15 vragen over rangorde factoren van Uw Website op Google | 15 questions about ranking factors of Your Website on Google

You can translate this message in 110 languages at the top of my website

Nadat U een Domeinnaam heeft gekozen

Via WordPress.com of WordPress. org (Het verschil tussen deze twee leg ik  in een volgend bericht uit), is het belangrijk

  • Een Thema te kiezen
  • Dit Thema in te stellen.

Onder de inleidende video hier beneden, vindt U de uitgebrede Uitleg, met duidelijke tekeningen

“We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat.”

Walt Disney

U KAN MAKKELIJK ZELF EEN WEBSITE BEGINNEN EN ONDERHOUDEN DOOR DEZE “GRATIS” CURSUS TE VOLGEN

Mijn diploma

THEO-HERBOTS

COPYWRITER: You can translate this on my website in 110 Languages

“Onbekend is onbemind, Tot men de stap zet en ermee begint”

Mensen hebben het altijd over ranking-factoren. Je weet wel, de geheime ingrediënten voor de magische algoritmische formule van Google. Als je ze kent en een manier vindt om deze factoren te behagen, ben je goed op weg om die felbegeerde nummer één plek te vinden – zo lijken de mensen te denken. In het algemeen is het niet een goede tactiek om al deze individuele rangschikkingsfactoren te achterhalen. Focussen op het bouwen van de beste site is. We dachten dat het een cool idee zou zijn om een ​​game van ‘is een factor van rang’ te spelen in ons nieuwste webinar. Dit zijn de resultaten!

Theo-Herbots-Social-Media en Internet

OUR

Website & Blogcursus

Begin te Bloggen en wordt door “Velen” Geliefd en Bemind

Ik zal er U met heel veel genoegen in begeleiden

THEO-HERBOTS (DEN-THEO) IS ER VOOR U !!!!!

Everything you need to create a beautiful website

Kijk en Geniet, er ligt voor U iets Geweldig in het Verschiet

Maar lees eerst het artikel hier beneden

Naar de Cursus (GRATIS EN ZONDER VERDERE VERPLICHTINGEN° ==>> Bericht uit het Engels vertaald, geschreven door

Edwin ToonenEdwin is een ervaren schrijver, editor en contentmanager. Voordat hij bij Yoast kwam, werkte hij jaren aan het verbeteren van zijn vaardigheden bij het toonaangevende webontwerpmagazine van Nederland.

Avatar van Edwin Toonen

De ranglijst Veelgestelde vragen

Om u door dit mijnenveld te leiden, hebben we enkele ranglijstfactoren verzameld die we in deze veelgestelde vraag over de show noemden. Laten we beginnen met een antwoord op de vraag: wat zijn ranking factors?

Wat zijn ranking factoren?

Rangorde-factoren zijn alle elementen waarmee zoekmachines rekening houden om een ​​specifieke pagina in de zoekresultaten te rangschikken. Dit betreft technische overwegingen, inhoudskwaliteit, sitestructuur, links, gebruikerssignalen, gebruikerservaring, reputatie en vele, vele andere elementen. Het aantal factoren waarmee zoekmachines rekening houden is onbekend, maar loopt in de honderden en misschien duizenden.

Is gebruikerservaring een rankingfactor?

Joost de Valk: gebruikerservaring is een rangordefactor. Gebruikerservaring is echter niet iets dat u kunt waarderen op een schaal van 0 tot 10. Het problematische van veel van deze factoren is dat ze allebei zowel directe als indirecte rankingfactoren zijn. Als je gebruikerservaring vreselijk is, zal niemand je ooit een link sturen. Als uw gebruikerservaring uitstekend is, zijn waarschijnlijk meer mensen bereid u aan hun vrienden aan te bevelen, opnieuw naar u te zoeken en terug te gaan naar uw website. Al deze dingen komen samen.

Als UX een rangorde-factor is, hoe bepaalt Google dat dan?

Jono Alderson: Dit is interessant omdat ze niet op uw site staan ​​om uw site te meten, toch? Er zijn dus veel samenzweringstheorieën dat ze je Google Analytics of insights van Chrome zouden kunnen lezen, maar dat is waarschijnlijk niet waar. Waar ze naar kijken als ze uw site bezoeken, is inhoud, structuur, snelheid, lay-out, kleurenschema’s et cetera. Niet alleen dat, maar ze zijn ook op zoek naar die kritieke korte klikken, terugveren en pogo-steken. Ze controleren wel of mensen vijf andere websites bezoeken wanneer ze deze bezoeken. Ze analyseren hun eigen zoekresultaten. Maar het is moeilijk voor hen om UX te kwantificeren omdat ze er niet zijn . Ze proberen het van buiten naar binnen uit te werken.

Is woordentelling een rankingfactor?

Jono: Er is hier geen echt antwoord voor. Het punt is dat u de juiste hoeveelheid inhoud nodig hebt voor het beantwoorden van de vraag die de gebruiker heeft. Er is geen antwoord op het aantal woorden dat een bericht nodig heeft. Er is geen duidelijk maximum en meer is niet noodzakelijkerwijs beter, maar meer dan genoeg is een goed antwoord. Als je 500 woorden over een onderwerp kunt schrijven en dat voelt goed, stop dan zeker niet bij 200. Maar in sommige gevallen is een kort antwoord wat je wilt.

Joost: Op een gegeven moment heb ik ervoor gekozen om een ​​minimum aantal woorden in Yoast SEO te plaatsen om een ​​reden. Ik denk dat de meeste algoritmen nog steeds een beetje inhoud nodig hebben om een ​​onderwerp te kunnen bepalen. Als u niet genoeg inhoud heeft, wordt het bepalen van een onderwerp erg moeilijk. Dus laat je niet te veel vasthouden aan een absoluut bedrag.

Is het weer een ranking factor?

Joost: Als je hierover nadenkt, zou je nee zeggen, natuurlijk niet. Het weer heeft geen invloed op de ranglijst. Dat is waar, niet direct. Maar als u air-conditioning verkoopt, zoeken mensen anders tijdens een hittegolf dan in normale weersomstandigheden. Nu zijn ze op zoek naar “schepen vandaag” of “geleverd door morgen.” Het is dus een externe factor. Het weer beïnvloedt de manier waarop mensen klikken. Het verandert hun gedrag en dat klikgedrag kan de ranglijst behoorlijk snel beïnvloeden. Allemaal vanwege hoe Google met deze dingen werkt. Dus het weer kan rankings beïnvloeden, maar de vraag is of je er op een goede manier in kunt spelen. Dat is waarschijnlijk een stuk moeilijker, hoewel niet onmogelijk.

Is vetgedrukte tekst een rankingfactor?

Jono: Ik denk dat er ooit iemand dacht dat het zo was. Mensen dachten dat het een goed idee was om de zoekwoorden die ze willen rangschikken vetgedrukt te plaatsen omdat Google ze zou ‘herkennen’ en belangrijk zou achten. Ik denk niet dat het ooit zo heeft gewerkt. Er zijn nog steeds mensen die het doen. Misschien correleert het als een _bad_ ranking factor. Als u uw zoekwoorden vetrekt in plaats van na te denken over hoe u deze tekst goed en leesbaar kunt maken, maakt u de zaken waarschijnlijk nog erger.

Is het bouncepercentage een rankingfactor?

Joost: Ik denk dat het bouncepercentage het resultaat is van veel dingen die op je site gebeuren. Het is een zeer meetbaar iets en het is een van de resultaten van een goede gebruikerservaring. Het bouncepercentage wordt vaak verkeerd begrepen. Er zijn een aantal verschillende dingen die hier spelen. Mensen zoeken, klikken vervolgens op uw website en gaan terug naar de zoekresultaten en klikken op het volgende resultaat. Ze vonden geen resultaat dat ze leuk vonden, dus keerden ze terug naar SERP’s. Dit heet pogo-steken en ik denk dat dat een belangrijk ding is om naar te kijken.

Het gaat ook over het bouncepercentage in het algemeen, omdat er mogelijk een bepaald aantal mensen naar uw site komt en onmiddellijk wegklikt vanwege wat u ook op uw site hebt, of dat nu een pop-up is of u heeft een vreselijk ontwerp . Het verbeteren van uw bouncepercentage door uw site echt te verbeteren, is nuttig en het zal u helpen, ongeacht of uw ranglijst beter wordt.

Jono:Vanzelfsprekend zijn er scenario’s waarbij het bouncepercentage prima is. Als je een goed artikel hebt dat de vraag van de gebruiker beantwoordt, komen ze het lezen en verdwijnen. Dat is geen slechte ervaring, want dat is wat we willen bereiken. En er is hier iets dat de moeite waard is om stil te staan, wat het mentale model is dat we allemaal hebben dat iemand iets zoekt en vervolgens klikt op een resultaat is niet hoe mensen zich gedragen. Ze zoeken dan hun zoektocht veranderen, ze zoeken opnieuw, ze klikken op vijf verschillende resultaten en ze zien al deze verschillende merken en al die verschillende pagina’s en het is datervaring die beslist of ze stuiteren en hoe ze zich voelen over de ervaring. Dat is hoe we moeten nadenken over zoeken en optimaliseren. Het is niet alleen waarom stuiterden ze van mijn site, maar wat was hun ervaring en welke rol speelde ik daarin.

Is sitesnelheid een rankingfactor?

Jono: Ja, sitesnelheid is een rankingfactor. Google heeft in verschillende publicaties bevestigd dat sitesnelheid van invloed is op de positie van uw site op de ranglijst. Nu zeggen ze dat dat alleen het geval is als je erg langzaam bent, dus het beïnvloedt maar een klein percentage. Maar sitesnelheid vormt een groot deel van de gebruikerservaring. Alle onderzoeken zeggen dat mensen de voorkeur geven aan snelle websites. Dus zelfs als sitesnelheid geen enorme rankingfactor is, is de ervaring die gebruikers van uw site hebben, wel. Het betekent dat ze meer geneigd zijn te lezen, minder geneigd zijn te stuiteren, meer geneigd zijn om te linken, enz. Het is een groot deel van de gebruikerservaring.

Is het hebben van een metabeschrijving een rangschikkingsfactor?

Joost: De vraag is, heeft het hebben van een metabeschrijving alleen tot gevolg dat je beter scoort? Ik weet niet of we dat met ja of nee kunnen beantwoorden. Als u geluk heeft, krijgen uw pagina’s een metabeschrijving in de zoekresultaten onder de titel van uw site. Als je geluk hebt, zal Google in veel gevallen iets anders laten zien. Het wijzigen ervan heeft mogelijk niet direct invloed op wat daar wordt weergegeven. Als het daar wordt weergegeven en het is goed, kan dit de CTR van de SERP’s naar uw website beïnvloeden. Het kan dus van invloed zijn op het aantal mensen dat uw site bereikt, daarom kan het uw positie in het algemeen helpen et cetera.

Heeft een progressieve web-app (PWA) een rankingfactor?

Jono: met betrekking tot progressieve web-apps, als je het goed doet en je profiteert van de technologie, is dat misschien van invloed op je ranglijst, maar is het een rankingfactor? U komt mogelijk in aanmerking voor rijke resultaten of gebruikt functionaliteit die is geïntegreerd in de zoekresultaten. U kunt de mogelijkheid krijgen om uw restaurant rechtstreeks vanuit de zoekresultaten te boeken, wat kan betekenen dat meer mensen een goede ervaring hebben, waardoor u meer goede recensies krijgt, waardoor u mogelijk hoger scoort. Het is een technologisch platform, het is niet iets dat je beter of niet beter rangschikt, maar het ontgrendelt de mogelijkheden zeker.

Kan Google de tekst begrijpen en de kwaliteit van een tekst beoordelen?

Marieke: Ik denk inderdaad dat Google weet wat de kwaliteitstekst is. Ze gebruiken linguïsten. Ze weten over taal. Ze weten dat mensen maar twintig woorden in hun kortetermijngeheugen kunnen hebben, dus langere zinnen zullen moeilijk te lezen zijn.

Joost: een van de dingen die ons taalteam tijdens het onderzoek heeft geleerd, is dat het moeilijk is om het onderwerp uit een tekst te halen als de tekst slecht is geschreven. Dus zelfs als een tekst welsprekend is en meer mooie woorden gebruikt, kan het eigenlijk moeilijker zijn om erachter te komen waar de tekst over gaat. Ik denk dat goede, leesbare en begrijpelijke tekst een grotere kans heeft om Google te laten begrijpen waar het over gaat.

Beïnvloedt CSS-stijl of de visuele lay-out van de pagina de rangorde?

Jono: Google probeert pagina’s te begrijpen zoals mensen doen. Ze hebben een beroemd patent genaamd The Reasonable Surfer. Hier kijken ze naar de lay-out van de pagina en proberen ze te beoordelen wat wat is. Ze weten dat een link in een foto waarschijnlijk minder relevant is dan een link in de kop. Ze gaan verder dan dat. We weten dat ze de pagina weergeven, we weten dat ze alle CSS verwerken en parseren, we weten dat gebroken lay-outs en verborgen dingen invloed hebben op dingen. Dus ja, ze kijken naar het ontwerp. Hoe dat zich in het systeem manifesteert: wie weet. Uw CSS kan van invloed zijn op uw positie. Dus als je een lelijke roze tint hebt als achtergrond voor je pagina of als al je spullen bewegen of de helft ervan onzichtbaar is, is dat een probleem.

Heeft het hebben van meerdere talen een rangorde als u producten in meer dan één taal aanbiedt?

Joost: Ik denk niet dat het noodzakelijkerwijs een rangordefactor is. Ik denk wel dat als je alle technische dingen rond meertalige SEO goed doet en je een pagina goed in het Engels hebt en je hebt een pagina in het Spaans, het feit dat je een Engelse pagina hebt die correct naar die Spaanse pagina verwijst, misschien helpt die Spaanse pagina. In dat geval is het niet het feit dat je meerdere talen hebt, maar het is het feit dat je meerdere plaatsen hebt waar je kunt rangschikken en links kunt verzamelen en wat dan ook. Het hebben van een vertaalde versie van uw website kan nuttig zijn.

Al het gepraat over rangordefactoren en geen melding van links?

Joost: Ik heb nog steeds het gevoel dat links het resultaat zijn van andere dingen die je doet. Dus als je PR goed doet, als je je marketing goed doet, als je veel van deze dingen doet en dan krijg je links als resultaat. Het is belangrijk om te onthouden dat de tijd om links kunstmatig te krijgen voorbij is. In ieder geval voor de Engelstalige markt en misschien in een paar andere talen. Helaas werkt in andere talen, zoals in het Nederlands, het krijgen van een heleboel spam-achtige links nog steeds wanneer de andere sites niet erg goed zijn. Als je sterke concurrentie hebt, wordt het onmogelijk om tegen hen te scoren.

Een laatste opmerking over rangordefactoren

Toen Google veel eenvoudiger was, was het gemakkelijk om de specifieke tactieken of patronen te herkennen die je kon gebruiken om de concurrentie voor te blijven. Je kunt je paginatitels aanpassen, meer links krijgen en wat niet. Maar zo werkt het niet meer – Google is te geavanceerd. Het geheim is om je minder op al deze individuele tactieken te concentreren en je meer te richten op het beste resultaat voor je gebruikers.

Google wil niet dat site-eigenaren reverse-engineeren hoe ze sites rangschikken. Ze willen gewoon betere sites. Ze willen betere resultaten voor hun gebruikers en dat maakt het moeilijker om te weten wat impact heeft en wat niet. Het betekent ook dat u bijna altijd zult profiteren van het verbeteren van uw site. Begrijp uw publiek en los hun problemen op.

We willen niet zeggen dat classificatie-factoren niet bestaan. Ze bestaan. Ze zijn echt, maar we zeggen dat als je focust op welke ranking factoren je zou moeten optimaliseren, je waarschijnlijk het grote plaatje mist. U moet werken aan de algehele kwaliteit van uw website. Elk van uw pagina’s moet geweldig zijn en er is geen schijnvertoning. Je moet het beste resultaat zijn voor elke zin waarvoor je gevonden wilt worden. Om dat allemaal goed te doen, is veel hard werk en een holistische benadering van SEO nodig .

Ontvang een gratis SEO voor 

De ranglijst Veelgestelde vragen

Om u door dit mijnenveld te leiden, hebben we enkele ranglijstfactoren verzameld die we in deze veelgestelde vraag over de show noemden. Laten we beginnen met een antwoord op de vraag: wat zijn ranking factors?

Wat zijn ranking factoren?

Rangorde-factoren zijn alle elementen waarmee zoekmachines rekening houden om een ​​specifieke pagina in de zoekresultaten te rangschikken. Dit betreft technische overwegingen, inhoudskwaliteit, sitestructuur, links, gebruikerssignalen, gebruikerservaring, reputatie en vele, vele andere elementen. Het aantal factoren waarmee zoekmachines rekening houden is onbekend, maar loopt in de honderden en misschien duizenden.

Is gebruikerservaring een rankingfactor?

Joost de Valk: gebruikerservaring is een rangordefactor. Gebruikerservaring is echter niet iets dat u kunt waarderen op een schaal van 0 tot 10. Het problematische van veel van deze factoren is dat ze allebei zowel directe als indirecte rankingfactoren zijn. Als je gebruikerservaring vreselijk is, zal niemand je ooit een link sturen. Als uw gebruikerservaring uitstekend is, zijn waarschijnlijk meer mensen bereid u aan hun vrienden aan te bevelen, opnieuw naar u te zoeken en terug te gaan naar uw website. Al deze dingen komen samen.

Als UX een rangorde-factor is, hoe bepaalt Google dat dan?

Jono Alderson: Dit is interessant omdat ze niet op uw site staan ​​om uw site te meten, toch? Er zijn dus veel samenzweringstheorieën dat ze je Google Analytics of insights van Chrome zouden kunnen lezen, maar dat is waarschijnlijk niet waar. Waar ze naar kijken als ze uw site bezoeken, is inhoud, structuur, snelheid, lay-out, kleurenschema’s et cetera. Niet alleen dat, maar ze zijn ook op zoek naar die kritieke korte klikken, terugveren en pogo-steken. Ze controleren wel of mensen vijf andere websites bezoeken wanneer ze deze bezoeken. Ze analyseren hun eigen zoekresultaten. Maar het is moeilijk voor hen om UX te kwantificeren omdat ze er niet zijn . Ze proberen het van buiten naar binnen uit te werken.

Is woordentelling een rankingfactor?

Jono: Er is hier geen echt antwoord voor. Het punt is dat u de juiste hoeveelheid inhoud nodig hebt voor het beantwoorden van de vraag die de gebruiker heeft. Er is geen antwoord op het aantal woorden dat een bericht nodig heeft. Er is geen duidelijk maximum en meer is niet noodzakelijkerwijs beter, maar meer dan genoeg is een goed antwoord. Als je 500 woorden over een onderwerp kunt schrijven en dat voelt goed, stop dan zeker niet bij 200. Maar in sommige gevallen is een kort antwoord wat je wilt.

Joost: Op een gegeven moment heb ik ervoor gekozen om een ​​minimum aantal woorden in Yoast SEO te plaatsen om een ​​reden. Ik denk dat de meeste algoritmen nog steeds een beetje inhoud nodig hebben om een ​​onderwerp te kunnen bepalen. Als u niet genoeg inhoud heeft, wordt het bepalen van een onderwerp erg moeilijk. Dus laat je niet te veel vasthouden aan een absoluut bedrag.

Is het weer een ranking factor?

Joost: Als je hierover nadenkt, zou je nee zeggen, natuurlijk niet. Het weer heeft geen invloed op de ranglijst. Dat is waar, niet direct. Maar als u air-conditioning verkoopt, zoeken mensen anders tijdens een hittegolf dan in normale weersomstandigheden. Nu zijn ze op zoek naar “schepen vandaag” of “geleverd door morgen.” Het is dus een externe factor. Het weer beïnvloedt de manier waarop mensen klikken. Het verandert hun gedrag en dat klikgedrag kan de ranglijst behoorlijk snel beïnvloeden. Allemaal vanwege hoe Google met deze dingen werkt. Dus het weer kan rankings beïnvloeden, maar de vraag is of je er op een goede manier in kunt spelen. Dat is waarschijnlijk een stuk moeilijker, hoewel niet onmogelijk.

Is vetgedrukte tekst een rankingfactor?

Jono: Ik denk dat er ooit iemand dacht dat het zo was. Mensen dachten dat het een goed idee was om de zoekwoorden die ze willen rangschikken vetgedrukt te plaatsen omdat Google ze zou ‘herkennen’ en belangrijk zou achten. Ik denk niet dat het ooit zo heeft gewerkt. Er zijn nog steeds mensen die het doen. Misschien correleert het als een _bad_ ranking factor. Als u uw zoekwoorden vetrekt in plaats van na te denken over hoe u deze tekst goed en leesbaar kunt maken, maakt u de zaken waarschijnlijk nog erger.

Is het bouncepercentage een rankingfactor?

Joost: Ik denk dat het bouncepercentage het resultaat is van veel dingen die op je site gebeuren. Het is een zeer meetbaar iets en het is een van de resultaten van een goede gebruikerservaring. Het bouncepercentage wordt vaak verkeerd begrepen. Er zijn een aantal verschillende dingen die hier spelen. Mensen zoeken, klikken vervolgens op uw website en gaan terug naar de zoekresultaten en klikken op het volgende resultaat. Ze vonden geen resultaat dat ze leuk vonden, dus keerden ze terug naar SERP’s. Dit heet pogo-steken en ik denk dat dat een belangrijk ding is om naar te kijken.

Het gaat ook over het bouncepercentage in het algemeen, omdat er mogelijk een bepaald aantal mensen naar uw site komt en onmiddellijk wegklikt vanwege wat u ook op uw site hebt, of dat nu een pop-up is of u heeft een vreselijk ontwerp . Het verbeteren van uw bouncepercentage door uw site echt te verbeteren, is nuttig en het zal u helpen, ongeacht of uw ranglijst beter wordt.

Jono:Vanzelfsprekend zijn er scenario’s waarbij het bouncepercentage prima is. Als je een goed artikel hebt dat de vraag van de gebruiker beantwoordt, komen ze het lezen en verdwijnen. Dat is geen slechte ervaring, want dat is wat we willen bereiken. En er is hier iets dat de moeite waard is om stil te staan, wat het mentale model is dat we allemaal hebben dat iemand iets zoekt en vervolgens klikt op een resultaat is niet hoe mensen zich gedragen. Ze zoeken dan hun zoektocht veranderen, ze zoeken opnieuw, ze klikken op vijf verschillende resultaten en ze zien al deze verschillende merken en al die verschillende pagina’s en het is datervaring die beslist of ze stuiteren en hoe ze zich voelen over de ervaring. Dat is hoe we moeten nadenken over zoeken en optimaliseren. Het is niet alleen waarom stuiterden ze van mijn site, maar wat was hun ervaring en welke rol speelde ik daarin.

Is sitesnelheid een rankingfactor?

Jono: Ja, sitesnelheid is een rankingfactor. Google heeft in verschillende publicaties bevestigd dat sitesnelheid van invloed is op de positie van uw site op de ranglijst. Nu zeggen ze dat dat alleen het geval is als je erg langzaam bent, dus het beïnvloedt maar een klein percentage. Maar sitesnelheid vormt een groot deel van de gebruikerservaring. Alle onderzoeken zeggen dat mensen de voorkeur geven aan snelle websites. Dus zelfs als sitesnelheid geen enorme rankingfactor is, is de ervaring die gebruikers van uw site hebben, wel. Het betekent dat ze meer geneigd zijn te lezen, minder geneigd zijn te stuiteren, meer geneigd zijn om te linken, enz. Het is een groot deel van de gebruikerservaring.

Is het hebben van een metabeschrijving een rangschikkingsfactor?

Joost: De vraag is, heeft het hebben van een metabeschrijving alleen tot gevolg dat je beter scoort? Ik weet niet of we dat met ja of nee kunnen beantwoorden. Als u geluk heeft, krijgen uw pagina’s een metabeschrijving in de zoekresultaten onder de titel van uw site. Als je geluk hebt, zal Google in veel gevallen iets anders laten zien. Het wijzigen ervan heeft mogelijk niet direct invloed op wat daar wordt weergegeven. Als het daar wordt weergegeven en het is goed, kan dit de CTR van de SERP’s naar uw website beïnvloeden. Het kan dus van invloed zijn op het aantal mensen dat uw site bereikt, daarom kan het uw positie in het algemeen helpen et cetera.

Heeft een progressieve web-app (PWA) een rankingfactor?

Jono: met betrekking tot progressieve web-apps, als je het goed doet en je profiteert van de technologie, is dat misschien van invloed op je ranglijst, maar is het een rankingfactor? U komt mogelijk in aanmerking voor rijke resultaten of gebruikt functionaliteit die is geïntegreerd in de zoekresultaten. U kunt de mogelijkheid krijgen om uw restaurant rechtstreeks vanuit de zoekresultaten te boeken, wat kan betekenen dat meer mensen een goede ervaring hebben, waardoor u meer goede recensies krijgt, waardoor u mogelijk hoger scoort. Het is een technologisch platform, het is niet iets dat je beter of niet beter rangschikt, maar het ontgrendelt de mogelijkheden zeker.

Kan Google de tekst begrijpen en de kwaliteit van een tekst beoordelen?

Marieke: Ik denk inderdaad dat Google weet wat de kwaliteitstekst is. Ze gebruiken linguïsten. Ze weten over taal. Ze weten dat mensen maar twintig woorden in hun kortetermijngeheugen kunnen hebben, dus langere zinnen zullen moeilijk te lezen zijn.

Joost: een van de dingen die ons taalteam tijdens het onderzoek heeft geleerd, is dat het moeilijk is om het onderwerp uit een tekst te halen als de tekst slecht is geschreven. Dus zelfs als een tekst welsprekend is en meer mooie woorden gebruikt, kan het eigenlijk moeilijker zijn om erachter te komen waar de tekst over gaat. Ik denk dat goede, leesbare en begrijpelijke tekst een grotere kans heeft om Google te laten begrijpen waar het over gaat.

Beïnvloedt CSS-stijl of de visuele lay-out van de pagina de rangorde?

Jono: Google probeert pagina’s te begrijpen zoals mensen doen. Ze hebben een beroemd patent genaamd The Reasonable Surfer. Hier kijken ze naar de lay-out van de pagina en proberen ze te beoordelen wat wat is. Ze weten dat een link in een foto waarschijnlijk minder relevant is dan een link in de kop. Ze gaan verder dan dat. We weten dat ze de pagina weergeven, we weten dat ze alle CSS verwerken en parseren, we weten dat gebroken lay-outs en verborgen dingen invloed hebben op dingen. Dus ja, ze kijken naar het ontwerp. Hoe dat zich in het systeem manifesteert: wie weet. Uw CSS kan van invloed zijn op uw positie. Dus als je een lelijke roze tint hebt als achtergrond voor je pagina of als al je spullen bewegen of de helft ervan onzichtbaar is, is dat een probleem.

Heeft het hebben van meerdere talen een rangorde als u producten in meer dan één taal aanbiedt?

Joost: Ik denk niet dat het noodzakelijkerwijs een rangordefactor is. Ik denk wel dat als je alle technische dingen rond meertalige SEO goed doet en je een pagina goed in het Engels hebt en je hebt een pagina in het Spaans, het feit dat je een Engelse pagina hebt die correct naar die Spaanse pagina verwijst, misschien helpt die Spaanse pagina. In dat geval is het niet het feit dat je meerdere talen hebt, maar het is het feit dat je meerdere plaatsen hebt waar je kunt rangschikken en links kunt verzamelen en wat dan ook. Het hebben van een vertaalde versie van uw website kan nuttig zijn.

Al het gepraat over rangordefactoren en geen melding van links?

Joost: Ik heb nog steeds het gevoel dat links het resultaat zijn van andere dingen die je doet. Dus als je PR goed doet, als je je marketing goed doet, als je veel van deze dingen doet en dan krijg je links als resultaat. Het is belangrijk om te onthouden dat de tijd om links kunstmatig te krijgen voorbij is. In ieder geval voor de Engelstalige markt en misschien in een paar andere talen. Helaas werkt in andere talen, zoals in het Nederlands, het krijgen van een heleboel spam-achtige links nog steeds wanneer de andere sites niet erg goed zijn. Als je sterke concurrentie hebt, wordt het onmogelijk om tegen hen te scoren.

Een laatste opmerking over rangordefactoren

Toen Google veel eenvoudiger was, was het gemakkelijk om de specifieke tactieken of patronen te herkennen die je kon gebruiken om de concurrentie voor te blijven. Je kunt je paginatitels aanpassen, meer links krijgen en wat niet. Maar zo werkt het niet meer – Google is te geavanceerd. Het geheim is om je minder op al deze individuele tactieken te concentreren en je meer te richten op het beste resultaat voor je gebruikers.

Google wil niet dat site-eigenaren reverse-engineeren hoe ze sites rangschikken. Ze willen gewoon betere sites. Ze willen betere resultaten voor hun gebruikers en dat maakt het moeilijker om te weten wat impact heeft en wat niet. Het betekent ook dat u bijna altijd zult profiteren van het verbeteren van uw site. Begrijp uw publiek en los hun problemen op.

We willen niet zeggen dat classificatie-factoren niet bestaan. Ze bestaan. Ze zijn echt, maar we zeggen dat als je focust op welke ranking factoren je zou moeten optimaliseren, je waarschijnlijk het grote plaatje mist. U moet werken aan de algehele kwaliteit van uw website. Elk van uw pagina’s moet geweldig zijn en er is geen schijnvertoning. Je moet het beste resultaat zijn voor elke zin waarvoor je gevonden wilt worden. Om dat allemaal goed te doen, is veel hard werk en een holistische benadering van SEO nodig .

Hebt u professionele technische hulp nodig bij het opmaken van Uw Website?

Aarzel niet om contact op te nemen met Theo-Herbots (Den-Theo). Ik veel mensen geholpen in dezelfde situaties als waarin u mogelijk bent. Ik probeer binnen twee werkdagen te reageren, maar aangezien ik talrijke reacties binnenkrijg, heb ik een druk schema.
Ik hoop snel van U te horen

Groot Nieuws

Binnenkort ook cursus waar U onder mijn technische  begeleiding op één dag Uw eigen Website maakt

“Het is verboden om te doden; daarom worden alle moordenaars gestraft, tenzij ze in grote aantallen doden en op het geluid van trompetten. “
― Voltaire
Theo-Herbots-Social-Media en Internet

herbafittheoherbots@gmail.com

0497127049

“We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat.”

Walt Disney

BEZOEK DE CURSUS

ZOek niet langer op Het Internet, U vindt het hier

Negatieve commentaar? zegge het mij

Positieve commentaar, zegge het voort

Vergeet niet U in te schrijven op de nieuwsbrief en

voor onmiddellijke toegang tot de fantastische informatie KLIK ==>>HIER Blog Website GIF-downsized_large (1)

Maak Uw eigen WordPress-Website

Volg hier beneden  de belangrijkste berichten die ik gepubliceerd heb die belangrijk zijn  voor een Blog of Website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.