Wat is een Blog, Wat is een Blogger? |WHAT IS A BLOG, WHAT IS A BLOGGER?

YOU CAN TRANSLATE THIS MESSAGE TO MY WEBSITE IN 110 LANGUAGES

Lees dit artikel over Wat een Blog is en Wat een Bloggers is.

Laat er U door inspirren om zelf ook te beginnen

“We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat.”

Walt Disney

U KAN MAKKELIJK ZELF EEN WEBSITE BEGINNEN EN ONDERHOUDEN DOOR DEZE “GRATIS” CURSUS TE VOLGEN

Mijn diploma

THEO-HERBOTS

COPYWRITER: You can translate this on my website in 110 Languages

“Onbekend is onbemind, Tot men de stap zet en ermee begint”

Het starten van een nieuwe blog is moeilijk en dit kan veel mensen afschrikken. Sommigen gaan misschien goed van start, maar worden snel ontmoedigd vanwege het ontbreken van opmerkingen of bezoeken. U wilt opvallen tussen deze miljoenen miljoenen bloggers, u wilt een van de paar honderdduizend blogs zijn die daadwerkelijk worden bezocht. Hier zijn enkele eenvoudige tips om je te helpen op weg naar bloggingbeheersing:

 1. Plaats regelmatig, maar plaats niet als je niets hebt om over te posten.
 2. Blijf bij slechts een paar specifieke genres om over te praten.
 3. Plaats geen ‘subscribe’ en ‘vote me’-links over de hele voorpagina totdat je mensen hebt die je blog leuk genoeg vinden om ze te negeren (ze staan ​​meestal gewoon in de weg).
 4. Gebruik indien mogelijk een schoon en eenvoudig thema.
 5. Geniet van, blog voor de lol, reageer op blogs van andere mensen (zoals ze normaal gesproken terug bezoeken).
 6. Veel plezier met bloggen en onthouden, er zijn geen regels voor wat je op je blog plaatst!
Theo-Herbots-Social-Media en Internet

OUR

Den-Theo Blogger

Begin te Bloggen en wordt door “Velen” Geliefd en Bemind

Ik zal er U met heel veel genoegen in begeleiden

THEO-HERBOTS (DEN-THEO) IS ER VOOR U !!!!!

Everything you need to create a beautiful website

Kijk en Geniet, er ligt voor U iets Geweldig in het Verschiet

Maar lees eerst het artikel hier beneden

Naar de Cursus (GRATIS EN ZONDER VERDERE VERPLICHTINGEN° ==>>

Wat is een “blog”? #Wat is een “blog”?

“Blog” is een verkorte versie van “weblog”, een term die wordt gebruikt om websites te beschrijven die een voortdurende kroniek van informatie bijhouden. Een blog bevat commentaar van het dagboektype en links naar artikelen op andere websites, meestal gepresenteerd als een lijst met vermeldingen in omgekeerde chronologische volgorde. Blogs variëren van persoonlijk tot politiek en kunnen zich concentreren op één beperkt onderwerp of een hele reeks onderwerpen.

Veel blogs richten zich op een bepaald onderwerp, zoals webdesign, thuisafstemming, sport of mobiele technologie. Sommige zijn meer eclectisch en bevatten koppelingen naar alle soorten andere sites. En anderen lijken meer op persoonlijke tijdschriften, en presenteren het dagelijkse leven en de gedachten van de auteur.

Over het algemeen (hoewel er uitzonderingen zijn), hebben blogs meestal een paar dingen gemeen:

 • Een inhoudsgebied met artikelen die chronologisch worden vermeld, de nieuwste bovenaan. Vaak zijn de artikelen ingedeeld in categorieën. Een archief van oudere artikelen.
 • Een manier voor mensen om opmerkingen over de artikelen achter te laten.
 • Een lijst met links naar andere gerelateerde sites, ook wel een ‘blogroll’ genoemd.
 • Een of meer ” feeds ” zoals RSS-, Atom- of RDF-bestanden.

Sommige blogs hebben mogelijk aanvullende functies dan deze. Bekijk deze korte video voor een eenvoudige uitleg over wat een blog is.

Top ↑

Wat is een “blogger”? #Wat is een “blogger”?

Een blogger is een persoon die een blog bezit of een blog beheert of een persoon die de blog onderhoudt. Dat wil zeggen, het plaatsen van artikelen of nieuwe berichten, informatie, het delen van het meest actuele nieuws, meningen en casestudy’s om maar een paar te noemen. Dergelijke vermeldingen staan ​​bekend als blogposts.

Top ↑

De bloginhoud #De bloginhoud

Inhoud is de raison d’être voor elke website. Winkelsites bevatten een catalogus met producten. Universitaire sites bevatten informatie over hun campussen, curriculum en faculteit. Nieuws sites tonen de laatste nieuwsverhalen. Voor een persoonlijke blog kunt u een heleboel observaties of recensies hebben. Zonder een soort van bijgewerkte inhoud is er weinig reden om meer dan eens een website te bezoeken.

Op een blog bestaat de inhoud uit artikelen (ook wel “posts” of “entries” genoemd) die de auteur (s) schrijft. Ja, sommige blogs hebben meerdere auteurs, die elk hun eigen artikelen schrijven. Typisch, blog-auteurs stellen hun artikelen samen in een web-gebaseerde interface, ingebouwd in het blogsysteem zelf. Sommige blogsystemen ondersteunen ook de mogelijkheid om stand-alone “weblog-client” -software te gebruiken , waarmee auteurs artikelen offline kunnen schrijven en deze op een later tijdstip kunnen uploaden.

Top ↑

Reacties #Reacties

Wilt u een interactieve website? Zou het niet mooi zijn als de lezers van een website opmerkingen, tips of indrukken over de site of een specifiek artikel achterlaten? Met blogs kunnen ze dat! Reacties plaatsen is een van de meest opwindende functies van blogs.

De meeste blogs hebben een methode waarmee bezoekers opmerkingen kunnen achterlaten . Er zijn ook handige manieren voor auteurs van andere blogs om reacties achter te laten zonder zelfs de blog te bezoeken! Ze worden ‘ pingbacks ‘ of ‘ trackbacks ‘ genoemd en kunnen andere bloggers informeren wanneer ze een artikel van een andere site in hun eigen artikelen citeren. Dit alles zorgt ervoor dat online gesprekken pijnloos kunnen worden onderhouden tussen verschillende site-gebruikers en websites.

Top ↑

Het verschil tussen een blog en CMS? #Het verschil tussen een blog en CMS?

Software die een methode voor het beheren van uw website biedt, wordt gewoonlijk een CMS of “Content Management System” genoemd . Veel bloggende softwareprogramma’s worden beschouwd als een specifiek type CMS. Ze bieden de functies die nodig zijn om een ​​blog te maken en te onderhouden, en kunnen publiceren op het internet net zo eenvoudig maken als het schrijven van een artikel, het een titel geven en het onder (een of meer) categorieën organiseren. Hoewel sommige CMS-programma’s uitgebreide en geavanceerde functies bieden, biedt een eenvoudige blogtool een interface waarmee u op een eenvoudige en, tot op zekere hoogte, intuïtieve manier kunt werken terwijl het de logistiek behandelt die nodig is om uw compositie presentabel en publiek beschikbaar te maken. Met andere woorden, je kunt je concentreren op wat je wilt schrijven en de blogtool zorgt voor de rest van het sitebeheer.

WordPress is zo’n geavanceerde blogtool en biedt een uitgebreide reeks functies . Via het beheerscherm kunt u opties instellen voor het gedrag en de presentatie van uw weblog. Via dit beheerscherm kun je gemakkelijk een blogpost opstellen , op een knop drukken en direct op het internet verschijnen! WordPress doet er alles aan om te zien dat je blogberichten er goed uitzien, de tekst er mooi uitziet en de html-code die wordt gegenereerd voldoet aan de webstandaarden.

Als u net begint, leest u Aan de slag met WordPress , dat informatie bevat over hoe u WordPress snel en effectief kunt instellen, evenals informatie over het uitvoeren van basistaken in WordPress, zoals het maken van nieuwe berichten of het bewerken van bestaande berichten.

Top ↑

Dingen die bloggers moeten weten #Dingen die bloggers moeten weten

Naast het begrijpen hoe uw specifieke blogsoftware werkt, zoals WordPress , zijn er enkele termen en concepten die u moet kennen.

Archieven #Archieven

Een blog is ook een goede manier om artikelen op een site bij te houden. Veel blogs bevatten een archief op basis van datums (zoals een maandelijks of jaarlijks archief). De voorpagina van een blog kan een kalender bevatten met datums gekoppeld aan dagelijkse archieven. Archieven kunnen ook gebaseerd zijn op categorieën met alle artikelen die betrekking hebben op een specifieke categorie.

Daar stopt het niet; je kunt je berichten ook per auteur of alfabetisch archiveren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit vermogen om artikelen op een gecompileerde manier te organiseren en presenteren, maakt bloggen tot een populaire persoonlijke publicatie-tool.

Top ↑

Feeds #feeds

Een feed is een functie van speciale software waarmee ‘Feedreaders’ automatisch toegang krijgen tot een site die op zoek is naar nieuwe inhoud en vervolgens updates over die nieuwe inhoud op een andere site plaatsen. Dit biedt een manier voor gebruikers om op de hoogte te blijven van de nieuwste en meest actuele informatie die op verschillende blogsites is geplaatst. Sommige feeds bevatten RSS (alternatief gedefinieerd als “Rich Site Summary” of “Really Simple Syndication”), Atom of RDF-bestanden. Dave Shea heeft een uitgebreid overzicht van feeds geschreven.

Top ↑

Syndication #Syndication

Een feed is een machineleesbare (meestal XML) inhoudspublicatie die regelmatig wordt bijgewerkt. Veel weblogs publiceren een feed (meestal RSS, maar mogelijk ook Atom en RDF enzovoort, zoals hierboven beschreven). Er zijn tools die zichzelf “feedreaders” noemen. Wat ze doen is dat ze gespecificeerde blogs blijven controleren om te zien of ze zijn bijgewerkt en wanneer de blogs zijn bijgewerkt, ze het nieuwe bericht weergeven en een link ernaar, met een fragment (of de volledige inhoud) van het bericht. Elke feed bevat items die in de loop van de tijd zijn gepubliceerd. Bij het controleren van een feed zoekt de feedreader naar nieuwe items. Nieuwe items worden automatisch ontdekt en gedownload zodat je ze niet hoeft te lezen, dus je hoeft niet alle blogs te bezoeken waarin je bent geïnteresseerd. Het enige wat je hoeft te doen met deze feedreaders is om de link naar de RSS-feed van alle blogs toe te voegen zijn geïnteresseerd in. De feedreader zal u dan laten weten wanneer een van de blogs nieuwe berichten bevat. De meeste blogs hebben deze feeds voor ‘Syndication’ beschikbaar die de lezers kunnen gebruiken.

Top ↑

Reacties beheren#Reacties beheren

Een van de meest opwindende functies van blogtools zijn de opmerkingen. Deze zeer interactieve functie stelt gebruikers in staat commentaar te geven op artikelberichten, een link naar uw berichten en commentaar en aanbevelingen. Deze staan ​​bekend als trackbacks en pingbacks . We zullen ook bespreken hoe u opmerkingen kunt beheren en beheren en hoe u kunt omgaan met de vervelende trend in “reactiespam” wanneer ongewenste opmerkingen op uw blog worden geplaatst.

Trackbacks #Trackbacks

Trackbacks zijn oorspronkelijk ontwikkeld door SixApart , makers van het MovableType-blogpakket . SixApart heeft een goede introductie tot trackbacks :

In een notendop, TrackBack is ontworpen om een ​​notificatiemethode te bieden tussen websites: het is een methode om persoon A te zeggen tegen persoon B: “Dit is iets waar u misschien in geïnteresseerd bent.” Om dat te doen, stuurt persoon A een TrackBack-ping naar persoon B.

Een betere verklaring is dit:

 • Persoon A schrijft iets op zijn blog.
 • Persoon B wil reageren op het blog van persoon A, maar wil dat haar eigen lezers zien wat ze te zeggen heeft, en kunnen reageren op haar eigen blog
 • Persoon B post op haar eigen blog en stuurt een trackback naar het blog van persoon A
 • De blog van persoon A ontvangt de trackback en geeft deze weer als een opmerking bij de oorspronkelijke post. Deze reactie bevat een link naar het bericht van persoon B

Het idee hier is dat meer mensen kennis maken met het gesprek (zowel de lezers van persoon A als die van persoon B kunnen links volgen naar het bericht van de ander) en dat de trackback-opmerkingen een authenticiteitsniveau hebben omdat ze afkomstig zijn van een ander weblog. Helaas is er geen echte verificatie uitgevoerd op de binnenkomende trackback, en ze kunnen zelfs worden gefingeerd.

De meeste trackbacks sturen slechts een klein deel (persoon genaamd een fragment) naar persoon A van wat persoon B te zeggen had. Dit is bedoeld om als een “teaser” te fungeren, waardoor persoon A (en zijn lezers) een deel van wat persoon B te zeggen heeft, ziet en ze allemaal aanmoedigt om op de site van persoon B te klikken om de rest (en mogelijk commentaar) te lezen.

De trackback van persoon B naar de blog van persoon A wordt doorgaans samen met alle opmerkingen geplaatst. Dit betekent dat persoon A de inhoud van de trackback op zijn eigen server kan bewerken, wat betekent dat het hele idee van “authenticiteit” niet echt is opgelost. ( Opmerking: persoon A kan de inhoud van de trackback alleen bewerken op zijn eigen site, hij kan het bericht niet bewerken op de site van persoon B die de trackback heeft verzonden. )

SixApart heeft een officiële trackback-specificatie gepubliceerd .

Top ↑

Pingbacks #Pingbacks

Pingbacks zijn ontworpen om enkele van de problemen op te lossen die mensen met trackbacks hebben gezien. Dat is de reden waarom de officiële pingback-documentatie zoveel lijkt op de beschrijving van een trackback:

Yvonne schrijft bijvoorbeeld een interessant artikel over haar weblog. Kathleen leest het artikel van Yvonne en geeft er commentaar op, gekoppeld aan het oorspronkelijke bericht van Yvonne. Door pingback te gebruiken, kan Kathleen’s software automatisch Yvonne informeren dat haar bericht is gekoppeld aan, en Yvonne’s software kan deze informatie vervolgens op haar site opnemen.

De beste manier om na te denken over pingbacks is als opmerkingen op afstand :

 • Persoon A plaatst iets op zijn blog.
 • Persoon B plaatst op haar eigen blog en linkt naar het bericht van persoon A. Hiermee wordt automatisch een pingback naar persoon A verzonden als beide blogs met pingback hebben.
 • Het blog van persoon A ontvangt de pingback en gaat vervolgens automatischnaar het bericht van persoon B om te bevestigen dat de pingback daar inderdaad is ontstaan.

De pingback wordt meestal weergegeven op het blog van persoon A als een eenvoudige link naar het bericht van persoon B. Er wordt algemeen aangenomen dat pingbacks geen inhoud verzenden, zoals trackbacks doen. Dit is niet correct. Als u een pingback ontvangt, ziet u een fragment van die blog in het gedeelte Reacties bewerken van uw dashboard. Het probleem is dat zeer weinig thema’s weer te gevendeze fragmenten uit pingbacks. In de standaard WordPress-thema’s worden bijvoorbeeld geen Pingback-fragmenten weergegeven.

In feite is er slechts één significant verschil tussen pingbacks en trackbacks: Pingbacks en trackbacks gebruiken drastisch verschillende communicatietechnologieën (XML-RPC en HTTP POST, respectievelijk). Maar dat verschil is belangrijk omdat trackbacks het doelwit zijn geworden van zoveel spam. Het automatische verificatieproces introduceert een niveau van authenticiteit, waardoor het moeilijker wordt om een ​​pingback te vervalsen.

Sommigen zijn van mening dat trackbacks superieur zijn omdat lezers van het blog van persoon A op zijn minst iets kunnen zien van wat persoon B te zeggen heeft, en vervolgens moeten beslissen of ze meer willen lezen (en daarom doorklikken naar blog van persoon B). Anderen zijn van mening dat pingbacks superieur zijn omdat ze een verifieerbare verbinding tussen berichten creëren.

Top ↑

Pingbacks en trackbacks gebruiken #Pingbacks en trackbacks gebruiken

Reacties op blogs worden vaak bekritiseerd omdat ze geen gezag hebben , aangezien iedereen iets kan posten met elke gewenste naam: er is geen verificatieproces om te zorgen dat de persoon is wie hij beweert te zijn. Trackbacks en Pingbacks zijn beide bedoeld om enige verificatie te bieden voor reacties op blogs.

Om trackbacks en pingbacks in te schakelen, selecteer je in de Discussie-instellingen van je Administratie-scherm deze items onder ‘Standaard artikelinstellingen’:

Poging om blogs te melden waarnaar wordt gelinkt vanuit het artikel.

Sta linkmeldingen van andere blogs (pingbacks en trackbacks) toe op nieuwe artikelen.

Het selecteren van de ene optie en niet van de andere zou niet erg behulpzaam zijn 😉

Zodra deze is ingeschakeld, verschijnen trackbacks en pingbacks van andere sites in je beheerscherm net als andere opmerkingen, maar op uw berichtpagina’s verschijnen ze volgens het ontwerp van uw thema.

Eenmaal ingeschakeld, worden pingbacks automatisch verzonden wanneer u uw bericht publiceert, u hoeft niets te doen. Als u trackbacks wilt verzenden, moet u de trackback-URL ergens op de berichtpagina vinden waarnaar u een koppeling wilt maken. Als u er geen kunt vinden, probeer dan te bepalen of de site pingbacks ondersteunt. Als dit het geval is, moet u ook geen trackbacks verzenden. Kopieer / plak de trackback-URL in het veld Trackbacks verzenden op uw scherm Nieuwe bericht toevoegen. Als u dit veld niet ziet, gaat u naar de schermopties en selecteert u de optie Trackbacks verzenden. Merk op dat als u dit selecteert geen trackbacks worden verzonden, wordt alleen het veld met de naam Trackbacks verzenden weergegeven. Wanneer u uw bericht publiceert, worden trackbacks verzonden naar de URL’s die u in het veld hebt geplakt. Dit veld toont ook de status van trackbacks en pingbacks op uw Edit Post-scherm.

Als iemand iemand een trackback naar uw WordPress-blog wil sturen omdat zijn blogsoftware geen pingbacks ondersteunt, moet uw trackback-URL die zij in hun berichtbewerkingsscherm moeten invoegen de permalink van uw blogpost met “trackback /” aan het einde bevatten. Als hun software pingbacks ondersteunt, hoeven ze niets te doen, het proces is automatisch.

Top ↑

Commentaar Moderatie #Reactie Moderatie

Commentaar Moderatie is een functie waarmee de eigenaar en auteur van de website de opmerkingen over de verschillende artikelberichten kunnen controleren en beheren en die kunnen helpen bij het aanpakken van reactiespam. Het laat je reacties modereren, en je kunt ongewenste reacties verwijderen, coole reacties goedkeuren en andere beslissingen nemen over de reacties.

Top ↑

Reactie Spam #Reactie Spam

Commentaar Spam verwijst naar nutteloze opmerkingen (of trackbacks of pingbacks) naar berichten op een blog. Deze zijn vaak niet relevant voor de contextwaarde van de post. Ze kunnen een of meer links bevatten naar andere websites of domeinen. Spammers gebruiken Comment Spam als medium om een ​​hogere paginarang te krijgen voor hun domeinen in Google, zodat ze die domeinen ergens in de toekomst voor een hogere prijs kunnen verkopen of om een ​​hoge positie in de zoekresultaten voor een bestaande website te verkrijgen.

Spammers zijn meedogenloos; omdat er veel geld mee gemoeid is, werken ze hard aan hun ‘baan’. Ze bouwen zelfs geautomatiseerde tools (robots) om hun spam snel in te dienen bij dezelfde of meerdere weblogs. Veel webloggers, vooral beginners, voelen zich soms overweldigd door Comment Spam.

Er zijn echter oplossingen om reactiespam te vermijden. WordPress bevat veel tools om Comment Spam te bestrijden . Met een kleine inspanning vooraf kan Comment Spam beheersbaar zijn en zeker geen reden om weblogging op te geven.

Top ↑

Permalinks zijn de permanente URL’s van uw individuele weblog-berichten, evenals categorieën en andere lijsten met weblog-berichten. Een permalink is wat een andere weblogger zal gebruiken om naar uw artikel (of sectie) te verwijzen, of hoe u een link naar uw verhaal in een e-mailbericht kunt verzenden. Omdat anderen kunnen linken naar uw individuele berichten, mag de URL van dat artikel niet veranderen. Permalinks zijn bedoeld als permanent (lange tijd geldig).

“Mooi” Permalinks is het idee dat URL’s vaak zichtbaar zijn voor de mensen die erop klikken, en daarom zo moeten worden gemaakt dat ze logisch zijn en niet worden gevuld met onbegrijpelijke parameters. De beste Permalinks zijn “hackable”, wat betekent dat een gebruiker de koppelingstekst in zijn browser kan wijzigen om naar een andere sectie of een lijst van de weblog te gaan. Dit is bijvoorbeeld de manier waarop de standaardinstelling Permalink van een verhaal eruit kan zien in een standaard WordPress-installatie:

/index.php?p=423

Hoe kan een gebruiker weten wat “p” vertegenwoordigt? Waar komt nummer 423 vandaan?

In tegenstelling hiermee is hier een goed gestructureerde, “mooie” Permalink die naar hetzelfde artikel zou kunnen verwijzen, zodra de installatie is geconfigureerd om permalinks te wijzigen:

/ Archief / 2003/05/23 / my-kaas-sandwich /

Men kan gemakkelijk raden dat de Permalink de datum van de posting en de titel bevat, alleen door naar de URL te kijken. Men zou ook kunnen raden dat het hacken van de URL te zijn / archives / 2003/05 / een lijst zou krijgen van alle berichten van mei 2003 (best cool). Voor meer informatie over mogelijke link patronen in WordPress, kunt u met behulp van Permalinks .

Top ↑

Blog per e-mail #Blog per e-mail

Sommige bloghulpmiddelen bieden de mogelijkheid om uw berichten rechtstreeks naar uw blog te e-mailen, allemaal zonder directe interactie via de interface voor het bloggen. WordPress biedt deze coole functie. Door e-mail te gebruiken, kunt u nu uw berichtinhoud verzenden naar een vooraf bepaald e-mailadres & voila! Je bericht is gepubliceerd!

Top ↑

Post Slugs #Post Slugs

Als je Pretty Permalinks gebruikt, is de Post Slug de titel van je artikel in de link. De bloggereedschapsoftware kan uw titel vereenvoudigen of inkorten tot een meer geschikte vorm voor gebruik als een link. Een titel als “I’ll Make A Wish” kan worden afgekapt tot “ill-make-a-wish”. In WordPress kun je de Post Slug veranderen in iets anders, zoals “make-a-wish”, wat beter klinkt dan een wens als je ziek bent.

Top ↑

Fragment #Fragment

Fragmenten zijn beknopte samenvattingen van uw blogberichten, waarbij bloggereedschappen deze op verschillende manieren kunnen verwerken. In WordPress kunnen Excerpts specifiek worden geschreven om het bericht samen te vatten, of automatisch worden gegenereerd door de eerste paar alinea’s van een bericht te gebruiken of door de post tot een specifiek punt te gebruiken, door u toegewezen.

Top ↑

Plug-ins #plug-ins

Plug-ins zijn coole stukjes programmeer-scripts die extra functionaliteit toevoegen aan je blog. Dit zijn vaak functies die reeds beschikbare functies verbeteren of toevoegen aan uw site.

WordPress biedt eenvoudige en eenvoudige manieren om een beheerdersscherm toe te voegen , er is een invoegtoepassingsvenster . U kunt eenvoudig plug-ins zoeken, installeren en activeren vanaf dit scherm.

Top ↑

Basisprincipes – Enkele tips voor bloggen #Basisprincipes – Enkele tips voor bloggen

Het starten van een nieuwe blog is moeilijk en dit kan veel mensen afschrikken. Sommigen gaan misschien goed van start, maar worden snel ontmoedigd vanwege het ontbreken van opmerkingen of bezoeken. U wilt opvallen tussen deze miljoenen miljoenen bloggers, u wilt een van de paar honderdduizend blogs zijn die daadwerkelijk worden bezocht. Hier zijn enkele eenvoudige tips om je te helpen op weg naar bloggingbeheersing:

 1. Plaats regelmatig, maar plaats niet als je niets hebt om over te posten.
 2. Blijf bij slechts een paar specifieke genres om over te praten.
 3. Plaats geen ‘subscribe’ en ‘vote me’-links over de hele voorpagina totdat je mensen hebt die je blog leuk genoeg vinden om ze te negeren (ze staan ​​meestal gewoon in de weg).
 4. Gebruik indien mogelijk een schoon en eenvoudig thema.
 5. Geniet van, blog voor de lol, reageer op blogs van andere mensen (zoals ze normaal gesproken terug bezoeken).
 6. Veel plezier met bloggen en onthouden, er zijn geen regels voor wat je op je blog plaatst!

Hebt u professionele technische hulp nodig bij het opmaken van Uw Website?

Aarzel niet om contact op te nemen met Theo-Herbots (Den-Theo). Ik veel mensen geholpen in dezelfde situaties als waarin u mogelijk bent. Ik probeer binnen twee werkdagen te reageren, maar aangezien ik talrijke reacties binnenkrijg, heb ik een druk schema.
Ik hoop snel van U te horen

“Een mens zonder doel is als een vis zonder water,hij sterft”

“Niemand kan Gelukkig zijn zonder Doel in zijn Leven, “Niemand kan Gelukkig zijn zonder geloof in eigen kunnen om dit doel te bereiken”
― THEO-HERBOTS
Theo-Herbots-Social-Media en Internet

herbafittheoherbots@gmail.com

0497127049

“We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat.”

Walt Disney

BEZOEK DE CURSUS

ZOek niet langer op Het Internet, U vindt het hier

Negatieve commentaar? zegge het mij

Positieve commentaar, zegge het voort

Vergeet niet U in te schrijven op de nieuwsbrief en

voor onmiddellijke toegang tot de fantastische informatie KLIK ==>>HIER Blog Website GIF-downsized_large (1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.