IT Consulting en Services Theo-Herbots maakt Uw e-mail-template


Maak je optimaal gebruik van e-mailsjablonen om je bedrijf te laten groeien?


Als het gaat om responspercentages, domineert e-mail nog steeds over nieuwere kanalen voor online marketing. In feite, McKinsey meldde dat e-mail marketing is ongeveer 40 keer efficiënter dan Facebook of Twitter campagnes in het helpen van bedrijven nieuwe klanten te werven.


Dat is een van de belangrijkste redenen waarom e-mail het grootste deel van de marketingbudgetten (15 procent) vertegenwoordigt voor kleine tot middelgrote bedrijven. Uit een rapport van iContact bleek ook dat bijna 40 procent van deze bedrijven redenen vindt om hun volledige lijst met verbindingen minstens één keer per week te e-mailen.


Een goede e-mailsjabloon kan uw marketing maken of breken, maar het opnieuw ontwerpen en bouwen van een sjabloon kan een zeer tijdrovend proces zijn. In plaats van vanaf het begin een sjabloon te maken, kunnen we u uren kostbare tijd besparen door het IT Consulting & Sevices te laten doen


3 soorten e-mailsjablonen

U zult merken dat er talloze redenen zijn om in contact te blijven met uw beste klanten en nieuwe prospects met behulp van nauwkeurig afgestemde marketing-e-mails. We hebben alles voor u:

E-mail nieuwsbriefsjabloon

U kunt uw klanten en uw merk top-of-mind houden door een regelmatige e-mailnieuwsbrief te verzenden. Met onze e-mailnieuwsbriefsjablonen kunt u alle verhalen weergeven die voor u belangrijk zijn.

Promotie e-mailsjabloon

E-mail is ook een geweldige manier om uw klanten te attenderen op uw nieuwste promoties. Ze kunnen ook worden gebruikt om hun interesses te richten of om hen te informeren wanneer iets waarnaar ze in het verleden hebben gezocht, weer op voorraad is. Onze gratis promo-e-mailsjablonen zijn ontworpen met conversie in gedachten, maar zijn flexibel genoeg om voor meerdere doeleinden te gebruiken.

E-mailsjabloon voor persoonlijke meldingen

Soms is de meest impactvolle manier om contact te maken met een klant door hem een ​​gepersonaliseerde e-mail te sturen. Onze persoonlijke e-mailsjablonen maken het gemakkelijk om een ​​tekstgestuurde correspondentie op het merk te sturen die zowel aantrekkelijk als professioneel is.Compatibel met je apparaat
Mooie e-mailsjablonen die rechtstreeks toegankelijk zijn vanuit Gmail.
Deel prachtige e-mailsjablonen!

Geweldig voor:

  • Nieuwsbrieven
  • Verkoop met korting
  • Uitnodigingen voor feesten
  • gefeliciteerd
  • Vakantiegroeten
  • E-mails over evenementen (bijvoorbeeld: wanneer u een klant een herinnering moet sturen om zijn factuur te betalen)

Open een sjabloon rechtstreeks in uw Gmail-venster voor het opstellen van e-mail. Nadat ik jouw sjabloon hebt gepersonaliseerd, kun je deze verzenden zoals elke andere e-mail in Gmail.

🔥🔥🔥

1. Marketing e-mails

Nooit eerder waren marketing-e-mails zo gemakkelijk te maken met behulp van Gmail-e-mailsjablonen .

Gebruik een sjabloon die we u bieden,

2. Makelaars

Als je in onroerend goed werkt, weet je dat er een echt succesvolle makelaar is die je waarschijnlijk bewondert, en ze sturen indrukwekkend ogende e-mails. Misschien hebben ze een heel team dat eraan werkt en weet je dat ze flinke commissies maken.

3. Job Hunters

Wilt u opvallen in een zee van sollicitaties?

Veel succes en geniet van de aanbiedingen voor sollicitatiegesprekken die binnenkort binnenkomen!

Het is jouw tijd om te schitteren met Gmail Email Templates!


Doe mee met 4.077 andere volgers

Geweldig als ik U ook kan ontmoeten op mijn Social-Media

MIJN LAATSTE BLOG BERICHTEN EN LAATSTE REACTIES


SCHRIJF IN OP DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG STEEDS ALS “ALLEREERSTE” HET “ALLERLAATSTE” NIEUWS; iK HOU EVENMIN VAN SPAM ALS U, UW GEGEVENS WORDEN “NIET” GEDEELD MET DERDEN

Doe mee met 4.077 andere volgers

Advertenties

Ik zou het fijn vinden indien U hier beneden een reactie zou willen plaatsen. LET WEL, uw mail-adres WORDT NIET GEPUBLICEERD

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.