Externe links effectief gebruiken |USING EXTERNAL LINKS EFFECTIVELY

Theo-Herbots Agency

Simple and effective vandaag EXTERNE LINKS EFFECTIEF GEBRUIKEN

“Gedurende het hele project van mijn studies, heb ik deze website gebruikt om te experimenteren .
Ik eindigde met een geweldige online oplossing die mijn klanten en mezelf hoog waarderen”

Ik breng nu heel deze kennis aan mijn talrijke Volgers.

Bekijk de cursus Blogging-Tips

Volg onze cursus en wordt een Website en Blog expert

Externe links effectief gebruiken op uw site (en waarom het ertoe doet)

21 juni 2019 | John Hughes

Het opnemen van veel externe links op uw WordPress-site kan u helpen uw zoekmachine optimalisatie (SEO) te verbeteren. Het is echter belangrijk om die links op de juiste manier te gebruiken. Het linken aan de verkeerde soorten sites kan uw paginalijst eigenlijk schaden .

Aan de andere kant kan het gebruik van effectieve externe links u helpen waarde toe te voegen aan uw site, gebruikersverkeer te stimuleren en betrokkenheid te bevorderen. U kunt zelfs uw links volgen , zodat u uw marketinginvloed kunt demonstreren wanneer u andere sites vraagt ​​om een gastpost te schrijven of backlinks te verhandelen.

In dit artikel wordt uitgelegd wat de voordelen zijn van het opnemen van externe links op uw website en geeft u advies om dit op een effectieve manier te doen. Laten we aan de slag gaan!

Waarom u externe links zou moeten gebruiken

Voordat we de praktische tips voor het implementeren van externe links uitleggen, bekijken we eerst de redenen waarom u ze zou moeten opnemen. Het gebruik van externe links heeft veel voordelen, zoals:

  • De aandacht van andere sites trekken. De meeste sites volgen hun verwijzingen . Als u naar hen linkt, zullen ze uw site eerder opmerken en zelfs bezoeken om te zien wie u bent. Dit kan je bereik verbeteren, vooral als je net begint.
  • Waarde toevoegen aan uw site. Het verzamelen en koppelen van nuttige bronnen kan uw site waardevoller maken. In plaats van Google-informatie voor zichzelf te moeten gebruiken en de zoekresultaten te verslaan, zullen bezoekers erop vertrouwen dat u hen in de juiste richting wijst. Dit kan ook de tijd op uw site verlengen. ‘Dwell time’ kan uw SEO een boost geven , omdat het een ander teken is dat bezoekers uw site de moeite waard vinden.
  • Het verbeteren van uw paginarangschikking. Hoewel links naar sites met spam mogelijk schadelijk zijn voor de positie van uw site, is het tegenovergestelde ook waar. Google rangschikt uw pagina’s op basis van expertise, autoriteit en betrouwbaarheid . Als u een link maakt naar sites van hoge kwaliteit, kunt u uw plaatsing verbeteren.

Zoals je kunt zien, zijn dit enkele voordelen die de moeite van het nastreven waard zijn. In het volgende gedeelte leggen we uit hoe u deze kunt bereiken.

Externe links effectief gebruiken (4 belangrijke tips)

Er zijn een paar eenvoudige technieken die u kunt gebruiken om de effectiviteit van uw externe links te maximaliseren. Laten we kijken naar vier van de belangrijkste.

1. Alleen een link naar geloofwaardige bronnen

Zoals we eerder al vermeldden, zou u alleen moeten linken naar betrouwbare, hoogwaardige sites. Dit betekent dat je een beetje onderzoekwilt doen voordat je een link naar je inhoud toevoegt. Zoek naar vertrouwensmarkeerders, zoals een lage verhouding van advertenties tot inhoud en een goed ontworpen, actieve site.

Je moet ook rekening houden met de kwaliteit van de inhoud zelf. Is het bijvoorbeeld georganiseerd, goed geschreven en relatief typevrij? Bovendien is het het beste om waar mogelijk een link te plaatsen naar recent gepubliceerde artikelen, omdat Google waarde hecht aan nieuwe inhoud . U kunt uw zoekresultaten filteren om alleen artikelen van het afgelopen jaar weer te geven, waardoor het selecteren van de juiste bronnen eenvoudiger wordt.

2. Link niet naar uw eigen concurrenten

Externe links zijn waardevol, maar u moet vermijden dat u linken naar de sites van uw concurrenten. Dat kan een deel van uw bedrijf wegjagen, door uw bezoekers kennis te laten maken met andere opties. Behalve dat, zouden uw concurrenten geen reden hebben om de gunst terug te geven en naar u terug te koppelen.

Als je waardevolle inhoud tegenkomt op de site van een concurrent terwijl je naar links zoekt, kun je er een aantekening van maken en overwegen een vergelijkbaar onderwerp op je eigen site te bespreken. Op die manier stimuleer je het verkeer naar je (hopelijk betere) inhoud. U kunt dit onderzoek ook toevoegen aan uw doelmarktanalyse .

Bovendien kunt u links plaatsen naar andere bedrijven die synergiseren met uw eigen bedrijf. Als u bijvoorbeeld een back-upplug-in voor WordPress aanbiedt, zou u waarschijnlijk niet willen linken naar een andere ontwikkelaar die een vergelijkbare tool aanbiedt. U kunt echter een koppeling maken naar een SEO-optimalisatieplug-in of een webontwerpblog, die beide waardevol moeten zijn voor uw doelgroep.

3. Houd de relevantie in gedachten

Vervolgens is het belangrijk om alleen te linken naar artikelen die relevant zijn voor het onderwerp dat u bespreekt. Relevantie is een van de meest invloedrijke factoren bij het bepalen van de paginarangschikking. Gebruikers moeten redelijkerwijs kunnen voorspellen welk type inhoud wordt weergegeven op de pagina waarnaar u een koppeling maakt, voordat ze deze bezoeken.

U kunt dat doen door de juiste ankertekst te gebruiken om de lezers precies te laten zien waar ze naartoe gaan. Ankertekst is het woord of de uitdrukking waarnaar een koppeling wordt toegepast. Als u bijvoorbeeld verwijst naar een definitie van ‘ankertekst’, is het beter om de link op de woorden ‘ankertekst’ te plaatsen dan met een vage uitdrukking zoals ‘klik hier’.

4. Gebruik trackingscripts

Vergeet tot slot niet om traceerscripts te gebruiken op al uw externe links. Hiermee kunt u klikken bijhouden en zien hoeveel verkeer u naar andere sites stuurt. Trackingscripts zijn met name handig voor websites van partners , maar elke site kan van deze techniek profiteren.

U kunt bijvoorbeeld trackinggegevens gebruiken om naar een linkhandel met een grotere site te vragen. U kunt analytische informatie verzamelen over de hoeveelheid verkeer die u naar een andere site rijdt en deze aan hen presenteren. Vervolgens kunt u hen vragen de gunst te herstellen, bijvoorbeeld door u een gastpost te laten schrijven of een link naar uw eigen site toe te voegen.

Conclusie

Het gebruik van hoogwaardige externe links op uw site kan voor zoekmachines aantonen dat u nuttige inhoud aanbiedt. Het kan u ook helpen om betrokkenheid te bevorderen en extra waarde te bieden. Als u uw links bijhoudt en bewijst dat u veel verkeer naar andere sites genereert, kunt u hen zelfs vragen om de gunst terug te geven en een link naar uw inhoud te maken.

Vier eenvoudige manieren om externe links effectief te gebruiken, zijn onder meer:

  1. Alleen linken met hoogwaardige bronnen
  2. Vermijd koppelingen naar uw concurrenten
  3. Relevante links gebruiken met geoptimaliseerde ankertekst
  4. Het implementeren van trackingscripts

Heeft u vragen over het gebruik van externe links op uw site? Laat het ons weten in de comments hieronder!

uit het engels vertaald Bron

Naar de Cursus (GRATIS EN ZONDER VERDERE VERPLICHTINGEN° ==>>

Hebt u professionele technische hulp nodig bij het opmaken van Uw Website?

Aarzel niet om contact op te nemen met Theo-Herbots (Den-Theo). Ik veel mensen geholpen in dezelfde situaties als waarin u mogelijk bent. Ik probeer binnen twee werkdagen te reageren, maar aangezien ik talrijke reacties binnenkrijg, heb ik een druk schema.
Ik hoop snel van U te horen “Het is verboden om te doden; daarom worden alle moordenaars gestraft, tenzij ze in grote aantallen doden en op het geluid van trompetten. “
― Voltaire
Theo-Herbots-Social-Media en Internet

herbafittheoherbots@gmail.com

0497127049

“We blijven vooruitgaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen, omdat we nieuwsgierig zijn en nieuwsgierigheid ons steeds weer nieuwe wegen inslaat.”

Walt Disney

BEZOEK DE CURSUS

ZOek niet langer op Het Internet, U vindt het hier

Negatieve commentaar? zegge het mij

Positieve commentaar, zegge het voort

Vergeet niet U in te schrijven op de nieuwsbrief en

voor onmiddellijke toegang tot de fantastische informatie KLIK ==>>HIER Blog Website GIF-downsized_large (1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.