staan.

Laten we eens kijken hoe u inhoud aan uw WordPress-site kunt toevoegen.

Stap 4. Voeg inhoud toe aan uw site

WordPress wordt geleverd met twee standaard inhoudstypen, berichten en pagina’s . Posts maken deel uit van een blog en verschijnen in omgekeerde chronologische volgorde (nieuwere items worden het eerst weergegeven).

Aan de andere kant zijn pagina’s bedoeld als statische “eenmalige” inhoud zoals uw pagina, contactpagina, privacybeleid, etc.

WordPress toont standaard je blogposts op de voorpagina van je website. U kunt dit wijzigen en WordPress elke pagina laten weergeven als de voorpagina van uw website (we zullen u laten zien hoe u dat later in deze handleiding kunt doen).

U kunt een afzonderlijke pagina voor uw blog of nieuwssectie maken. U kunt zelfs een website maken zonder enige blogsectie.

Dat gezegd hebbende, laten we wat inhoud toevoegen aan uw website.

U begint met het toevoegen van een paar pagina’s aan uw WordPress-site. Maak je geen zorgen als je op dit moment niet genoeg inhoud voor deze pagina’s hebt. U kunt ze altijd bewerken en bijwerken.

Ga naar pagina’s ¬ĽNieuwe pagina toevoegen in WordPress admin gebied. Dit brengt je naar het pagina-editor scherm, dat er als volgt uitziet:

Een nieuwe pagina toevoegen

Eerst moet je een titel voor je pagina opgeven, laten we deze pagina ‘Startpagina’ noemen.

Hierna kunt u inhoud toevoegen in de teksteditor hieronder. U kunt tekst, koppelingen, afbeeldingen, insluitvideo’s , audio, enz. Toevoegen

Nadat u inhoud aan uw pagina hebt toegevoegd, kunt u op de knop Publiceren klikken om deze op uw website weer te geven.

U kunt het proces herhalen door meer pagina’s toe te voegen voor verschillende delen van uw website. Neem bijvoorbeeld een over-pagina, neem contact met ons op en een blogpagina om blogberichten weer te geven.

Laten we nu ook een paar blogposts toevoegen.

Ga naar Berichten ¬ĽNieuwe toevoegen in uw WordPress admin-gebied.

Een nieuw bericht toevoegen in WordPress

Je ziet een scherm dat lijkt op dat je eerder zag bij het toevoegen van pagina’s.

U kunt een berichttitel toevoegen en vervolgens inhoud toevoegen aan de visuele berichteditor. Je zult ook enkele extra opties opmerken, zoals postformaten, categorie√ęn en tags .

U kunt op de knop Opslaan klikken om uw bericht als concept op te slaan of op de knop Publiceren klikken om deze zichtbaar te maken op uw site.

Raadpleeg onze handleiding over het toevoegen van een nieuw bericht in WordPress voor meer gedetailleerde instructies over het gebruik van al deze opties op de schermen voor het bewerken van posts en pagina’s .

Stap 5. Uw website aanpassen en aanpassen

Nu u wat inhoud op uw website hebt gemaakt, kunt u alles in een mooie presenteerbare vorm op uw website aanpassen en plaatsen.

Laten we beginnen met het opzetten van een statische voorpagina.

Een statische voorpagina instellen

U moet de pagina Instellingen ¬ĽLezen in uw WordPress-beheergebied bezoeken. Klik onder de weergave ‘Voorpagina-weergaven’ op de statische voorpagina en selecteer vervolgens ‘Pagina’s’ die u eerder voor uw startpagina en blogpagina’s hebt gemaakt.

Statische voorpagina

Vergeet niet op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ onder aan de pagina te klikken om uw wijzigingen op te slaan.

WordPress gebruikt nu de pagina ‘Startpagina’ als de voorpagina van uw site en de pagina ‘Blog’ om uw blogberichten weer te geven.

Verander Sitetitel en Tagline

Tijdens de installatie mag u de titel van uw site kiezen. WordPress voegt automatisch een tagregel toe aan de titel van uw site met de tekst ‘Just another WordPress site’.

U kunt op elk gewenst moment de titel en de slogan van uw site wijzigen op de pagina Instellingen ¬ĽAlgemeen .

Sitetitel en slogan

De titel van uw site is de naam van uw website zoals WPBeginner. De tagregel is meestal een enkele regel die uw website beschrijft. U kunt het veld van de tagregel ook leeg laten als u wilt.

Vergeet niet op de knop Wijzigingen opslaan te klikken om uw instellingen op te slaan.

Opmerkingen instellen instellen

WordPress wordt geleverd met een ingebouwd reactiesysteem waarmee uw gebruikers reacties op uw berichten kunnen achterlaten. Dit is geweldig voor gebruikersbetrokkenheid, maar het is ook het doelwit van spammers.

Om hiermee om te gaan, moet u moderatie van reacties inschakelen op uw website.

Ga naar de pagina Instellingen ¬ĽDiscussies en scrol omlaag naar ‘Voordat een opmerking verschijnt’. Vink het selectievakje aan naast ‘Opmerking moet handmatig worden goedgekeurd’.

Schakel moderatie van reacties in

Vergeet niet op de knop Wijzigingen opslaan te klikken om uw instellingen op te slaan.

Cre√ęer navigatiemenu’s

Met navigatiemenu’s kunnen uw gebruikers bladeren door verschillende pagina’s of secties op uw website. WordPress wordt geleverd met een krachtig navigatiemenu systeem en uw WordPress thema gebruikt dit systeem om menu’s weer te geven.

Navigatiemenu's op een website

Laten we een navigatiemenu toevoegen aan uw website.

Eerst moet je de Appearance ¬ĽMenus- pagina bezoeken. Voer een naam in voor uw navigatiemenu en klik op de knop Menu maken.

Een nieuw menu maken

WordPress maakt nu je navigatiemenu. Maar het zal op dit moment leeg zijn.

Vervolgens moet u de pagina’s selecteren die u in uw menu wilt weergeven en vervolgens op de knop Toevoegen aan menu klikken.

Voeg pagina's toe aan WordPress-menu

U zult merken dat uw geselecteerde pagina’s het lege gedeelte van uw navigatiemenu vullen. U kunt ze op en neer bewegen om hun positie in het menu opnieuw in te delen.

Selecteer menulocatie

Nu moet je een weergavelocatie selecteren. Deze locaties worden bepaald door uw WordPress-thema. Meestal hebben de meeste WordPress-thema’s een hoofdmenu dat bovenaan staat.

Klik ten slotte op de knop Menu opslaan om uw navigatiemenu op te slaan.

U kunt nu uw website bezoeken om het menu in actie te zien.

Raadpleeg onze beginnershandleiding voor meer informatie over het toevoegen van een navigatiemenu in WordPress .

Stap 6. Plug-ins installeren

WordPress-plug-ins zijn als apps voor uw WordPress-site. Hiermee kunt u functies toevoegen aan uw WordPress-site. Denk aan contactformulier, fotogalerijen, etc.

Er zijn momenteel meer dan 49.000 gratis plug-ins beschikbaar voor WordPress. Er zijn ook betaalde plug-ins die worden verkocht door websites en ontwikkelaars van derden.

Met deze vele plug-ins, hoe vind je welke plug-ins moeten worden ge√Įnstalleerd? We hebben je daar ook behandeld, zie onze gids over het kiezen van de beste WordPress-plug-in .

Hier is onze lijst met essenti√ęle plug-ins die u onmiddellijk op uw site zou moeten installeren. Ze zijn allemaal gratis.

Kenmerken

Website optimalisatie

Veiligheid

 • Updraft Plus – Maak automatische geplande back-ups van uw website
 • Sucuri – Website beveiliging audit en malware scanner

Hulp nodig bij het installeren van plug-ins? Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van een WordPress-plug-in .

Bezoek voor meer aanbevelingen over plug-ins onze lijst met 24 WordPress-plug-ins voor zakelijke websites .

Stap 7. Mastering WordPress

WordPress is eenvoudig te gebruiken en toch extreem krachtig. Van tijd tot tijd zul je merken dat je op zoek bent naar snelle antwoorden.

Het goede nieuws is dat er voldoende gratis WordPress-hulp beschikbaar is. Raadpleeg onze handleiding over hoe u naar WordPress-ondersteuning kunt vragen en deze kunt krijgen.

WPBeginner zelf is de grootste WordPress-bronsite op internet. Je vindt de volgende bronnen op WPBeginner (ze zijn allemaal volledig gratis).

 • WPBeginner Blog – Hier publiceren we onze tutorials over WordPress, how tos en stap voor stap.
 • WPBeginner-video’s – Met deze stap voor stap-video’s leert u WordPress FAST.
 • WPBeginner op YouTube – Heb je meer video-instructies nodig? Abonneer je op ons YouTube-kanaal met meer dan 52.000 abonnees en 7 miljoen + weergaven.
 • WPBeginner-woordenboek – De beste plaats voor beginners om te beginnen en zich vertrouwd te maken met het WordPress-jargon.
 • WPBeginner Blueprint – Bekijk plug-ins, tools en services die we gebruiken op WPBeginner.
 • WPBeginner Deals – Exclusieve kortingen op WordPress-producten en -diensten voor WPBeginner-gebruikers.

Hier zijn een paar van onze handleidingen die u meteen moet markeren. Het zal u in de toekomst veel tijd en geld besparen.

Veel van onze gebruikers gebruiken Google om antwoorden te vinden op WPBeginner. Typ gewoon trefwoorden in voor wat u zoekt en voeg wpbeginner.com aan het einde toe.

Kunt u geen antwoord vinden? Stuur uw vraag rechtstreeks via ons contactformulieren we zullen ons best doen om te antwoorden.

Stap 7. Verder gaan

Tot nu toe hebben we je laten zien hoe je een website kunt maken, een thema kunt toevoegen en essenti√ęle plug-ins kunt installeren.

Wil je het nog verder brengen?

Met WordPress kun je krachtige niche-websites maken die veel meer kunnen doen.

Bekijk voor meer voorbeelden onze lijst met 19 soorten websites die u kunt maken met WordPress

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Nadat duizenden mensen duizenden mensen hebben geholpen met het starten van een website, hebben we heel wat vragen beantwoord. Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen over het maken van een website.

Is WordPress de enige manier om een ‚Äč‚Äčwebsite te maken?

Nee, er zijn veel andere websitebouwers . Wij geloven dat WordPress het beste en gemakkelijkste platform is om een ‚Äč‚Äčwebsite te bouwen.

Hoe verdien ik geld van mijn website?

Na het helpen van gebruikers om een ‚Äč‚Äčwebsite te maken, is dit verreweg de meest gestelde vraag. Er zijn veel manieren om online geld te verdienen met uw website.

We hebben een lijst met 25 manieren om online geld te verdienen met behulp van WordPress . Dit zijn geen snelle snelle schema’s. Als je op zoek bent naar een manier om snel rijk te worden door online geld te verdienen, sorry dan het slechte nieuws te breken, zo is het niet.

Hoe start ik een website waar ik producten kan verkopen?

U kunt eenvoudig een online winkel toevoegen aan uw WordPress-website. We hebben een lijst gemaakt van de beste eCommerce-plug-ins voor WordPress . U kunt ook onze stapsgewijze handleiding over het starten van een online winkel volgen .

Moet ik HTML / CSS kennen om mijn website te maken en aan te passen?

Nee, u hoeft geen HTML / CSS te kennen om een ‚Äč‚Äčwebsite met WordPress te bouwen. U kunt een van de vele WordPress-paginabuilder-plug-ins gebruiken om eenvoudig uw websites aan te passen.

Hoe kan ik een website gratis starten?

Sommige websitebouwers kunnen gratis opties aanbieden, maar we raden niet aan deze te gebruiken. Vaak voegen ze hun branding en advertenties op uw website in die er niet professioneel uitzien.

Het is beter om uw eigen domeinnaam en hosting te kopen, zodat u volledig eigenaar bent van uw website. Kijk wat het verschil is tussen domeinnaam en webhosting .

Kan ik een website zoals eBay starten?

Ja, je kunt eenvoudig een website zoals eBay maken met behulp van een veilingplug-in voor WordPress. We hebben een stapsgewijze handleiding voor het bouwen van een online veilingwebsite met behulp van WordPress die u kunt volgen.

Kan ik een gratis domein voor mijn website krijgen?

Ja, sommige webhostingbedrijven bieden een gratis domein aan als u ervoor kiest om een ‚Äč‚Äčwebsite met hen te starten. Bluehost is een officieel aanbevolen WordPress-hostingprovider en zij bieden WPBeginner-gebruikers gratis domein + 60% korting op hosting als u ervoor kiest om uw website te bouwen met behulp van hun service.

Kan ik een website zoals Facebook maken?

Ja, u kunt WordPress absoluut gebruiken om van uw website een sociaal netwerk te maken. We hebben een stapsgewijze handleiding voor het maken van een website zoals Facebook met behulp van WordPress .

Kan ik een website starten met een discussiebord / forum?

Absoluut. U kunt een van deze forum-plug-ins in WordPress gebruiken om een ‚Äč‚Äčwebsite met de functies van het discussiebord te bouwen.

We hopen dat deze handleiding u heeft geholpen een website te maken zonder een ontwikkelaar in dienst te nemen of geld te veel te besteden. U kunt ook onze lijst met 19 bruikbare tips bekijken om verkeer naar uw nieuwe WordPress-site te leiden .

Als je dit artikel leuk vond, meld je dan aan voor onze YouTube- video-tutorials over WordPress. U kunt ons ook vinden op Twitter en Facebook .

Over het redactiepersoneel

Redactieleden bij WPBeginner is een team van WordPress-experts onder leiding van Syed Balkhi. Vertrouwd door meer dan 1,3 miljoen lezers wereldwijd.

De ultieme WordPress Toolkit

 

Theo-Herbots (Den-Theo)

Dankt U voor Uw Bezoek?, neem nog eens een kijkje hier beneden

Get Started

We horen graag van je.

04971270498 / herbafittheoherbots#@gmail.com

VINDT HIER BENEDEN DE CATEGORI√čN WAARIN  IK PUBLICEER.

SMAKEN VERSCHILLEN MAAR U ZAL GEGARANDEERD WEL IETS NAAR UW SMAAK VINDEN

TOCH NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? GEEN ERG ONDER CATEGORIEÊN VINDT U EEN ZOEK-WIDGET, BRENG GEWOON UW KEYWORD OF ZOEKTERM EN U ZAL GEGARANDEERD VINDEN WAT U ZOEKT

WAT KAN U NOG TERUGVINDEN OP DEZE WEBSITE?

Neem even rustig de tijd, bekijk de slider hier beneden en ga dan naar de Blog / Nieuwsbrief

“We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat.”

Walt Disney

HIER BENEDEN MIJN LAATSTE 20 BERICHTEN

BEDANKT DAT U DIT WILT DELEN MET UW VOLGERS VIA DE DEELKNOPPEN HIER BENEDEN, VELEN ZULLEN HET WAARDEREN

BEKIJK ALLES KLIK ==>>HIER

Klaar om meer te ontdekken?

BEZOEK DE BLOG | NIEUWSBRIEF

Klik hier

Betaalbare Websites en hoogwaardige service

https://premium.wpmudev.org/?ref=herbafittheoherbots-240137

Dit is een eerste artikel voor diegenen die reeds wat ervaring hebben met het maken van een WordPress-Website.

Het volgende artikel zal handelen hoe zelfs een beginner stap voor stap een site kan maken met volledige uitleg

Schrijf U in op de Nieuwsbrief en U ontvangt “ALLE” INFORMATIE HIEROVER VOLLEDIG “GRATIS”

Eén lidmaatschap Alles WordPress

Supersnelle hosting, ondersteuning, sitebeheer en plug-ins!

Voor site-eigenaren, ontwikkelaars, freelancers en bureaus. Wij maken u de held als het gaat om WordPress-beveiliging, prestaties, SEO, marketing en meer.

Deze tutorial voor WordPress-plug-ins laat zien hoe u de aanmeldingspagina van WordPress, de beheerdersbalk, de voettekst van het dashboard wijzigt en uw eigen Help-menu maakt zonder een enkele regel code met behulp van Ultimate Branding. Ultimate Branding helpt uw sites snel te laten werken en helpt u bij het behouden van klanten en het herkennen van uw merk.

Niets dat erover wordt gedeeld

Elke site heeft eigen geheugen-, CPU- en SSD-opslagbronnen die volledig onafhankelijk zijn van andere sites – inclusief andere sites die u bij ons huurt. Kies uit 8 serverlocaties over de hele wereld voor betere prestaties.

Sites die vliegen

Fijn afgestemd op WordPress, inclusief object- en pagina-caching, IPv6-ondersteuning en ons CDN, de snelheid van sites die we hosten, moet u zelf geloven.

Snelle hosting
Veilige beveiligde ondersteuning

Veilig, beveiligd en geautomatiseerd

Met onze Defender- en Automate-services ingebouwd, worden uw sites gecontroleerd, gescand op problemen en up-to-date gehouden. Nachtelijke back-ups met herstelacties met √©√©n muisklik zorgen voor extra gemoedsrust.

“All-inclusive” WordPress 

Geen enkele andere host biedt hetzelfde niveau van WordPress-ondersteuning en -services die we doen. Van de naadloze integratie van al onze plug-ins tot het opschonen van sites die zijn ge√Įnfecteerd met schadelijke code, ons supportteam is 24/7 beschikbaar voor al uw behoeften.

Plannen en prijzen

Zodra u lid wordt van WPMU DEV, ontvangt u 3 gehoste sites die bij uw lidmaatschap zijn inbegrepen! 
Geen extra kosten of strings bijgevoegd, en we zullen u nooit vragen om ervoor te betalen.

Het lidmaatschap is $ 49 per maand. Meer informatie over de toetreding tot WPMU DEV hier .

Plannen en prijzen

Elke site begint met:

 •  1 GB dedicated geheugen

klik op de tekening hier beneden en bekijk het eens

Doe mee met 4.021 andere volgers

Blogging-Tips en Adviezen

TRANSLATE THIS BLOG HERE

Select Language‚Äč‚Ėľ

Theo-Herbots (Den Theo)

Je momenten vastleggen op een Blog, geen mooier en aangenamer tijdverdrijf


Hire Us

Gezien ik de ganse Lay-Out van deze website aan het aanpassen ben aan de allerlaatste nieuwe technieken, ben ik ook bezig met de aanpassing van 

categorie√ęn en Berichten

Ik ga de categorie√ęn  allemaal samenbrengen in √©√©n bericht dat ik dan als Sticky plak op de Blogpagina.

Vandaag dus als eerste dit bericht, Blogging-Tips en Adviezen.

Graag Uw reactie hier beneden.

Ook negatiever reacties zijn welkom, zodat ik mij kan aanpassen aan mijn lezers.

Van Harte bedankt

Theo-Herbots (Den Theo)

    <h4>deel deze post met familie, vrienden en kennissen , zij zullen u dankbaar zijn, gebruik de knoppen hierboven of hiernaast</h4>   
              Share on facebook
              Share on google
              Share on twitter
              Share on linkedin
              Share on pinterest
              Share on print
              Share on email
              Share on tumblr
    <h2>BEKIJK HIER BENEDEN DE LAATSTE POSTS IN DEZE CATEGORIE</h2>   
    <h5><a href="https://groetenuittienen.blog/category/blogging-tips/">OM ZE ALLEMAAL TE BEKIJKEN KLIK ==>>HIER</a></h5>    
    <article>
                          <a href="https://groetenuittienen.blog/blogging-tips-en-adviezen/"></a>
            <img src="https://groetenuittienen.blog/wp-content/uploads/2019/05/Blogging-Tips-en-Adviezen_InPixio-300x167.png"/>
        <header>
                        <h2><a href="https://groetenuittienen.blog/blogging-tips-en-adviezen/" title="Blogging-Tips en Adviezen">Blogging-Tips en Adviezen</a></h2>
                    </header>

   …
            <a href="https://groetenuittienen.blog/author/theoherbots/"><img alt='' src='//www.gravatar.com/avatar/9649fb7911f7dd044e53c36efd5e4f2b?s=96&r=g' srcset='//www.gravatar.com/avatar/9649fb7911f7dd044e53c36efd5e4f2b?s=96&r=g 2x' class='avatar avatar-96 photo' height='96' width='96' /> </a>
            <a href="https://groetenuittienen.blog/author/theoherbots/" title="Berichten van #Theo-Herbots-Fotografie-Blog ||#Tienen" rel="author">#Theo-Herbots-Fotografie-Blog ||#Tienen</a>
            <time datetime="7 mei 2019">7 mei 2019</time>

25 manieren om uw Website / Blog gratis te promoten (snel internetten!)

Theo-Herbots (Den Theo)

25 “GRATIS” Tips om Uw Blog (Website te promoten)


VOLG AL DE TIPS ==>>

Manieren om uw blog gratis te promoten

Heb je wel eens geblogd maar niet het gewenste verkeer? Daar kunnen vele redenen voor zijn, maar de meest prominente reden daarvoor is geen goede promotie of zwakke marketing .

Een blog schrijven is niet genoeg, met de exponenti√ęle groei van veel blogs in de loop van de tijd. Hoe sterk de inhoud ook is, er zijn sterke middelen nodig om hetzelfde te promoten en naar de juiste doelgroep te brengen.

Vaak begrijpen bloggers niet hoe belangrijk promotie is en wat voor magie het kan betekenen voor het verkeer van je blog. Ik ben het ermee eens, kwaliteit is belangrijk, maar wat heeft het voor zin als de getargete gebruiker niet in staat is om naar uw blog te gaan en uw onberispelijke inhoud niet kan lezen? Ik hoop dat je begrijpt hoe belangrijk het is om je blog te promoten .

Nu hebben mensen vaak de misvatting dat je veel sommen moet betalen om je blog te promoten. U weet het omdat er AdSense is en wat niet. Maar dit is helemaal niet waar.

In feite zijn er tientallen manieren waarop u uw blog gratis kunt promoten!

Ja, dat heb je goed gelezen. En omdat dit iets is waar veel mensen mee worstelen, zal ik het de top 25 manieren laten opschrijven waarmee je je blog gratis kunt promoten .

Dus zonder verder oponthoud, laten we erin springen!

25 manieren om uw blog gratis te promoten

Hier zijn de 25 beste manieren om uw blog succesvol te promoten op internet en zo veel mogelijk verkeer voor uw inhoud te genereren.

1. Sociale media

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk sociale media vandaag is . Sociale media zijn een van de grootste mediums voor advertenties en promoties geworden. Het grote voordeel van sociale media is dat men zijn doelgroep specifiek kan scheiden en hen kan kiezen om het product rechtstreeks aan hen te promoten.

Social media-platforms zoals Facebook,  Instagram,  Twitter en vele andere platforms hebben een specifieke tool voor een blog en andere productpromoties. Het integreren van uw blogs met apps en pagina’s van sociale media zal uw kansen om de doelgroep te bereiken aanzienlijk vergroten.

Snelle tip:  u kunt uw blogs en artikelen die u schrijft en publiceert op uw blog delen. Hiermee kunt u meer verkeer van social-mediaplatforms binnenhalen. Dit is een must-do-activiteit als het gaat om bloggen en wanneer u nadenkt over de gratis promotie, is er niets beter dan bevordering van sociale media.

2. E-mailmarketing

E-mailmarketing is een conventionele methode om contact te maken met uw doelgroep. Voordat sociale media iedereen overnamen, was e-mailmarketing de meest effectieve methode om blogs en andere gerelateerde producten te promoten. Zelfs vandaag de dag is deze manier van adverteren bewezen effectief in termen van conversie en gerichte marketing.

Wanneer u reclame maakt voor de e-mailmarketingmethode, moet u ervoor zorgen dat uw abonnees zich op een positieve manier op u hebben geabonneerd. Als u e-mails stuurt naar willekeurige vreemden, komt dit onder de paraplu van Spamming . Dit is iets dat je niet wilt doen als je klaar bent voor “White Hat-promotie”, iets waar je je altijd op moet richten.

kunst van verhalen vertellen

Maar als u een lijst met abonnees voor e-mail hebt, kunt u uw blogs heel gemakkelijk via e-mails op de markt brengen. Dit helpt om contact te houden met uw lezers en helpt u bij het cre√ęren van een goed merkimago.

Snelle tip:  er zijn meerdere e-mailmarketingtools die gratis plannen bieden voor de service die ze bieden. Natuurlijk zijn de functies die u krijgt beperkt, maar het is niet slecht om mee te beginnen. Zodra je het te pakken hebt, kun je je blog bouwen door e-mails te versturen. Je kunt blog-updates, dagelijkse berichten, nieuwsbrieven, aanbiedingen, promoties en nog veel meer naar je abonnees sturen.

3. RSS-feed

Een van de meest effectieve manieren voor blogpromotie tot nu toe zijn RSS-feeds. RSS is een gemeenschappelijk platform dat een hub is voor een groot aantal gebruikers wereldwijd. Een effectieve RSS-feed kan aan het wereldpubliek worden getoond en de kans op nieuwe lezers vergroten door uw inhoud te bekijken.

In de vroege stadia van sociale media waren RSS-feeds zeer effectief in het promoten van uw bloginhoud. Zelfs vandaag heeft RSS-feed zijn eigen belang in blogreclame en -promoties.

4. Email Signature

Zin om jezelf te introduceren? Nou ja, als dat zo is, zal dit je goed passen.

Het toevoegen van je bloglink in de e-mailhandtekening van je blogmail-id of je persoonlijke e-mail-ID is een van de belangrijke tips voor blogpromotie die je ooit zou kunnen geven.

Vaak wordt niet beseft dat een enkele handtekening aan het einde van uw e-mail nuttige links naar uw websiteblog kan bevatten of naar de doellocatie waar u naartoe wilt gaan.

Het kan mensen echt met je verbinden, bewust worden van je blog. Het is een indirecte promotie, degenen die je e-mails lezen en beantwoorden, krijgen meer te weten over je blog en de inhoud ervan. Dit lijkt een beetje een toevoeging, maar het kan er toe leiden dat heel veel mensen je blog bereiken als je je kaarten goed speelt.

Snelle tip:  u kunt de blogkoppeling in de handtekening instellen nadat u uw adres of telefoonnummer hebt opgegeven, wat meestal wordt gedaan in een e-mailhandtekening. Dit geeft uw lezers een optie om meer over u te weten te komen als ze dat willen. Als je het leeg laat, zal het niets opleveren en een goede kans om je blog te promoten gaat tevergeefs.

5. Blogreacties

Deze gaat in beide richtingen, technisch en psychologisch.

Wie denk je dat mensen meer leuk vinden? Iemand die vrij in de hoek staat zonder aandacht te schenken aan de menigte of degene die een initiatief neemt om te praten met de gemeenschap waarin hij leeft?

Ik denk dat we allebei het antwoord daarop weten. Degene die inspanningen toont. Dat is juist!

Evenzo gaat het in de digitale wereld. Hoe meer u met andere gebruikers communiceert, hoe meer u onder de aandacht wordt gebracht en dit kunt u eenvoudig doen door op andere blogs te reageren .

Heb ik dit ook genoemd?

Reageren op andere blogs met je blog is een goede manier om backlinks te krijgen .

Het is een goed gebaar om slechts twee goede beoordelingslijnen te geven, en dat zal in de toekomst van uw nut zijn. Maar je moet begrijpen dat dit begint met eerlijke waardering.

Snelle tip:  de faker of “copy-pasted” je commentaar is, het zal direct worden opgepikt door de bots en de auteurs. Probeer in plaats daarvan echt je partner- of concurrentblogs te beoordelen.

6. Plaats regelmatig

Wat kan erger zijn dan een blog die niet regelmatig publiceert?

Een van de dingen die bloggers niet krijgen, is dat ze wat inhoud voor hun reguliere gebruikers nodig hebben. Als ze geen inhoud voor hun gebruikers hebben om te lezen, wat promoten ze dan eigenlijk?

Hoewel dit indirect is, is het erg belangrijk voor elk blog. Het helpt uw ‚Äč‚Äčlezers om op de hoogte te blijven van uw berichten en helpt hen ook tot een conclusie te komen dat u up-to-date bent.

Door regelmatig wat blogactiviteit met bepaalde inhoud weer te geven, helpt dit de lezers om met uw blog te blijven of niet. Ook zouden de nieuwe lezers zien hoe vaak u met de berichten bent en vanaf dat moment kiezen. Hoe het ook zij, dagelijks, wekelijks, veertien dagen of maandelijks zou er een consistent tijdschema moeten zijn waarop de lezers en abonnees kunnen vertrouwen.

Snelle tip:  maak een inhoudskalender en volg deze op religieuze wijze. Maak tijd vrij voor het schrijven van je blog zodat je je blogpublicaties bij kunt houden en niet in de war raakt met andere activiteiten.

7. Gastbloggen

Gastbloggen is een van de veelbelovende en effectieve manieren om een ‚Äč‚Äčblog te promoten. In gastblogging benadert een blog-eigenaar of een persoon een andere blog voor het op zijn beurt publiceren van een artikel op hun blog voor een artikel van hoge kwaliteit.

Als je geen merknaam hebt, kan dit voor sommige bloggers een uitdaging zijn, maar zeker niet voor iedereen.

Wanneer u een goede naam in uw branche hebt, is het gemakkelijker om uw artikelen goedgekeurd te krijgen, maar dit betekent niet dat uw voorstellen altijd worden afgewezen.

U hoeft zich alleen te concentreren op de waarde die u aan het gastblog toevoegt. Een ander onderdeel van gastbloggen is linkbuilding, wanneer je meer posts krijgt op andere blogs die terug linken naar je website, dan helpt het veel bij SEO .

Snelle tip:  als u het artikel op een blog plaatst, moet u ervoor zorgen dat u echt nadenkt over de idee√ęn die u gaat verzenden. Veel andere bloggers moeten de gastartikelen accepteren, maar als u een goed idee of onderwerp heeft dat een aanzienlijke meerwaarde zal toevoegen aan het gerichte blog, dan bent u klaar om te gaan.

8. Quora Commentaar

Dit klinkt misschien nieuw voor de meeste mensen, maar je kunt hun blog effectief promoten met behulp van Quora . Hoe?

Dit kan eenvoudig worden gedaan door de vragen te beantwoorden die rond uw blog niche worden gesteld. Wanneer u deze vraag beantwoordt, geeft u absoluut geen antwoord aan √©√©n persoon.

Als je quora hebt gebruikt, moet je het aantal weergaven onder elke reactie hebben opgemerkt en dat is wat de game verandert.

Ook, aangezien Quora niet alleen meer een forum is. De vragen die in quora worden gesteld, zijn de eerste die op de resultatenpagina van de zoekmachine verschijnen en die u helpen uw merk op te bouwen door de vraag daar te beantwoorden.

Quora heeft ook topic-gerelateerde vragen. Het selecteren van dergelijke onderwerpen en het beantwoorden met links naar uw blog is echt een cool idee. Maar je moet ervoor zorgen dat je alle benodigde informatie hebt om de vraag te beantwoorden.

Snelle tip:  Vergroot de vragen waarvan je denkt dat je blog werkt. Stel de vragen waarvan u denkt dat ze de gebruikers naar uw blog kunnen leiden. Als je dat doet, geef dan een mooi vormgegeven antwoord in de thread. Dit zal je helpen om de middelmatige vragen te elimineren.

9. YouTube

YouTube is een ander geweldig platform om je blog te promoten via video’s. Hoewel het geen verrassing is dat u regelmatig op uw youtube-aanbiedingen kunt letten , kunt u ook echt veel verkeer genereren via het video-sharingplatform.

Het is veel beter als je een account hebt op de naam van je blog, waardoor je op een unieke manier via je blogkanaal op youtube verbonden kunt blijven met je lezers.

Sommigen vinden het gemakkelijk om video’s te delen en sommigen vinden het moeilijk. Het hangt allemaal ook af van de niche. Als je met een niche-achtige reis gaat, is het zeker gemakkelijk, maar krijg je te maken met veel meer concurrentie, maar nogmaals, de video die je moet uploaden, vereist goede footages en productiekwaliteit .

Aan de andere kant, als u blogt op een niche die moeilijk te verwerken is in video-indelingen zoals een investering, moet u meer nadenken over hoe u de video op een veel boeiender manier kunt weergeven. Maar nogmaals, u zult minder concurrentie ondervinden.

Snelle tip:  begin met het maken van normale video’s die niet veel van je tijd opeten. Als je de versnellingen ziet bewegen en de abonnees stijgen, verbeter dan je videokwaliteit en verleng de tijd die je aan je video’s geeft.

10. Koppel andere Blogs in eigen berichten

Dit is een effectieve en een potenti√ęle blogpromotietip die de bekendheid van je blog kan vergroten. Tijdens het schrijven van een blogartikel dat je interesseert, kun je de link van een blogbericht geven, die je kunt relateren aan het huidige artikel.

Dergelijke links kunnen andere bloggers ertoe brengen uw blogs op te merken en uw blogberichten in hun blogs door te verwijzen. Op deze manier helpt het je blog om contact te krijgen met andere bloggers en helpt het bij de algemene promotie.

Je moet ook de kwaliteit van de blogs begrijpen die je promoot. Als u blogs promoot die op hetzelfde niveau als die van u staan, helpt het misschien niet zo veel, maar als u blogs promoot die nuttig zijn voor de lezers, helpt dit hen uw stuk inhoud beter te begrijpen.

Snelle tip:  wanneer u uw blog promoot door andere blogs in uw inhoud te linken, koppelt u enkele sterke blogs die nuttig kunnen zijn voor de eindgebruiker. Je moet het linken niet forceren. Een goede manier is om uw informatiebronnen te citeren en deze toe te voegen aan de context van de blog.

Lees ook: Biedt blogging SEO? SEO Tips voor bloggen

11. Trefwoorden Optimalisatie

Wat uw getargette gebruiker misschien aan het zoeken is, is erg belangrijk. Zodra u begrijpt wat uw gebruiker mogelijk op uw pagina wil laten landen, helpt het u de inhoud dienovereenkomstig op te bouwen.

SEO is iets dat een hoofdstuk op zich kan zijn, maar als je bereid bent om het op je eentje te doen, kun je het eenvoudigst beginnen met het optimaliseren van je blogs voor zoekwoorden . Deze zoekwoorden worden gescand door crawlers van zoekmachines en de zoekmachine geeft ze terug aan de gebruikers die op die zoekwoorden zoeken.

Het toevoegen van zoekwoorden is een van de beste dingen die u kunt doen om de SEO van uw blog te behouden.

Snelle tip:  maak een lijst met zoekwoorden die in uw niche werken. Als u klaar bent met deze zoekwoorden, kunt u doorgaan en uw blogs schrijven door ze op te nemen. Overlaad de zoekwoorden niet, want de crawlers kunnen gemakkelijk de spammers opsporen en een spammer is iets dat je niet zou willen noemen.

12. Gebruik afbeeldingen

Afbeeldingen hebben veel waarde voor de gebruikers.

Zoals ze zeggen, is een foto meer waard dan duizend woorden. Het klopt inderdaad.

Met de komst van internet neemt de aandachtsspanne van de gemiddelde gebruiker aanzienlijk af. De meeste mensen lezen het artikel niet en eerder snellen ze er doorheen.

Terwijl alles gebeurt, kan √©√©n ding ervoor zorgen dat ze blijven, en dat zijn beelden. Een snelle blik kan uw lezer het idee geven van wat u hen probeert te vertellen met de afbeeldingen.

Ook als je je afbeeldingen probeert te verbeteren door ze op maat te maken, is het een goede kans om het aan je website toe te voegen en een codefragment toe te voegen dat de gebruikers kunnen kopi√ęren en gebruiken op hun eigen blog. Dit kan je gemakkelijk een shout-out en een backlink geven!

Snelle tip:  ik weet zeker dat je ook de afbeeldingen in dit blog hebt opgemerkt. Als dit een eenvoudige tekst was geweest, zou het je al verveeld zijn, maar de reden dat je nog steeds leest, is dat de afbeeldingen je bezig houden . Dus begin met het toevoegen van afbeeldingen aan uw oude blog en terwijl u nieuwe schrijft, kunt u ze onderweg toevoegen.

Lees ook:  Hoe schrijf je een blogbericht dat converteert: zeven moderne regels voor verkoop

13. Podcasts

Net als video’s zijn podcasts echt een slimme manier om uw inhoud spannender en boeiender te maken. Podcasts zijn een van de trending manieren, waar de meeste blogs vandaag de dag ook gebruik van maken.

In een eenvoudige podcast krijg je de kans om te praten over verschillende dingen die in je ecosysteem gebeuren. Je kunt praten over de nieuwe dingen, maar ook over het gesprek, je kunt je product aansluiten en het kan je helpen dat ook te promoten!

Met podcasts kunt u de bloginhoud hergebruiken in een audioformaat en mensen betrekken bij het onderwerp dat u hebt geschreven.

Snelle tip:  probeer tijdens het maken van een podcast populaire en innovatieve mensen uit te nodigen zodat ze ook hun fans kunnen binnenhalen, wat je een boost kan geven in het aantal gebruikers.

14. Online fora

Deelnemen aan online forums kan u helpen uw blog in een groter perspectief te promoten. Er zijn veel online forums beschikbaar op basis van verschillende interesses van de mensen. Dit zijn platforms waar bloggers zich verenigen om onderwerpen van gemeenschappelijk belang te bespreken , en er zijn platforms waarop de fans van de bloggers verbinding maken om met elkaar te communiceren.

Om deel te nemen aan deze online forums, selecteert u het onderwerp waarin u ge√Įnteresseerd bent en waarmee u uw blog kunt relateren. De meeste van deze forums kunnen gratis lid worden en je kunt eenvoudig lid worden door je e-mail te sturen en je profiel aan te maken.

Snelle tip:  Word lid van de forums en deel de links van je blogposts in de online forums. Dit kan een langetermijnresultaat op je blogs hebben omdat de promotie passief gaat met je eenmalige deelname.

15. Blog Exchange

Bloguitwisseling is een praktijk waarbij je je artikel ruilt met de andere blogger in ruil voor een ander artikel van de andere blogger. Deze bijdrage verbetert de blogpromotie voor beide partijen onderling.

Dit gebeurt meestal met de bloggers waar je goede relaties mee hebt. Op deze manier profiteert u wederzijds van de deal en kunnen beide de blootstelling gelijk delen .

Snelle tip:  wanneer je iemand benadert voor een bloguitwisseling, is het goed eerst een goede verbinding te maken en meer te weten te komen over de blog van de andere partij. U wilt geen gebruikers aantrekken, zelfs niet een deel van uw doelgroep.

16. Plug-ins voor sociale media

Door de hulp van plug-ins voor sociale media, zoals knoppen voor sociale media, kunnen lezers gemakkelijk uw inhoud op andere platforms delen. Als uw inhoud interessant is of de lezers aanmoedigen om te delen met hun vrienden en familie, kunnen knoppen op sociale media van grote hulp zijn.

Het wordt ten zeerste aanbevolen om plug-ins voor sociale media te gebruiken om uw blog onder verschillende kringen te promoten .

Snelle tip:  Er zijn veel Social Media-plug-ins gratis beschikbaar in de WordPress-repository van plug-ins . U kunt elke gewenste versie installeren en deze gaan gebruiken.

17. Pinterest

Pinterest is een van de meest invloedrijke social-mediaplatforms , waarvan de meeste blogschrijvers zich minder bewust zijn. Net als categorie√ęn op andere platforms, heeft Pinterest onderwerpen die betrekking hebben op alle gebieden waar lezers van verwante onderwerpen de spelden van hun interesse bezoeken en lezen.

Pinterest groepen helpen ons op een geweldige manier om uw blog en berichten te promoten. Probeer ook je inhoud op Pinterest te draaien. Als u een idee heeft van hoe u uw blogidee√ęn kunt weergeven in de vorm van Pinterest-pinnen, moet u dit doen.

Snelle tip:  bekijk wat uw concurrenten doen door de zoekwoorden van hun blog in te typen. Probeer te begrijpen wat werkt en wat niet werkt voor hen en als je eenmaal het idee hebt, ga je gang met het plannen van je eigen strategie .

18. Blogwedstrijden

Creatief zijn is nodig om andere blogs op internet een stap voor te blijven. Het houden van een blogwedstrijd is een creatief idee om uw lezers en abonneessterk te be√Įnvloeden .

Het zorgt er ook voor dat ze actief deelnemen aan de wedstrijd en betrokken blijven bij je blog. Kortom, in het algemeen plannen bloggers een winnende prijs of weggevertje voor de winnaar in de wedstrijd. Het geschenk kan klein of groot zijn, maar de deelname van lezers zal uw promotie zeker stimuleren. Het is erg belangrijk om de regels en speldetails duidelijk te kaderen zonder verdere verwarring.

Snelle tip:  neem contact op met alle dingen over hoe u de promotie van de wedstrijd gaat aanpakken. Als je een goed plan hebt, ga dan alleen voor de wedstrijd. Als je geen plan klaar hebt, concentreer je daar eerst op.

19. Blogcarnaval

Dit zijn open omgevingen, waar bloggers de kans krijgen om hun blogs onder veel mensen te promoten. Over het algemeen worden blogcarnivals gehost door een blogger waarvoor vele anderen zijn uitgenodigd. De gastheer, de blog carnival, schrijft een post samenvattende over de links van blogs van deelnemers .

De ge√Įnteresseerde lezers van de host hebben toegang tot alle links op basis van hun interessegebied en hierdoor krijgen de deelnemers een goede hoeveelheid verkeer. Het hangt van de gastheer af, hoe vaak deze blogcarnivals worden gehouden.

Snelle tip:  begin door eerst een meetup te doen . Het is niet verstandig om een ‚Äč‚Äčcarnaval rechtstreeks te plannen, tenzij je een goede merknaam hebt . Zie hoeveel mensen je meetup tegenkomen en als je eenmaal ziet dat je goede frictie krijgt, ga dan voor het carnaval!

20. Handtekening van visitekaartje

Visitekaartjes zijn een andere conventionele methode voor het vermarkten en promoten van producten of services.

Hoewel het misschien niet de beste is, omdat je alleen de mensen zult aantrekken die in je cirkel zijn of de mensen die je ontmoet, is het ding met de promotie dat elke druppel telt!

Het toevoegen van een bloglink op uw visitekaartje kan een positieve invloed hebben op de lange termijn. Hiermee wordt uw blog-URL gepromoot bij iedereen die uw visitekaartje ziet, en het helpt op een geweldige manier.

Lees ook: Bloggen-hacks die elke blogger moet weten

21. Infographics

Heel weinig mensen hebben die affiniteit om alle tekst die je hebt geschreven te lezen.

Feitelijk helpen gegevens in de vorm van infographics de lezers enorm te interesseren voor de informatie die in de blog wordt verstrekt.

U krijgt ook het voordeel als iemand de infographic deelt op zijn website of op zijn sociale media.

Investeer tijd in Infographics om extra waarde te cre√ęren voor de blog is iets dat je moet doen als je boven de massa uit wilt stijgen.

Snelle tip:  er zijn online tools beschikbaar die u kunnen helpen bij het gemakkelijk ontwerpen van de infographics. Geef ze een kans en u kunt veel tijd besparen die u tijdens het ontwerpen zou hebben verspild.

22. Videoposten

Het plaatsen van blogberichten in de vorm van video’s kan een aanzienlijke hoeveelheid webverkeer vasthouden.

Geschat wordt dat 41% van het wereldwijde webverkeer afkomstig is van videoblogposten.

Inhoud lezen is tegenwoordig ouderwets en de inhoud wordt effectief overgebracht via video’s . Een video kan zelfs de betrokkenheid meer vasthouden dan de conventionele tekstmethode.

Snelle tip:  probeer meer nuttige inhoud toe te voegen aan je YouTube-kanaal en dan kun je die video’s eenvoudig koppelen aan je website door ze in te sluiten. Dit bespaart u tijd en biedt opslagruimte.

Lees ook: 7 bloggingsproblemen en hoe ermee om te gaan

23. Gratis eBooks

De een is het meest ge√Įnteresseerd in het vinden van een goede gids over het onderwerp waarover ze meer willen weten dan om meerdere blogs te lezen. Als je de tijd en de energie hebt, is het schrijven van “de ultieme gids” in je blogging niche waar je op kunt rekenen.

U kunt dit e-boek aan uw lezers aanbieden . U kunt zelfs een opt-in toevoegen aan uw website om e-mail-ID’s te verzamelen die u verder kunt gebruiken in uw e-mailmarketingcampagnes.Snelle tip: het  schrijven van een e-boek kan een hele uitdaging zijn. Dus om dit aan te pakken, moet je je concentreren op de tijd die je in een dag kunt geven. Reserveer een uur dat je alleen aan je ebook kunt besteden. Als je daarmee klaar bent, maak dan een grote aankondiging op je website over je boekpresentatie. Dit zal je helpen om de dingen in beweging te zetten.24. Twitter-promotieDit is bovenop de Social Media-activiteit die u gaat gebruiken voor de Social Media-actie waar we eerder over gesproken hebben.Er zijn veel dingen die je kunt doen met Twitter in termen van promoties. Het gemiddelde aantal mensen dat op Twitter volgt, is hoger dan bij elk sociaal netwerkplatform. Je moet eigenlijk veel tweeten, net zoals de gemiddelde “shelf-life” van elke tweet slechts 10 dagen is, omdat er elk uur een heleboel nieuwe tweets zullen komen.Met behulp van Twitter chats en Twitter hashtags zijn speciale manieren om uw blog effectief te bevorderen. U kunt zelfs de analysetool van Twitter gebruiken om uw tweets en andere activiteiten met betrekking tot uw Twitter-account te plannen.Snelle tip:  Twitter heeft de magie van hashtags. Plan uw hashtags die u kunt gebruiken voor uw digitale media-initiatieven. Als je een unieke hashtag voor je merk hebt, kunnen mensen dat gebruiken om je andere tweets op te zoeken.25. BlogsyndicatieAls u verbonden blijft met meerdere blognetwerken, werkt blogsyndicatie op een geweldige manier. De meeste van de beste blogs staan ‚Äč‚Äčeen populaire blogger toe om hun inhoud op de beroemde of de belangrijkste blogs zoals Huffington Post of Business Insider te plaatsen .Dit is geen gemakkelijke taak, maar als u het voor elkaar krijgt, kan het veel betekenen voor uw blogpromotie.Snelle tip:  maak eerst een goede merknaam, dan is de kans groot dat deze mensen je herkennen wanneer je hen benadert met betrekking tot het publiceren van artikelen.Lees ook: Hoe start je een carri√®re in bloggen?Terug naar jou!Al deze methoden zijn geweldig en kunnen heel veel waarde toevoegen aan je blog. Als je zelfs 10 technieken uit deze lijst implementeert , kan ik je verzekeren dat je een goede sprong in het verkeer zult zien.U hoeft niet elke techniek in √©√©n keer te implementeren. In plaats daarvan, begin je met het implementeren van √©√©n enkele techniek tegelijk, dit zal je niet benadrukken, en je zult het veel gemakkelijker vinden om het te implementeren.Vertel ons welke marketingtechniek je het leukst vond en welke jij denkt dat de beste is op de lijst door hieronder een reactie te geven!Als je dit stuk inhoud nuttig vond, deel het dan! Categorie: Blog , Nieuws Tag: Blog Promotie Tips , Verkeer Blog Verkeer , Blog gratis promoten , Promoot uw blog , Manieren om Blog te promoten Deel dit bericht    

01 /09/2019

START NIEUWE INTERNET-ZAAK

Ik streef er naar om enkel Producten te leveren van Hoge Kwaliteit

 • In een gunstige Prijs-Kwaliteit-Verhouding

 • Volledig naar Uw wensen  en in samenspraak met U.

 • Zoek niet langer op het Internet? U vindt “ALLES” hier

 • Vraag mij het onmogelijke en ik doe het

Highlights

English Video below

FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Kan ik bij U terecht voor een Professionele e-mail-Signature?

Natuurlijk, ik maak handtekeningen  met Uw Logo, teksten animaties en veel meer.

Met rechtstreekse koppeling, naar Uw Social-Media en WEBSITE

Hoe zien de Promovideo4s eruit?

Ik  volg dagelijks  alle nieuwe Trends op Google en YouTube.

De Laatste trend is korte video’s met vier slagzinnen.

Vooraleer ik deze publiceer, download ik ze in MP, M en HD.

HD is zeer geschikt voor YouTube en het plaatsen op Uw Website. Bovendien kan deze worden aangepast met een link rechtstreeks naar Uw Website.

MP3 EN MP4 zijn zeer handig voor Social-Media en kunnen bijvoorbeeld ook gebruikt worden als Header voor Uw Facebook-Fanpage

Maakt U ook Websites?

Natuurlijk, volledig in samenspraak met U en volledig aangepast aan ‚ÄúUw‚ÄĚ Behoeften.

Volledig volgens de allenieuwste trends

Mag ik meer informatie in verband met de Nieuwsbrief?

Bij elke website die ik maak  is ook een Nieuwsbrief (Blog) toegevoegd.

Ik geef U in PDF  alle informatie hoe U zelf, teksten kan toevoegen, aanpassen. Video‚Äôs en afbeeldingen  en veel meer.

Er wordt een inschrijfformulier toegevoegd, zodat iedereen zich kan abonneren.

De website is zo ingesteld dat elk bericht dat U schrijft automatisch wordt doorgezonden naar Uw Social-Media. Facebook, Linkedin, Twitter.

Meteen  verhoogd U ook Uw ranking in de zoekmachines zoals Google, Bing en Yandix..

Bovendien, bij elke website die ik maak, word er een sitemap ingediend bij deze Providers.

De code die zij me dan leveren wordt in de HTML van Uw site geplakt (onzichtbaar voor Uw bezoekers MAAR WEL ZICHTBAAR VOOR HUN)

Meteen wordt dan ook elk bericht dat U achteraf schrijft  automatisch door hun opgevolgd en scoort U meteen ook hoog in de ranking van de zoekmachines

Mag ik meer informatie in verband met de Nieuwsbrief?

Bij elke website die ik maak  is ook een Nieuwsbrief (Blog) toegevoegd.

Ik geef U in PDF  alle informatie hoe U zelf, teksten kan toevoegen, aanpassen. Video‚Äôs en afbeeldingen  en veel meer.

Er wordt een inschrijfformulier toegevoegd, zodat iedereen zich kan abonneren.

De website is zo ingesteld dat elk bericht dat U schrijft automatisch wordt doorgezonden naar Uw Social-Media. Facebook, Linkedin, Twitter.

Meteen  verhoogd U ook Uw ranking in de zoekmachines zoals Google, Bing en Yandix..

Bovendien, bij elke website die ik maak, word er een sitemap ingediend bij deze Providers.

De code die zij me dan leveren wordt in de HTML van Uw site geplakt (onzichtbaar voor Uw bezoekers MAAR WEL ZICHTBAAR VOOR HUN)

Meteen wordt dan ook elk bericht dat U achteraf schrijft  automatisch door hun opgevolgd en scoort U meteen ook hoog in de ranking van de zoekmachines

Gaat U in de toekomst nog meer informatie geven?

Zeker en vast.

Na 1 september 2019 ga ik regelmatig  webinars organiseren en informatieavonden.

Schrijf U in op de Nieuwsbrief en U wordt op tijd verwittigd

Ik ben er zeker van dat U nog vragen heeft

Aarzel niet om contact te nemen, zelfs voor 01 september wanneer mijn zaak definitief van start gaat.

Ik zal zo spoedig mogelijk al Uw vragen beantwoorden


volg de nieuwsbrief

Theo-Herbots (Den Theo) Potterijstraat 151 3300 Tienen Belgium

Herbafittheoherbots@gmail.com

0497127049

Ik vond de perfecte combinatie | I found the perfect combination

– Since 1984 –

Mijn belangrijkste hobby’s samen op √©√©n website


Join For Free

Websites Maken

Het maken van Websites is één van mijn passies

Fotografie

Mijn tweede passie

Where you are

Zoek je iets anders? Een kans? We nodigen je uit om deel te nemen aan het gesprek dat onze community de afgelopen vijf jaar heeft gevoerd.

Bloggen en schrijven

Mijn belangrijkste Hobby

Fotografie

Ook al ben ik een tijdje niet meer actief geweest wegens Familiale redenen, Binnenkort terug actief

Websites Bouwen

Ik heb meer dan 5 jaar gewerkt om u de best mogelijke oplossing voor webontwerp te bieden.

Bloggen

Ik heb heel wat categorie√ęn waarin ik publiceer.

Al naargelang U op deze site terechtkomt via GSM of Pc, vindt Ude verschillende categorie√ęn waarin ik publiceer.

KKies gewoon datgene dat U bevalt en al de berichten in die categorie komen mooi geordend naar voren

Revolutie

We willen allemaal de wereld veranderen. Maar doen we er écht iets aan?

Doe wat ik wil, niet wat ik zeg.

volg mijn blog en je zult begrijpen wat ik bedoel

Schrijven, eenvoudig gemaakt.

Iedereen kan schrijven, maar niet iedereen is een schrijver. Wat het verschil maakt, is het scherpe oog voor detail en schoonheid.
Bij de bloggers die me Volgen heb ik reeds heel wat mooie dingen en inspiratie gevonden.
Ik ben hun daar geweldig dankbaar voor

Ontwerp is een kans

Ik wil iets maken dat meer doet dan alleen maar er leuk uitzien op een pagina. Hoe zullen de creatieve verhalen van de toekomst er uit gaan zien?
Ik weet het zelf nog niet.
Ik probeer nog dagelijks nieuwe dingen uit.
En ik volg ook dankbaar de Tips en Adviezen van andere Bloggers en Website-Bouwers


Website-Building

klik ==>>hier


Blog / Nieuwsbrief

KLIK==>>hier

Fotografie

Endless design possibilities start with a single possibility that wants to expand further than ever before

Wat Vindt U ervan? | What Do You Think?

TRANSLATE THIS BLOG HERE

Select Language‚Äč‚Ėľ

WEBSITE VOLLEDIG VERNIEUWD

OOK DE CATEGORIEÊN WORDEN AANGEPASTAppStore


PlayStore

HOMEPAGE

 • NEEM EEN KIJKJE
 • LAAT U VERBAZEN
 • ER IS HARD AAN GEWERKT
 • ER WORDT NOG VERDER AAN GEWERKT
 • MAAR GEDULD WORDT BELOOND
 • BEDANKT VOOR UW BEZOEK EN UW VERTROUWEN
 • VOLGENDE DAGEN NOG MEER AANPASSINGEN, HIER BENEDEN REEDS EEN KORT OVERZICHT

Over Theo-Herbots

Hier beneden kan U onmiddellijk toegang verkrijgen tot mijn belangrijkste Socila-Media

Maar neem ook even de tijd om de slideshow hier aan de rechterkant eens te bekijken  en zo meer te vernemen met wat ik zoal bezig ben op het internet

Ik dank U voor Uw bezoek en Uw Vertrouwen

            <a href="https://www.facebook.com/HerbafitTheoHerbotsTienen/" target="_blank" rel="noopener noreferrer">
        Facebook
      </a>
            <a href="http://twitter.com/HerbotsTheo" target="_blank" rel="noopener noreferrer">
        Twitter
      </a>
            <a href="https://groetenuittienen.blog/" target="_blank" rel="noopener noreferrer">
        WordPress
      </a>
            <a href="https://www.linkedin.com/pub/theo-herbots/61/2a8/536" target="_blank" rel="noopener noreferrer">
        Linkedin
      </a>
            <a href="" target="_blank" rel="noopener noreferrer">
        WordPress
      </a>
            <a href="http://www.youtube.com/user/PFfOBd3zPMMC5PZJ_RM8_Q" target="_blank" rel="noopener noreferrer">
        Youtube
      </a>
            <a href="http://testoowanielinkow.eu/" target="_blank" rel="noopener noreferrer">
        Tumblr
      </a>
            <a href="" target="_blank" rel="noopener noreferrer">
        WordPress
      </a>
          Op deze Blog wil ik mijn Prachtige Stad Tienen Wereldwijd bekend maken         
          <img src="https://groetenuittienen.blog/wp-content/uploads/2018/03/theo-4.jpg" alt="Theo-Herbots"/>
              <cite>Theo-HerbotsInternet en Social-Media</cite>      
          Mijn Tweede Stokpaardje, Fotografie

Cursussen
Wedstrijden en nog veel meer
Theo-Herbots
Theo-HerbotsGraphic Designer
Een “ENIG” en “UNIEK” Programma rond Fysische, Psychische en Financi√ęle Gezondheid
Theo-Herbots
Theo-HerbotsManager Company
Een online Winkel met allerlei Gezonde Producten met Biologishe “Ganoderma-Lucidum”
Theo-Herbots
Theo-HerbotsOnafhankelijk Distributeur
Bent U op zoek naar een professionele Website, Logo, e-mail-handtekening, Promo-video om Uw Zaak, Vereniging of Organisatie te promoten?. Ik doe het voor U
Theo-Herbots
Theo-HerbotsInternet en social-Media-Specialist
Zoek niet langer op Het internet. U Vindt “ALLES” Hier
Theo-Herbots
Theo-HerbotsCEO

Company All Rights Reserved. Design by Theo-Herbots


BEZOEK HOMEPAGINA KLIK==>>HIER< <

Hoe een blog te starten: de definitieve gids

TRANSLATE THIS BLOG HERE

Hoe een blog te starten: de definitieve gids


Webontwerp

“Je schrijft niet omdat je iets wilt zeggen, je schrijft omdat je iets te zeggen hebt”, schreef F. Scott Fitzgerald.

Beslissen om een ‚Äč‚Äčblog te maken gaat hier alleen over. Het betekent niet dat je een van de grootste schrijvers aller tijden moet zijn, zoals Fitzgerald, of zelfs een professionele schrijver. In plaats daarvan is een blog een gelegenheid voor u, als persoon met een grote kennis van een bepaald onderwerp, om uw mening te verwoorden.

Met andere woorden, dit is de plek om je passie om te zetten in realiteit – om een be√Įnvloeder te worden in het door jou gekozen veld door je lezers te inspireren, op te voeden of simpelweg te entertainen. Het kan functioneren als een website op zichzelf of een gedeelte van een website. Dat klopt ondernemers, dit is ook een geweldig (gratis) platform voor het promoten van uw biz, producten of professioneel merk. Verder heeft bloggen de mogelijkheid om het verkeer naar uw website aanzienlijk te vergroten, waardoor u een welverdiende SEO-boost krijgt.

De uitdaging aangaan,

maar niet al te zeker waar te beginnen? Geen zorgen. We hebben een handleiding gemaakt die alles omvat wat u nodig hebt om van start te gaan. Van het kiezen van uw platform tot het maken van geweldige inhoud tot het promoten van uw artikelen, we hebben de juiste technieken zodat u weet hoe u een blog moet starten die uw publiek zal boeien:

 1. Bepaal je focus Er is vrijwel geen limiet als het gaat om waar je over moet bloggen. Onderwerpen kunnen vari√ęren van marketingtips of modetrends tot een diepgaande gids voor het perfectioneren van de kunst van het maken van croissants. Als je er √©√©n op het oog hebt, zul je merken dat hoogstwaarschijnlijk het web vandaag vol zit met veel blogs die inhoud over hetzelfde onderwerp maken. Omdat je weet dat de competitie stijf is, is het belangrijk om je focuspunt te bepalen door je eerst af te vragen: hoe zal ik opvallen? Houd er rekening mee dat hoe meer uw onderwerp is, hoe groter uw kans is om ontdekt te worden. Als u bijvoorbeeld een foodblog maakt over de vele keukens die u met avocado’s als hoofdbestanddeel hebt uitgevonden, verhoogt u uw zichtbaarheid wanneer iemand ‘avocado-recepten’ doorzoekt. Hoewel, als u een blog maakt voor uw reeds gevestigde bedrijf, kan het wel niet altijd mogelijk om niche te worden. Daarom moet u zich richten op het produceren van inhoud die uw concurrenten niet hebben. Houd altijd rekening met de gouden regel van het schrijven van inhoud op internet. Kwaliteitsinhoud, dat lezers en de mysterieuze bots van Google behaagt, moet aan drie criteria voldoen: waardevol, uniek en nieuw.
 2. Kies een expressieve en passende naam
 3. Wanneer u een naam voor uw blog kiest, begint u met het maken van uw merk. Dat betekent dat, wat u ook beslist, uw visie moet belichamen. Wil je dat het speels en creatief is? Of serieus en duidelijk? Denk echt na over hoe je jezelf wilt presenteren aan de online wereld. In ieder geval heeft het altijd de voorkeur dat je naam op een of andere manier overeenkomt met je specialiteit en waar je over schrijft. Behandel tot slot een lijst met drie tot vijf opties waarmee u tevreden bent en dien deze in bij uw peers en potenti√ęle lezers om hun mening te geven en u te helpen een winnaar te vinden. Als je eenmaal je perfect ingerichte blognaam hebt (My Stunning Blog), is het de beste praktijk om een domeinnaam te kiezen die precies hetzelfde is (www.mystunningblog.com) omwille van de consistentie en legitimiteit. Als u al een website heeft, maak uw blog dan een pagina binnen uw bestaande domein (www.mystunningwebsite.com/blog) en verbind uw website en blog met elkaar.
 4. Selecteer uw blogplatform Vervolgens moet je beslissen welk platform je voor je blog wilt gebruiken. Er zijn veel opties, dus u zult degene kiezen die aan al uw creatieve en operationele behoeften voldoet. De Wix Blog kan bijvoorbeeld eenvoudig worden ingesteld in slechts enkele minuten. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen uit de vele prachtige websitesjablonen en eenvoudig uw inhoud toevoegen met intu√Įtieve slepen en neerzetten – of kiezen uit een reeks duizenden gratis afbeeldingen en video’s van hoge kwaliteit die al beschikbaar zijn. Niet alleen zorgt zijn revolutionaire oplossing ervoor dat je in een recordtijd een blog kunt starten, maar het geeft je ook alle tools die je nodig hebt om gemakkelijk een gemeenschap van volgers te laten groeien. U kunt bijvoorbeeld met hen in gesprek gaan via blogcommentaar, hen de mogelijkheid geven om zich te abonneren op uw nieuwsbrieven of uw berichten via sociale media te delen. Zodra uw blog actief is, kunt u inhoud toevoegen en bewerken, plus live chatten met lezers en meer via de on-the-go mobiele app . Het beste deel van alles? U kunt dit allemaal gratis en zonder een enkele regel code te bereiken.
 5. Pas uw ontwerpthema aan Kies uit een van de gratis en verbluffende sjablonen voor blogwebsites die uw stijl en doel weergeven. Dit is de beste manier om te beginnen, omdat ze alles bevatten wat een blogger van de 21ste eeuw online moet nastreven. Er zijn sjablonen beschikbaar voor elk genre: foodbloggers, fotografen, fashionista’s, enz. Ze zijn allemaal gemaakt door ons eigen team van ontwerpers, dat de nieuwste trends op de markt volgt . Zodra u uw beslissing neemt, kunt u elk deel van uw ontwerp op een zeer intu√Įtieve manier personaliseren door eenvoudig inhoud te slepen en neer te zetten met √©√©n muisklik. Als het gaat om het personaliseren van uw ontwerp, zijn er enkele zeer noodzakelijke factoren om in gedachten te houden:
  • Lettertypen: aangezien woorden een essentieel aspect van een blog zijn, is het noodzakelijk om de beste lettertypen te kiezen die passen bij het uiterlijk van uw site. Wat nog belangrijker is, deze moeten leesbaar en schoon zijn. Een veilige keuze is om Sans-serif-lettertypen te gebruiken omdat ze gemakkelijk te lezen zijn op een scherm. Typografie kan ook worden gebruikt als een hulpmiddel om hi√ęrarchie in uw blogontwerp weer te geven, dat wil zeggen, met behulp van specifieke lettertypen om de aandacht op bepaalde woorden of koppelingen te vestigen. Gebruik ook niet meer dan drie om complexe en onaantrekkelijke esthetiek te voorkomen.
  • Kleuren: selecteer een perfect kleurenpalet dat zal verschijnen in het hele thema van uw blog (en mogelijk website). Je moet weten dat bepaalde kleuren bepaalde emoties oproepen, houd daar dus rekening mee bij het maken van je keuze. Blauw staat bijvoorbeeld voor betrouwbaarheid terwijl rood urgentie kan oproepen. Hoewel het opwindend is om regenboogvelden en kleurrijke eenhoorns voor te stellen, is de beste praktijk onder professionele merken om vast te houden aan slechts drie kleuren; een primaire, secundaire en accent.
  • Logo: een logo vertegenwoordigt de visuele identiteit van uw merk en daarom moet uw blog over een geschikte logo beschikken. Als blogger is schrijven de belangrijkste prioriteit, wat deze stap mogelijk tot een uitdaging kan maken, of zelfs duur als je een professional inhuurt. Daarom is de geschikte keuze de Wix-logomaker . Dit biedt een complete oplossing voor het maken van het logo. Na vier eenvoudige vragen over uw stijl en doel, kunt u kiezen uit honderden volledig aanpasbare opties. Vergeet niet om uw logo relevant en uniek te houden voor uw specifieke merk (dwz gebruik geen vogel voor uw bakkerijwebsite, tenzij uw naam hier op de een of andere manier verband mee houdt). Je tijd is waardevol als professional en daarom kan het een passender optie zijn om veel tijd te besparen in het ontwerpgedeelte van je blog en Wix ADI het allemaal voor je te laten doen. Op basis van uw antwoorden op enkele eenvoudige vragen, maakt deze kunstmatige ontwerpintelligentie automatisch een blog voor u, met lettertypen, lay-out en kleurenpalet al ingesteld, dit alles binnen enkele minuten.
 6. Biedt een vlotte navigatie-ervaring Wanneer iemand op uw website surft, zou hij een intu√Įtieve en effici√ęnte navigatie moeten ontvangen. Met andere woorden: een superieure gebruikerservaring (UX). Afgezien van dat dit het trendy woord van het moment is, is het een van de belangrijkste aspecten van uw site waarop u zich kunt concentreren. In essentie telt elk woord en beeld. En hier is een overzicht van hoe u de beste UX aan uw blog kunt leveren:
  • Bouw je menu: behalve de verplichte pagina’s – Home, About en Contact – bevatten verschillende menucategorie√ęn voor de verschillende soorten berichten die je publiceert (reizen, recepten, vliegende yoga, etc.). Opties die bijna altijd een publiek lijken te trekken, zijn “Tutorials”, “Now Trending” en “Author’s Picks.” En met de Wix Blog wordt het, zodra je een categorie in een individuele post aanmaakt, automatisch toegevoegd als een menu-item.
  • Tags toepassen: dit zijn ongeveer 1-2 woorden per stuk die de belangrijkste punten van het artikel beschrijven (bijvoorbeeld: “glutenvrij” of “yogahoudingen”). Blogberichten in verschillende categorie√ęn kunnen dezelfde tags hebben. Daarom wordt iemand die op een tag klikt of uw site doorzoekt, naar een nieuwe pagina geleid met alle berichten die die vermelding gebruiken.
  • Voeg een zoekbalk toe: gebruikers kunnen snel uw blog doorzoeken om berichten te vinden die gerelateerd zijn aan het onderwerp dat zij kiezen. Als een woord ergens in het bericht staat, niet alleen in de titel of hashtags, wordt het ook in de resultaten weergegeven.
  • Cre√ęer intu√Įtieve website-inhoud: om lezerspubliek aan te moedigen, moet u website-inhoud toevoegen die hen aanspreekt. Uw “Over” -pagina zou een korte, maar aantrekkelijke beschrijving van de intentie van uw blog moeten bevatten. Op dezelfde manier moet al uw inhoud, van uw “Home” -pagina tot beschrijvingen en titels, dit advies volgen: beknopt en overtuigend.
  • Koppel uw logo aan uw startpagina: dit is een gebruik dat mensen van internet gewend zijn, waardoor het de moeite waard is om het te implementeren. U wilt dat gebruikers uw logo koppelen aan de naam en het merk van uw bedrijf. Daarom is het van cruciaal belang om het te koppelen aan uw domein en, samenhangend, de startpagina.
  • Contactgegevens opnemen in het voetgedeelte: voeg een gedeelte onder aan uw blog toe met uw telefoonnummer, e-mailadres en andere belangrijke contactgegevens zodat gebruikers u kunnen bereiken. Dit zal hun frustratie minimaliseren over het feit dat u krachtig moet zoeken om uw informatie te vinden.
 7. Begin met het plannen en maken van blogposts Als u uw lezers wilt verwelkomen, maakt u een inleidende post om iets over uzelf uit te leggen en de doelen van uw blog te beschrijven. Een goede optie is om een ‚Äč‚Äčkorte enqu√™te op te nemen om je kijkers te leren kennen en te vragen welk soort inhoud hen het meest interesseert. Hierna is het tijd om een ‚Äč‚Äčduik te nemen in de berichten die je wilde maken toen je aan deze blog begon. Het is duidelijk dat het maken van inhoud iets is dat je leert en dat je beter wordt in de verlenging met verbetering en een beter begrip van je publiek. Een geweldige plek om te beginnen is door een blogschema te maken om je onderwerpen te diversifi√ęren en te bepalen hoe vaak je wilt posten. Bouw een tabel die elke dag en week bevat met de overeenkomstige titel van het bericht dat je dan wilt behandelen. Zoek een strategisch evenwicht in uw inhoud. Kortom, u zult op wekelijkse basis diverse inhoud op de website willen plaatsen. Houd voor elke afzonderlijke blogpost deze cruciale tips in het achterhoofd:
  • Maak geweldige inhoud. Geweldige inhoud is wat je onderscheidt van alle andere blogberichten. Als je nieuw bent in de blogwereld, zal deze ondersteunende handleiding je helpen bij het schrijven van de perfecte blogpost . Van de kop tot de intro en het lichaam, we hebben jou gedekt. Vergeet niet altijd eerst na te denken over de bedoeling van je blogpost, dan kun je de toeters en bellen toevoegen om je publiek te verleiden.
  • Gebruik trefwoorden om onderwerpen te inspireren. Hiermee kunt u zien welke relevante onderwerpen de meeste mensen willen lezen. Bovendien kunnen ze je blogberichten en titel inspireren. Google Keyword Planner is de beste plaats om deze opties te ontdekken en de juiste voor uw artikelen te kiezen.
  • Voeg 2-3 foto’s in. Deze zouden moeten passen in de inhoud waarover u schrijft. Het is het beste om ge√ęnsceneerde stockfoto’s te vermijden. U kunt kiezen uit veel kwaliteitsafbeeldingen die al voor u beschikbaar zijn in de Wix-editor, of bladeren door gratis stockfoto’s en video’s op internet . En met Wix Pro Gallery kunt u ook een professionele galerij toevoegen aan individuele berichten. Ten slotte, bovenop de foto’s die u in uw artikelen plaatst, vergeet niet om een ‚Äč‚Äčuitgelichte afbeelding op te nemen, die metaforisch de cover van uw boek is.
  • Implementeren van calls-to-action (CTA’s). Neem ten minste √©√©n duidelijke intentie op over hoe u een lezer in uw blogberichten wilt omzetten: een CTA . Dit is een link die is ingesloten in je blog en waarin de duidelijke bedoelingen zijn vermeld, namelijk ‘een account maken’ of ‘abonneren op onze mailinglijst’.
  • Niemand houdt van een copycat! Uw inhoud moet uniek zijn, omdat Google niet alleen alles weet en ziet, maar het is ook tegen de wet om te plagi√ęren.
 8. Focus op zoekmachine optimalisatie (SEO) SEO, wanneer correct gedaan, trekt meer verkeer naar uw blog en helpt het hoger te scoren in zoekresultaten. De eerste stap hier is om te worden herkend door zoekmachines – de meest populaire is Google. Op dezelfde manier zijn Wix-websites gebouwd met de juiste tools om uw site binnen enkele seconden zichtbaar te maken . Nadat u dit proces hebt uitgevoerd (ook wel indexering genoemd), zijn er nog enkele stappen die u moet uitvoeren om te worden geoptimaliseerd. We kwamen met de meest uitgebreide en duidelijke SEO-gids voor bloggers . Neem de tijd om het te lezen, want het helpt je om fouten te voorkomen. In de tussentijd kunt u deze korte samenvatting al bekijken:
  • Zoekwoorden. Dit zijn de doelen die u wilt targeten om hoger te scoren bij specifieke woordzoekopdrachten. Zoekwoorden zijn ook hoe u weet dat u de juiste doelgroep bereikt met uw inhoud. Zoals, als je blog over fotografie gaat, zou je “schiettechnieken” kunnen gebruiken vanwege het hoge zoekvolume en de relevantie ervan. Weet u niet zeker welke zoekwoorden moeten worden getarget? De beste en meest gebruikte methode om relevante opties te vinden, is Google AdWords en hun Keyword Planner. Voor meer inspiratie helpen deze 10 essenti√ęle (en gratis) SEO-tools je bij het vinden van de juiste onderwerpen voor je blog.
  • Onpage-optimalisatie. In de pagina’s en secties van de blog zelf zijn trefwoorden ook van cruciaal belang. U moet onderzoeken en kiezen welke geschikt zijn voor uw site. Voeg ze vervolgens zo natuurlijk mogelijk in de titels, beschrijvingen en URL’s van uw pagina’s in. Een handige optie om uw kansen te vergroten om door Google en de bijbehorende lezers te worden ontdekt, is om de Wix SEO Wiz te gebruiken . Deze eenvoudige hulpbron is al beschikbaar op uw Wix-blog om uw SEO te stimuleren met een grondig stappenplan en aanbevolen zoekwoorden.
  • Individuele berichten optimaliseren. Hetzelfde concept van trefwoorden is ook van toepassing op elk artikel. Neem relevante zoekwoorden op in uw bericht op de belangrijkste plaatsen die Google en andere zoekmachines zullen vinden. Deze omvatten uw berichttitel (eenmaal), de inleidende paragraaf (een keer), de hoofdtekst van het artikel (twee tot vier keer) en de titel en beschrijving van de SEO (√©√©n keer per keer).
  • Alt-tekst voor afbeeldingen. Omdat zoekmachines geen foto’s kunnen lezen, gebruiken we alt-tekst als een korte beschrijving toegevoegd aan elke afbeelding om ze te helpen begrijpen en herkennen wat het is. Dit is een plaats om ook geschikte trefwoorden op te nemen. Wanneer iemand ze vervolgens doorzoekt, bestaat de kans dat uw afbeelding wordt weergegeven in Google Afbeeldingen zoeken, zodat gebruikers via een link toegang hebben tot uw artikel.
  • Interne links. Dit zijn links in je berichten om van het ene artikel naar het andere op je blog te komen. Als je bijvoorbeeld een bericht plaatst over “How to Master Basic Yoga Poses” en je discussieert over houdingen voor beginners, dan kun je hier een link maken naar een artikel dat je hebt gemaakt met de titel: “10 manieren om de neerwaartse confrontatie met de hond te beheersen”.
 9. Maak je blog mobielvriendelijk Een mobielvriendelijke blog is een versie van uw website die geschikt is voor mobiele apparaten. Dit betekent dat het is gemaakt om alle componenten van je blog gemakkelijk toegankelijk te maken voor lezers die onderweg zijn. Dit is niet alleen handig, maar het is ook een must in de hedendaagse wereld van technologie – wanneer meer dan 50% van het internet wordt verbruikt via een smartphone of tablet. Om het een extra prioriteit te maken, kondigde Google zijn Mobile-First Index Revolution aan , dat wil zeggen: websites (inclusief blogs) staan ‚Äč‚Äčnu eerst en vooral op hun mobiele versie. Samenvattend, de eerste stap om te worden herkend door de zoekmachine en geoptimaliseerd voor SEO is nu om een ‚Äč‚Äčmobielvriendelijke website te verwerven. Wees niet bang! U hoeft niet met een microscoop te werken aan het ontwerp van uw site om een ‚Äč‚Äčverbluffend resultaat te bereiken. De Wix-editor maakt automatisch een versie van uw site die is geoptimaliseerd voor alle apparaten en schermen.
 10. Drievoudig controleren en publiceren We weten dat het intimiderend kan zijn om die enge knop in te drukken. Daarom hebben we deze handige checklist gemaakt met dingen waar u op moet letten voordat u uw website publiceert . Om ervoor te zorgen dat uw site wordt verwelkomd in de online wereld zoals u van plan was, moet u er vooraf een voorbeeld van maken (zowel mobiel als desktop). Laat een familielid of vriend check-over dat alles grammaticaal correct is; wanneer we zelf inhoud schrijven, overzien we vaak kleine fouten. Controleer dan of de inhoud er uitziet zoals u dat wilt? Werken alle koppelingen? Kunnen gebruikers zich abonneren? En leiden alle menu-opties naar de juiste pagina’s? Zodra je het opnieuw en opnieuw hebt gecontroleerd, kun je eindelijk op de knop “Publiceren” klikken!
 11. Promoot uw artikelen Gefeliciteerd! Je blog is nu live en ziet er goed uit. Live nemen was echter pas de eerste stap. Nu moet u de aanvullende, noodzakelijke stappen nemen om ervoor te zorgen dat al uw harde werk wordt gezien. Er zijn veel manieren om verkeer naar uw blog te leiden en uw artikelen te promoten; hier zijn enkele van de belangrijkste:
  • Optie om in te schrijven. Als u een community wilt bouwen die regelmatig uw inhoud doorzoekt, geeft u lezers deze optie op een duidelijke en zichtbare plaats op uw site. Op de Wix Blog is het al ingebed in het ontwerp met een optie om te slepen en neer te zetten naar een positie naar keuze.
  • Email reclame. Met uw lijst met abonnees, is de eerste stap in e-mailmarketing om te beginnen een inleidende e-mail, waarin uw blog wordt uitgelegd en uw publiek een optie krijgt om zich te abonneren. Vanaf hier krijg je inzicht in het aantal ge√Įnteresseerde mensen. Dit is echter nog maar het begin van je blogreis, dus deze aantallen zullen groeien. En je kunt gemakkelijk e-mails maken via Wix ShoutOut om je blogposts te versturen. Met deze tool kunt u alles doen, van het aanpassen van het ontwerp, het integreren van contacten, automatisch plaatsen op sociale media en het bijhouden van uw statistieken.
  • Sociale media. Omdat uw lezers voortdurend hun sociale feeds controleren voor leuke en invloedrijke informatie, zijn dit enkele van de beste plaatsen om uw blog te promoten. Dit is met name het geval als u al sociale mediapagina’s heeft, omdat u hier waarschijnlijk uw abonnees zult bereiken met aantrekkelijke bijschriften en inhoud. De Wix-blog bevat al een sociale balk onder elk nieuw artikel, zodat uw gelukkige lezers uw creatie onmiddellijk kunnen delen met hun communities op Facebook, Twitter en meer.
  • Gemeenschap van volgers. Gebruikers hebben de mogelijkheid om uw blog te volgen. Dit betekent dat ze lid worden van uw community door in te gaan op uw berichten en updates over uw nieuwe inhoud te ontvangen. En als je echt geboeid bent door de gedachten van een lid, is er een optie om van hen een bijdragende schrijver aan je blog te maken.
 12. Meet en verbeter uw prestaties Om voorop te blijven lopen en content van de wereld te blijven bevrijden, is het van groot belang om een ‚Äč‚Äčstapje terug te doen en de prestaties van uw blog als geheel te begrijpen. Houd de vinger aan de pols, want de enige manier om te verbeteren is om te zien wat wel en wat niet werkte. Om het succes tot het einde van je werk tot nu toe te meten, voltooi een diepgaande analyse van de prestaties van je blog. Als u zich wilt verdiepen in deze waardevolle informatie, moet u ervoor zorgen dat u over trackingtools en analyses beschikt op uw website . Een populaire keuze onder deze is Google Analytics om te zien hoe mensen reageren op uw berichten (hoeveel lezers, hoe lang gaan ze lezen, enz.) En Google Search Console om een ‚Äč‚Äčduidelijk beeld te hebben van het organische verkeer dat uw blog ontvangt. Telkens wanneer u een succesvol bericht ziet, of het nu een titel, een inhoudsopmaak of een afbeelding is, kunt u het identificeren en soortgelijke inhoud maken voor de toekomst. U kunt uw resultaten ook volgen door feedback te ontvangen via klantonderzoeken. Een laatste geschenk: omdat je het waard bent, hebben we de beste bloggereedschappen afgerond, zodat je goed op weg bent om een ‚Äč‚Äčechte professional te worden.

Klaar om wat kennis te laten vallen? Start nu je eigen BLOG ==>>

Jennifer Kaplan

Door Jennifer Kaplan Community Writer, Wix Over de Wix Blog

arrow icon

Doe mee met 4.021 andere volgers

Vriendelijke Groet en bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen

#Theo-Herbots

10 Methoden om jezelf in een e-mail te introduceren en een reactie te krijgen

TRANSLATE THIS BLOG HERE

10 Methoden om jezelf in een e-mail te introduceren en een reactie te krijgen

Het versturen van introductiemails naar potenti√ęle klanten, werkgevers of medewerkers is een van de grootste uitdagingen van het professionele leven in het digitale tijdperk. We worden allemaal dagelijks overspoeld met e-mails. In sommige sectoren en sommige posities kan e-mail het grootste deel van iemands werkdag in beslag nemen. Geen wonder dat zoveel professionals overslaan bij het openen van e-mails van onbekende afzenders, laat staan ‚Äč‚Äčreageren op hen! En toch zijn koude e-mails een waardevolle zakelijke techniek die u niet wilt negeren. Werk in plaats daarvan aan uw strategie om deze ongemakkelijke e-mails om te zetten in vruchtbare verbindingen.

De meeste taken waarmee digitale professionals vandaag worden geconfronteerd, zijn vrij nieuw van aard.¬†Een paar decennia geleden kon je niet alleen zelf¬†een website maken¬†of sociale netwerken gebruiken om je bedrijf te promoten.¬†De introductie van jezelf in een e-mail is een vergelijkbaar recent fenomeen, maar als het op deze taak aankomt, zijn de basisvaardigheden die verantwoordelijk zijn voor een succesvolle inleidende e-mail al zo lang aanwezig als commerci√ęle relaties.¬†Het gaat allemaal om het tot stand brengen van een menselijke verbinding en het vermogen om een ‚Äč‚Äčwin-win situatie te presenteren.

Dit betekent niet dat je gewoon kunt e-mailen wie en wat je maar wilt. Als u een echt gesprek wilt starten, moet u strategie√ęn bepalen voordat u op ‘Verzenden’ klikt. Lees verder om onze deskundige tips voor het invoeren van jezelf in een e-mail te ontdekken.

01. Begin met een onderwerpregel die niet kan worden genegeerd

Laten we eerlijk zijn: als je een e-mail ziet van een onbekende met een onderwerpregel die als volgt luidt: “Een kans die je niet wilt missen!” Hoe lang duurt het voordat je markeert als spam of prullenbak? De onderwerpregel van uw e-mail is misschien wel het belangrijkste element. Zie het als een geheim wachtwoord voor een echt geweldig feest. Als je gewoon de juiste woorden zegt bij de ingang, sta je met je voet door de deur.

Je eerste uitdaging is om duidelijk te maken dat je geen spammer bent. Aangezien de ontvanger uw naam waarschijnlijk niet zal herkennen, moet de onderwerpregel enige persoonlijke taal hebben die het onderscheidt van massale e-mailcampagnes. Scheid uzelf af van adverteerders met echte referenties en gebruik alleen het eerste woord van de zin. Beschouw iets in de trant van:

“Hey [naam]. In de hoop om te praten over [bedrijf / werk / thema] ” 
” Vraag over [bedrijf] ” 
” Re: uw [artikel / bericht / interview] over [thema] “

Om een ‚Äč‚Äčgoede onderwerpregel te bedenken, stellen we een klein experiment voor: besteed de komende drie dagen aandacht aan uw inbox en overweeg de onderwerpregels waarvan u houdt en diegene waar u geen last van heeft. Probeer de patronen te vinden van wat je aanspreekt en waarom.

Begin met een onderwerpregel die niet kan worden genegeerd

02. Strategiseer de eerste zinnen

Je hebt het gehaald! Je onderwerpregel was zo goed dat je een klik kreeg. Nu komt fase twee: ervoor zorgen dat u een antwoord krijgt. De eerste paar zinnen van je koude e-mail zullen bepalen of dat gebeurt, dus je moet ze strategisch benaderen. Het doel is om de ontvanger kort en duidelijk uit te leggen waarom u contact zoekt en wat er op het spel staat, zowel voor uzelf als voor hen. Geef kort aan wat u wilt aanbieden:

“Ik zoek naar een mogelijke samenwerking. [details] ” 
” Ik ben je project tegengekomen op [thema] en dacht dat je ge√Įnteresseerd zou zijn in ons werk op [thema]. [details] ” 
” Ik begrijp dat uw bedrijf misschien op zoek is naar een [positie] en ik wilde mezelf voorstellen als kandidaat. [Details]‚ÄĚ

Als u een verbinding met de ontvanger kunt vermelden, kunt u hier het volgende doen:

“Ik hoorde over uw bedrijf via mijn collega, [naam].” 
“[Naam] van [bedrijf] heeft me aangeraden om contact met u op te nemen.”

03. Bewijs dat je je onderzoek hebt gedaan

Wanneer u iemand e-mailt die u nog nooit hebt ontmoet en hun aandacht vraagt, wilt u laten zien dat uw interesse in hun werk oprecht is. Je e-mailt niet alleen om te verkopen of te promoten, je wilt ze specifiek verkopen of promoten, omdat je gelooft dat je samen een geweldige combinatie kunt maken. Dit vereist dat u uzelf vertrouwd maakt met hun individuele of het werk van hun bedrijf. Het vereist ook zorgvuldig weven in die vertrouwdheid in de e-mail.

Subtement is belangrijk in deze context. Je wilt zeker niet als een overdreven enthousiaste fan klinken. Je wilt overkomen als ge√Įnteresseerd, niet wanhopig. Hier zijn een paar nuttige illustraties:

“Ik volg uw bedrijf op Twitter en was enthousiast om te horen dat […]” 
“Ik vind uw recente werk op […] heel goed en ik denk dat we enkele gemeenschappelijke interesses hebben.” 
“Met de focus van uw bedrijf op […], denk ik u vindt ons platform nuttig in uw werk op […] “

04. Heb vertrouwen, geen ‘verkoop’

Doe je best om ervoor te zorgen dat je koude e-mail niet als een verkooppraatje overkomt, ook al bevat het er in feite een. Schrijf als een mens, niet als een robotachtige spammer. Vergeet niet dat aan de andere kant van het scherm iemand anders is die niet ge√Įnteresseerd is in een algemene marketingparagraaf. In plaats van een advertentie, stuur ze dan een zelfverzekerde introductie, bijvoorbeeld:

“Mijn bedrijf biedt digitale marketingdiensten voor onafhankelijke musici en bands. We helpen onze klanten met het online promoten van hun muziek en het bereiken van een breder publiek. “

Een professionele en energieke toon laat uw ontvanger luisteren.

05. Benadruk wat er in zit voor hen

Voortbouwend op de laatste twee punten, kan een manier om de aanraking met ‘salesy’ te vermijden, zijn om de aandacht weg te houden van uw product, uw bedrijf of uw service en in plaats daarvan te focussen op uw gesuggereerde samenwerking met de ontvanger. Met andere woorden, in plaats van te pronken met uw bedrijfsmiddelen, schrijft u over hoe u ze zult gebruiken ten voordele van de e-mailontvanger:

“Ik heb gewerkt als cyberbeveiligingsadviseur voor verschillende organisaties, waaronder [details]. Ik geloof dat ik [bedrijfsnaam] waardevolle inzichten kan bieden over hoe u uw bedrijf en uw klanten kunt beschermen tegen schadelijke aanvallen, en ik kan met uw team samenwerken bij het implementeren van uitvoerbare stappen om dit te doen. “

Benadrukken wat er in zit voor hen

06. Houd het kort

Misschien voel je je verleid om een ‚Äč‚Äčuitgebreide e-mail te schrijven met je creatieve visie en details over je ervaringen en kwalificaties. Weersta die drang. Je hebt hard gewerkt om ervoor te zorgen dat er op je koude e-mailadres wordt geklikt en je wilt de lezer niet kwijtraken door ze te overbelasten met eindeloze tekst.

We raden u aan uw e-mail in drie korte delen te splitsen:

Opening (1-2 zinnen). 
Aanbieding (2-3 zinnen). 
Suggestie om verder te gaan (1-2 zinnen) – we zullen binnenkort meer over dit onderdeel uitleggen.

Zorg ervoor dat u elke sectie in afzonderlijke paragrafen splitst, zodat de e-mail licht lijkt in plaats van volumineus.

07. Pas je toon aan de context aan

Inleiding e-mails zijn er in verschillende soorten en stijlen. Hoewel respect en hoffelijkheid altijd vereist zijn, kan uw keuze van bewoording vari√ęren, afhankelijk van een aantal factoren. Overweeg eerst de context van de inleiding. Als u contact opneemt met iemand met een aanbod om een ‚Äč‚Äčdemo voor uw service uit te voeren, probeert u die persoon om klant te worden. Als u een samenwerking aanbiedt met een artiest in uw vakgebied, probeert u een professionele relatie tussen gelijken tot stand te brengen. En als u een krachtige speler in uw branche benadert met een aanbod om voor uw bedrijf te werken, probeert u ze te werven om lid te worden van uw team. Dit zijn verschillende sociale situaties die een iets andere houding vereisen.

Naast de relatie tussen uzelf en de ontvanger, kan de context verschillen op basis van professionele velden. Verschillende industrie√ęn hebben verschillende culturele codes. De toon en het vocabulaire dat u in uw e-mail toepast, moeten overeenkomen met wat gebruikelijk is in het veld van de e-mailontvanger. Stel dat u – een advocaat – een art gallery-eigenaar e-mailt over beurscontracten. Je wilt beslist niet in juridisch jargon schrijven. Voor professionals die met klanten werken op verschillende gebieden (ontwerpers, consultants, enz.), Is dit nog belangrijker. Als dit op u van toepassing is, past u de inhoud van uw koude e-mail aan de professionele cultuur van elke ontvanger aan.

08. Kies je links zorgvuldig

In een introductie-e-mail zijn afleidingen uw vijand. U wilt dat uw lezer gefocust blijft op de e-mail en de bedoeling heeft om u een antwoord te sturen. Het risico van het toevoegen van links naar uw e-mail is dat u de ontvanger uitnodigt om elders te kijken. Aan de andere kant kunnen links naar externe websites aantonen hoe ervaren en getalenteerd u bent, en uw ontvanger laten zien dat u serieus bent over wat u doet.

Maar geen zorgen, er is een oplossing voor dit dilemma. Volg eenvoudig deze richtlijnen:

 • Gebruik een link als u de ontvanger moet doorverwijzen naar cruciaal aanvullend materiaal dat niet in de e-mail kan worden opgenomen, zoals een portfolio van uw werk als professionele fotograaf.
 • Als u de ontvanger vraagt ‚Äč‚Äčom een ‚Äč‚Äčtaak uit te voeren, zoals RSVPing bij een evenement of aanmelden voor een demo, voegt u een directe link naar die pagina toe.
 • Gebruik uw e-mailhandtekening om links toe te voegen voor nuttige, maar niet vitale pagina’s, waaronder uw persoonlijke website of uw Twitter-profiel.
 • Gebruik niet meer dan √©√©n link in de e-mailtekst en meer dan twee links in uw handtekening.
 • Gebruik link verkorting diensten zoals Bitly als uw links op de langere of rommelige kant vallen.

09. Wees duidelijk over de volgende stap

Tot nu toe heb je zo’n geweldig werk gedaan dat je in staat was om je e-mail te openen en zelfs te lezen. Dat is fantastisch! Maar het uiteindelijke doel blijft nog steeds: zal je terug horen? Heb je met je e-mail een voet tussen de deur gekregen? Om het gesprek nog een niveau hoger te krijgen, moet uw e-mail heel duidelijk zijn over hoe de volgende stap eruit ziet.

Uw e-mail moet een call-to-action (CTA) bevatten die de ontvanger motiveert om iets in beweging te zetten. Hoewel de CTA hen uitnodigt om de volgende stap te zetten, bent u nog steeds degene die de voorwaarden instelt. Verwar ze niet met te veel opties. Kies een actie die u prioriteert en stuur ze in die richting:

“Ik wil het gesprek graag voortzetten met een kort telefoontje. Wanneer zou een goede tijd voor jou zijn? ” 
” We hebben volgende week nog steeds beschikbare slots voor ons webinar en zouden het geweldig vinden als je kon meedoen. U kunt hier RSVP gebruiken. ” 
” Ik heb deze demo van 30 seconden voor u opgezet. Neem een ‚Äč‚Äčkijkje en laat me weten hoe je verder wilt gaan. “

Wees duidelijk over de volgende stap

10. Meld u af als een vriendelijke professional

Nog iets kleins om je e-mail af te ronden: een geweldige afsluiting. De vuistregel over branchespecifieke formulering is hier ook van toepassing, hoewel sommige richtlijnen breed kunnen worden toegepast. “De jouwe” klinkt veel te persoonlijk, terwijl “oprecht” te koud en stijf is. U wilt iets vinden tussen deze twee polen, met goede opties als: “Beste”, “Bedankt”, “Proost” of “Vriendelijke groeten.” Merk op hoe al deze een verkorte, meer informele versie gebruiken in plaats van de volledige ” Het allerbeste, “” Met vriendelijke groeten, “etc.

Het zou leuk zijn om je af te melden met een vriendelijke herinnering dat je van plan bent om een ‚Äč‚Äčlopend gesprek te voeren, iets in de trant van:

“Ik kijk uit naar uw antwoord.

Bedankt, 
Theo-Herbots “

Maak uw eigen website of vraag hulp aan Theo-Herbots

Klaar om uw online aanwezigheid op te bouwen? Maak een website met Wix!

Van The Wix Team

Vragen? Hulp nodig? wilt U dat wij U helpen met Uw website?

Neem gerust contact

Nu het einde van het jaar nadert, stel ik mijn Belangrijkste verwezenlijking voor

BEKIJK DE STATISTIEKEN HIER BENEDEN, DIT AUTOMATISCHE WIDGET HEB IK OP 28 AUGUSTUS 2017 AANGEBRACHT OP MIJN WEBSITES EN GEEFT OM DE 15′ DE NIEUWE GEGEVENS WEER

 Free counters!
Free counters!

Theo-Herbots-Vip-Club

Wordt lid van dit VIP-Forum

Waar alles zal draaien rond

wordt als eerste lid van dit Forum

Vraag anderen die ook interesse hebben rond alles wat gaat rond

1)Psychische Gezondheid,
2)Financi√ęle Gezondheid,
3)Bij- of Hoofdverdienste,
4)Fysische Gezondheid,
5) Gewichtsbeheersing,

Plaats zelf berichten, foto’s, Video’s en veel meer.

Zie wat anderen delen en geef reactie.

Theo-Herbots heet U van harte welkom op dit forum dat draait rond

1)Psychische Gezondheid,
2) Financi√ęle Gezondheid,
3) Bij- of Hoofdverdienste,
4) Fysische Gezondheid,
5) Gewichtsbeheersing,


Theo-Herbots 5 geheimen van afvallen | Theo-Herbots 5 secrets of losing weight

TRANSLATE THIS BLOG HERE

X

Al te vaak willen we het geheim of de snelkoppeling kennen om af te vallen. Het is wat ik meer dan wat dan ook wordt gevraagd in mijn huidige fitnessinspanningen. Hoe heb je het gedaan? Wat is de truc? Vaker wel dan niet als ik vertel dat het moeite kostte, zelfbeheersing en enige tijd, de meesten zijn teleurgesteld omdat ze alleen wilden weten wat het soort “magische pil” antwoord was.

Natuurlijk zijn er dingen die je kunt doen om snelle veranderingen in je gewicht te zien, en een deel daarvan is een geweldige manier om een ‚Äč‚Äčlangdurige inspanning te starten. Dus ik hou van uitdagingen, kortetermijncorrecties in eetgewoonten of fitnessinspanningen als katalysator. Motivatie is een goede zaak. Maar zorg ervoor dat het deel uitmaakt van een grotere inspanning en dat je de onderliggende WAAROM hebt om je ertoe te brengen levenslange veranderingen ten goede te veranderen.

Met dat in gedachten, hier zijn mijn top 5 “geheimen” om af te vallen. Deze meer dan wat dan ook waren een ruggengraat voor mijn verlies van meer dan 50 pond in iets meer dan 2 maanden gerichte inspanning die de basis werd voor mijn # X4life-verandering.

Eet minder. Betere portiegroottes

Dit is altijd mijn grootste en moeilijkste om te onthouden. Ik hou van eten, vooral eten vol geweldige smaken. Mijn vrouw is een geweldige kok en ik hou van die goede dingen. Ik moet het toegeven, dan leren hoe je nog steeds kunt genieten van die prachtige relatie met wat controle. Wanneer ik in mijn leven wat gewicht heb opgedaan, kan ik snel wijzen op mijn gewoonte om bij elke maaltijd te veel te eten. Door porties te beperken tot enkele, meer geschikte formaten, kan ik de resultaten altijd binnen dagen zien. Je lichaam zal eerst in opstand komen omdat het gewend is aan de overeten gewoonte, maar het duurt meestal maar een paar dagen voordat je eetlust en het gevoel weer vol te zijn met minder voedsel weer vertrouwd wordt.

Maak betere voedselkeuzes

Dit is weer een grote. Hoe vaak pluk je het snelle en gemakkelijke voedsel uit gemak of een gebrek aan tijd om beter voedsel te bereiden? Fastfood en bereid voedsel vormen de basis van het obesitasprobleem van onze samenleving. Het kost wat meer aandacht en moeite om beter voedsel te eten, maar het is de moeite waard. Ik weet dat een zak wortelen of een handvol pinda’s niet zo aantrekkelijk klinkt als de donuts in de pauzeruimte voor een snack, maar we weten allemaal wat beter voor ons is. Vul je bord eerst met de salade of vegetarische opties tijdens het diner en voeg een kleinere hoeveelheid van het voorgerecht toe om calorie√ęn te verminderen en toch vol te raken. Het is ok om die goede voedingsmiddelen ook te hebben, denk alleen maar aan de verhoudingen en kies ervoor om de juiste balans te vinden.

Verplaats meer

Het duurt meestal niet veel om wat voordelen te halen uit het krijgen van beweging. Je hoeft niet naar die hoge intensiteit cardio in de plaatselijke sportschool te gaan om de gezondheid te verbeteren. Je zou kunnen opbouwen naar iets meer, maar in het begin alleen maar in beweging komen. Ga wandelen. Parkeer verder weg van het kantoor of de winkel. Maak regelmatig een fietstochtje. Gewoon in beweging komen.

Ga verder. Doe meer elke dag, week of maand

Bouw voort op nieuwe verbeteringen. Begin klein genoeg om succes te vinden en consistent te zijn. Pas wanneer je die nieuwe gewoonten van alledag verandert, kun je daarop gaan bouwen. Ga een beetje verder op die wandelingen is een geweldige manier om te beginnen. Gezonder eten begint zich steeds beter te voelen als je het doet. Zodra u de portiegroottes hebt verbeterd, kunt u nieuwe en betere voedingsmiddelen proberen die u misschien nog niet eerder wilde proberen. Implementeer FENIX in uw gezondere eten en vervang een maaltijd. Rek jezelf en doe een beetje meer.

Verantwoordelijk zijn

Een van de beste manieren om succes te vinden, is door niet alleen verantwoording af te leggen aan uzelf, maar ook aan anderen. Je naaste vrienden en geliefden willen je zien slagen en zullen ons helpen als we bereid zijn ze te laten. Deel uw doelen met hen en vraag om hulp. Het vereist nederigheid en een verplichting om te slagen. Wees deel van een grotere community zoals de X4Ever-community op Facebook en deel uw inspanningen. Wees bereid om de ups en downs te delen als onderdeel van je verantwoordelijkheid. We slagen er niet altijd in, maar met verantwoording en bereidheid om nieuwe doelen te stellen en vooruit te blijven gaan we naar succes.

Er zijn zoveel andere manieren waarop we succes kunnen vinden, maar als je begint met deze 5 basisprincipes, kun je succes vinden in je inspanningen om gewicht te verliezen en gezonder te worden. Zelfs als je het ongewenste gewicht al hebt verloren en je je richt op een goede gezondheid, kunnen dezelfde principes van toepassing zijn. Gebruik ze herhaaldelijk en kom bij ze terug voor uw inspanningen.

Deel dit bericht en uw toewijding aan uw persoonlijke sociale media-accounts nu en leg vast om nog beter te worden op elke manier die u vandaag nodig hebt. Samen heffen we elkaar op en vinden we succes in een collectieve inspanning.

– Jeremy Hall

Over ORGANO ‚ĄĘ

ORGANO ‚ĄĘ is opgericht in 2008 als Organo Gold en is erop gericht om de voordelen van de voedselrijkdom van de aarde aan mensen over de hele wereld te bieden via haar premiumproducten die dagelijks kunnen worden gebruikt om een ‚Äč‚Äčmeer energieke en gezondere levensstijl te bereiken.

#WeAreOrganoV

KLIK OP DE TEKENING HIER BENEDEN OM ALLES TE VERNEMEN OMTRENT DE PRODUCTEN PS; KIES NA HET INLOGGEN BOVENAAN UW LAND EN TAAL

Wilt

WILT U NOG MEER GEZONDE TIPS?

De website die U hier beneden kan  bereiken geeft U tips over

 1. Fysische Gezondheid
 2. Psychische Gezondheid
 3. Financi√ęle Gezondheid

Met talrijke informatieve video’s, een werkboek waar U Uw persoonlijk Gezondheidsschema kan opmaken, Motivatie-Video’s en nog veel meer

“Winkelen bij mij in de buurt”

LET WEL DEZE WEBSITE IS ENKEL NEDERLANDSTALIG

Formidabele statistieken #Wie is Theo Herbots

De website is ondertussen reeds bezocht in 176 landen

Bekijk ook eens het aantal bezoekers en het aantal inschrijvingen op de nieuwsbrief.

Zelf nog niet geaboneerd? doe het dan nog vandaag zodat U steeds als allereerste van alles op de hoogte blijft. Vriendelijke Groet

#Theo Herbots

 Free counters!
Free counters!

Stop Being Unhappy

Other Good Motivation-Videos ==>>CLICK HERE

Stop met U ongelukkig te voelen.

Bekijk deze motiverende video eens, en als dit nog niet genoeg is, bekijk dan de andere motiverende en inspirerende video’s eens op mijn site in de categorie Motivatie /Motivation.

Deze video’s, hebben reeds heel veel mensen over moeilijke periodes heengeholpen, zelfs mij

#TheoHerbots

#TheoHerbotsTV

giphytweet

giphyfollow-us-social

 

Love You of Proverbs and Sayings?

Do you love Proverbs and Sayings? As shown in these video ?

‚ěĹ‚ěĹCLICK HERE FOR MORE‚ėö AND FOLLOW ME ON TWITTER

It would be nice if you would like to retweet this post.
thanks

giphytweet
#Theo Herbots
#TheoHerbotsTV

 

A beautiful collection of Kastelen Paleizen | Castles and Palaces photos – ViewBug.com

TRANSLATE HERE

Join the World’s Best Photo Contests

BEKIJK DE GANSE VERZAMELING KLIK OP DE LINK HIER BENEDEN

Bron: A beautiful collection of Kastelen Paleizen | Castles and Palaces photos – ViewBug.com

A beautiful collection of Stadspark || City Park Tienen Belgium photos – ViewBug.com

TRANSLATE HERE

Stadspark


Stadspark Het stadspark was vroeger de tuin bij de woning van oud-diplomaat Vanden Bossche, telg van het ondernemersgeslacht dat in Tienen de eerste Suikerfabriek oprichtte, en zijn echtgenote Ikbal Berzeg. Zij was afkomstig uit het noorden van de Kaukasus.

Het paar dat elkaar leerde kennen in Istanbul ‚Äď het vroegere Constantinopel – trouwde in 1883. Hun passie voor exotische planten was groot: hun collectie groeide uit tot meer dan 3500 vari√ęteiten van planten! In het huidige stadspark staan nog steeds enkele merkwaardige bomen zoals een tulpenboom, een Japanse notenboom, een scheefgegroeide catalpa of trompetboom en een valse christusdoorn.

Een beschrijving van de meest voorkomende vogel, De Wulp in de streek
Beschrijving en geschiedenis van Het Stadspark
Beschrijving van de startplaats van De Getewandeling
EEN BESCHRIJVING HOE DE WANDELROUTE TE VOLGEN
Hotel Kronacker***
Uniek boetiek hotel met 21 kamers  en een Grand Caf√© brasserie op wandelafstand  van de Grote Markt van Tienen. Het pand van 1748 is een beschermd monument en werd volledig gerenoveerd in zijn oorspronkelijke staat. Het hotel is omringd door het stadspark van Tienen met zijn uniek arboretum, de Hortensus Thenesis.  Een prachtig binnenplein met zicht op het park en volledig zuid geori√ęnteerd maken het aangenaam vertoeven op zonnige dagen.
ZO ZIET HET PARK E UIT IN DE ZOMER
SFEERBEELD VAN HET STADSPARK IN DE HERFST
STADSPARK BEGIN LENTE
Nog een sfeerbeeld van het stadspark in de Herfst
Nog een sfeerbeeld van het stadspark in de Herfst
Een sfeerbeeld van Het Stadspark Tienen in de Winter
Nog Een sfeerbeeld van Het Stadspark Tienen in de Winter
Nog Een sfeerbeeld van Het Stadspark Tienen in de Winter
Nog Een sfeerbeeld van Het Stadspark Tienen in de Winter
Nog Een sfeerbeeld van Het Stadspark Tienen in de Winter
Nog Een sfeerbeeld van Het Stadspark Tienen in de Herfst
Nog Een sfeerbeeld van Het Stadspark Tienen in de Herfst
Nog Een sfeerbeeld van Het Stadspark Tienen in de Herfst

Bekijk al mijn collecties via de knop hier beneden

Maar vergeet niet om U in te schrijven op de nieuwsbrief om steeds als “ALLEREERSTE” op de hoogte te blijven van het “ALLERLAATSTE”

Ik hou evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden

Doe mee met 4.021 andere volgers

Join the World’s Best Photo Contests

Bron: A beautiful collection of Stadspark || City Park Tienen Belgium photos – ViewBug.com

Theo-herbots-huwelijksfotografie

Welkom bij Theo-Herbots-Huwelijksfotografie.

Verneem hier beneden? alles hoe ik tewerk ga

TRANSLATE HERE

We Do

WELKOM BIJ THEO-HERBOTS-FOTOGRAFIE

Je herinneringen vastleggenMeer informatie Dit is jullie dag

Bride Running in Desert

ALLES OVER THEO-HERBOTS-FOTOGRAFIE

Een topfotograaf

Ik heb altijd al een passie voor fotografie gehad. Toch was het pas toen ik begon te werken als een Huwelijksfotograaf dat ik de ware kracht begreep van het vastleggen van dit soort unieke momenten. Ik zoek de intieme en vreugdevolle momenten op en leg op die manier de hoogtepunten van een bijzondere dag vast. Neem vandaag nog contact op voor een verzameling foto’s die je de rest van je leven zal koesteren.Contact 

JULLIE SPECIALE DAG

Mijn diensten

Bridal Bouquet

TROUWPORTRETTEN

Het is heel bijzonder om er op zo’n belangrijke dag bij te zijn om de schoonheid van liefde vast te leggen. Met deze dienst zorg ik ervoor dat de bruiloft wordt vastgelegd op foto’s met alle diepgang, emotie, spontaniteit en schoonheid die een gelegenheid als dit verdient. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over deze dienst en nog veel meer.

Holding Hands

VERLOVINGSSESSIES

Bij mijn fotografie draait alles om het vertellen van verhalen. Verhalen over mensen en over bijzondere plekken en gebeurtenissen. Ik fotografeer je huwelijk op een creatieve manier en maak een eerlijk verhaal over de emotionele en romantische gebeurtenissen van de dag. Ik leg zowel de kleine als de grote momenten vast, allemaal op een ontspannen en toegankelijke manier.

We Do

MEER OVER MIJ

Hoe ik het doe

Als ervaren Huwelijksfotograaf heb ik veel verschillende evenementen gefotografeerd, altijd op zoek naar dat ene speciale moment. De perfecte dag begint bij jullie; jullie eigen specifieke smaak en stijl zijn de inspiratiebron voor alles wat ik doe. Ik illustreer jullie liefdesverhaal met mijn foto’s, zodat je een verzameling afbeeldingen krijgt die er net zo authentiek uitzien als jullie liefde. Neem gerust contact op om een gesprek in te plannen en meer informatie te krijgen.

MAAR TIJDEN VERANDEREN

Net zoals kantoorwerk totaal is veranderd

Zo ook is Mijn manier van Huwelijksfotografie totaal veranderd

Wat is er nieuw aan mijn manier van werken?

Ik werk Digitaal

U volgt gewoon deze stappen.

U huurt een goede Huwelijksfotograaf in, die een volledige Huwelijksreportage voor U kan maken

de foto’s ontwikkelen, in een album gieten, foto’s om uit te delen aan familie , Vrienden en Kennissen

En dan begin ik

U geef mij Uw 15 mooiste foto’s op USB stick

Geef me vier slagzinnen om in de video te plaatsen.

Ik heb heel wat mogelijkheden om deze video te maken. U kan Kleuren kiezen, effecten, Muziek en veel meer.

Ik geef U een voorbeeld hier beneden

Maar dan is het nog niet gedaan

Ik geef U bovendien een prachtige shout Out die U kan verzenden naar eender wie per mail, via Social-Media en veel meer.

Ook hier kunnen Kleuren, Teksten en nog veel meer worden aangepast.

Maar wacht dat is nog niet alles

Ik maak een volledige Website waar Uw Foto’s en video’s kunnen worden op geplaatst.

Meer nog, er is een volledige Blog bij waar U achteraf volledig vrij alle Levensgebeurtenissen (zoals Huwelijksreis, geboortes, verjaardagsfeestjes, foto’s, video’s, tekstverhalen en veel meer ) op kunt plaatsen.

Ik breng U naar de shout out en van daar kan U naar het voorbeeld van de Website

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

Doe mee met 4.021 andere volgers

#Coronavirus COVID-19 EN GEZOND BLIJVEN

TRANSLATE HERE

Deel dit bericht aub met zoveel mogelijk anderen via de Social-Media-Deelknoppen onder het bericht

Velen zullen U dankbaar zijn

In de video’s hier beneden wat Wetenschappelijke uitleg omtrent het coronavirus (Let wel de wetenschappelijke uitleg blijft hetzelfde, maar de maatregelen zijn ondertussen veel verstrengd en de verspreiding veel vergroot.

Dus onthou enkel de wetenschappelijke uitleg en bekijk daarna onder de video’s wat U zelf kan doen om Uzelf en Anderen te beschermen

Hoe COVID-19 zich verspreidt

Verspreiding van persoon tot persoon

Aangenomen wordt dat het virus zich van persoon tot persoon verspreidt.

 • Tussen mensen die in nauw contact staan ‚Äč‚Äčmet elkaar (binnen ongeveer 6 voet).
 • Door ademhalingsdruppeltjes die worden geproduceerd wanneer een ge√Įnfecteerde persoon hoest of niest.

Deze druppels kunnen in de mond of neus terechtkomen van mensen die in de buurt zijn of mogelijk in de longen worden ingeademd.

Kan iemand het virus verspreiden zonder ziek te zijn?

 • Men denkt dat mensen het meest besmettelijk zijn wanneer ze het meest symptomatisch zijn (de ziekste).
 • Enige verspreiding kan mogelijk zijn voordat mensen symptomen vertonen; er zijn meldingen geweest dat dit gebeurde met dit nieuwe coronavirus, maar men denkt niet dat dit de belangrijkste manier is waarop het virus zich verspreidt.

Verspreid door contact met besmette oppervlakken of objecten

Het kan zijn dat een persoon COVID-19 kan krijgen door een oppervlak of een voorwerp met het virus erop aan te raken en vervolgens zijn eigen mond, neus of mogelijk zijn ogen aan te raken, maar men denkt niet dat dit de belangrijkste manier is om het virus te gebruiken verspreidt zich.

Hoe gemakkelijk het virus zich verspreidt

Hoe gemakkelijk een virus zich van persoon tot persoon verspreidt, kan vari√ęren. Sommige virussen zijn zeer besmettelijk (verspreiden zich gemakkelijk), zoals mazelen, terwijl andere virussen zich niet zo gemakkelijk verspreiden. Een andere factor is of de verspreiding aanhoudt en zich voortdurend verspreidt zonder te stoppen.

Het virus dat COVID-19 veroorzaakt, lijkt zich in sommige getroffen geografische gebieden gemakkelijk en duurzaam in de gemeenschap te verspreiden (‘community spread’) .

Communityverspreiding betekent dat mensen in een gebied zijn ge√Įnfecteerd met het virus, waaronder sommigen die niet zeker weten hoe of waar ze zijn ge√Įnfecteerd.

Weet hoe het zich verspreidt

Illustratie: vrouw die op de man niest
 • Er is momenteel geen vaccin om coronavirusziekte 2019 te voorkomen (COVID-19).
 • De beste manier om ziekte te voorkomen, is door te voorkomen dat u aan dit virus wordt blootgesteld.
 • Aangenomen wordt dat het virus zich van persoon tot persoon verspreidt.
  • Tussen mensen die in nauw contact staan ‚Äč‚Äčmet elkaar (binnen ongeveer 6 voet).
  • Door ademhalingsdruppeltjes die worden geproduceerd wanneer een ge√Įnfecteerde persoon hoest of niest.
 • Deze druppels kunnen in de mond of neus terechtkomen van mensen die in de buurt zijn of mogelijk in de longen worden ingeademd.

Neem maatregelen om uzelf te beschermen

Illustratie: handen wassen met water en zeep

Maak je handen vaak schoon

 • Was uw handen vaak gedurende ten minste 20 seconden met water en zeep, vooral nadat u op een openbare plaats bent geweest, of na het snuiten van uw neus, hoesten of niezen.
 • Als zeep en water niet direct beschikbaar zijn, gebruik dan een handdesinfecterend middel dat ten minste 60% alcohol bevat . Bedek alle oppervlakken van je handen en wrijf ze tegen elkaar totdat ze droog aanvoelen.
 • Raak uw ogen, neus en mond niet aan met ongewassen handen.
Illustratie: Vrouw in quarantaine geplaatst bij haar thuis

Vermijd nauw contact

Neem maatregelen om anderen te beschermen

man in bed

Blijf thuis als je ziek bent

vrouw die hun mond bedekt bij hoesten

Bedek hoest en niest

 • Bedek je mond en neus met een tissue wanneer je hoest of niest of gebruik de binnenkant van je elleboog.
 • Gooi gebruikte tissues in de prullenbak.
 • Was uw handen onmiddellijk gedurende ten minste 20 seconden met water en zeep. Als zeep en water niet direct beschikbaar zijn, maak je handen dan schoon met een handdesinfecterend middel dat ten minste 60% alcohol bevat.
man met een masker

Draag een gezichtsmasker als je ziek bent

 • Als u ziek bent: draag een gezichtsmasker als u in de buurt bent van andere mensen (bijvoorbeeld als u een kamer of voertuig deelt) en voordat u het kantoor van een zorgverlener binnengaat. Als u geen gezichtsmasker kunt dragen (bijvoorbeeld omdat het ademhalingsproblemen veroorzaakt), moet u uw best doen om uw hoest en niezen te bedekken, en mensen die voor u zorgen, moeten een gezichtsmasker dragen als ze uw kamer binnenkomen. Leer wat u moet doen als u ziek bent.
 • Als u NIET ziek bent: u hoeft geen gezichtsmasker te dragen tenzij u zorgt voor iemand die ziek is (en zij kunnen geen gezichtsmasker dragen). Gezichtsmaskers zijn mogelijk schaars en moeten worden bewaard voor zorgverleners.
een toonbank schoonmaken

Reinig en desinfecteer

 • Reinig EN desinfecteer  dagelijks aangeraakte oppervlakken . Dit omvat tafels, deurknoppen, lichtschakelaars, werkbladen, handgrepen, bureaus, telefoons, toetsenborden, toiletten, kranen en wastafels.
 • Als oppervlakken vuil zijn, maak ze dan schoon: gebruik een schoonmaakmiddel of zeep en water voordat u ze desinfecteert.

Ontsmetten:
De meest gebruikelijke EPA-geregistreerde ontsmettingsmiddelen voor huishoudelijk gebruik zullen werken. Gebruik desinfecterende middelen die geschikt zijn voor het oppervlak.

Opties zijn onder meer:

 • Verdunning van uw huishoudbleekmiddel.
  Meng om een ‚Äč‚Äčbleekoplossing te maken:
  • 5 eetlepels (1/3 kopje) bleek per gallon water
   OF
  • 4 theelepels bleekmiddel per liter water
  Volg de instructies van de fabrikant voor toepassing en goede ventilatie. Controleer of het product de vervaldatum niet heeft overschreden. Meng nooit huishoudelijk bleekmiddel met ammoniak of een andere reiniger. Niet-vervallen bleekmiddel voor huishoudelijk gebruik is effectief tegen coronavirussen wanneer het op de juiste manier wordt verdund.
 • Alcoholoplossingen.
  Zorg ervoor dat de oplossing ten minste 70% alcohol bevat.
 • Andere veel voorkomende EPA-geregistreerde ontsmettingsmiddelen voor huishoudelijk gebruik.
  Producten met door EPA goedgekeurde opkomende virale pathogenen pdf-pictogram[7 pagina’s]extern pictogram claims zullen naar verwachting effectief zijn tegen COVID-19 op basis van gegevens over moeilijker te doden virussen. Volg de instructies van de fabrikant voor alle reinigings- en desinfectieproducten (bijv. Concentratie, applicatiemethode en contacttijd, enz.).

Volledige begeleiding bij desinfectie

Voordat er een COVID-19-uitbraak plaatsvindt in uw gemeenschap: Plan

Een COVID-19-uitbraak kan lang duren in uw gemeenschap. Afhankelijk van de ernst van de uitbraak, kunnen volksgezondheidsfunctionarissen gemeenschapsacties aanbevelen die zijn ontworpen om mensen gezond te houden, blootstelling aan COVID-19 te verminderen en de verspreiding van de ziekte te vertragen. Lokale volksgezondheidsfunctionarissen kunnen aanbevelingen doen die passen bij uw lokale situatie. Het maken van een huishoudplan kan helpen bij het beschermen van uw gezondheid en de gezondheid van degenen om wie u geeft in het geval van een uitbraak van COVID-19 in uw gemeenschap. U moet de details van uw gezinsplan baseren op de behoeften en dagelijkse routine van uw gezinsleden.

Maak een huishoudelijk actieplan

controleer pictogram

Praat met de mensen die in uw plan moeten worden opgenomen. Ontmoet leden van het huishouden, andere familieleden en vrienden om te bespreken wat te doen als er een COVID-19-uitbraak plaatsvindt in uw gemeenschap  en wat de behoeften van elke persoon zullen zijn.controleer pictogram

Plan manieren om te zorgen voor diegenen die mogelijk een groter risico lopen op ernstige complicaties. Er is beperkte informatie over wie mogelijk risico loopt op ernstige complicaties als gevolg van de ziekte van COVID-19 . Uit de gegevens die beschikbaar zijn voor COVID-19-pati√ęnten en uit gegevens voor gerelateerde coronavirussen zoals SARS-CoV en MERS-CoV, is het mogelijk dat oudere volwassenen en personen met onderliggende chronische medische aandoeningen het risico lopen op ernstigere complicaties . Vroege gegevens suggereren dat oudere mensen meer kans hebben op een ernstige COVID-19-ziekte. Als u of uw gezinsleden een verhoogd risico lopen op COVID-19-complicaties, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie over het bewaken van uw gezondheid voor symptomen die wijzen op COVID-19. CDC zal acties aanbevelen om mensen met een hoog risico op complicaties gezond te houden als er een COVID-19-uitbraak in uw gemeenschap plaatsvindt.controleer pictogram

Leer je buren kennen. Praat met je buren over noodplanning. Als je buurt een website of social media-pagina heeft, overweeg dan om je aan te sluiten om toegang te houden tot buren, informatie en bronnen.controleer pictogram

Identificeer hulporganisaties in uw gemeenschap. Maak een lijst met lokale organisaties waarmee u en uw huishouden contact kunnen opnemen als u toegang nodig heeft tot informatie, gezondheidszorg, ondersteuning en bronnen. Overweeg organisaties op te nemen die geestelijke gezondheidszorg of adviesdiensten, voedsel en andere benodigdheden bieden.controleer pictogram

Maak een lijst met contactpersonen voor noodgevallen. Zorg ervoor dat uw huishouden een actuele lijst met contacten voor noodgevallen heeft voor familie, vrienden, buren, carpoolchauffeurs, zorgverleners, leraren, werkgevers, de lokale afdeling volksgezondheid en andere gemeenschapsbronnen.

Oefen goede persoonlijke gezondheidsgewoonten en plan thuisgebaseerde acties

controleer pictogram

Oefen nu dagelijkse preventieve acties. Herinner iedereen in uw huishouden aan het belang van het uitvoeren van dagelijkse preventieve acties die de verspreiding van luchtwegaandoeningen kunnen helpen voorkomen:

 • Vermijd nauw contact met zieke mensen.
 • Blijf thuis als je ziek bent, behalve om medische zorg te krijgen.
 • Bedek je hoest en niest met een tissue.
 • Reinig vaak aangeraakte oppervlakken en objecten dagelijks (bijv. Tafels, werkbladen, lichtschakelaars, deurknoppen en handgrepen van de kast) met een gewoon huishoudelijk schoonmaakmiddel en water.
  • Als oppervlakken vuil zijn, moeten ze v√≥√≥r desinfectie worden gereinigd met een reinigingsmiddel en water. Voor desinfectie is een lijst van producten met door het Environmental Protection Agency (EPA) goedgekeurde claims over opkomende virale pathogenen, bijgehouden door het American Chemistry Council Center for Biocide Chemistries (CBC), beschikbaar bij Novel Coronavirus (COVID-19) Fighting Products pdf iconextern pictogram. Volg altijd de instructies van de fabrikant voor alle reinigings- en desinfectieproducten.
 • Was uw handen vaak met zeep en water gedurende minimaal 20 seconden, vooral nadat u naar de badkamer bent gegaan; voor het eten; en na het snuiten van uw neus, hoesten of niezen. Als zeep en water niet direct beschikbaar zijn, gebruik dan een handdesinfecterend middel dat ten minste 60% alcohol bevat. Was uw handen altijd met water en zeep als uw handen zichtbaar vuil zijn.

controleer pictogram

Kies een kamer in uw huis die kan worden gebruikt om zieke gezinsleden te scheiden van gezonde mensen. Zoek indien mogelijk een aparte badkamer die de zieke kan gebruiken. Plan om deze kamers indien nodig schoon te maken wanneer iemand ziek is. Leer hoe u thuis voor iemand met COVID-19 kunt zorgen.

Wees voorbereid als de school of kinderopvang van uw kind tijdelijk wordt ontslagen

controleer pictogram

Lees meer over het noodoperatieplan op de school of kinderopvang van uw kind. Tijdens een COVID-19-uitbraak in uw gemeenschap kunnen lokale volksgezondheidsfunctionarissen tijdelijke schoolontslagen aanbevelen  om de verspreiding van ziekten te helpen vertragen. Schoolautoriteiten kunnen ook besluiten een school te ontslaan als er te veel studenten of personeelsleden afwezig zijn. Begrijp het plan voor permanente educatie en sociale diensten (zoals programma’s voor studentenmaaltijden) tijdens schoolontslagen. Als uw kind naar een universiteit of universiteit gaat, moedig hem dan aan om meer te weten te komen over het plan van de school voor een COVID-19-uitbraak.

Plan voor mogelijke veranderingen op uw werkplek

controleer pictogram

Lees meer over het noodplan van uw werkgever . Bespreek ziekteverzuimbeleid en telewerkopties voor werknemers die ziek zijn of thuis moeten blijven om voor zieke gezinsleden te zorgen. Ontdek hoe bedrijven en werkgevers COVID-19 kunnen plannen en erop kunnen reageren.

Nadat een COVID-19-uitbraak in uw gemeenschap is be√ęindigd: follow-up

Vergeet niet dat een COVID-19-uitbraak lang kan duren. De impact op individuen, huishoudens en gemeenschappen kan groot zijn. Wanneer volksgezondheidsfunctionarissen vaststellen dat de uitbraak in uw gemeenschap is ge√ęindigd, neem dan de tijd om het plan van uw huishouden te verbeteren. Aangezien volksgezondheidsfunctionarissen doorgaan met het plannen van COVID-19 en andere uitbraken van ziekten, hebben u en uw huishouden ook een belangrijke rol te spelen bij de lopende planningsinspanningen.

Evalueer de effectiviteit van het actieplan van uw huishouden

controleer pictogram

Bespreek en leer geleerde lessen. Waren uw COVID-19-voorbereidingsacties effectief thuis, op school en op het werk? Praat over problemen in uw plan en effectieve oplossingen. Identificeer extra bronnen die nodig zijn voor u en uw huishouden.controleer pictogram

Neem deel aan gemeenschapsdiscussies over noodplanning. Laat anderen weten welke voorbereidende acties voor u en uw huishouden hebben gewerkt. Onderhoud communicatielijnen met uw gemeenschap (bijv. Sociale media en e-maillijsten). Promoot het belang van het beoefenen van goede persoonlijke gezondheidsgewoonten.controleer pictogram

Blijf dagelijkse preventieve acties uitvoeren. Blijf thuis als je ziek bent; bedek je hoest en nies met een tissue; was uw handen vaak met water en zeep; en maak regelmatig aangeraakte oppervlakken en voorwerpen dagelijks schoon.controleer pictogram

Zorg voor de emotionele gezondheid van uw gezinsleden. Maak tijd om te ontspannen en herinner jezelf eraan dat sterke gevoelens zullen vervagen. Pauzeer tijdens het kijken, lezen of luisteren naar nieuwsberichten over COVID-19. Maak contact met familie en vrienden. Deel uw zorgen en hoe u zich voelt met anderen.controleer pictogram

Help uw kind / kinderen het hoofd te bieden na de uitbraak. Geef kinderen de gelegenheid om te praten over wat ze hebben meegemaakt of wat ze ervan vinden. Moedig ze aan om hun zorgen te delen en vragen te stellen. Omdat ouders, leerkrachten en andere volwassenen kinderen in verschillende situaties zien, is het belangrijk dat ze samenwerken om informatie te delen over hoe elk kind omgaat na de uitbraak.

Je huis desinfecteren als iemand ziek is

Als onderdeel van uw dagelijkse preventieacties,  reinigt en desinfecteert u vaak aangeraakte oppervlakken en objecten . Bijvoorbeeld: tafels, werkbladen, lichtschakelaars, deurknoppen en kastgrepen.

Illustratie: handreiniging met keukenpapier

waarschuwingspictogramDraag wegwerphandschoenen  om schoon te maken en te desinfecteren.

Schoon

 • Reinig oppervlakken met water en zeep. Oefen routinematige reiniging van vaak aangeraakte oppervlakken.

Hoge aanraakoppervlakken zijn onder meer:
tafels, deurknoppen, lichtschakelaars, werkbladen, handgrepen, bureaus, telefoons, toetsenborden, toiletten, kranen, wastafels, enz.

Illustratio: handreiniging van een toonbank met spuitfles

Desinfecteren

 • Gebruik verdunde bleekmiddelen voor huishoudelijk gebruik, indien geschikt voor het oppervlak. Controleer of het product de vervaldatum niet heeft overschreden. Niet-vervallen bleekmiddel voor huishoudelijk gebruik is effectief tegen coronavirussen wanneer het op de juiste manier wordt verdund.Volg de instructies van de fabrikant voor toepassing en goede ventilatie. Meng nooit huishoudelijk bleekmiddel met ammoniak of een andere reiniger.Meng om een ‚Äč‚Äčbleekoplossing te maken :
  • 5 eetlepels (1/3 kopje) bleekwater per gallon waterOF
  • 4 theelepels bleekmiddel per liter water
 • Alcoholoplossingen met minimaal 70% alcohol.
 • Huishoudelijke reinigingsmiddelen en desinfectiemiddelen: Reinig het gebied of item met water en zeep of een ander schoonmaakmiddel als het vuil is. Gebruik vervolgens een huishoudelijk desinfectiemiddel.Volg de instructies op het etiket om een ‚Äč‚Äčveilig en effectief gebruik van het product te garanderen.Veel producten bevelen aan:
  • Houd het oppervlak enkele minuten nat om ervoor te zorgen dat ziektekiemen worden gedood.
  • Voorzorgsmaatregelen zoals het dragen van handschoenen en zorgen voor goede ventilatie tijdens het gebruik van het product.
  De meeste EPA-geregistreerde externeontsmettingsmiddelen voor huishoudelijk gebruik moet effectief zijn.

Gedetailleerde desinfectierichtlijnen

Illustratie: zachte oppervlakken - gordijnen, bank, kussens

Zachte oppervlakken

Voor zachte oppervlakken zoals vloerbedekking, vloerkleden en gordijnen

 • Reinig het oppervlak met water en zeep of met reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor gebruik op deze oppervlakken.
 • Was items (indien mogelijk) volgens de instructies van de fabrikant.Gebruik de warmste geschikte waterinstelling en droog items volledig.OF
 • Desinfecteer met een EPA-geregistreerd ontsmettingsmiddel voor huishoudelijk gebruik. Deze ontsmettingsmiddelen externe icoon voldoen aan de EPA-criteria voor gebruik tegen COVID-19.
Afbeelding: wasmachine met 'heet'

Wasserij

Voor kleding, handdoeken, beddengoed en andere items

 • Draag wegwerphandschoenen.
 • Was uw handen met water en zeep zodra u de handschoenen verwijdert.
 • Schud geen vuile was.
 • Was items volgens de instructies van de fabrikant. Gebruik de warmste geschikte waterstand en droog items volledig.
 • Vuile was van een zieke kan met de spullen van anderen worden gewassen .
 • Reinig en desinfecteer kledingmanden volgens bovenstaande richtlijnen voor oppervlakken.
Illustratie: handen wassen

Maak uw handen vaak schoon

 • Was uw handen vaak gedurende 20 seconden met water en zeep.
  • Was altijd onmiddellijk na het verwijderen van handschoenen en na contact met een ziek persoon.
 • Handdesinfecterend middel: Als zeep en water niet direct beschikbaar zijn en de handen niet zichtbaar vuil zijn, gebruik dan een handdesinfecterend middel dat ten minste 60% alcohol bevat. Als de handen echter zichtbaar vuil zijn, was dan altijd uw handen met water en zeep.
 • Extra belangrijke tijden om handen schoon te maken zijn onder meer:
  • Na het snuiten van de neus, hoesten of niezen
  • Na gebruik van het toilet
  • Voor het eten of bereiden van voedsel
  • Na contact met dieren of huisdieren
  • Voor en na het verlenen van routinezorg aan een andere persoon die hulp nodig heeft (bijv. Een kind)
 • Raak uw ogen, neus en mond niet aan met ongewassen handen.
Illustratie: zieke vrouw in bed met dienblad vol voedsel

Voedsel

 • Blijf gescheiden: de zieke moet indien mogelijk op zijn kamer eten (of gevoed worden).
 • Was borden en keukengerei met handschoenen en heet water: Hanteer alle niet-wegwerpbare serviesartikelen met handschoenen en was ze met warm water of in een vaatwasser.Maak uw handen schoon na het hanteren van gebruikte etenswaren.
Illustratie: gehandschoende hand die afval in bleek afval weggooit

Prullenbak

 • Toegewijde, beklede vuilnisbak: Draag indien mogelijk een beklede vuilnisbak voor de zieke persoon Gebruik handschoenen bij het verwijderen van vuilniszakken en bij het hanteren en weggooien van afval. Daarna de handen wassen

Checklist om je voor te bereiden

Checklist voor individuen en gezinnen

Als gezin kunt u nu plannen en beslissingen nemen die u en uw gezin beschermen tijdens een COVID-19-uitbraak. Het maken van een huishoudplan  kan helpen bij het beschermen van uw gezondheid en de gezondheid van degenen om wie u geeft bij een uitbraak van COVID-19 in uw gemeenschap. Gebruik deze checklist om u te helpen bij het plannen en beschermen van de gezondheid van u en uw gezin.

PLAN EN VOORBEREIDEN
Krijg up-to-date informatie over lokale COVID-19-activiteiten van volksgezondheidsfunctionarissen
Maak een huishoudelijk actieplan .Overweeg leden van het huishouden die een groter risico lopen, zoals oudere volwassenen en mensen met ernstige chronische ziekten .Vraag je buren wat hun plan inhoudt.Maak een lijst met lokale organisaties waarmee u en uw huishouden contact kunnen opnemen als u toegang nodig heeft tot informatie, gezondheidszorg, ondersteuning en bronnen.Maak een lijst met contactpersonen voor noodgevallen, waaronder familie, vrienden, buren, carpoolchauffeurs, zorgverleners, leraren, werkgevers, de lokale afdeling volksgezondheid en andere gemeenschapsbronnen.Kies een kamer in uw huis die kan worden gebruikt om zieke gezinsleden van anderen te scheiden.
Onderneem dagelijkse preventieve acties :Was regelmatig uw handenRaak uw ogen, neus en mond niet aan.Blijf thuis als je ziek bent.Bedek je hoest of nies met een tissue en gooi de tissue vervolgens in de prullenbak.Reinig en desinfecteer vaak aangeraakte objecten en oppervlakken Wees voorbereid als de school of kinderopvang van uw kind tijdelijk wordt ontslagen of voor mogelijke veranderingen op uw werkplek.
ACTIE ONDERNEMEN
Bescherm uzelf en anderen in geval van een uitbraak in uw gemeenschap:Blijf thuis en praat met uw arts als u koorts, hoest of kortademigheid krijgtRoep onmiddellijk medische hulp in als u noodsignalen voor COVID-19 ontwikkelt. Waarschuwingsborden voor volwassenen * :Ademhalingsmoeilijkheden of kortademigheidAanhoudende pijn of druk op de borstNieuwe verwarring of onvermogen om op te wekkenBlauwachtige lippen of gezicht* Deze lijst is niet alles inbegrepen. Raadpleeg uw arts voor elk ander symptoom dat ernstig of zorgwekkend is.Blijf uit de buurt van anderen die ziek zijnBeperk nauw contact met anderen zoveel mogelijk (ongeveer 6 voet)
Breng uw gezinsplan in actieBlijf dagelijkse preventieve acties uitvoerenAls iemand in het huishouden ziek is , scheid hem dan in de voorbereide kamerAls u voor een gezinslid zorgt, volg dan de aanbevolen voorzorgsmaatregelen en controleer uw eigen gezondheidHoud oppervlakken gedesinfecteerdVermijd het delen van persoonlijke itemsAls je ziek wordt, blijf dan in contact met anderen via telefoon of e-mailBlijf op de hoogte van de lokale uitbraakBreng uw werk op de hoogte als uw schema moet veranderenZorg voor de emotionele gezondheid van uw gezinsleden, inclusief uzelf
Neem extra voorzorgsmaatregelen voor degenen met het hoogste risico, vooral voor oudere volwassenen en mensen met ernstige onderliggende gezondheidsproblemen.Overweeg om thuis te blijven en weg van de drukte als u of een familielid een oudere volwassene bent of onderliggende gezondheidsproblemen heeftZorg ervoor dat u toegang heeft tot enkele weken medicijnen en benodigdheden voor het geval u thuis moet blijvenAls je in het openbaar uitgaat, blijf dan weg van anderen die ziek zijn en beperk nauw contact met anderenOefen goede handhygi√ęne
Neem de volgende stappen om uw kinderen te helpen beschermen tijdens een uitbraak:Breng de school van uw kind op de hoogte als uw kind ziek wordt met COVID-19Houd schoolontslagen bij in uw gemeenschapOntmoedig kinderen en tieners om zich op andere openbare plaatsen te verzamelen

Beheer angst en stress

Espa√ĪolOp deze pagina

Stress en omgaan

Het uitbreken van coronavirusziekte 2019 (COVID-19) kan voor mensen stressvol zijn. Angst en angst voor een ziekte kunnen overweldigend zijn en sterke emoties veroorzaken bij volwassenen en kinderen. Omgaan met stress zal jou, de mensen om wie je geeft en je gemeenschap sterker maken.

Iedereen reageert anders op stressvolle situaties.  Hoe u op de uitbraak reageert, kan afhangen van uw achtergrond, de dingen die u anders maken dan andere mensen en de gemeenschap waarin u leeft.

Mensen die mogelijk sterker reageren op de stress van een crisis zijn onder meer

 • Ouderen en mensen met chronische ziekten die een hoger risico lopen op COVID-19
 • Kinderen en tieners
 • Mensen die helpen bij het reageren op COVID-19, zoals artsen en andere zorgverleners, of first responders
 • Mensen met psychische aandoeningen, waaronder problemen met middelengebruik

Als u, of iemand om wie u geeft, zich overweldigd voelt door emoties zoals verdriet, depressie of angst, of het gevoel heeft dat u uzelf of anderen wilt bellen

 • 911
 • Substance Abuse and Mental Health Services Administration’s (SAMHSA’s) Disaster Distress Helpline: 1-800-985-5990 of sms TalkWithUs naar 66746. (TTY 1-800-846-8517)

Stress tijdens een uitbraak van een besmettelijke ziekte kan omvatten

 • Angst en zorgen over uw eigen gezondheid en de gezondheid van uw dierbaren
 • Veranderingen in slaap of eetpatronen
 • Moeilijk slapen of concentreren
 • Verergering van chronische gezondheidsproblemen
 • Toegenomen gebruik van alcohol, tabak of andere drugs

Mensen met reeds bestaande psychische aandoeningen moeten hun behandeling voortzetten en zich bewust zijn van nieuwe of verslechterende symptomen. Aanvullende informatie is te vinden bij de Substance Abuse and Mental Health Services Administration ( SAMHSA extern pictogram) website.

Voor jezelf, je vrienden en je familie zorgen, kan je helpen omgaan met stress. Anderen helpen omgaan met hun stress kan uw gemeenschap ook sterker maken.

Dingen die je kunt doen om jezelf te onderhouden

 • Pauzeer tijdens het kijken, lezen of luisteren naar nieuwsverhalen, inclusief sociale media. Herhaaldelijk horen over de pandemie kan verontrustend zijn.
 • Zorg goed voor je lichaam. Haal diep adem, rek uit of mediteer. Probeer gezonde, uitgebalanceerde maaltijden te eten, regelmatig te sporten, voldoende te slapen en alcohol en drugs te vermijden.
 • Maak tijd om te ontspannen. Probeer wat andere activiteiten te doen die je leuk vindt.
 • Maak contact met anderen. Praat met mensen die u vertrouwt over uw zorgen en hoe u zich voelt.

Bel uw zorgverlener als stress uw dagelijkse bezigheden meerdere dagen op rij in de weg staat.

Verminder stress bij jezelf en anderen

Het delen van de feiten over COVID-19 en het begrijpen van het werkelijke risico voor uzelf en de mensen om wie u geeft, kan een uitbraak minder stressvol maken.

Wanneer u nauwkeurige informatie over COVID-19 deelt, kunt u ervoor zorgen dat mensen zich minder gestrest voelen en kunt u contact met hen leggen.

Lees meer over het zorgen voor je emotionele gezondheid .

Voor ouders

Kinderen en tieners reageren gedeeltelijk op wat ze zien van de volwassenen om hen heen. Als ouders en verzorgers rustig en zelfverzekerd met de COVID-19 omgaan, kunnen ze hun kinderen de beste ondersteuning bieden. Ouders kunnen geruststellender zijn voor anderen om hen heen, vooral kinderen, als ze beter voorbereid zijn.

Niet alle kinderen en tieners reageren op dezelfde manier op stress. Enkele veelvoorkomende veranderingen om op te letten zijn

 • Overmatig huilen of irritatie bij jongere kinderen
 • Terugkerend naar gedrag dat ze zijn ontgroeid (bijvoorbeeld ongelukken bij het toiletbezoek of bedplassen)
 • Overmatige zorgen of verdriet
 • Ongezonde eet- of slaapgewoonten
 • Prikkelbaarheid en “acteren” gedrag bij tieners
 • Slechte schoolprestaties of school vermijden
 • Moeilijkheden met aandacht en concentratie
 • Vermijden van activiteiten in het verleden
 • Onverklaarbare hoofdpijn of pijn in het lichaam
 • Gebruik van alcohol, tabak of andere drugs

Er zijn veel dingen die u kunt doen om uw kind te ondersteunen

 • Neem de tijd om met uw kind of tiener te praten over de COVID-19-uitbraak. Beantwoord vragen en deel feiten  over COVID-19 op een manier die uw kind of tiener kan begrijpen.
 • Stel uw kind of tiener gerust dat ze veilig zijn. Laat ze weten dat het goed is als ze van streek zijn. Deel met hen hoe u met uw eigen stress omgaat, zodat zij van u kunnen leren omgaan.
 • Beperk de blootstelling van uw gezin aan nieuwsverslaggeving over het evenement, inclusief sociale media. Kinderen kunnen verkeerd interpreteren wat ze horen en kunnen bang zijn voor iets dat ze niet begrijpen.
 • Probeer regelmatige routines bij te houden. Als scholen gesloten zijn, maak dan een schema voor leeractiviteiten en ontspannende of leuke activiteiten.
 • Wees een rolmodel. Neem pauzes, slaap voldoende, beweeg en eet goed. Maak contact met je vrienden en familieleden.

Lees meer over het helpen van kinderen om ermee om te gaan .

Voor hulpverleners

Reageren op COVID-19 kan een emotionele tol van u eisen. Er zijn dingen die u kunt doen om secundaire traumatische stress (STS) -reacties te verminderen:

 • Erken dat STS iedereen kan treffen die gezinnen helpt na een traumatische gebeurtenis.
 • Leer de symptomen, waaronder fysiek (vermoeidheid, ziekte) en mentaal (angst, terugtrekking, schuld).
 • Geef jezelf en je familie de tijd om te herstellen van het reageren op de pandemie.
 • Maak een menu met persoonlijke zelfzorgactiviteiten die u leuk vindt, zoals tijd doorbrengen met vrienden en familie, sporten of een boek lezen.
 • Neem een ‚Äč‚Äčpauze van de berichtgeving in de media over COVID-19.
 • Vraag om hulp als u zich overweldigd of bezorgd voelt dat COVID-19 uw vermogen be√Įnvloedt om voor uw gezin en pati√ęnten te zorgen, zoals u deed v√≥√≥r de uitbraak.

Lees meer tips om voor jezelf te zorgen  tijdens noodhulp.

Voor mensen die uit quarantaine zijn ontslagen

Van anderen worden gescheiden als een zorgverlener denkt dat u mogelijk aan COVID-19 bent blootgesteld, kan stressvol zijn, zelfs als u niet ziek wordt. Iedereen voelt zich anders nadat hij uit quarantaine is gekomen. Sommige gevoelens zijn onder meer:

 • Gemengde emoties, inclusief verlichting na quarantaine
 • Angst en zorgen over uw eigen gezondheid en de gezondheid van uw dierbaren
 • Stress door de ervaring om uzelf te controleren of door anderen te worden gecontroleerd op tekenen en symptomen van COVID-19
 • Verdriet, woede of frustratie omdat vrienden of geliefden ongegronde angsten hebben om de ziekte op te lopen door contact met u, ook al bent u vastbesloten niet besmettelijk te zijn
 • Schuld over het niet kunnen uitvoeren van normaal werk of ouderschapstaken tijdens quarantaine
 • Andere emotionele of mentale veranderingen in de gezondheid

Blijf op de hoogte en volg onze Nieuwsbrief

Wij houden evenmin van Spam al U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden

Doe mee met 4.021 andere volgers

Kinderen kunnen zich ook van streek voelen of andere sterke emoties hebben als ze, of iemand die ze kennen, uit quarantaine zijn vrijgelaten. U kunt uw kind helpen ermee om te gaan .

CDC-communicatiebronnen

de drie Tumuli in Tienen

Tumuli

De tumuli van Grimde zijn het grafmonument van een vooraanstaande inwoner van de vicus van Tienen. Ze werden aangelegd langs de Romeinse hoofdweg Keulen-Boulogne. De naam van de overledene kennen we door een gouden buisje met het opschrift ‚ÄėM(arcus) Probius Burrus‚Äô, dat zich onder √©√©n van de heuvels bevond.

Het grafmonument van Marcus Probius Burrus bestaat uit 3 aangelegde heuvels met een diameter van bijna 30 meter en een hoogte van meer dan 10 meter. De heuvels werden in 1892 opgegraven onder leiding van baron A. de Lo√ę van de Soci√©t√© Arch√©ologique de Bruxelles. Hij liet in de 3 tumuli gangen graven om er op zoek te gaan naar grafkamers. Dit lukte in tumulus 1 en 3.

De drie tumuli werden eind 2006 geselecteerd om deel te nemen aan de Monumentenstrijd, een project van Canvas i.s.m. Radio 1 en Radio 2. Ze behaalden een finaleplaats! Het restauratieproject werd in september 2018 voltooid. De site van de drie tumuli is nu een mooie toeristische bezienswaardigheid geworden.

Tumulus 1

Onder de eerste tumulus bevond zich op een diepte van 3 meter onder het loopvlak een houten grafkamer van 3 meter op 3 meter. De wanden van de grafkamer waren bekleed met houten planken. De afdekking bestond uit dikke houten balken, die later instortten. Op de bodem van de kamer bevonden zich crematieresten.

In een houten kistje bevonden zich 3 unieke voorwerpen van onschatbare waarde: 

 • een camee uit sardonyx: op een donkerrode achtergrond werd het matwitte portret van de jonge keizer Augustus uitgesneden. Deze camee was gevat in een gouden versierde omraming. Op de achterkant werd een bronzen naald aangebracht, zodat het stuk als broche kon gebruikt worden;   
 • een gouden ring: deze ring werd gesierd met amazoneschilden waartussen de woorden ‚ÄėCONCORDI(AE) COMMUN(I)‚Äô gesmeed werden. Het gaat om een verlovingsring met het opschrift ‚Äėvoor een gemeenschap in goede verstandhouding‚Äô. In de Romeinse tijd was het de gewoonte dat de bruid op het verlovingsfeest een gouden ring kreeg. Het opschrift drukt de wens uit naar een huwelijk in goede verstandhouding;   
 • een mantelspeld (diameter 5 cm): de voorzijde van de speld was bezet met een verguld zilverblad, versierd met 3 kringen zilveren kraaltjes. Het geheel was met een zilveren lijstje omkranst.

Verder bevonden zich in de  kamer nog een bolronde glazen fles met gegraveerde ringen, een bronzen wijnkan met een handvat met Menaden en een leeuwenkop, een bronzen patera (steelpan) met geribd handvat uitlopend op een gebaard Ammonshoofd, een klein zilveren doosje, de resten van een tafeltje of vouwstoel met bronzen poten, een bronzen paardentuig, een knipmes met ijzeren blad en een handvat met een vrouwenbuste en een mes met een handvat in git.

Waarschijnlijk werd in de grafkamer een wagen bijgezet. Talrijke elementen van een paardentuig en onderdelen van een wagen wijzen in deze richting. In de grafkamer bevonden zich ook kruikamforen en kookpotten. Hierin werd ongetwijfeld voedsel en drank voor de dode meegegeven.

Jammer genoeg werden alle voorwerpen van de opgravingen openbaar verkocht. De camee en de gouden ring kwamen in het bezit van E. Rothschild in 1893. De andere vondsten werden aangekocht door de Belgische staat en bevinden zich in het KMKG in Brussel.

Tumulus 2

Onder de 2de tumulus werd enkel een paal aangetroffen. 

Tumulus 3

Onder tumulus 3 bevond zich een grote houten kamer van 5 meter op 3 meter. De overblijfselen van een 14-tal grafgiften lagen hier gebroken en door elkaar geworpen, samen met brandresten en stukjes been. Het gaat hoofdzakelijk om aardewerk met voedsel en drank als offer voor de dode en de goden van de onderwereld: een terra sigillata kom, 2 terra nigra bekers, een steelpan, 2 kookpotten waarvan 1 met deksel en 2 kruikamforen.

Verder werden er fragmenten van glazen voorwerpen, een ivoren beslagplaatje van een koffertje (met een in reli√ęf uitgebeelde Amor), bronsfragmenten en de gouden kop van een speld aangetroffen. Een bijzondere vondst is het gouden staafje met opschrift ‚ÄėMPRO/BIUS/BUR/RUS‚Äô.

Drie Tumuli, Tienen


Na herstellingswerken aan de drie tumuli van Tienen drong de aanpak van het omliggende landschap zich op. Er is bijzondere aandacht geschonken aan het herstellen van de sereniteit op de site. De heuvels zijn omzichtig ontbost en ingezaaid, de directe omgeving is sober ingericht als inheems bloemenrijk grasland.

De drie tumuli van Tienen liggen op een kleine verhevenheid in het vlakke landschap. Daardoor waren deze Romeinse grafheuvels destijds duidelijk zichtbaar vanop de heirbaan Tongeren-Cassel. Sinds enkele decennia lag de archeologische site echter vrij onzichtbaar en volledig ge√Įsoleerd in een ongestructureerd en ongedefinieerd landschap.

Beschermd monument en landschap

De tumuli werden door de jaren heen erg verwaarloosd. Slordige opgravingen, spontane boombegroeiing, aanleg van allerlei infrastructuur en ongecontroleerd kinderspel berokkenden veel schade. Na de herstellingswerken aan de drie grafheuvels drong de aanpak van het omliggende landschap zich op. De site van de tumuli met hun directe omgeving is beschermd als monument en landschap. Bij de herinrichting ging bijzondere aandacht naar het herstellen van de sereniteit op de site. De heuvels zijn omzichtig ontbost en ingezaaid, de directe omgeving is sober ingericht als inheems bloemenrijk grasland.

Rust en ingetogenheid

De hoofdtoegang tot de archeologische site is eenvoudig gehouden. Hij is de groene poort naar de site en het omliggende projectgebied. Het centrale pad, afgezoomd met lage hagen, loopt naar een rechthoekige terrasruimte met zitrand, aan de rand van de vroegere Romeinse heirweg. Deze dwarst de zitruimte en wordt leesbaar gemaakt door streekeigen Tiense kassei met grasvoegen. Aan de overzijde van de heirweg, met zicht op de tumuli, staat een lang, tafelvormig infopaneel met historische duiding van de grafheuvels.

Het vroegere nietszeggende landschap achter de archeologische site is nu een open bloemenrijk graslandschap, met maximaal open zicht op de tumuli. Dit grasland staat volledig in het teken van de sacraliteit, rust en ingetogenheid van de plek. Verspreid over het park bieden vier uitkijkterrassen met zitrand een steeds wisselend uitzicht op de heuvels. Een groene bufferstrook langs de zuidzijde onttrekt enkele minder fraaie elementen in het landschap (fabriek, loodsen) aan het oog.

Parkeerterrein

Voor buurtbewoners en bezoekers is een groene parkeerzone ontworpen. De verharding is waterdoorlatend, het hemelwater infiltreert in de fundering en in aanliggende wadi’s. De boomaanplanting rondom het parkeerterrein houdt rekening met zichtlijnen naar de kerk van Grimde en de tumuli. Vanop de parking vertrekken rolstoeltoegankelijke wandel- en fietswegen die aansluiten op het bestaande buurtnetwerk van fiets- en wandelpaden. De toegangen tot de achterliggende garages zijn vormgegeven als landelijke bandensporen in monolietbeton, met een draaistrook in graskunststoftegels. Ook deze ontsluitingswegen sluiten aan op het fiets- en wandelnetwerk van de buurt.

Naar aanleiding van dit bericht heb ik bij Viewbug een contest uitgeschreven waar andere fotografen Wereldwijd foto’s konden inzenden om eens te zien hoe door de tijden heen en in andere Culturen de overledenen werden en worden herdacht

Bekijk eens

Doe mee met 4.021 andere volgers

Join the Tumuli Photo Challenge – ViewBug.com

TRANSLATE HERE

Naar aanleiding van mijn Bericht over de 3 Tumuli, heb ik bij Viewbug een challenge uitgeschreven waar andere fotografen Wereldwijd hun mooiste foto’s over kerkhoven konden toevoegen..

Om eens te zien hoe door de tijden heen en in verschillende culturen; de overledenen worden herdacht

Hier beneden enkele voorbeelden, wilt U ze allemaal bekijken?

Klik dan op de link onder de laatste foto.

Meteen kan U ook eens al mijn eigen Awards en challenges bekijken

Join the fun and get inspired! Submit a photo and collaborate with other creative people like you.

Bron: Join the Tumuli Photo Challenge – ViewBug.com

Doe mee met 4.021 andere volgers

A beautiful collection of Kapel van OnzeLieveVrouwtenSteen Tienen Belgi√ę photos – ViewBug.com

TRANSLATE HERE

Kapel van Onze-Lieve-Vrouw-ten-Steen


OLV-ten-SteenkapelMet de kapel van Onze Lieve Vrouw-ten-Steen bezit Tienen een internationaal bekend bedevaartsoord. Dit gebedshuis is niet alleen gekend als keerpunt van de bedevaart ‘het dertienmaal’ van Hakendover. Sinds haar ontstaan is zij het middelpunt van een eeuwenoude Sint-Maurusverering. Bedevaarders zetten een ijzeren kroon op om hoofdpijn en kopzorgen te voorkomen en te genezen. Later kwam er ook de Mariaverering bij en kreeg het bedevaartsoord zijn huidige naam.

De kapel werd gebouwd in 1331 op de plaats waar de mannelijke melaatsen uit de stad werden verpleegd. In 1699 kreeg ze haar huidige vorm en omstreeks 1755 bouwde men de kluizenaarswoning met de bovengrondse gang. Zij bezit nog een authentieke Van den Gheynklok uit 1707.

De kapel behoorde tot de parochie Sint-Petrus Grimde maar werd beheerd door de ‚ÄėConfr√©rie of het proostbroederschap van Sincte Moor‚Äô. Dat waren twaalf edelen en vooraanstaande burgers uit de stad. Toen de kapel enkele jaren geleden dreigde te vervallen, werd deze Confr√©rie opnieuw leven ingeblazen. De leden engageren zich om deze middeleeuwse parel van onze stad te beschermen en te promoten.

Join the World’s Best Photo Contests klik op de link hier beneden

Bron: A beautiful collection of Kapel van OnzeLieveVrouwtenSteen Tienen Belgi photos – ViewBug.com

Doe mee met 4.021 andere volgers

A beautiful collection of Church of O.L.V-tenPoel Grote Markt Tienen BELGIUM photos – ViewBug.com

TRANSLATE HERE

O.L.V.-ten-Poelkerk – Grote Markt


OLV-ten-PoelkerkDeze kerk wordt beschouwd als de wieg van de Brabantse hooggotiek. Het koor dateert van 1358-1359. Het grondplan en de portalen, die in 1913 werden gerestaureerd, zijn van de hand van Jan van Osy uit Valenciennes. De drie portalen in de westgevel zijn versierd met nissen, waarvan de sokkels gebeeldhouwde taferelen voorstellen uit het Oude en het Nieuwe Testament en vermoedelijk ook uit de bouwgeschiedenis van de kerk. De zijbeuken werden gebouwd naar de plannen van Jacob van Gobertingen (ook van Tienen genoemd) en Botso van Raetshoven (1383-1410). Het transept en de toren (1410-1438) zijn van de hand van Sulpitius van Vorst, die op het einde van de 15de eeuw werd opgevolgd door Mathias de Layens.

Na een brand werd de 70 meter hoge toren in 1654 bekroond met een barokke spits. In de eerste helft van de 19de eeuw vonden enkele verbouwingen plaats en werd de kerk uitgebreid met twee zijkoren en een sacristie. Het meubilair (altaren en biechtstoelen) zijn overwegend barok.

Oorspronkelijk was deze kerk een bedevaartkapel, gebouwd ter ere van Onze-Lieve-Vrouw-ten-Poel. Het miraculeuze beeld, van de hand van Walter Pans, bevindt zich nu boven het hoogaltaar. Aan de bouw is trouwens een legende verbonden waarin de Heilige Maagd en de inmiddels gedempte poel een hoofdrol spelen. Slechts in 1802 werd deze kapel een volwaardige parochiekerk. In 2002 werden het kruis en de haan, die enkele decennia van de toren verdwenen waren, teruggeplaatst.

Vriendelijke Groet
Theo-Herbots-Fotografie

Join the World’s Best Photo Contests

Bron: A beautiful collection of Church of Our LadytenPoel Grote Markt Tienen photos – ViewBug.com

Community Spotlight: Fotografie is de beste hobby ter wereld

TRANSLATE HERE

Community Spotlight: Fotografie is de beste hobby ter wereld

34

Fotografie kan voor bijna iedereen een hobby en passie zijn. Daar bestaat geen twijfel over. Maar zoals ons gemeenschapslid Paul Griffith’s ( paulgphoto91 ) zei: ‚Äú Fotografie is waarschijnlijk de beste hobby ter wereld voor iemand die gewoon alleen wil zijn. Je kunt je passie cre√ęren en al je succes achter gesloten deuren bereiken zonder dat je het iemand hoeft te vertellen ‚ÄĚ. Wij, het team van Viewbug, waren het daar niet meer mee eens. Paul is een succesvolle landschapsfotograaf die de uitdagingen van fotografie koestert. Lees verder voor een interview met Paul en verken zijn wereld.

 door

Ik hou van fotografie omdat fotografie voor mij alles is.

Het is mijn ontsnapping, mijn passie en mijn ‘zen-zone’. Ik geniet van de vele uitdagingen en gelijke beloningen die ermee gepaard gaan en ik kan het niet helpen, maar wil blijven zoeken naar dat betere licht, betere sc√®ne, betere compositie. Beelden produceren die voor altijd kunnen worden vastgehouden, zoals de herinneringen in je hoofd. Fotografie is zo’n unieke vorm van kunst en ik zal er voor altijd van blijven genieten.

 door

Met mijn camera kan ik mijn eigen artiest worden.

Hiermee kan ik beginnen met een leeg canvas en het langzaam naar binnen trekken terwijl ik me voorbereid op mijn opname. Mijn camera laat me expressiever zijn en het weet dat het mijn gereedschap is en ik ben de handelaar die er snel van is gaan houden om het steeds weer als mijn werkpaard te gebruiken! Door mijn camera heb ik de wetenschap achter fotografie kunnen waarderen door de vele aspecten te bestuderen die gepaard gaan met het handmatig wijzigen van het licht.

 door

Inspiratie vind ik als ik buiten ben en midden in de natuur, helemaal alleen.

Ik hou van mijn tijd alleen, het is wanneer ik me het meest in vrede voel met de wereld. Fotografie is waarschijnlijk de beste hobby ter wereld voor iemand die alleen wil zijn. U kunt uw passie cre√ęren en al uw succes achter gesloten deuren bereiken zonder dat u er iemand over hoeft te vertellen. De natuur is gewoon ongelooflijk, maar wanneer je het op camera kunt vastleggen, voegt het een andere dimensie toe, raak je meer gehecht en meer verliefd op het, je neemt het meer op en begint de fijnere details op te merken, en daarmee komt meer inspiratie om alle gebruikelijke dingen te doen. Word eerder wakker, ga later naar buiten, blijf langer ijskoud, duw en duw om die speciale foto te maken, en uiteindelijk is het altijd de moeite waard!

 door

Een van de foto’s waar ik het meest trots op ben, is ” De zonsondergang die ze allemaal regeerde ” omdat …

Ik zou moeten zeggen dat dit om een ‚Äč‚Äčvan de eenvoudigste redenen een van mijn meest trotse foto’s is. Alles kwam zo mooi samen. Ik herinner me dat ik over de snelweg racete en de wolken langzaam zag veranderen en ik bleef maar tegen mezelf zeggen dat deze lucht zal exploderen. Ik voorspelde dat het goed zou zijn en probeerde me voor te bereiden op waar te schieten. Ik had deze locatie al een tijdje in mijn hoofd maar kon nooit altijd de lange rit maken. Ik rende langs het strand door de modder en mangroven om begroet te worden met deze lucht. De lucht en het water waren stil, niets te horen of te zien, ik was alleen. Het duurde zo lang dat ik mocht fotograferen en ook achterover kon leunen en in alle rust kon kijken, iets wat niet altijd gebeurt in landschapsfotografie.

 door

Mijn favoriete plek om te fotograferen is …‚Ä®

Deze is echt moeilijk, ik weet zeker dat er veel andere fotografen zijn die het erover eens zijn dat het te moeilijk is om een ‚Äč‚Äčplek te kiezen waar ze het meest van houden, omdat verschillende omgevingen de voorkeur geven aan ander licht. Maar tot nu toe zou die plaats ongetwijfeld Alberta moeten zijn! De meest diverse en ongelooflijke staat die ik vorig jaar in Canada heb bezocht. Overal prachtige bergen en prachtige blauwe meren! De bomen en kronkelige wegen! Het is allemaal gewoon orgastisch!

 door

Een van mijn favoriete foto’s op ViewBug is ” Norwegian Village @ Storm ” van DERYK , ik voel me …

Dit is prachtig geschoten en samengesteld. Ik hou van het humeurige gevoel dat het heeft. Sommige foto’s die ik hier op de Lofoten-eilanden van deze locatie heb gezien, zijn zeer lange belichtingen waardoor de foto stil en kalmerend aanvoelt, ik vind het leuk om deze foto te nemen om energie en rauwheid aan de sc√®ne te geven!

 door

Een van mijn favoriete fotografen op Viewbug is Christianbothner  omdat …

Ik wilde eigenlijk zeggen dat mijn favoriete foto op Viewbug ook van deze man is, maar ik wilde niet alles over √©√©n persoon maken. Maar Christian is over het algemeen mijn favoriete fotograaf op Viewbug. Zijn werk is zo zorgvuldig, ik hou van zijn gebruik van lange belichtingen, hij doet ze heel goed. Hij heeft mijn nummer √©√©n bucketlist-item geschoten, het noorderlicht! Hij doet het heel goed. Er is ook een groothoekpanorama dat hij heeft gemaakt in het dorp Reine waar ik zo van hou! Bekijk het werk van deze man!

 door

Dit zijn 3 snelle tips die ik met collega-fotografen wil delen:

1. Samenstelling, samenstelling, samenstelling! Het is alles achter elke foto. Het is wat een foto maakt of breekt. Ik stel voor om YouTube-video’s te bekijken en te lezen over het onderwerp kunst en hoe het overgaat met dezelfde regels. Kan een wereld van verschil maken.

2.  Maak je geen zorgen meer over wat alle anderen doen en welke uitrusting ze gebruiken, gebruik gewoon wat je hebt en maak je geen zorgen over jezelf! Keer op keer zie ik mensen verstrikt raken in dit soort dingen en het is gewoon tijdverspilling. Besteed in plaats daarvan meer tijd aan fotograferen, ga tijdens het gouden uur, leer de ins en out van je camera en dwing jezelf om nieuwe dingen te proberen.

3. Probeer de moeilijkste van allemaal je eigen stijl te vinden. Uw afbeeldingen er uniek uit laten zien en onder andere uw foto’s kunnen herkennen. Ikzelf ben er nog steeds niet helemaal uit, het is iets waar ik jaren aan moet werken, maar ik denk dat het een belangrijk doel is. Probeer consistent te blijven en verdiep je niet in te veel fotografiegebieden. Eind van de dag, heb gewoon plezier en doe waar je het meest gepassioneerd over bent. Als het zo is, volgt de rest.

 door

IJsland! Wat kan ik nog meer zeggen over deze plek? Mijn verblijf van een week was van zeer korte duur, maar ik heb zeker geprobeerd er het beste van te maken terwijl ik daar was. Ik schoot bijna 24/7. Deze opname hier was inderdaad erg lastig. De ongelooflijke Kirkjufell-berg met zijn hoogte en leidende lijnen. Een zeer populaire plek om te fotograferen in IJsland. Toen ik daar aankwam, was ik de enige in de buurt, het was nog vroeg, maar toen de middernachtzon uren later naderde, vulde het zich heel snel. Boven op de waterval, uitkijkend, zaten ongeveer 15-20 fotografen allemaal naast elkaar gepropt met hun uitrusting in een ruimte van tien vierkante meter! Het was ijskoud, winderig en het regende. Als de regen nog niet genoeg was, was er ook extreme mist en nevel in de lucht van de watervallen.

De tips en geheimen achter deze foto …

Moeilijk te zeggen met deze, geduld zou de beste tip zijn als je deze foto ook zou proberen te maken! Ga achteruit en observeer eerst, kies je leidende lijnen en werk in je hoofd uit hoe je wilt dat je schot uitkomt en welke ruige instellingen je wilt gebruiken voordat je je spullen uit je tas haalt. Want als je dat eenmaal doet, tikt je klok snel naar beneden! Ik wist dat ik wilde dat mijn regels van derden en ook mijn berg centraal stonden, dus ik vond gewoon een middelpunt dat werkte. De beste tip is om je filters en statief alleen te laten om te starten, pak gewoon je camera en lens en kijk door je oculair terwijl je loopt, bukt, opstaat, draait, eerst je compositie vindt. Markeer dan een plek en ga terug met alles. Nog een tip, zorg ervoor dat je klaar bent om te gaan wanneer het moment zich voordoet. Ik had al mijn instellingen ingevoerd. De camerahoek die op zijn plaats was vergrendeld, testte foto’s en wachtte vervolgens tot het moment dat de zon achter de horizon dook om mijn starburst zonnevlam te krijgen. Tijd is alles.

 door

VOLG MIJN NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE

Doe mee met 4.021 andere volgers

Bezoek voor meer mooie afbeeldingen van Paul zijn profiel .