Waarom e-mail-templates gebruiken

De voordelen van e-mailsjablonen (en hoe ze te gebruiken)

TRANSLATE HERE

Als het gaat om e-mailmarketing, kan design uw relatie met uw klanten maken of verbreken. Tweederde van de mensen leest liever iets moois dan iets eenvoudigs en 80% verwijdert een e-mail onmiddellijk als het niet goed staat op hun mobiele apparaat. Ouch.

Aan de andere kant kan een goed ontworpen e-mail de betrokkenheid van de abonnee verhogen , waardoor u hogere klikfrequenties en verkopen krijgt. Maar het creëren van aantrekkelijke e-mailinhoud is moeilijk genoeg. Voeg de moeite toe om een ​​e-mail te ontwerpen wanneer je tijd en middelen tekort komt en je hebt een monster van een project in handen.

Dat is waar e-mailsjablonen handig zijn.

Wat is een e-mailsjabloon?

Een e-mailsjabloon is een HTML-bestand dat u gebruikt om e-mailcampagnes op te bouwen. Met een goede sjabloon kunt u inhoud rechtstreeks in het bestand kopiëren en plakken en goed weergeven op desktop, mobiel en bij verschillende e-mailserviceproviders. U kunt steeds opnieuw dezelfde sjabloon gebruiken voor meerdere campagnes met verschillende inhoud.

En dat is slechts een standaard e-mailsjabloon. Als je je e-mailspel wilt verbeteren, probeer dan een live e-mailsjabloon. Een live e-mailsjabloon vult automatisch inhoud – bijvoorbeeld uw productvoorraad, huidige verkoop of live sportscore – van uw website of API in de sjabloon zelf. Dat betekent dat uw sjabloon zichzelf voortdurend bijwerkt met nieuwe inhoud voor uw abonnees, zonder extra werk aan uw kant. Best wel cool, he?

De eenvoudige handeling van het gebruik van een e-mailsjabloon kan uw e-mailproductieproces volledig herzien. Hier zijn slechts enkele van hun voordelen.

De voordelen van e-mailsjablonen

Tijd besparen

63% van de marketeers besteedt ten minste twee uur per campagne aan inhoud en ontwerp. Maar voor complexe campagnes die moeten worden getest en goedgekeurd door meerdere bronnen, kan dit nog meer tijd kosten. Met e-mailsjablonen kunt u uw inhoud in een bestaande sjabloon steken, waardoor u de tijd bespaart om nieuwe sjablonen te ontwerpen voor elke nieuwe campagne. Dat betekent dat u meer tijd kunt besteden aan het maken van inhoud en minder tijd aan saai ontwerpwerk.

Blijf consistent

Consistentie in uw branding zorgt niet alleen voor een betere algemene ervaring voor uw abonnees, het geeft hen een reden om langer te blijven. 63% van de consumenten zegt dat ze zich bezighouden met teleurstellende merkinhoud, en een groot aantal van hen zou dat merk geen nieuwe kans geven.

E-mailsjablonen bieden u een manier om uw merk rechtstreeks in de sjabloon zelf op te nemen – uw kleuren, logo en ontwerpesthetiek leven binnen de sjabloon. Het resultaat is een positieve, consistente merkervaring waarmee uw abonnees steeds weer willen communiceren.

Lever persoonlijke ervaringen

94% van de bedrijven zegt dat personalisatie cruciaal is voor hun succes. Hoe kan een herbruikbaar e-mailsjabloon persoonlijk zijn? Gemakkelijk. Nu uw sjabloon al is ontworpen, hoeft u alleen maar uw inhoud in te pluggen, inclusief personalisatie.

Je kunt basispersonalisatie toevoegen, zoals de naam van je abonnee, of je gaat naar het volgende niveau met locatie-, weers- en actiegerichte personalisatie. Met een merksjabloon en e-mailinhoud die uw individuele abonnees aanspreekt, hebt u een kogelvrije e-mailcampagne.

E-mailsjablonen in actie

Hier is een voorbeeld van een eenvoudige, uitgeklede sjabloon van Zurb . Als je net begint met e-mail, kan het gebruik van een eenvoudige sjabloon zoals deze je helpen het uit te testen.

Wil je iets geavanceerder proberen? Hier is een voorbeeld van een live-sjabloon uit de welkomst-e-mail van Sprint. Het bovenste gedeelte van de e-mail haalt automatisch klantaccountinformatie op, zodat elke nieuwe klant snel kan vinden wat hij nodig heeft. Het resultaat is een gepersonaliseerde, relevante e-mailervaring.

Wil je aan de slag met e-mailsjablonen?

Als u aan de slag wilt met e-mailsjablonen, definieert u eerst het doel van uw campagne. Promoot u een uitverkoop of een evenement? Of probeer je betrokkenheid te stimuleren? Laat uw doel het type e-mailsjabloon en inhoud vormen die u bezorgt. Ongeacht het type sjabloon dat u kiest, e-mailsjablonen kunnen uw e-mailproductie drastisch verminderen. Probeer er een uit en kijk wat het voor u kan doen!

5 redenen waarom u e-mailsjablonen voor verkoop moet gaan gebruiken

Tijdens piekuren kan het onmogelijk zijn om alle e-mails in uw inbox te beantwoorden. Gemiddeld stuurt een zakelijke professional elke dag 124 e-mails . Als je gemiddeld 8 uur per dag werkt, is dat meer dan 15 e-mails per uur, wat betekent dat je 4 minuten hebt om de e-mail te verwerken, actie te ondernemen en verder te gaan voordat je achterop raakt.  Hoe moet een drukke verkoopprofessional het bijhouden? Door technologie een deel van het zware werk te laten doen en e-mailsjablonen te gebruiken voor verkoop. Door technologie in uw inbox te gebruiken, kunt u tijd vrijmaken voor het opbouwen van relaties, prospectie en accountplanning.

Nog steeds niet overtuigd? Hier zijn 5 redenen om vandaag e-mailsjablonen voor verkoop te gebruiken:

1. E-mailsjablonen besparen tijd.

Hoe besparen e-mailsjablonen tijd? Welnu, sjablonen verwerken repetitieve vragen in een fractie van de tijd die nodig is om een ​​antwoord dat u eerder hebt gebruikt, opnieuw te schrijven.

Of u nu individueel of met een team werkt, het is altijd handig om een ​​paar e-mailsjablonen in uw inbox te hebben om naar terug te verwijzen wanneer u gewone e-mails verzendt of beantwoordt.

Opmerking: Wilt u leren hoe u aangepaste e-mailsjablonen in Gmail kunt instellen? Klik hier voor meer informatie.

2. Versnel het verkoopproces.

Hoe versnellen e-mailsjablonen voor verkoop het proces? Ze bieden de mogelijkheid om snel te reageren op herhaalde vragen – vragen die u anders zou kunnen uitstellen vanwege de eenvoud of die u moet kopiëren en plakken vanuit een oude e-mail die moet worden opgespoord. Een snelle reactie zal indruk maken op uw klant. Het moedigt ook deals aan om vooruit te blijven gaan, allemaal met een klik op een knop.

3. Stuur e-mails vanuit uw inbox – niet meer schakelen tussen programma’s.

Dit is een persoonlijke voor mij. Als Account Manager ontving ik wekelijks dezelfde vragen van klanten tijdens het RFP-proces. Daarom heb ik in OneNote een notitieboek gemaakt met al mijn antwoorden op voorraad en heb ik veel tijd besteed aan het kopiëren en plakken in mijn e-mails. Met e-mailsjablonen heb ik het antwoord dat ik wil delen binnen handbereik – geen behoefte aan een secundaire bron.

4. Optimaliseren voor open tarief en betrokkenheid.

In de data-zware wereld van vandaag is het vermogen om te testen en te optimaliseren voor een open e-mailsnelheid oud nieuws. Het is echter nog steeds van cruciaal belang om gebruik te maken van de lessen en de beste koppen te gebruiken. Met het eenvoudige dashboard van ContactMonkey kunt u openingen volgen met de kop, zodat u meer leads kunt converteren

5. Leer sneller door sjablonen te delen binnen uw team.

U wilt afzonderlijke sjablonen instellen, misschien gepersonaliseerd voor uw locatie, rol of ervaring om de aandacht van een klant te trekken. Maar u kunt ook gedeelde team-e-mailsjablonen instellen voor productgerelateerde vragen en post-sale processen. Met behulp van teamstatistieken kunt u snel informatie verzamelen over de betrokkenheid van de onderwerpregel en deze in de hele organisatie optimaliseren. Voor grotere teams kunnen e-mailsjablonen voor gedeelde teams ook het bericht beheren, bijvoorbeeld bij een nieuwe productlancering.

Opmerking : gebruikt uw team Salesforce? Ontdek hoe u kunt profiteren van het meenemen van e-mailsjablonen voor Salesforce naar uw inbox.

Wat zou je doen met de extra tijd elke dag? Een nieuwe klant landen? Meer tijd met familie doorbrengen? We kunnen ook meer uren per dag gebruiken en e-mailsjablonen voor verkoop zijn het geheime wapen dat die uren ontgrendelt.

Dus vertel ons, hoe zou u e-mailsjablonen gebruiken voor verkoop en wat gaat u doen met de bespaarde tijd?

  • Video Waarom Sara kiest voor e-mail-Templates

Vragen of opmerkingen? neem gerust contact

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.