Community Spotlight: Fotografie is de beste hobby ter wereld

TRANSLATE HERE

Community Spotlight: Fotografie is de beste hobby ter wereld

34

Fotografie kan voor bijna iedereen een hobby en passie zijn. Daar bestaat geen twijfel over. Maar zoals ons gemeenschapslid Paul Griffith’s ( paulgphoto91 ) zei: “ Fotografie is waarschijnlijk de beste hobby ter wereld voor iemand die gewoon alleen wil zijn. Je kunt je passie creëren en al je succes achter gesloten deuren bereiken zonder dat je het iemand hoeft te vertellen ”. Wij, het team van Viewbug, waren het daar niet meer mee eens. Paul is een succesvolle landschapsfotograaf die de uitdagingen van fotografie koestert. Lees verder voor een interview met Paul en verken zijn wereld.

 door

Ik hou van fotografie omdat fotografie voor mij alles is.

Het is mijn ontsnapping, mijn passie en mijn ‘zen-zone’. Ik geniet van de vele uitdagingen en gelijke beloningen die ermee gepaard gaan en ik kan het niet helpen, maar wil blijven zoeken naar dat betere licht, betere scène, betere compositie. Beelden produceren die voor altijd kunnen worden vastgehouden, zoals de herinneringen in je hoofd. Fotografie is zo’n unieke vorm van kunst en ik zal er voor altijd van blijven genieten.

 door

Met mijn camera kan ik mijn eigen artiest worden.

Hiermee kan ik beginnen met een leeg canvas en het langzaam naar binnen trekken terwijl ik me voorbereid op mijn opname. Mijn camera laat me expressiever zijn en het weet dat het mijn gereedschap is en ik ben de handelaar die er snel van is gaan houden om het steeds weer als mijn werkpaard te gebruiken! Door mijn camera heb ik de wetenschap achter fotografie kunnen waarderen door de vele aspecten te bestuderen die gepaard gaan met het handmatig wijzigen van het licht.

 door

Inspiratie vind ik als ik buiten ben en midden in de natuur, helemaal alleen.

Ik hou van mijn tijd alleen, het is wanneer ik me het meest in vrede voel met de wereld. Fotografie is waarschijnlijk de beste hobby ter wereld voor iemand die alleen wil zijn. U kunt uw passie creëren en al uw succes achter gesloten deuren bereiken zonder dat u er iemand over hoeft te vertellen. De natuur is gewoon ongelooflijk, maar wanneer je het op camera kunt vastleggen, voegt het een andere dimensie toe, raak je meer gehecht en meer verliefd op het, je neemt het meer op en begint de fijnere details op te merken, en daarmee komt meer inspiratie om alle gebruikelijke dingen te doen. Word eerder wakker, ga later naar buiten, blijf langer ijskoud, duw en duw om die speciale foto te maken, en uiteindelijk is het altijd de moeite waard!

 door

Een van de foto’s waar ik het meest trots op ben, is ” De zonsondergang die ze allemaal regeerde ” omdat …

Ik zou moeten zeggen dat dit om een ​​van de eenvoudigste redenen een van mijn meest trotse foto’s is. Alles kwam zo mooi samen. Ik herinner me dat ik over de snelweg racete en de wolken langzaam zag veranderen en ik bleef maar tegen mezelf zeggen dat deze lucht zal exploderen. Ik voorspelde dat het goed zou zijn en probeerde me voor te bereiden op waar te schieten. Ik had deze locatie al een tijdje in mijn hoofd maar kon nooit altijd de lange rit maken. Ik rende langs het strand door de modder en mangroven om begroet te worden met deze lucht. De lucht en het water waren stil, niets te horen of te zien, ik was alleen. Het duurde zo lang dat ik mocht fotograferen en ook achterover kon leunen en in alle rust kon kijken, iets wat niet altijd gebeurt in landschapsfotografie.

 door

Mijn favoriete plek om te fotograferen is …


Deze is echt moeilijk, ik weet zeker dat er veel andere fotografen zijn die het erover eens zijn dat het te moeilijk is om een ​​plek te kiezen waar ze het meest van houden, omdat verschillende omgevingen de voorkeur geven aan ander licht. Maar tot nu toe zou die plaats ongetwijfeld Alberta moeten zijn! De meest diverse en ongelooflijke staat die ik vorig jaar in Canada heb bezocht. Overal prachtige bergen en prachtige blauwe meren! De bomen en kronkelige wegen! Het is allemaal gewoon orgastisch!

 door

Een van mijn favoriete foto’s op ViewBug is ” Norwegian Village @ Storm ” van DERYK , ik voel me …

Dit is prachtig geschoten en samengesteld. Ik hou van het humeurige gevoel dat het heeft. Sommige foto’s die ik hier op de Lofoten-eilanden van deze locatie heb gezien, zijn zeer lange belichtingen waardoor de foto stil en kalmerend aanvoelt, ik vind het leuk om deze foto te nemen om energie en rauwheid aan de scène te geven!

 door

Een van mijn favoriete fotografen op Viewbug is Christianbothner  omdat …

Ik wilde eigenlijk zeggen dat mijn favoriete foto op Viewbug ook van deze man is, maar ik wilde niet alles over één persoon maken. Maar Christian is over het algemeen mijn favoriete fotograaf op Viewbug. Zijn werk is zo zorgvuldig, ik hou van zijn gebruik van lange belichtingen, hij doet ze heel goed. Hij heeft mijn nummer één bucketlist-item geschoten, het noorderlicht! Hij doet het heel goed. Er is ook een groothoekpanorama dat hij heeft gemaakt in het dorp Reine waar ik zo van hou! Bekijk het werk van deze man!

 door

Dit zijn 3 snelle tips die ik met collega-fotografen wil delen:

1. Samenstelling, samenstelling, samenstelling! Het is alles achter elke foto. Het is wat een foto maakt of breekt. Ik stel voor om YouTube-video’s te bekijken en te lezen over het onderwerp kunst en hoe het overgaat met dezelfde regels. Kan een wereld van verschil maken.

2.  Maak je geen zorgen meer over wat alle anderen doen en welke uitrusting ze gebruiken, gebruik gewoon wat je hebt en maak je geen zorgen over jezelf! Keer op keer zie ik mensen verstrikt raken in dit soort dingen en het is gewoon tijdverspilling. Besteed in plaats daarvan meer tijd aan fotograferen, ga tijdens het gouden uur, leer de ins en out van je camera en dwing jezelf om nieuwe dingen te proberen.

3. Probeer de moeilijkste van allemaal je eigen stijl te vinden. Uw afbeeldingen er uniek uit laten zien en onder andere uw foto’s kunnen herkennen. Ikzelf ben er nog steeds niet helemaal uit, het is iets waar ik jaren aan moet werken, maar ik denk dat het een belangrijk doel is. Probeer consistent te blijven en verdiep je niet in te veel fotografiegebieden. Eind van de dag, heb gewoon plezier en doe waar je het meest gepassioneerd over bent. Als het zo is, volgt de rest.

 door

IJsland! Wat kan ik nog meer zeggen over deze plek? Mijn verblijf van een week was van zeer korte duur, maar ik heb zeker geprobeerd er het beste van te maken terwijl ik daar was. Ik schoot bijna 24/7. Deze opname hier was inderdaad erg lastig. De ongelooflijke Kirkjufell-berg met zijn hoogte en leidende lijnen. Een zeer populaire plek om te fotograferen in IJsland. Toen ik daar aankwam, was ik de enige in de buurt, het was nog vroeg, maar toen de middernachtzon uren later naderde, vulde het zich heel snel. Boven op de waterval, uitkijkend, zaten ongeveer 15-20 fotografen allemaal naast elkaar gepropt met hun uitrusting in een ruimte van tien vierkante meter! Het was ijskoud, winderig en het regende. Als de regen nog niet genoeg was, was er ook extreme mist en nevel in de lucht van de watervallen.

De tips en geheimen achter deze foto …

Moeilijk te zeggen met deze, geduld zou de beste tip zijn als je deze foto ook zou proberen te maken! Ga achteruit en observeer eerst, kies je leidende lijnen en werk in je hoofd uit hoe je wilt dat je schot uitkomt en welke ruige instellingen je wilt gebruiken voordat je je spullen uit je tas haalt. Want als je dat eenmaal doet, tikt je klok snel naar beneden! Ik wist dat ik wilde dat mijn regels van derden en ook mijn berg centraal stonden, dus ik vond gewoon een middelpunt dat werkte. De beste tip is om je filters en statief alleen te laten om te starten, pak gewoon je camera en lens en kijk door je oculair terwijl je loopt, bukt, opstaat, draait, eerst je compositie vindt. Markeer dan een plek en ga terug met alles. Nog een tip, zorg ervoor dat je klaar bent om te gaan wanneer het moment zich voordoet. Ik had al mijn instellingen ingevoerd. De camerahoek die op zijn plaats was vergrendeld, testte foto’s en wachtte vervolgens tot het moment dat de zon achter de horizon dook om mijn starburst zonnevlam te krijgen. Tijd is alles.

 door

VOLG MIJN NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE

Voeg je bij 10.304 andere volgers

Bezoek voor meer mooie afbeeldingen van Paul zijn profiel .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.