Waar uw branding voldoet aan uw zoekwoordstrategie | LET YOUR WEBSITE FIND ON GOOGLE Theo-Herbots

You can translate this message in 110 languages at the top of my website

Wat is het verschil tussen uw merk en uw zoekwoorden? Gebruikt u beide effectief? Natuurlijk wilt u gevonden worden voor uw merknaam. Uw merk is dus een van uw zoekwoorden. Het zou echter niet je enige sleutelwoord moeten zijn, noch zou je veel trefwoorden moeten hebben, maar geen merk. Er zou een sleutelwoordstrategie achter de sleutelwoorden moeten zitten die u kiest, en uw merk kan hierin een rol spelen. Laten we de relatie tussen branding en zoekwoordstrategie onderzoeken!

“We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat.”

Walt Disney

U KAN MAKKELIJK ZELF EEN WEBSITE BEGINNEN EN ONDERHOUDEN DOOR DEZE “GRATIS” CURSUS TE VOLGEN

Mijn diploma

THEO-HERBOTS

COPYWRITER: You can translate this on my website in 110 Languages

“Onbekend is onbemind, Tot men de stap zet en ermee begint”

Theo-Herbots-Social-Media en Internet

OUR

Den-Theo Blogger

Begin te Bloggen en wordt door “Velen” Geliefd en Bemind

Ik zal er U met heel veel genoegen in begeleiden

THEO-HERBOTS (DEN-THEO) IS ER VOOR U !!!!!

Everything you need to create a beautiful website

Kijk en Geniet, er ligt voor U iets Geweldig in het Verschiet

Maar lees eerst het artikel hier beneden

Naar de Cursus (GRATIS EN ZONDER VERDERE VERPLICHTINGEN° ==>>

Uw branding en uw trefwoorden

Maar wat is een merkzoekwoord? Uw merkzoekwoord is het trefwoord dat mensen gebruiken om naar uw bedrijf te zoeken. De term branding komt van de  letterlijke  daad van het brandmerken van vee met een hot merk. U ‘markeert uw eigendom’ door een koe te brandmerken. In marketing, y ou kunnen “eigen” een productgroep ook door het zetten van uw merk op. 

Branding van uw producten

Onze merknaam is Yoast. Het is geen WordPress SEO, lokale SEO of sitestructuur. Dat zijn sleutelwoorden. Enkele jaren geleden hebben we al onze plug-innamen omgezet in merknamen in plaats van generieke namen. Onze WordPress SEO-plug-in werd bijvoorbeeld  Yoast SEO voor WordPress .

Dit zijn weloverwogen beslissingen, geen gebeurtenissen. In het verleden zou het kiezen van generieke productnamen of zelfs generieke trefwoorddomeinen u snel en gemakkelijk rangschikken in de zoekmachines. Maar zelfs als dat nog steeds zou werken, is de vraag die je jezelf moet stellen: als ik dit doe, zullen mensen mijn merk onthouden? Omdat merkherkenning cruciaal is voor een marketingstrategie voor de lange termijn.

Als u uw producten goed merk, kunt u zelfs mensen bewust maken van uw merk wanneer ze zoeken. Wanneer mensen bijvoorbeeld zoeken naar WordPress SEO in Google, is dit het suggestievak dat ze te zien krijgen:

U zult begrijpen dat het zien van ‘yoast’ in deze lijst onze positie versterkt op een manier die nooit zou kunnen gebeuren als ons product een puur generieke naam had.

Branding van uw startpagina

Er is één pagina die  verreweg de belangrijkste is op het gebied van branding: de startpagina. Uw startpagina heeft één taak, en slechts één taak, vanuit een SEO-perspectief: rangschikken voor uw merk. We kunnen geen zinvolle website bedenken waar dit anders zou moeten zijn. Al heel lang geleden schreef Michiel over Homepage SEO , waarin hij mensen opdroeg hun homepagina niet te rangschikken voor een specifiek trefwoord. 

Hoe zit het met uw domein?

Door onze idee dat je een merk en een aantal (honderden) zoekwoorden moeten hebben, we zijn geen grote fans van trefwoord domeinen , zoals productname.com , bij Yoast. Door een (zeer specifiek) trefwoorddomein te gebruiken, verbindt u het verleden, het heden en de toekomst van uw bedrijf aan dit ene trefwoord. Wat als u uw portfolio wilt uitbreiden of andere onderwerpen wilt verkennen? En met de overvloed aan top-level domeinen (TLD’s) die beschikbaar zijn, zult u het heel moeilijk hebben om alle TLD’s met hetzelfde trefwoord te kopen om de concurrentie buiten te houden.

Geen enkele website, of erger, bedrijf moet op één trefwoord vertrouwen voor zijn verkeer. Je hebt een meer solide basis nodig. U moet trefwoordonderzoek uitvoeren en een trefwoordstrategie bepalen!

Trefwoord strategie

We praten vaak over trefwoordonderzoek bij Yoast, maar we noemen minder trefwoordstrategie . Toch is het even belangrijk. Zoekwoordstrategie is de stap die u zet nadat u deze lange, uitgebreide lijst met zoekwoorden heeft gemaakt waarvoor u wilt rangschikken. Uw zoekwoordstrategie moet duidelijk maken op welke zoekwoordgroepen u zich moet concentreren. Welke sleutelwoorden van die lange lijst moet u als eerste aanpakken ? En hoe moet u die zoekwoorden aanpakken?

Om dit te beslissen, moet u rekening houden met veel factoren. We kunnen deze factoren grofweg in vier groepen verdelen:

  1. Uw publiek : waar zijn ze naar op zoek en hoe kunt u aan die behoeften voldoen? Niet alleen de zoektermen die ze gebruiken (dat zou een resultaat moeten zijn van uw zoekwoordonderzoek), maar ook de vorm van de inhoud die u aanbiedt is belangrijk: hebben ze een video of een stapsgewijze handleiding nodig? Wat is hun zoekintentie ? Contentontwerp is een geweldige methode om dit aan te pakken.
  2. Uw merk : waar staat uw merk voor? Welke waarden vertegenwoordigt het? Waarom willen mensen uw producten, informatie of wat u ook aanbiedt? Wat is de belangrijkste boodschap van uw bedrijf? Als u dit weet, is het gemakkelijker om prioriteit te geven aan uw inhoud: maak eerst wat het dichtst bij uw kernwaarden en uw bedrijf ligt.
  3. Zoekmachines en analytische gegevens : wat is uw huidige positie ? Heb je al een aantal pagina’s die redelijk goed scoren? Zo ja, welk type inhoud is dat? Als u naar dit soort gegevens kijkt, kunt u ontdekken wat al voor u werkt, zodat u weet welke inhoud de moeite van het maken waard is.
  4. De competitie : wie is de competitie? Wat doen ze? Is er een manier om jezelf te onderscheiden van de concurrentie? Als iedereen hetzelfde doet, wil je misschien een manier vinden om je te onderscheiden van de rest. En zit je op hetzelfde niveau qua ranglijst? Analyseer wat de concurrentie doet . Als je moet concurreren met de grote jongens, kan een lange-staart-trefwoordstrategie je beste kans zijn.

Als u de bovenstaande factoren in kaart brengt, krijgt u een duidelijker beeld van de groepen trefwoorden of woordgroepen die geschikt zijn om te rangschikken en voor welke inhoud u waarschijnlijk succes zult hebben. Dus combineer deze bevindingen met uw zoekwoordonderzoek en, Voila, u zult uw zoekwoordstrategie hebben!

Op zoek naar meer informatie over het maken van een zoekwoordstrategie? Bekijk ‘ Wat is een zoekwoordstrategie ‘ van Edwin.

Maar hoeveel zoekwoorden moet ik targeten?

Hoewel we die vraag niet voor elke organisatie en website direct en even kunnen beantwoorden, kunnen we een paar dingen zeggen: 1, 5 of 10 zoekwoorden: dat is altijd te weinig. Verbreed je horizon een beetje en / of  duik dieper in de lange staart.

Meer dan 1000 trefwoorden: als u het bent, of 2 van u, is dit waarschijnlijk meer dan u kunt afsnijden. Het is echter niet moeilijk om 1000 zoekwoorden te verzamelen, dus als je de tijd, de mensen en de inspiratie hebt, loont het meestal om veel zinvolle inhoud te schrijven.

Zorg ervoor dat al die zoekwoorden betrekking hebben op uw producten of services en zorg ervoor dat u uw site er goed omheen structureert. We vertellen mensen altijd dat ze hun site als een piramide moeten beschouwen. Uw merk staat bovenaan, hieronder is uw hoeksteen  voor uw hoofd: zoekwoorden, de zoekwoorden waar u het meest om geeft, hieronder zijn tientallen, zo niet honderden of duizenden pagina’s, waardoor de structuur van uw site wordt versterkt .

Dus zelfs als u een redelijk klein bedrijf bent, krijgt u waarschijnlijk een paar honderd zoekwoorden. Maar u hoeft niet meteen over alle pagina’s te beschikken. Geef prioriteit aan de bovengenoemde factoren!

Als u problemen ondervindt bij het bedenken van meer dan een paar zoekwoorden, probeer dan enkele van de hulpprogramma’s voor zoekwoordonderzoek waarover Marieke schreef. Of probeer onze training voor trefwoordonderzoek eens !

Uw zoekwoordstrategie leeft en ademt

Zoals u hopelijk hebt begrepen: uw branding en zoekwoordstrategie zijn met elkaar verweven. En tot slot: uw zoekwoordstrategie  moet zo nu en dan veranderen, deze moet zich aanpassen en met u meegroeien. Ga nu en maak een zoekwoordstrategie!

Joost de ValkJoost de Valk is de oprichter en Chief Product Officer van Yoast en de Lead Marketing & Communicatie voor WordPress.org. Hij is een digitale marketeer, ontwikkelaar en een open source-fanaat. Avatar van Joost de Valk

Wat is het verschil tussen uw merk en uw zoekwoorden? Gebruikt u beide effectief? Natuurlijk wilt u gevonden worden 

Hebt u professionele technische hulp nodig bij het opmaken van Uw Website?

Aarzel niet om contact op te nemen met Theo-Herbots (Den-Theo). Ik veel mensen geholpen in dezelfde situaties als waarin u mogelijk bent. Ik probeer binnen twee werkdagen te reageren, maar aangezien ik talrijke reacties binnenkrijg, heb ik een druk schema.
Ik hoop snel van U te horen “Het is verboden om te doden; daarom worden alle moordenaars gestraft, tenzij ze in grote aantallen doden en op het geluid van trompetten. “
― Voltaire
Theo-Herbots-Social-Media en Internet

herbafittheoherbots@gmail.com

0497127049

“We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat.”

Walt Disney

BEZOEK DE CURSUS

ZOek niet langer op Het Internet, U vindt het hier

Negatieve commentaar? zegge het mij

Positieve commentaar, zegge het voort

Vergeet niet U in te schrijven op de nieuwsbrief en

voor onmiddellijke toegang tot de fantastische informatie KLIK ==>>HIER Blog Website GIF-downsized_large (1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.