Deze Blog steunen?

Waarom en hoe deze Blog steunen?

Er zijn zo verschrikkelijk veel mensen met een alcohol-probleem, zonder dat zij het zelf beseffen, en die geholpen kunnen worden.

Ik heb mijn anonimiteit prijs gegeven en breng mijn getuigenis publiek in de hoop vele anderen te kunnen aanzetten tot het volgen van de twaalf stappen.

Mijn middelen zijn evenwel beperkt en ik zou de boodschap toch zo graag willen verder verspreiden via een betere (duurdere template), via promotie op Twitter, Linkedin, Facebook, Google, Pinterest enz.

Indien U een bijdrage (hoe klein ook) zou leveren, zou me dit enorm helpen om anderen te helpen om hun weg te vinden in één of andere AA-Groep.

Ikzelf bied geen hulp via deze Blog, enkel en alleen info en mijn getuigenis. Hulp zoeken en krijgen gebeurt in de vele AA-groepen.

Dus, elke steun die ik ontvang is bedoeld om deze Blog verder te verfijnen en mijn getuigenis (en die van anderen verder te promoten).

Wilt U dit project ondersteunen?

Dit kan via volgende rekening

  • Theo Herbots
  • POTTERIJSTRAAT 151 / 3300 TIENEN
  • BELGIUM
  • IBAN BE87 0635 7283 9494

Indien er aan deze oproep gevolg gegeven wordt, zal ik regelmatig publiceren hoeveel (niet van wie dat blijft anoniem) ik via deze weg heb ontvangen en hoeveel en waar aan ik het heb uitgegeven.

Alvast bedankt

Theo