Waarom zou u uw website op Google moeten krijgen? |Why should you get your website on Google?

You can translate this message in 110 languages at the top of my website

Waarom zou u uw website op Google moeten krijgen?

Google is de belangrijkste bron van verkeer en bezoekers voor de meeste websites. Als u serieus een blog wilt starten of een website voor kleine bedrijven wilt lanceren , moet u uw website zo snel mogelijk op Google laten weergeven.

LEES HET VOLLEDIGE BERICHT HIER BENEDEN

“We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat.”

Walt Disney

U KAN MAKKELIJK ZELF EEN WEBSITE BEGINNEN EN ONDERHOUDEN DOOR DEZE “GRATIS” CURSUS TE VOLGEN

Mijn diploma

THEO-HERBOTS

COPYWRITER: You can translate this on my website in 110 Languages

“Onbekend is onbemind, Tot men de stap zet en ermee begint”

Theo-Herbots-Social-Media en Internet

OUR

Website & Blogcursus

Begin te Bloggen en wordt door “Velen” Geliefd en Bemind

Ik zal er U met heel veel genoegen in begeleiden

THEO-HERBOTS (DEN-THEO) IS ER VOOR U !!!!!

Everything you need to create a beautiful website

Kijk en Geniet, er ligt voor U iets Geweldig in het Verschiet

Maar lees eerst het artikel hier beneden en onder het artikel ook meer linken naar

Onlangs heeft een van onze gebruikers ons gevraagd hoe ze hun WordPress-site op Google konden laten vermelden? Google is de grootste zoekmachine ter wereld en kan redelijk goed nieuwe websites detecteren en aanbieden. Soms wordt uw website echter niet meteen automatisch vermeld. Aangezien Google de grootste verkeersbron is voor de meeste websites, is het belangrijk dat uw website onmiddellijk in Google wordt vermeld. In dit artikel zullen we delen hoe u uw WordPress-site gemakkelijk kunt weergeven op Google.

Zorg dat je WordPress-site wordt vermeld op Google

Waarom zou u uw website op Google moeten krijgen?

Google is de belangrijkste bron van verkeer en bezoekers voor de meeste websites. Als u serieus een blog wilt starten of een website voor kleine bedrijven wilt lanceren , moet u uw website zo snel mogelijk op Google laten weergeven.

Als u de best practices van WordPress SEO volgt , kunnen zoekmachines zoals Google uw website automatisch vinden. Dit kan echter enige tijd duren en u zult potentiële klanten missen.

Maar je kunt dit proces eenvoudig versnellen. Laten we eens kijken hoe u uw WordPress-site kunt weergeven op Google.

Vermelding van uw WordPress-site op Google

Voordat we beginnen, moet u een Google Webmasters Tool- account maken (ook wel Search Console genoemd). U kunt het eenvoudig instellen door onze stapsgewijze instructies te volgen over hoe u uw WordPress-site toevoegt aan de Webmasterhulpprogramma’s van Google .

Stap 1: Controleer WordPress-instellingen op Zichtbaarheid van de zoekmachine

Nadat u uw account voor Webmasterhulpprogramma’s heeft ingesteld, moet u ervoor zorgen dat uw WordPress-site zichtbaar is voor zoekmachines. U kunt dit controleren door naar Instellingen » Pagina Lezen te gaan en omlaag te bladeren naar de optie Zichtbaarheid van de zoekmachine .

Zoekmachine zichtbaarheid

Zorg ervoor dat u het vinkje uit deze optie verwijdert, zodat zoekmachines uw website kunnen crawlen.

Vergeet niet op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ te klikken om uw instellingen op te slaan.

Stap 2: Yoast SEO-plug-in installeren

Het volgende dat u hoeft te doen, is de Yoast SEO- plug-in installeren en activeren . Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van een WordPress-plug-in voor meer informatie .

Na activering ziet u een nieuw item in uw WordPress-beheerdersmenu met het label SEO. Ga je gang en klik erop om de instellingenpagina van de plug-in te zien.

Yoast SEO-menu

Op de instellingenpagina ziet u het tabblad Webmasterhulpprogramma’s. We zullen dit gebruiken om de zoekconsole van Google te verbinden met uw WordPress-site.

Stap 3: Google Search Console verbinden met WordPress

Nu Yoast SEO is geïnstalleerd, moet u uw website toevoegen aan Google Search Console. U kunt dit doen door te klikken op de knop Eigenschap toevoegen in uw Google-zoekconsole-account.

In het veld voor de website moet u de volledige website-URL toevoegen. Het is belangrijk dat u dezelfde URL gebruikt die u in de URL-balk van uw browser ziet, inclusief WWW of niet-www , evenals HTTPS .

Voeg een website toe aan de Google-zoekconsole

Zodra u de website-URL toevoegt, gaat u naar de verificatiepagina waar u moet verifiëren dat u de eigenaar van deze website bent. Er zijn meerdere methoden die u kunt gebruiken om eigendom te verifiëren. De eenvoudigste manier wordt weergegeven onder het tabblad Alternatieve methodengenaamd “HTML-tag”. Het geeft je een metacode die je moet kopiëren.

Webmaster verificatie code

Schakel vervolgens terug naar uw WordPress-beheergebied en ga naar de pagina »Algemeen» . Op het tabblad Webmasterhulpprogramma’s moet u de code in het veld Google Verificatiecode plakken .

Voeg Google verificatiecode toe

Als u klaar bent, klikt u op de knop Wijzigingen opslaan . Ga nu terug naar het Google-zoekconsole-account en klik op de knop Verifiëren . Het eigendom van uw website wordt met succes geverifieerd.

Als het om een ​​of andere reden niet wordt geverifieerd, moet u ervoor zorgen dat u de cache in WordPress wist .

Stap 4: XML-sitemaps instellen

Zodra uw site is geverifieerd, moet u naar de pagina »Algemeen» in het WordPress-beheergebied gaan en op het tabblad Functies klikken. Vervolgens moet u naar de optie XML-sitemaps scrollen en deze inschakelen.

XML-sitemapsoptie

Klik daarna op de knop Wijzigingen opslaan om XML-sitemaps op de juiste manier in WordPress in te stellen.

Als u uw sitemaps wilt bekijken, klikt u op het vraagtekenpictogram naast de titel XML sitemaps. Het geeft de link weer die u kunt volgen om al uw XML-sitemaps te bekijken.

Bekijk XML-sitemaps

Vervolgens moet u uw sitemap indienen bij de webmasterhulpprogramma’svan Google . Sitemaps helpen Google-zoekrobots om uw nieuwe inhoud eenvoudig te vinden en te indexeren.

Stap 5: XML-sitemaps verzenden naar Google Search Console

Log gewoon in op uw Google-zoekconsole- account en selecteer uw website.

U moet naar Crawl »Sitemaps aan de linkerkant van het scherm gaan.

Crawl sitemaps-instellingen

Vervolgens moet u op de knop Sitemap toevoegen / testen op uw scherm klikken en uw sitemap-URL toevoegen.

Verzend sitemaps URL

Uw belangrijkste sitemapbestand is sitemap_index.xml en bevat koppelingen naar alle andere sitemaps op uw site. U moet deze hoofdkoppeling van de sitemap eenvoudig verzenden en Google crawlt automatisch alle andere sitemaps op uw website.

Zodra u klaar bent met deze stappen, kunt u uw Google-zoekconsole-account bezoeken om uw vermeldingen te bekijken. Nadat Google uw website heeft gecrawld en geïndexeerd, ziet u rapporten in de zoekconsole.

Een andere belangrijke factor die van invloed is op de zoekresultaten, is de snelheid van websites. Langzamere websites zijn slecht voor de gebruikerservaring en worden vaak lager gerangschikt dan snellere websites. Raadpleeg onze handleiding over het verbeteren van de prestaties van uw website

Dat is alles. We hopen dat dit artikel u heeft geholpen uw WordPress-site op Google te laten vermelden.

Redactieleden bij WPBeginner is een team van WordPress-experts onder leiding van Syed Balkhi. Vertrouwd door meer dan 1,3 miljoen lezers wereldwijd.

“Het is verboden om te doden; daarom worden alle moordenaars gestraft, tenzij ze in grote aantallen doden en op het geluid van trompetten. “
― Voltaire

“We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat.”

Walt Disney

BEZOEK DE CURSUS

ZOek niet langer op Het Internet, U vindt het hier

Negatieve commentaar? zegge het mij

Positieve commentaar, zegge het voort

Vergeet niet U in te schrijven op de nieuwsbrief en

Blog Website GIF-downsized_large (1)

Zeker niet te missen de linken hier beneden

In de menubalk hier beneden, vindt U “ALLES”  om Uw WordPress-Website of WordPress-Blog te beginnen. Daaronder is er een menubalk voor meer gevorderden en daaronder voor de experts. Deze zal eerstdaags worden aangemaakt

Hebt u professionele technische hulp nodig bij het opmaken van Uw Website?

Aarzel niet om contact op te nemen met Theo-Herbots (Den-Theo). Ik veel mensen geholpen in dezelfde situaties als waarin u mogelijk bent. Ik probeer binnen twee werkdagen te reageren, maar aangezien ik talrijke reacties binnenkrijg, heb ik een druk schema.
Ik hoop snel van U te horen

Groot Nieuws

Binnenkort ook cursus waar U onder mijn technische  begeleiding op één dag Uw eigen Website maakt

“We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat.”

Walt Disney

Volg hier beneden  de belangrijkste berichten die ik gepubliceerd heb die belangrijk zijn  voor een Blog of Website, zodra U wat meer ervaring heeft 

Hier beneden komen de berichten voor diegenen die reeds een zeer hoog niveau bereikt hebben en die bijvoorbeeld eigen templates willen aanmaken

Speciaal voor Bedrijven

Special voor Verenigingen en Organisaties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.