Over mijn Fotografie ||About my Photography

Fotografie kan een hobby en passie zijn voor bijna iedereen. Daar bestaat geen twijfel over. 

“Fotografie is waarschijnlijk de beste hobby in de wereld voor iemand die wil alleen zijn. U kan uw passie creëren en al uw succes bereiken achter gesloten deuren zonder dat met iemand over te vertellen.

Ik hou van fotografie, want fotografie voor mij is alles.

Het is mijn ontsnapping, mijn passie, en mijn ‘zen zone’. Ik geniet van de vele uitdagingen en gelijke beloningen ik kan het niet helpen, maar blijven zoeken naar dat betere licht, betere scène, betere samenstelling. Het produceren van beelden die kunnen worden gehouden op voor altijd als de herinneringen in je geest. Fotografie is zo’n unieke vorm van kunst en ik zal er blijven van houden voor altijd.

 by

Mijn camera laat me mijn eigen kunstenaar worden.

Het laat me beginnen met een leeg doek en langzaam vertrekken als ik me voorbereid op mijn schot. Mijn camera maakt me expressiever en het weet dat het mijn gereedschap is en ik ben de handelaar die snel is geworden erg dol op het gebruik ervan over en voorbij als mijn werkpaard! Mijn camera heeft me toegestaan om de wetenschap achter de fotografie te waarderen door het bestuderen van de vele aspecten in verband met handmatig veranderen van het licht.

 by

Ik vind inspiratie als ik buiten en in het hart van de natuur ben, helemaal alleen.

Ik hou van mijn tijd alleen, het is wanneer ik voel me het meest in vrede met de wereld. Fotografie is waarschijnlijk de beste hobby in de wereld voor iemand die gewoon alleen wil zijn. U kan uw passie creëren en al uw succes achter gesloten deuren bereiken zonder dat u er iemand over hoeft te vertellen. De natuur is gewoon ongelooflijk, maar als je in staat bent om het vast te leggen op de camera, het voegt een andere dimensie toe aan Je leven je wordt meer gehecht en meer verliefd op het neemt je mee en je leert om meer te beginnen om de fijnere details merken, en met dat komt meer inspiratie om alle gebruikelijke dingen te doen. Word eerder wakker, ga later op stap, blijf langer ijskoud, duw en duw om dat speciale shot te krijgen, en uiteindelijk is het altijd de moeite waard!

 by

Mijn favoriete plek om te schieten is…

Deze is echt moeilijk, ik weet zeker dat er veel andere fotografen die het erover eens dat het kiezen van een plek die ze het meest liefde is te hard, als verschillende omgevingen liever ander licht. Maar tot nu toe, zonder twijfel die plaats zou moeten worden Alberta! De meest diverse en ongelooflijke staat bezocht ik een tijd in Canada. Prachtige bergen en prachtige blauwe meren overal! De bomen en kronkelende wegen! Het is allemaal orgastisch!

 by

Dit zijn 3 snelle tips die ik wil delen met collega-fotografen:

1. Samenstelling, samenstelling, samenstelling! Het is alles achter elke foto. Het is wat maakt of breekt een foto. Ik stel voor het kijken naar Youtube video’s en het lezen over het onderwerp van kunst en hoe het kruist met dezelfde regels. Kan een wereld van verschil maken.

2. Stop zorgen te maken over wat iedereen doet en welke versnelling ze gebruiken, gebruik gewoon wat je hebt en zorgen te maken over zich te concentreren op jezelf! Keer op keer zie ik mensen verstrikt raken met dit soort dingen en zijn gewoon tijdverspillen. In plaats daarvan, tijd besteden aan het fotograferen van meer, gaan tijdens gouden uur, het leren van de ins en uit je camera en duwen jezelf om nieuwe dingen te proberen.

3. De moeilijkste van allemaal, probeer je eigen stijl te vinden. Het maken van uw beelden ziet er uniek voor u en met iemand in staat zijn om uw foto’s te herkennen onder anderen. Ik zelf, nog steeds niet helemaal daar, het is iets dat jaren duurt om te werken aan, maar ik denk dat het een belangrijk doel. Probeer consistent te blijven en duik niet in te veel gebieden van de fotografie. Einde van de dag, gewoon plezier hebben en doen wat je het meest gepassioneerd over. Als het bedoeld is, zal de rest volgen.

Blogger-Community||Photography Community-Theo-Herbots-

Blogger-Community Theo-Herbots geeft NOOIT op NOOIT !!!

Blogger-Community||Photography Community-Theo-Herbots – Own Way

JE BENT ER! BLOGGER-COMMUNITY-||&Photography CommunityTHEO-HERBOTS

op de volgende inleidende video

Kan U kennismaken met wat U op deze Blogger-Community-Theo-Herbots en op mijn YouTube-Kanaal kan terugvinden

Van nature nieuwsgierig

man in red polo shirt sitting near chalkboard

Hallo! Welkom op mijn unieke blog waar ik de onvoorspelbare eb en vloed van het leven met je deel. Blogger-Community-Theo-Herbots heeft zo’n waarde aan mijn leven toegevoegd en ik vind het geweldig om mijn ervaringen en inzichten met mijn lezers te delen.

Wat U Hier vindt

 • 1 Informatie waarom ik blog
 • 2 Over mijn Fotografie

1) Meer informatie over Blogger-Community-Theo-Herbots

author blog create creative

HELLO

Ik begon Blogger-Community-Theo-Herbots met als doel lezers een kijkje te geven in mijn gedachten en ervaringen. Wat begon als wekelijkse berichten is uitgegroeid tot een dynamische site boordevol informatie over verschillende onderwerpen die mij na aan het hart liggen. Neem de tijd om de blog te verkennen en ontdek zelf wat je nieuwsgierig en gretig maakt. Lees verder en geniet!

OVER MIJN BLOG (BLOGGER-COMMUNITY-THEO-HERBOTS)

Wat is hetgeen dat jou drijft? Voor mij is het dat toch wel Blogger-Community-Theo-Herbots. Ik hou ervan om over mijn dagelijks leven en mijn interesses te schrijven en al mijn gedachten met mijn lezers te delen. De site is een open en eerlijk platform over hoe ik het beste kan maken van wat op mijn pad komt.

Blogger-Community-Theo-Herbots is echt mijn passieproject, dat elke dag meer en meer bezoekers krijgt. Ik hoop dat je geniet van mijn site en alle unieke content die ik aanbied. Kijk eens rond; misschien ontdek je ook wat jou aanspreekt. Ben je klaar om geïnspireerd te worden?

Waarom Blogger-Community-Theo-Herbots Natuurlijk nieuwsgierig

Het wordt ons allemaal verteld: “leef je leven ten volle”. Ik ben bezig om precies dat te doen. Bij Theo-Herbots-Blogger kan ik mijn passie kwijt en kan ik mijn trouwe lezers een indruk geven van wat me inspireert in deze gekke wereld. Dus ga er lekker voor zitten en lees rustig verder.

Blogger-Community-Theo-Herbots heeft veel waarde toegevoegd aan mijn leven en ik hou ervan de mogelijkheid te hebben mijn passies en gedachten te delen met mijn trouwe lezers. Lees verder en geniet ervan.

Over mij

Het verhaal over Blogger-Fotografie Community-Theo-Herbots

Wat is het dat een ieder van ons drijft in deze wereld? Voor mij is het Theo-Herbots-Blogger-community

Sinds ik in 2000 Blogger-Community-Theo-Herbots begon, heb ik een gevoel van voldoening gevonden in mijn eigen leven. Ik geniet ervan over mijn passies te schrijven, over wat me interesseert, wat andere mensen interesseert en dit met de wereld te delen. Blogger-Community-Theo-Herbots wint er elke dag volgers bij en daarmee ook succes

Blogger-Community Waarom ik Blog Magazine on Tray

Over deze blog

Wat je moet weten

Jarenlang ben ik een goede bron geweest voor diegenen die inspiratie, hulp of advies zochten. Ik heb uiteindelijk besloten om die rol ook echt uit te dragen. Ik begon te schrijven over mijn passies, mijn gedachten en nieuwsgierige verwonderingen over onze wereld. Ik begon Theo-Herbots-Blogger met een missie om anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en ik ben er sinds die tijd mee bezig geweest.

Neem de tijd om de blog te verkennen, lees enkele interessante blogs en aarzel niet om contact op te nemen als je samen aan een project wilt werken.

Het verhaal van Theo-Herbots-Blogger verhalenverteller en fotograaf

Verhalenverteller pur sang

Schrijven is nooit optioneel geweest voor Theo-Herbots-. Net als eten en ademen, is het iets dat integraal deel uitmaakt van het dagelijkse leven. Elke dag ben ik dankbaar dat ik een carrière heb kunnen maken uit iets waar ik zoveel plezier aan beleef.

Het was niet gemakkelijk om mijn eerste doorbraak in de Bloggers-Wereld te krijgen. Gelukkig zag een goede vriend en literair agent mijn potentieel in 2018 en dat was het begin van het eerste hoofdstuk van mijn professionele literaire leven. Sindsdien heb ik als Theo-Herbots-Blogger een groot aantal korte verhalen en bestsellers gepubliceerd.

2) Over de Fotografie van Theo-Herbots || About the Photography of Theo-Herbots

selective focus photography of woman holding dslr camera

Gepubliceerd op 

Over de Fotografie van Theo-Herbots

Hoe het allemaal begon Over de Fotografie van Theo-Herbots

In 1965 heb ik op 12-Jarige leeftijd meegedaan aan een wedstrijd voor het schrijven van een toneelstuk op de toenmalige BRT (Belgische Radio en Televisie).

Meteen raak, ik won de eerste prijs, een Fototoestel.

black sony dslr camera on green grass in front of brown and green mountain

In die tijd was er nog maar enkel Zwart-Wit-Fotografie en moesten alle foto’s nog worden ontwikkeld in de Doka (donkere kamer) wat een heel gedoe was en wat ik me financieel niet kon veroorloven.

Evenwel, twee leraars op school (echte fotofanaten), ontfermden zich over mij en brachten me veel dingen bij.

Gezien er in die tijd nog geen fotonabewerking bestond, moest alles van af het maken van de foto, perfect in orde zijn.

Zij leerden me om te kijken op:

 • Voorgronden en achtergronden,
 • Lichtinval
 • Diagonalen
 • En nog veel meer.

Dit werd een automatisme dat ik nog steeds toepas en probeer te verbeteren.

Mijn camera en ik

Toen ik in 2018 toevallig ontdekte dat ik kon meedoen aan Fotowedstrijden zond ik meteen een foto in en won meteen de eerste prijs

Om de wereld te ontdekken

person holding world globe facing mountain

Ons leven, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen bieden ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te kunnen bewonderen en te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden.

Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en ik heb mijn reizen onderweg gedocumenteerd.

Over mij

De wereld vanuit mijn perspectief Lang voordat ik in 2018 als fotograaf begon te werken, wist ik dat ik zoveel mogelijk tijd wilde besteden aan het maken van ongelooflijke foto’s die de rauwe schoonheid van de wereld vastleggen.

Verken mijn website en je zult zien dat ik deze visie heb kunnen omzetten in realiteit. Telkens als ik een foto maak, denk ik eraan hoe blij ik ben dat ik mijn passie in mijn werk heb kunnen stoppen.

Toen ik in 2015 een dierbaar iemand verloor

Voor degenen die gebruik maken van het vertaalprogramma hierboven, geef ik de tekst op de tekening (die niet kan vertaald worden), geef ik de tekst op de tekening ook nog eens weer:


“Een wijze Oude Man zei:
“De pijn is van de drager, niet van diegene die ernaar kijkt.
En niemand kan iemands pijn volledig begrijpen als hij het niet zelf heeft ervaren”

In dramatische omstandigheden, kwam ik plots in bittere eenzaamheid.

Ik speelde deze video

En begon mijn eenzaamheid te verdrijven met mijn Fotografie.

Overdag trek ik rond om Foto’s te maken, deze verwerk ik ’s avonds en plaats ze op mijn Fotoportfolio en mijn VieuwBug hier beneden.

Op die manier gaat mijn dag en avond voorbij op een aangename manier en verval ik niet in piekeren

Ik publiceer ook op mijn Fotoportfolio

Bezoek mijn Fotoportfolio

Maar eerst hoe het werkt

Volg deze 7 eenvoudige stappen

 • 1 klik zo dadelijk op de link hier beneden
 • 2 U zal allerlei foto’s zien
 • 3 klik op een foto en U ziet alle foto’s in die serie
 • 4 Serie bekeken?
 • 5 Ga Terug naar de homepagina om de volgende te bekijken
 • 6 Vergeet niet de aboutpagina
 • 7 En via daar naar mijn Fotowedstrijden

Blijf steeds als “ALLEREERSTE” op de hoogte van het allerlaatst op Blog Groeten uit Tienen

Vergeet niet om na het inschrijven naar uw mailbox te gaan om op de bevestigingslink te klikken, dit is zo ingebouwd om u te beveiligen tegen Spam.

Wij houden evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden

Abonneren

Misschien bent U meer actief op Sociale-Media?

Dan kan U mijn berichten van deze Geweldige Blog ook daar volgen

Of ook op

Volg ook mijn YouTube-Kanaal

Theo-Herbots is ook aanwezig op andere Sociale Media

Het zou Geweldig zijn om U ook daar te kunnen ontmoeten

Uw reacties hier beneden zijn belangrijk om deze Blog nog te verbeteren

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Fotograaf, Blogger en Journalist, te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op een niveauhorizon, was het misschien iets dat ik niet had gecorrigeerd in de post of tijdens shoots.

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is een kunst en niet alle kunstenaars worden altijd begrepen. Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken.

Geef er nu hier beneden een lap op en weest niet beschaamd om een reactie te geven

Creativiteit is Inteligentie die Gelukkig  maakt 

Deel dit bericht

Met Familie, Vrienden en Kennissen.

Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan op deze “GEWELDIGE BLOG” die Informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn

Deel op Sociale media Share on Social Media ⬇️⬇️

twitter

facebook

pinterest

linkedin

tumblr

reddit

email

whatsapp

telegram

Geef er nu een lap op geef een reactie ⬇️⬇️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.