Sitestructuur: de ultieme gids

SITESTRUTUUR DE ULTIEME GIDS_InPixio

YOU CAN TRANSLATE THIS MESSAGE IN 110 LANGUAGES ABOVE MY WEBSITE | WHY IS SITE STRUCTURE IMPORTANT,

Uw site moet een gedefinieerde structuur hebben, want anders is het gewoon een willekeurige verzameling pagina’s en blogposts. Uw gebruikers hebben deze structuur nodig om op uw site te navigeren en van de ene pagina naar de andere te klikken. Google gebruikt ook de structuur van uw site om te bepalen welke inhoud belangrijk is en wat minder relevant is. Deze gids vertelt u alles wat u moet weten over de sitestructuur

Waarom is uw sitestructuur belangrijk?

Het structureren van uw website is cruciaal voor zowel de bruikbaarheid als de vindbaarheid. Veel sites missen een degelijke structuur om bezoekers naar de informatie te leiden waarnaar ze op zoek zijn. Het hebben van een duidelijke sitestructuur leidt ook tot een beter begrip van uw site door Google , dus het is ongelooflijk belangrijk voor uw SEO. Laten we eens nader bekijken hoe dit werkt.

Belang voor bruikbaarheid

De structuur van uw website heeft een grote invloed op de  beleving van uw bezoekers  (UX). Als bezoekers de producten en informatie waarnaar ze op zoek zijn niet kunnen vinden, is het niet erg waarschijnlijk dat ze vaste bezoekers of klanten worden. Met andere woorden, u moet ze helpen uw site te doorzoeken. Een goede sitestructuur zal hierbij helpen.

Navigeren moet eenvoudig zijn. Je moet je berichten en producten categoriseren en linken zodat ze gemakkelijk te vinden zijn. Nieuwe bezoekers moeten meteen kunnen begrijpen waarover u schrijft of verkopen.

Belang voor SEO

Een solide sitestructuur verbetert uw kansen op ranking in zoekmachines enorm . Daar zijn drie belangrijke redenen voor:

een. Het helpt Google uw site te ‘begrijpen’

De manier waarop u uw site structureert geeft Google belangrijke aanwijzingen over waar u de meest waardevolle inhoud op uw site kunt vinden. Het helpt zoekmachines te begrijpen waar uw site voornamelijk over gaat of wat u verkoopt. Een degelijke sitestructuur stelt zoekmachines ook in staat om content snel te vinden en te indexeren. Een goede structuur zou daarom moeten leiden tot een hogere ranking in Google.

b. Het voorkomt dat je met jezelf concurreert

Op je site kun je blogberichten hebben die erg op elkaar lijken. Als u bijvoorbeeld veel schrijft over SEO, kunt u meerdere blogberichten plaatsen over de sitestructuur, elk met een ander aspect. Bijgevolg kan Google niet bepalen welke van deze pagina’s het belangrijkst is, dus u zult concurreren met uw eigen inhoud voor een hoge positie op Google. U moet Google laten weten welke pagina volgens u het belangrijkst is. Hiervoor hebt u een goede interne koppelings- en taxonomiestructuur nodig, zodat al die pagina’s voor u kunnen werken, in plaats van tegen u.

c. Het gaat over veranderingen op uw website

De producten die u in uw winkel verkoopt, evolueren waarschijnlijk in de loop van de tijd. Dat geldt ook voor de inhoud die u schrijft. U voegt waarschijnlijk nieuwe productlijnen toe als de oude voorraad uitverkocht is. Of u schrijft nieuwe artikelen die oude overbodig maken. U wilt niet dat Google verouderde producten of verwijderde blogposts laat zien, dus u moet met dit soort wijzigingen omgaan in de structuur van uw site.

Worstelt u met het opzetten van de structuur van uw site? Weet niet wat de beste strategie is om van de ene naar de andere post te linken? Overweeg onze Sitestructuurtraining te volgen , zodat u uw ranglijst kunt verbeteren door de beste structuur voor uw site te maken.

Hoe de structuur van uw site in te stellen

Dus, hoe bouw je een solide sitestructuur? Eerst zullen we kijken naar een ideale sitestructuur; dan leggen we uit hoe je dit voor je eigen site kunt bereiken.

Ideale sitestructuur

Laten we beginnen met een ideale situatie te bekijken: als u helemaal opnieuw begint, hoe moet u dan uw site organiseren? We denken dat een goed georganiseerde website lijkt op een piramide met een aantal niveaus:

1. Homepage

2. Categorieën (of secties)

3. Subcategorieën (alleen voor grotere sites)

4. Individuele pagina’s en berichten

De startpagina moet helemaal bovenaan staan. Vervolgens hebt u een aantal secties of categoriepagina’s eronder. U zou al uw inhoud onder een van deze categorieën moeten kunnen opslaan. Als uw site groter is, kunt u deze secties of categorieën ook onderverdelen in subcategorieën. Onder uw categorieën of subcategorieën staan ​​uw individuele pagina’s en berichten.

ideale sitestructuur

Een ideale sitestructuur lijkt op een piramide. Hierboven vindt u de startpagina, direct onder de hoofdsecties of categorieën, mogelijk gevolgd door subcategorieën. Op de grond vind je alle individuele berichten en pagina’s.

Uw startpagina

Bovenop de piramide staat de startpagina. Uw startpagina moet fungeren als een navigatiehub voor uw bezoekers. Dit betekent onder andere dat u vanaf uw startpagina naar uw belangrijkste pagina’s moet linken. Door dit te doen:

  1. Uw bezoekers komen sneller terecht op de pagina’s waarop u wilt dat ze terechtkomen;
  2. U laat Google zien dat deze pagina’s belangrijk zijn.

Verderop in dit artikel helpen we u te bepalen welke van uw pagina’s essentieel zijn voor uw bedrijf.

Pas op dat u niet naar te veel pagina’s van uw startpagina probeert te linken, want dat zorgt voor rommel. En een rommelige startpagina leidt uw bezoekers nergens naar toe. Als u uw startpagina verder wilt optimaliseren, zijn er nog veel meer dingen die u kunt doen. Lees Michiel’s artikel over startpagina SEO  om uit te zoeken wat.

Naast een goed gestructureerde startpagina, is het ook belangrijk om een ​​duidelijk navigatiepad op uw site te maken. Uw site-brede navigatie bestaat uit twee hoofdelementen: het menu en de broodkruimels.

Het menu

Laten we eerst eens naar het menu kijken. Het websitemenu is het meest voorkomende hulpmiddel voor navigatie op uw website en u wilt er zo goed mogelijk gebruik van maken. Bezoekers gebruiken uw menu om dingen op uw website te vinden. Het helpt hen de structuur van uw website te begrijpen. Daarom moeten de hoofdcategorieën op uw site allemaal een plaats hebben in het menu op uw startpagina.

Bovendien is het niet altijd nodig om alles in slechts één menu op te slaan. Als u een grote site met veel categorieën heeft, kan dit uw website vervuilen en maakt uw hoofdmenu een slechte afspiegeling van de rest van uw site. Waar het zinvol is, is het prima om een ​​tweede menu te maken.

EBay heeft bijvoorbeeld één menu bovenaan de pagina – ook wel het menu met de bovenste balk genoemd – en daarnaast een hoofdmenu. Dit bovenste barmenu linkt naar belangrijke pagina’s die geen categorieën in de winkel zijn, zoals pagina’s die te maken hebben met het persoonlijke account van de bezoeker op de site. Het hoofdmenu geeft de belangrijkste productcategorieën op eBay weer.

2-laags navigatie

Eindelijk, net zoals op je startpagina, zou je niet teveel links moeten toevoegen aan je menu. Als u dat doet, zullen ze minder waardevol worden, zowel voor uw gebruikers als voor zoekmachines.

Lees hier alles over het  optimaliseren van het menu van uw website  of volg onze training in sitestructuren met veel voorbeelden!

Broodkruimel spoor

U kunt de structuur van uw site nog duidelijker maken door broodkruimels aan uw pagina’s toe te voegen. Broodkruimels zijn klikbare koppelingen die meestal zichtbaar zijn bovenaan een pagina of bericht. Broodkruimels weerspiegelen de structuur van uw site. Ze helpen bezoekers te bepalen waar ze zich bevinden op uw site. Ze verbeteren zowel de gebruikerservaring als de SEO van uw site, zoals u kunt lezen in Edwin’s gids over broodkruimels .

Als u een WordPress-site gebruikt, kunt u een van de vele breadcrumb-plug-ins gebruiken die beschikbaar zijn. U kunt ook onze Yoast SEO-plug-in gebruiken , omdat we ook een broodkruimelfunctionaliteit in onze plug-in hebben geïmplementeerd.

taxonomieën

WordPress gebruikt zogenaamde taxonomieën om inhoud te groeperen (andere CMS’s hebben vaak vergelijkbare systemen). Het woord ‘taxonomie’ is in feite een mooie term voor een groep dingen – webpagina’s, in dit geval – die iets gemeen hebben. Dit is handig omdat mensen die op zoek zijn naar meer informatie over hetzelfde onderwerp soortgelijke artikelen gemakkelijker kunnen vinden. Je kunt inhoud op verschillende manieren groeperen. De standaardtaxonomieën in WordPress zijn categorieën en tags.

Categorieën

U moet de blogposts of producten op uw site indelen in een aantal categorieën. Als deze categorieën te groot worden, moet u deze categorieën onderverdelen in subcategorieën om de zaken weer op te helderen. Als u bijvoorbeeld een kledingwinkel heeft en schoenen verkoopt, kunt u besluiten deze categorie onder te verdelen in een aantal subcategorieën: ‘laarzen’, ‘hakken’ en ‘flats’. Al deze subcategorieën bevatten producten, in dit geval schoenen, van dat specifieke type.

Door deze hiërarchie toe te voegen en te categoriseren aan uw pagina’s, kunnen uw gebruiker en Google inzicht krijgen in elke afzonderlijke pagina die u schrijft. Zorg er bij het implementeren van uw categoriestructuur voor dat u uw hoofdcategorieën toevoegt aan het hoofdmenu van uw site.

Meer lezen: Categorie- en tagpagina’s gebruiken voor SEO »

Tags

De structuur van uw site zal ook profiteren van het toevoegen van tags. Het verschil tussen een categorie en een tag heeft meestal te maken met de structuur. Categorieën zijn hiërarchisch: u kunt subcategorieën en zelfs sub-subcategorieën hebben. Tags hebben echter niet die hiërarchie. Tags zeggen gewoon: “Hé, dit artikel of product heeft een bepaalde eigenschap die misschien interessant is voor een bezoeker.” Zie het als volgt: categorieën zijn de inhoudsopgaven van uw website en tags zijn de index. Een tag voor bovengenoemde online kledingwinkel kan een merk zijn, bijvoorbeeld Timberlands.

Blijf lezen: wat is het verschil tussen tags en categorieën? »

Probeer niet te veel tags te maken. Als je een nieuw uniek label toevoegt aan elk bericht of artikel, structureer je niets. Zorg ervoor dat elke tag minstens twee keer wordt gebruikt en dat uw tags artikelen groeperen die echt bij elkaar horen.

Sommige WordPress-thema’s tonen tags bij elk bericht, maar sommige niet. Zorg ervoor dat uw tags ergens beschikbaar zijn voor uw bezoekers, bij voorkeur onderaan uw artikel of in de zijbalk. Google is niet de enige die van tags houdt: ze zijn ook handig voor uw bezoekers, die misschien meer over hetzelfde onderwerp willen lezen.

Lees verder: Taggen correct voor gebruikers en SEO »

Contextuele interne link

Sitestructuur heeft alles te maken met het groeperen en koppelen van de inhoud op uw site. Tot nu toe hebben we het vooral over zogenaamde classificerende links: links op uw startpagina, in uw navigatie en taxonomieën. Contextuele links daarentegen zijn interne links binnen de kopie op uw pagina’s die verwijzen naar andere pagina’s binnen uw site. Voor een contextuele context moet de pagina waarnaar u linkt relevant zijn voor iemand die de huidige pagina leest. Als je bijvoorbeeld naar de vorige alinea kijkt, koppelen we aan een bericht over taggen, zodat mensen er meer over kunnen leren als ze geïnteresseerd zijn.

Uw belangrijkste pagina’s zijn waarschijnlijk vaak zeer relevant om op verschillende pagina’s op uw site te vermelden, dus u zult er het meest naar verwijzen. Onthoud dat niet alleen de pagina waarnaar u linkt relevant is, maar dat de context van de link ook belangrijk is.

Google gebruikt de context van uw links om informatie te verzamelen over de pagina waarnaar u linkt . Het heeft altijd de ankertekst (of linktekst) gebruikt om te begrijpen waar de pagina naar toe verwijst. Maar de ankertekst is niet het enige waar Google naar kijkt. Tegenwoordig vindt het ook dat de inhoud rond de link extra informatie verzamelt. Google wordt steeds beter in het herkennen van verwante woorden en concepten . Door koppelingen toe te voegen vanuit een zinvolle context, kan Google uw pagina’s goed waarderen en rangschikken.

Contextueel linken voor blogs

Voor blogs moet je uitgebreid schrijven over de onderwerpen waarvoor je wilt rangschikken . Schrijf enkele hoofdartikelen (uw  hoeksteenartikelen ) en schrijf verschillende berichten over subonderwerpen van dat onderwerp. Koppel vervolgens van deze gerelateerde berichten aan uw hoeksteenartikelen en van de hoeksteenartikelen terug naar gerelateerde berichten. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw belangrijkste pagina’s zowel de meeste links als de meest relevante links bevatten.

De volgende metafoor kan je helpen dit principe te begrijpen: stel je voor dat je naar een kaart van een staat of land kijkt. Je zult waarschijnlijk veel kleine steden en enkele grotere steden zien. Alle steden zullen op de een of andere manier met elkaar verbonden zijn. Je zult merken dat kleine steden vaak wegen hebben die naar de grote steden leiden. Die steden zijn uw hoekstenen en krijgen de meeste links. De kleine steden zijn je berichten over meer specifieke onderwerpen. Er zijn enkele wegen (links) die naar deze kleinere steden leiden, maar niet zoveel als naar de grote steden.

interne koppelingen metafoorwegen

Blijf lezen: Intern koppelen waarom en hoe »

Contextuele koppelingsmogelijkheden voor online winkels

Contextueel intern linken werkt anders in een online winkel met zeer weinig tot geen pagina’s die uitsluitend bedoeld zijn om te informeren. U verkent geen specifiek onderwerp op uw productpagina’s: u verkoopt een product. Daarom wilt u op productpagina’s meestal mensen op een pagina houden en hen overtuigen het product te kopen. Bijgevolg is contextuele koppeling in deze context veel minder prominent. Over het algemeen moet u geen contextuele links toevoegen aan uw productbeschrijvingen, omdat dit ertoe kan leiden dat mensen van de pagina af klikken.

Er zijn slechts een paar zinvolle manieren om contextuele links toe te voegen aan uw productpagina’s:

  1. koppeling van een productbundelpagina naar de afzonderlijke producten
  2. een ‘gerelateerde items’ of ‘vergelijken met vergelijkbare items’ sectie
  3. een ‘klanten kochten ook’ gedeelte
  4. een ‘productbundels’ of ‘vaak samen gekocht’ gedeelte.

Leer alles over het opzetten van een geweldige (interne linking) structuur voor uw online winkel met onze Site structure-training . We hebben veel voorbeelden van echte websites opgenomen!

Landingspagina’s

Bestemmingspagina’s zijn de pagina’s die uw doelgroep moet vinden wanneer ze zoeken naar specifieke zoekwoorden waarvoor u bent geoptimaliseerd. We willen bijvoorbeeld dat mensen die zoeken naar ‘gratis SEO-training’ eindigen op de pagina over onze gratis training ‘SEO voor beginners’ . U moet de inhoud van uw belangrijkste bestemmingspagina’s anders benaderen dan uw andere, normale pagina’s.

Hier bespreken we twee typen bestemmingspagina’s: hoeksteenpagina’s en productlandingspagina’s. Het zijn beide pagina’s waarvan je wilt dat mensen ze bereiken via de zoekmachines, maar die vereisen een heel andere benadering. Maar eerst zullen we kort ingaan op zoek opzet, want je moet weten wat uw doelgroep is echt zoekt.

Zoek intentie

Bij het opzetten van uw sitestructuur moet u nadenken over de zoekintentie. Het gaat om wat u denkt dat mensen zoeken wanneer ze een zoekopdracht in een zoekmachine invoeren. Wat willen mensen vinden? En: wat verwachten ze te vinden?

Neem de tijd om na te denken over de verschillende mogelijkheden in de zoekactie, want misschien wilt u wel rekening houden met verschillende typen op uw site. Zijn mensen gewoon op zoek naar een antwoord op een vraag of een definitie? Vergelijken ze producten vóór aankoop? Of zijn ze van plan iets meteen te kopen? Dit wordt vaak weerspiegeld in het type query dat ze maken.

Wanneer u een idee hebt van de zoekactie, is het essentieel om ervoor te zorgen dat uw bestemmingspagina geschikt is voor de zoekintentie van uw doelgroep. Pagina’s kunnen meer dan één zoekactie beantwoorden, maar u hebt een duidelijke weergave nodig voor ten minste uw belangrijkste pagina’s.

Lees alles over de zoekintentie en waarom het belangrijk is voor SEO .

Cornerstone-inhoudspagina’s

Cornerstone-artikelen zijn de belangrijkste informatieve artikelen op uw website. Hun focus is om de beste en meest complete informatie over een bepaald onderwerp te bieden, hun hoofddoel is niet om producten te verkopen.

Vanwege deze focus denken we meestal aan blogs wanneer we het hebben over hoekstenen. Dat betekent natuurlijk niet dat het alleen maar een blogpost kan zijn. Alle verschillende soorten websites hebben hoekstenen artikelen! Vuistregel: als een artikel alles wat je weet over een breed onderwerp bij elkaar brengt, is dit een artikel met de hoeksteeninhoud.

In dit artikel legt Marieke uit wat hoeksteen inhoud is en hoe het te maken.

Product bestemmingspagina’s

De bestemmingspagina’s voor producten wijken aanzienlijk af van hoekstenen. Deze laatste zijn lang, waarbij productlandingspagina’s niet zo lang mogen zijn. In plaats van complete artikelen moeten ze gefocust zijn. Deze pagina’s hoeven alleen te laten zien wat uw bezoekers moeten weten om overtuigd te worden. Ze hoeven niet alle informatie te bewaren.

Je wilt natuurlijk wel op deze pagina’s staan, en dat betekent dat ze inhoud nodig hebben. Genoeg inhoud voor Google om te begrijpen waar de pagina over gaat en voor welk zoekwoord deze moet worden gerangschikt. Waar hoeksteenartikelen met duizenden woorden zouden kunnen worden samengesteld, zouden een paar honderd kunnen volstaan ​​voor productlandingspagina’s. De inhoud van uw producten moet vooral op uw producten zijn gericht.

Michiel heeft hier alle essentiële zaken van uw productbestemmingspaginaopgesomd .

Uw sitestructuur onderhouden

Het structureren of herstructureren van je inhoud heeft niet altijd een hoge prioriteit binnen alles wat je moet doen. Vooral als je veel blogt of regelmatig andere content toevoegt, kan het een hele klus zijn. Hoewel het niet altijd leuk is, moet je het doen, anders kan je website een zooitje worden. Om te voorkomen dat dit gebeurt, moet u niet alleen de structuur van uw site repareren, maar deze in de gaten houden terwijl u nieuwe inhoud toevoegt. Sitestructuur moet zeker deel uitmaken van uw lange-termijn SEO-strategie.

Wanneer uw bedrijfsdoel of website verandert, moet uw menu ook worden gewijzigd. Wanneer u begint na te denken over het herstructureren van uw site, zal de planning van dingen visueel vruchten afwerpen. Maak een stroomdiagram.

Begin een of twee niveaus diep met je nieuwe menu en kijk of je kunt passen op meer pagina’s die je in de loop der jaren hebt gemaakt. U zult merken dat sommige pagina’s nog steeds geldig zijn, maar niet meer relevant lijken voor uw menu. Geen probleem, zorg er wel voor dat u naar hen linkt op gerelateerde pagina’s en in uw sitemaps, zodat Google en uw bezoekers deze pagina’s nog steeds kunnen vinden. Het stroomschema toont ook eventuele gaten in de sitestructuur.

Meer lezen: het optimaliseren van uw websitemenu »

Heroverweeg uw taxonomie

Als u een overzicht van uw categorieën, subcategorieën en producten of berichten maakt, kunt u ook de taxonomie van uw site opnieuw bekijken. Dit kan een eenvoudige spreadsheet zijn, maar u kunt ook meer visuele hulpmiddelen zoals LucidChart of MindNode gebruiken.

Bieden uw productcategorieën en subcategorieën nog steeds een logisch overzicht van uw assortiment of uw berichten en pagina’s? Misschien heb je ergens in de rij gemerkt dat de ene categorie veel succesvoller is geweest dan de andere, of misschien heb je veel blogberichten geschreven over één onderwerp en heel weinig over anderen.

Als een categorie veel groter wordt dan andere, kan de piramide van uw site uit balans raken. Denk na over het splitsen van deze categorie in verschillende categorieën. Maar als sommige productlijnen veel kleiner zijn dan andere, wilt u ze misschien samenvoegen. Vergeet niet om diegenen die u verwijdert om te leiden .

In het onwaarschijnlijke geval dat u uw HTML-sitemap handmatig heeft gebouwd, werkt u die sitemap bij nadat u uw sitestructuur heeft gewijzigd. In het veel waarschijnlijkere geval dat u een XML-sitemap heeft ,  verzendt u deze opnieuw naar Google Search Console .

Blijf lezen: de structuur van een groeiende blog »

Ruim verouderde inhoud op

Sommige verouderde artikelen die u mogelijk kunt updaten en opnieuw publiceren , om ze weer relevant te maken. Als een artikel verouderd is maar niemand leest het toch, dan zou je kunnen opteren om er helemaal vanaf te komen. Dit kan je site netjes opruimen.

Wat u in dat geval moet weten, is dat u nooit alleen een pagina of artikel moet verwijderen. Als Google de pagina niet kan vinden, wordt uw gebruiker een 404-foutpagina aangeboden . Zowel de zoekmachine als uw bezoeker zullen dit foutbericht zien met de melding dat de pagina niet bestaat, en dat is een slechte ervaring en dus slecht voor uw SEO.

Wees slim hierover! U moet de URL van de pagina die u verwijdert, goed omleiden , zodat uw gebruiker (en Google) op een andere pagina terechtkomt die voor hen relevant is. Dat zou zelfs je SEO kunnen verbeteren!

Vermijd kannibalisatie van zoekwoorden

Uw website gaat over een specifiek onderwerp, dat vrij breed of tamelijk specifiek zou kunnen zijn. Tijdens het toevoegen van inhoud moet u rekening houden met het kannibaliseren van zoekwoorden . Als u uw artikelen optimaliseert voor zoekwoorden die allemaal te veel op elkaar lijken, verliest u uw eigen kansen op ranking in Google. Als u verschillende artikelen voor vergelijkbare belangrijke termen optimaliseert, concurreert u met uzelf en worden beide pagina’s lager.

Als u last heeft van trefwoordkannibilisatie, heeft u wat werk te doen. Kortom, u zou de prestaties van uw inhoud moeten onderzoeken en waarschijnlijk een deel ervan samenvoegen en omleiden. Lees deze gids over inhoud onderhoud door Joost om te leren hoe dit te doen.

Ben je een beetje overweldigd door al dit advies? Yoast SEO heeft een aantal handige hulpmiddelen om intern linken zo veel gemakkelijker te maken.

De tekstlink-teller van Yoast SEO visualiseert uw links, zodat u ze kunt optimaliseren. Het toont de interne links in een bericht en de interne links naar een bericht. U kunt deze tool gebruiken om uw sitestructuur te verbeteren door de koppelingen tussen uw gerelateerde berichten te verbeteren. Zorg ervoor dat je hoekstenen de meeste (relevante) links krijgen!

tekstlinkteller

Yoast SEO Premium helpt u ook bij uw interne koppeling. Onze interne tool voor het koppelen van suggesties  laat je zien welke artikelen gerelateerd zijn aan degene die je schrijft, dus je kunt eenvoudig naar hen linken: door de link naar je editor te slepen!

interne koppelingshulpprogramma

Bovendien kunt u met onze tool aangeven welke artikelen u als hoeksteen van uw site beschouwt. Op deze manier worden die artikelen getoond bovenop de interne suggesties voor links. Je zult nooit vergeten om opnieuw met ze te linken.

Lees meer: Hoe Yoast SEO te gebruiken voor uw hoeksteen-strategie »

Sitestructuur: kortom

Zoals we hebben gezien, zijn er verschillende redenen waarom sitestructuur belangrijk is . Een goede sitestructuur helpt zowel uw bezoekers als Google om uw site te navigeren. Het maakt het eenvoudiger om wijzigingen door te voeren en voorkomt dat u concurreert met uw eigen inhoud. Gebruik dus de tips en aanwijzingen in deze handleiding om uw sitestructuur te controleren en verbeteren. Op die manier blijf je op de hoogte en voorkom je dat je website uit de hand loopt!

Wilt u uw sitestructuur verbeteren, maar weet u niet waar te beginnen? Ontvang onze Sitestructuurtraining ! We begeleiden u stap voor stap door het proces. 

Blijf lezen: WordPress SEO: de definitieve gids voor hogere rankings voor WordPress-sites »V

 

Vriendelijke Groet

#Theo-Herbots (Den-Theo)

 

PS; HIER BENEDEN MIJN LAATSTE VIJFTIEN GEPUBLICEERDE BERICHTEN

BEKIJK HIER BENEDEN ALLE CATEGORIEÊN WAARIN IK PUBLICEER. SMAKEN VERSCHILLEN MAAR UZAL ZEKER EN VAST WAT NAAR UW GADING VINDEN; NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? GEEN ERG ONDERDE CATEGORIEÊN VINDT U EEN ZOEKFORMULIER, BRENG DAAR GEWOON UW KEUWORD OF ZOEKTERM VAN WAT U ZOEKT EN U ZAL HET ZEKER VINDEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.