Community Spotlight: Fotografie is de beste hobby ter wereld

Fotografie kan een hobby en passie voor bijna iedereen. Daar bestaat geen twijfel over. Maar als onze gemeenschap lid Paul Griffith’s (paulgphoto91) zei:“Fotografie is waarschijnlijk de beste hobby in de wereld voor iemand die wil alleen zijn. U uw passie te creëren en al uw succes te bereiken achter gesloten deuren zonderdat iemand over te vertellen. Wij, het team van Viewbug, konden het niet eens meer. Paul is een succesvolle landschapsfotograaf die de uitdagingen koestert die fotografie te bieden heeft. Lees verder voor een interview met Paul, en verken zijn wereld.

 by

Ik hou van fotografie, want fotografie voor mij is alles.

Het is mijn ontsnapping, mijn passie, en mijn ‘zen zone’. Ik geniet van de vele uitdagingen en gelijke beloningen die het met en ik kan het niet helpen, maar blijven zoeken naar dat betere licht, betere scène, betere samenstelling. Het produceren van beelden die kunnen worden gehouden op voor altijd als de herinneringen in je geest. Fotografie is zo’n unieke vorm van kunst en ik zal blijven houden van het voor altijd.

 by

Mijn camera laat me mijn eigen kunstenaar worden.

Het laat me beginnen met een leeg doek en langzaam trekken in als ik voor te bereiden op mijn schot. Mijn camera laat me expressiever en het weet dat het mijn gereedschap en ik ben de handelaar die snel is geworden erg dol op het gebruik ervan over en voorbij als mijn werkpaard! Mijn camera heeft me toegestaan om de wetenschap achter de fotografie waarderen door het bestuderen van de vele aspecten in verband met handmatig veranderen van het licht.

 by

Ik vind inspiratie als ik buiten en in het hart van de natuur ben, helemaal alleen.

Ik hou van mijn tijd alleen, het is wanneer ik voel me het meest in vrede met de wereld. Fotografie is waarschijnlijk de beste hobby in de wereld voor iemand die gewoon alleen wil zijn. U uw passie creëren en al uw succes achter gesloten deuren bereiken zonder dat u er iemand over hoeft te vertellen. De natuur is gewoon ongelooflijk, maar als je in staat bent om het vast te leggen op de camera, het voegt een andere dimensie, je wordt meer gehecht en meer verliefd op het, neem je het in meer en beginnen om de fijnere details merken, en met dat komt meer inspiratie om alle gebruikelijke dingen te doen. Word eerder wakker, ga later op stap, blijf langer ijskoud, duw en duw om dat speciale shot te krijgen, en uiteindelijk is het altijd de moeite waard!

 by

Een van de foto’s waar ik het meest trots op ben is “De zonsondergang die ze allemaalregeerde” omdat…

Ik zou moeten zeggen dat dit een van mijn meest trotse foto’s voor enkele van de eenvoudigste redenen. Alles kwam zo mooi samen. Ik herinner me racen over de snelweg kijken naar de wolken langzaam veranderen en ik bleef zeggen tegen mezelf, deze hemel gaat ontploffen. Ik voorspelde dat het goed te zijn en probeerde zich voor te bereiden op waar te schieten. Ik had deze locatie in mijn gedachten voor enige tijd, maar kon nooit altijd de lange rit. Ik rende het strand af door de modder en mangroven om met deze hemel te worden begroet. De lucht en water was nog steeds, niet een ding te horen of gezien te worden, ik was alleen. Het duurde zo lang dat ik kreeg om te schieten en ook achterover leunen en kijken in vrede, iets dat niet altijd gebeurt in landschapsfotografie.

 by

Mijn favoriete plek om te schieten is…

Deze is echt moeilijk, ik weet zeker dat er veel andere fotografen die het erover eens dat het kiezen van een plek die ze het meest liefde is te hard, als verschillende omgevingen liever ander licht. Maar tot nu toe, zonder twijfel die plaats zou moeten worden Alberta! De meest diverse en ongelooflijke staat bezocht ik vorig jaar in Canada. Prachtige bergen en prachtige blauwe meren overal! De bomen en kronkelende wegen! Het is allemaal orgastisch!

 by

Een van mijn favoriete foto’s op ViewBug is “Norwegian Village @ Stormdoor DERYK,het maakt me het gevoel …

Dit is prachtig geschoten en gecomponeerd. Ik hou van de humeurige gevoel dat het heeft. Sommige foto’s die ik hier heb gezien in Lofoten eilanden van deze locatie zijn zeer lange belichtingen die het schot nog steeds voelen en kalmeren, ik hou van de foto op dit schot om energie en rauwheid te geven aan de scène!

 by

Een van mijn favoriete fotografen op Viewbug is Christianbothner omdat …

Ik wilde eigenlijk neer zetten dat mijn favoriete foto op Viewbug is ook door deze man, maar ik wilde niet om het allemaal over een persoon te maken. Maar Christian is over het algemeen, mijn favoriete fotograaf op Viewbug. Zijn werk is zo nauwgezet, ik hou van zijn gebruik van lange belichtingen hij doet ze echt goed. Hij heeft geschoten mijn nummer een verlanglijstje item, het noorderlicht! Hij doet het heel goed. Er is ook een groothoek panorama nam hij in Reine dorp dat ik gewoon liefde! Kijk eens naar het werk van deze man!

 by

Dit zijn 3 snelle tips die ik wil delen met collega-fotografen:

1. Samenstelling, samenstelling, samenstelling! Het is alles achter elke foto. Het is wat maakt of breekt een foto. Ik stel voor het kijken naar Youtube video’s en het lezen over het onderwerp van kunst en hoe het kruist met dezelfde regels. Kan een wereld van verschil maken.

2. Stop zorgen te maken over wat iedereen doet en welke versnelling ze gebruiken, gebruik gewoon wat je hebt en zorgen te maken over zich te concentreren op jezelf! Keer op keer zie ik mensen verstrikt raken met dit soort dingen en zijn gewoon tijdverspillen. In plaats daarvan, tijd besteden aan het fotograferen van meer, gaan tijdens gouden uur, het leren van de ins en uit je camera en duwen jezelf om nieuwe dingen te proberen.

3. De moeilijkste van allemaal, probeer je eigen stijl te vinden. Het maken van uw beelden ziet er uniek voor u en met iemand in staat zijn om uw foto’s te herkennen onder anderen. Ik zelf, nog steeds niet helemaal daar, het is iets dat jaren duurt om te werken aan, maar ik denk dat het een belangrijk doel. Probeer consistent te blijven en duik niet in te veel gebieden van de fotografie. Einde van de dag, gewoon plezier hebben en doen wat je het meest gepassioneerd over. Als het bedoeld is, zal de rest volgen.

 by

IJsland! Wat kan ik nog meer zeggen over deze plek? Mijn verblijf van een week was zeer van korte duur, maar ik heb zeker geprobeerd om het beste van te maken terwijl ik daar was. Ik schoot bijna 24/7. Dit schot hier was inderdaad erg lastig. De ongelooflijke Kirkjufell berg met zijn hoogte en toonaangevende lijnen. Een zeer populaire plek om te schieten in IJsland. Toen ik daar aankwam was ik de enige rond, Het was nog vroeg, maar als de middernacht zon uur later benaderd vulde het zeer snel. Permanent op de top van de waterval uitkijkend, waren er ongeveer 15-20 fotografen allemaal opgepropt naast elkaar met hun spullen in een ruimte van tien vierkante meter! Het was ijskoud, winderig als de hel en het regende. Als de regen nog niet genoeg was was er ook extreme mist en spray in de lucht van de watervallen. Ik moest mijn voorste element schoon en filters meerdere malen en werk heel onhandig leunend om te proberen en houden het glas schoon en krijg het schot snel.

De tips en geheimen achter deze foto…

Moeilijk te zeggen met deze, de beste tip als je probeert om deze foto te schieten, zou geduld zijn! Ga achteruit en observeer eerst, kies je leidende lijnen en werk in je hoofd hoe je wilt dat je schot uitte draaien en welke ruwe instellingen je wilt gebruiken voordat je zelfs je spullen uit je tas haalt. Want als je dat eenmaal doet, klok tikt je snel naar beneden! Ik wist dat ik wilde dat mijn regels van derden en ook mijn berg centraal stonden, dus ik vond een middenpunt dat werkte. De beste tip is om je filters en statief met rust te laten om te beginnen, pak alleen je camera en lens en kijk door je oculair terwijl je loopt, bukt, opstaat, draait, vind eerst je compositie. Markeer dan een plekje en ga terug met alles. Nog een tip, zorg ervoor dat je klaar bent om te gaan wanneer het moment gebeurt. Ik had al mijn instellingen ingebeld. Camera hoek vergrendeld op zijn plaats deed test foto’s en vervolgens wachtte tot het moment dat de zon gedoopt achter de horizon om mijn starburst zon flare te krijgen. Timing is alles.

 by

Voor meer mooie beelden van Paul, bezoek zijn profiel.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.