Waarom ik Giphy’s gebruik op mijn website en e-mail-Templates

Eersteklas inhoud

Filmstudio’s van wereldklasse, tv-netwerken, sportcompetities, merken, beïnvloeders en artiesten gebruiken GIPHY elke dag om een ​​enorme bibliotheek met inhoud van hoge kwaliteit met ons netwerk te delen.

Inhoudstypen

Bij GIPHY geloven ze dat alles moet bewegen en het maakt deel uit van hun missie om dagelijkse gesprekken meer geanimeerd te maken. Met hun groeiende lijst met inhoudstypes is het uitdrukken van jezelf met GIPHY nog nooit zo eenvoudig geweest.

Houd er rekening mee dat Emoji en tekst, evenals alle toekomstige releases, alleen beschikbaar zijn via de SDK.

GIF

GIF’s zijn korte, doorlopende, bewegende beelden. Moeten we meer zeggen?

stickers

Stickers zijn GIF’s met transparante achtergronden. Ze zijn geweldig voor het plaatsen van geanimeerde inhoud bovenop allerlei gebruikssituaties: berichten-apps, verhalen (bijv. IG, Snap, FB etc.) of games. Kortom, een vierkant frame volstaat nooit.

Emoji

GIPHY Emoji’s zijn volledig geanimeerde emoji-stickers. Deze vertrouwde, emotionele gezichten zijn niet langer bevroren, want GIPHY-emoji brengt leven en beweging in een aantal favorieten van alle tijd, evenals enkele nieuwe (en unieke GIPHY) -emoji’s.

Tekst

GIPHY Text bevat geanimeerde op tekst gebaseerde stickers, waardoor het gemakkelijk is om die perfecte hoeveelheid sarcasme, enthousiasme of welke emotie dan ook toe te voegen aan het gesprek.


Ik maak ook handig gebruik van Giphy’s in mijn e-mail-Templates

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.