Theo-Herbots-Blogger voor Mantelzorgers en Vrijwilligers in De zorgdiensten| Theo-Herbots-Blogger for Caregivers and Volunteers in Care Services

Welkom bij Theo-Herbots ervaringsdeskundige mantelzorg en vrijwilliger gezondheidszorg

TRANSLATE HERE

Als mantelzorger of Vrijwilliger

Heb je regelmatig ontspanning nodig

Voor mij is dit Fotografie en Bloggen.

Over het stuk fotografie komt spoedig een bijkomend bericht.

Maar vandaag ga ik het specifiek hebben over Bloggen

Ontdek: Theo-Herbots-Blogger voor Mantelzorgers en Vrijwilligers in De zorgdiensten

Natuurlijk nieuwsgierig

Het wordt ons allemaal verteld: “leef je leven ten volle”. Ik ben bezig om precies dat te doen. Bij Theo-Herbots-Blogger voor Mantelzorgers en Vrijwilligers in De zorgdiensten kan ik mijn passie kwijt en kan ik mijn trouwe lezers een indruk geven van wat me inspireert in deze gekke wereld. Dus ga er lekker voor zitten en lees rustig verder.

Verkennen

Theo-Herbots-Blogger voor Mantelzorgers en Vrijwilligers in De zorgdiensten

Alle nieuwtjes

Welkom bij Theo-Herbots-Blogger voor Mantelzorgers en Vrijwilligers in De zorgdiensten, een unieke blog die je rustig kunt verkennen.

Theo-Herbots-Blogger voor Mantelzorgers en Vrijwilligers in De zorgdiensten heeft veel waarde toegevoegd aan mijn leven en ik hou ervan de mogelijkheid te hebben mijn passies en gedachten te delen met mijn trouwe lezers. Lees verder en geniet ervan.

Meer lezen

Over mij Theo-Herbots-Blogger voor Mantelzorgers en Vrijwilligers in De zorgdiensten

Het verhaal

Wat is het dat een ieder van ons drijft in deze wereld? Voor mij is het Theo-Herbots-Blogger voor Mantelzorgers en Vrijwilligers in De zorgdiensten Sinds ik in 2017 als blogger begon, heb ik een gevoel van voldoening gevonden in mijn eigen leven.

Ik geniet ervan over mijn passies te schrijven, over wat me interesseert, wat andere mensen interesseert en dit met de wereld te delen.

Theo-Herbots-Blogger voor Mantelzorgers en Vrijwilligers in De zorgdiensten wint er elke dag volgers bij en daarmee ook succes.

Foto door Streetwindy op Pexels.com

Over deze blog voor Mantelzorgers en Vrijwilligers in De Zorgsector

Wat je moet weten

Jarenlang ben ik een goede bron geweest voor diegenen die inspiratie, hulp of advies zochten. Ik heb uiteindelijk besloten om die rol ook echt uit te dragen. Ik begon te schrijven over mijn passies, mijn gedachten en nieuwsgierige verwonderingen over onze wereld.

Ik begon Theo-Herbots-Blogger voor Mantelzorgers en Vrijwilligers in De zorgdiensten met een missie om anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en ik ben er sinds die tijd mee bezig geweest.

Neem de tijd om de blog te verkennen, lees enkele interessante blogs en aarzel niet om contact op te nemen als je samen aan een project wilt werken.

Alle informatie

De aard van het beestje

Jarenlang speelde ik onbewust een behulpzame rol voor bekenden die inspiratie, hulp of advies zochten. In 2017 besloot ik om van die rol mijn professie te maken en er bewust mee bezig te zijn. Ik begon over mijn passies, mijn gedachten en mijn ongebruikelijke gedachtegangen over onze maatschappij te schrijven.

Ik heb Theo-Herbots-Blogger voor Mantelzorgers en Vrijwilligers in De zorgdiensten opgericht met de missie anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en het is een overweldigend succes geworden.

Foto door Judita Tamou0161iu016bnaitu0117 op Pexels.com

“Als je iets wilt hebben dat je nog nooit hebt gehad, moet je iets doen dat je nog nooit hebt gedaan.”

Citaat

Thomas Jefferson

“Wat zou het leven zijn zonder de moed om iets te proberen?”

Citaat

Vincent van Gogh

Foto door Matthias Zomer op Pexels.com
Foto door Eren Li op Pexels.com

Contact

Bedankt voor je interesse inTheo-Herbots-Blogger voor Mantelzorgers en Vrijwilligers in De zorgdiensten .

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen. Ik kom er dan zo snel mogelijk bij je op terug!

Opgelet

Voor U, Door U, Samen met U

Belangrijk

Lees dit bericht van boven tot beneden, vooraleer op de linken beginnen te klikken, zodat U geen belangrijke informatie mist.

Op een link gedrukt? alles bekeken?,

kom dan terug naar deze pagina om de volgende link te openen

Blijf steeds als “ALLEREERSTE” op de hoogte van het allerlaatst op Deze Nieuwsbrief (Blog)

Vergeet niet om na het inschrijven naar uw mailbox te gaan om op de bevestigingslink te klikken, dit is zo ingebouwd om u te beveiligen tegen Spam.

Wij houden evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden

Voeg je bij 10.304 andere volgers

Misschien bent U meer actief op Sociale-Media?

Dan kan U mijn berichten van deze Geweldige Blog ook daar volgen.

De snelste en eenvoudigste manier om mijn berichten te volgen (ook de leuke berichten van mijn andere Blogs)

Meteen kan U daar de berichten delen met Uw Volgers

Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan die informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn

Of ook op

Volg ook mijn YouTube-Kanaal

Theo-Herbots is ook aanwezig op andere Sociale Media

Het zou Geweldig zijn om U ook daar te kunnen ontmoeten

Bekijk hier beneden de laatste berichten in de categorie Vrijwilligerswerk

Klik gewoon op de link van het bericht dat U wilt lezen en nadat U het gelezen heeft, keer dan terug naar hier om het volgende te bekijken

Uw reacties hier beneden zijn belangrijk om deze Blog nog te verbeteren

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Mantelzorger en Vrijwilliger te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op mijn dienst in Het seniorenrestaurant, dan was ik bepaalde fouten blijven maken

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is vrijwillig en totaal belangeloos en niet iedereen wordt daarin begrepen.

Zeker niet in een maatschappij waar “BIJNA IEDEREEN”, verlangt om voor “ALLES” betaald te worden

Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken.

Geef er nu hier beneden een lap op en weest niet beschaamd om een reactie te geven

Creativiteit is Inteligentie die Gelukkig  maakt 

Deel dit bericht

Met Familie, Vrienden en Kennissen.

Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan op deze “GEWELDIGE BLOG” die Informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn

Deel op Sociale media Share on Social Media 

Met de deelknoppen hier beneden ⬇️⬇️

ps/ vergeet niet om meer te vernemen over mijn Vrijwilligerswerk

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.