Intro

 

/* CLIENT-SPECIFIC STYLES */ #outlook a{padding:0;} /* Force Outlook to provide a “view in browser” message */ .ReadMsgBody{width:100%;} .ExternalClass{width:100%;} /* Force Hotmail to display emails at full width */ .ExternalClass, .ExternalClass p, .ExternalClass span, .ExternalClass font, .ExternalClass td, .ExternalClass div {line-height: 100%;} /* Force Hotmail to display normal line spacing */ body, table, td, a{-webkit-text-size-adjust:100%; -ms-text-size-adjust:100%;} /* Prevent WebKit and Windows mobile changing default text sizes */ table, td{mso-table-lspace:0pt; mso-table-rspace:0pt;} /* Remove spacing between tables in Outlook 2007 and up */ img{-ms-interpolation-mode:bicubic;} /* Allow smoother rendering of resized image in Internet Explorer */ /* RESET STYLES */ body{margin:0; padding:0; height:100% !important; margin:0; padding:0; width:100% !important;} img{border:0; height:auto; line-height:100%; outline:none; text-decoration:none; max-width: 100%!important} table{border-collapse:collapse !important;} /* MOBILE STYLES */ @media screen and (max-width: 525px) { /* ALLOWS FOR FLUID TABLES */ table[class=”wrapper”]{ width:100% !important; } /* ADJUSTS LAYOUT OF LOGO IMAGE */ td[class=”logo”]{ text-align: left; padding: 20px 0 20px 0 !important; } td[class=”logo”] img{ margin:0 auto!important; } /* USE THESE CLASSES TO HIDE CONTENT ON MOBILE */ td[class=”mobile-hide”]{ display:none;} img[class=”mobile-hide”]{ display: none !important; } img[class=”img-max”]{ max-width: 100% !important; /*width: 100% !important;*/ height:auto !important; } /* FULL-WIDTH TABLES */ table[class=”responsive-table”]{ width:100%!important; } /* UTILITY CLASSES FOR ADJUSTING PADDING ON MOBILE */ td[class=”padding”]{ padding: 10px 5% 15px 5% !important; } td[class=”padding-copy”]{ padding: 10px 5% 10px 5% !important; text-align: center; } td[class=”padding-meta”]{ padding: 30px 5% 0px 5% !important; text-align: center; } td[class=”no-pad”]{ padding: 0 0 20px 0 !important; } td[class=”no-padding”]{ padding: 0 !important; } td[class=”section-padding”]{ padding: 50px 15px 50px 15px !important; } td[class=”section-padding-bottom-image”]{ padding: 50px 15px 0 15px !important; } /* ADJUST BUTTONS ON MOBILE */ td[class=”mobile-wrapper”]{ padding: 10px 5% 15px 5% !important; } table[class=”mobile-button-container”]{ margin:0 auto; width:100% !important; } a[class=”mobile-button”]{ width:80% !important; padding: 15px !important; border: 0 !important; font-size: 16px !important; } } /* Header */ .header-logo { text-align: center!important; } @media all and (max-width: 640) { .header-table td { width: 100%!important; } .header-logo { text-align: center!important; } } /* Last posts */ @media all and (max-width: 525px) { .hero-table { width: 100%!important; max-width: 100%!important; } .hero-table-right { margin-top: 20px; } } /* Text */ /* Html */ .html-td p { font-family: Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 16px; } /* Columns */ @media only screen and (min-width:480px) { .mj-column-per-50 { width: 50% !important; max-width: 50%; } } @media only screen and (min-width:480px) { .mj-column-per-33 { width: 33.333333333333336% !important; max-width: 33.333333333333336%; } } @media only screen and (min-width:480px) { .mj-column-per-25 { width: 25% !important; max-width: 25%; } } /* A single full post */ @media all and (max-width: 480px) { .single-post-gallery img { max-width: 40%; } } /* List */ @media all and (max-width: 480px) { .list-text .mobile { font-size: 20px; } } /* Gallery */ .gallery-medium { box-sizing: border-box; width: 280px; height: 200px; max-width: 100%!important; overflow: hidden; display: inline-block; text-align: center; padding: 0; margin: 5px; } @media all and (max-width: 480px) { .gallery-thumbnail-img { max-width: 45%; } .gallery-medium { max-width: 100%!important; height: auto; display: block; margin-bottom: 10px; } }

Theo-Herbots-Internet-Blogging-Fanclub Join the club. More than 4800 others have already done thisDag beste bezoeker
Hier een korte intro over mij,,ps: Hier beneden zal U ook een video kunnen bekijken, maar vooraleer U deze afspeelt, bekijk dan eerst het ganse bericht want als U op de video klikt, bekijkt U deze op mijn YouTube-Video-Kanaal (al naargelang de Browser die U gebruikt).

Evenwel geen nood, U kan U dan meteen ook abonneren op het video-kanaal en deze video delen met anderen waarvan U weet dat zij ook met een of meerdere problemen  die hier worden aangekaart geconfronteerd worden.Velen zullen U dankbaar zijn als u deze informatie doorgeeft.
Bovendien is er op het eind van de video een link ingebouwd waar U met een eenvoudige klik op het icoon, onmiddellijke toegang heeft tot de website
YOU CAN READ EVERYTHING IN 110 LANGUAGES ON MY NEW WEBSITE
3 GROTE MAATSCHAPPELIJKE PROBLEMEN
  1. _  Verslavingen ✅
  2.  
  3. _  Zelfdodingen ✅
  4.  
  5. _  Armoede ✅
  6.  

You are invited to MY NEW WEBSITE
BEZOEK MIJN NIEUWE WEBSITE


OVER | ABOUT


THEO-HERBOTS ERVARINGSDESKUNDIGE

Natuurlijk nieuwsgierig Welkom bij Theo-Herbots Ervaringsdeskundige, mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content. Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal Theo-Herbots Ervaringsdeskundige ook jouw eigen passies doen ontbranden.

Ik ben in het leven spijtig genoeg van heel nabij geconfronteerd geweest met alle drie deze problemen

Alcoholisme
Zelfdoding
Armoede.
Ik kan me dan ook ervaringsdeskundige noemen op dit gebied Jarenlang ben ik een goede bron geweest voor diegenen die inspiratie, hulp of advies zochten. 

Ik heb uiteindelijk besloten om die rol ook echt uit te dragen. 

Ik begon te schrijven over mijn passies, mijn gedachten en nieuwsgierige verwonderingen over onze wereld. 

Ik begon  https://theoherbotservaringsdeskundig.blog/ met een missie om anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en ik ben er sinds die tijd mee bezig geweest. 

Neem de tijd om de blog te verkennen, lees enkele interessante blogs en aarzel niet om contact op te nemen als je samen aan een project wilt werken. 

Ik geloof dat je alles dat je in huis hebt moet gebruiken als je wilt gedijen in de gekke wereld van vandaag; je persoonlijkheid, je gevoel voor humor en vooral je hart.


ONTDEK THEO-HERBOTS ERVARINGSDESKUNDIGE

Natuurlijk nieuwsgierig Het wordt ons allemaal verteld: “leef je leven ten volle”. Ik ben bezig om precies dat te doen. Bij Theo-Herbots Ervaringsdeskundige kan ik mijn passie kwijt en kan ik mijn trouwe lezers een indruk geven van wat me inspireert in deze gekke wereld. Dus ga er lekker voor zitten en lees rustig verder.

ALLE INFORMATIE

De aard van het beestje Jarenlang speelde ik onbewust een behulpzame rol voor bekenden die inspiratie, hulp of advies zochten. In 2015 besloot ik om van die rol mijn professie te maken en er bewust mee bezig te zijn. Ik begon over mijn passies, mijn gedachten en mijn ongebruikelijke gedachtegangen over onze maatschappij te schrijven. Ik hebTheo-Herbots Ervaringsdeskundige  opgericht met de missie anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en het is een overweldigend succes geworden.
 
 
WEBSITE✅ ==>> >”> >”>
Modify your subscription    |    View online
WIJ ZIJN OOK AANWEZIG OP DE SOCIAL-MEDIA HIER BENEDEN
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Youtube Instagram Vimeo
IT Consulting & Services Theo-Herbots
Potterijstraat 151 / 3300 Tienen
copy right: all rights reserved IT Consulting & Services Theo-Herbots

One comment

  1. I really like your beautiful blog. A pleasure to come stroll on your pages. A great discovery and very interesting blog. I come back to visit you. Do not hesitate to visit my universe. A soon.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.