25 manieren om uw Website / Blog gratis te promoten (snel internetten!)

Theo-Herbots (Den Theo)

25 “GRATIS” Tips om Uw Blog (Website te promoten)


VOLG AL DE TIPS ==>>

Manieren om uw blog gratis te promoten

Heb je wel eens geblogd maar niet het gewenste verkeer? Daar kunnen vele redenen voor zijn, maar de meest prominente reden daarvoor is geen goede promotie of zwakke marketing .

Een blog schrijven is niet genoeg, met de exponentiële groei van veel blogs in de loop van de tijd. Hoe sterk de inhoud ook is, er zijn sterke middelen nodig om hetzelfde te promoten en naar de juiste doelgroep te brengen.

Vaak begrijpen bloggers niet hoe belangrijk promotie is en wat voor magie het kan betekenen voor het verkeer van je blog. Ik ben het ermee eens, kwaliteit is belangrijk, maar wat heeft het voor zin als de getargete gebruiker niet in staat is om naar uw blog te gaan en uw onberispelijke inhoud niet kan lezen? Ik hoop dat je begrijpt hoe belangrijk het is om je blog te promoten .

Nu hebben mensen vaak de misvatting dat je veel sommen moet betalen om je blog te promoten. U weet het omdat er AdSense is en wat niet. Maar dit is helemaal niet waar.

In feite zijn er tientallen manieren waarop u uw blog gratis kunt promoten!

Ja, dat heb je goed gelezen. En omdat dit iets is waar veel mensen mee worstelen, zal ik het de top 25 manieren laten opschrijven waarmee je je blog gratis kunt promoten .

Dus zonder verder oponthoud, laten we erin springen!

25 manieren om uw blog gratis te promoten

Hier zijn de 25 beste manieren om uw blog succesvol te promoten op internet en zo veel mogelijk verkeer voor uw inhoud te genereren.

1. Sociale media

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk sociale media vandaag is . Sociale media zijn een van de grootste mediums voor advertenties en promoties geworden. Het grote voordeel van sociale media is dat men zijn doelgroep specifiek kan scheiden en hen kan kiezen om het product rechtstreeks aan hen te promoten.

Social media-platforms zoals Facebook,  Instagram,  Twitter en vele andere platforms hebben een specifieke tool voor een blog en andere productpromoties. Het integreren van uw blogs met apps en pagina’s van sociale media zal uw kansen om de doelgroep te bereiken aanzienlijk vergroten.

Snelle tip:  u kunt uw blogs en artikelen die u schrijft en publiceert op uw blog delen. Hiermee kunt u meer verkeer van social-mediaplatforms binnenhalen. Dit is een must-do-activiteit als het gaat om bloggen en wanneer u nadenkt over de gratis promotie, is er niets beter dan bevordering van sociale media.

2. E-mailmarketing

E-mailmarketing is een conventionele methode om contact te maken met uw doelgroep. Voordat sociale media iedereen overnamen, was e-mailmarketing de meest effectieve methode om blogs en andere gerelateerde producten te promoten. Zelfs vandaag de dag is deze manier van adverteren bewezen effectief in termen van conversie en gerichte marketing.

Wanneer u reclame maakt voor de e-mailmarketingmethode, moet u ervoor zorgen dat uw abonnees zich op een positieve manier op u hebben geabonneerd. Als u e-mails stuurt naar willekeurige vreemden, komt dit onder de paraplu van Spamming . Dit is iets dat je niet wilt doen als je klaar bent voor “White Hat-promotie”, iets waar je je altijd op moet richten.

kunst van verhalen vertellen

Maar als u een lijst met abonnees voor e-mail hebt, kunt u uw blogs heel gemakkelijk via e-mails op de markt brengen. Dit helpt om contact te houden met uw lezers en helpt u bij het creëren van een goed merkimago.

Snelle tip:  er zijn meerdere e-mailmarketingtools die gratis plannen bieden voor de service die ze bieden. Natuurlijk zijn de functies die u krijgt beperkt, maar het is niet slecht om mee te beginnen. Zodra je het te pakken hebt, kun je je blog bouwen door e-mails te versturen. Je kunt blog-updates, dagelijkse berichten, nieuwsbrieven, aanbiedingen, promoties en nog veel meer naar je abonnees sturen.

3. RSS-feed

Een van de meest effectieve manieren voor blogpromotie tot nu toe zijn RSS-feeds. RSS is een gemeenschappelijk platform dat een hub is voor een groot aantal gebruikers wereldwijd. Een effectieve RSS-feed kan aan het wereldpubliek worden getoond en de kans op nieuwe lezers vergroten door uw inhoud te bekijken.

In de vroege stadia van sociale media waren RSS-feeds zeer effectief in het promoten van uw bloginhoud. Zelfs vandaag heeft RSS-feed zijn eigen belang in blogreclame en -promoties.

4. Email Signature

Zin om jezelf te introduceren? Nou ja, als dat zo is, zal dit je goed passen.

Het toevoegen van je bloglink in de e-mailhandtekening van je blogmail-id of je persoonlijke e-mail-ID is een van de belangrijke tips voor blogpromotie die je ooit zou kunnen geven.

Vaak wordt niet beseft dat een enkele handtekening aan het einde van uw e-mail nuttige links naar uw websiteblog kan bevatten of naar de doellocatie waar u naartoe wilt gaan.

Het kan mensen echt met je verbinden, bewust worden van je blog. Het is een indirecte promotie, degenen die je e-mails lezen en beantwoorden, krijgen meer te weten over je blog en de inhoud ervan. Dit lijkt een beetje een toevoeging, maar het kan er toe leiden dat heel veel mensen je blog bereiken als je je kaarten goed speelt.

Snelle tip:  u kunt de blogkoppeling in de handtekening instellen nadat u uw adres of telefoonnummer hebt opgegeven, wat meestal wordt gedaan in een e-mailhandtekening. Dit geeft uw lezers een optie om meer over u te weten te komen als ze dat willen. Als je het leeg laat, zal het niets opleveren en een goede kans om je blog te promoten gaat tevergeefs.

5. Blogreacties

Deze gaat in beide richtingen, technisch en psychologisch.

Wie denk je dat mensen meer leuk vinden? Iemand die vrij in de hoek staat zonder aandacht te schenken aan de menigte of degene die een initiatief neemt om te praten met de gemeenschap waarin hij leeft?

Ik denk dat we allebei het antwoord daarop weten. Degene die inspanningen toont. Dat is juist!

Evenzo gaat het in de digitale wereld. Hoe meer u met andere gebruikers communiceert, hoe meer u onder de aandacht wordt gebracht en dit kunt u eenvoudig doen door op andere blogs te reageren .

Heb ik dit ook genoemd?

Reageren op andere blogs met je blog is een goede manier om backlinks te krijgen .

Het is een goed gebaar om slechts twee goede beoordelingslijnen te geven, en dat zal in de toekomst van uw nut zijn. Maar je moet begrijpen dat dit begint met eerlijke waardering.

Snelle tip:  de faker of “copy-pasted” je commentaar is, het zal direct worden opgepikt door de bots en de auteurs. Probeer in plaats daarvan echt je partner- of concurrentblogs te beoordelen.

6. Plaats regelmatig

Wat kan erger zijn dan een blog die niet regelmatig publiceert?

Een van de dingen die bloggers niet krijgen, is dat ze wat inhoud voor hun reguliere gebruikers nodig hebben. Als ze geen inhoud voor hun gebruikers hebben om te lezen, wat promoten ze dan eigenlijk?

Hoewel dit indirect is, is het erg belangrijk voor elk blog. Het helpt uw ​​lezers om op de hoogte te blijven van uw berichten en helpt hen ook tot een conclusie te komen dat u up-to-date bent.

Door regelmatig wat blogactiviteit met bepaalde inhoud weer te geven, helpt dit de lezers om met uw blog te blijven of niet. Ook zouden de nieuwe lezers zien hoe vaak u met de berichten bent en vanaf dat moment kiezen. Hoe het ook zij, dagelijks, wekelijks, veertien dagen of maandelijks zou er een consistent tijdschema moeten zijn waarop de lezers en abonnees kunnen vertrouwen.

Snelle tip:  maak een inhoudskalender en volg deze op religieuze wijze. Maak tijd vrij voor het schrijven van je blog zodat je je blogpublicaties bij kunt houden en niet in de war raakt met andere activiteiten.

7. Gastbloggen

Gastbloggen is een van de veelbelovende en effectieve manieren om een ​​blog te promoten. In gastblogging benadert een blog-eigenaar of een persoon een andere blog voor het op zijn beurt publiceren van een artikel op hun blog voor een artikel van hoge kwaliteit.

Als je geen merknaam hebt, kan dit voor sommige bloggers een uitdaging zijn, maar zeker niet voor iedereen.

Wanneer u een goede naam in uw branche hebt, is het gemakkelijker om uw artikelen goedgekeurd te krijgen, maar dit betekent niet dat uw voorstellen altijd worden afgewezen.

U hoeft zich alleen te concentreren op de waarde die u aan het gastblog toevoegt. Een ander onderdeel van gastbloggen is linkbuilding, wanneer je meer posts krijgt op andere blogs die terug linken naar je website, dan helpt het veel bij SEO .

Snelle tip:  als u het artikel op een blog plaatst, moet u ervoor zorgen dat u echt nadenkt over de ideeën die u gaat verzenden. Veel andere bloggers moeten de gastartikelen accepteren, maar als u een goed idee of onderwerp heeft dat een aanzienlijke meerwaarde zal toevoegen aan het gerichte blog, dan bent u klaar om te gaan.

8. Quora Commentaar

Dit klinkt misschien nieuw voor de meeste mensen, maar je kunt hun blog effectief promoten met behulp van Quora . Hoe?

Dit kan eenvoudig worden gedaan door de vragen te beantwoorden die rond uw blog niche worden gesteld. Wanneer u deze vraag beantwoordt, geeft u absoluut geen antwoord aan één persoon.

Als je quora hebt gebruikt, moet je het aantal weergaven onder elke reactie hebben opgemerkt en dat is wat de game verandert.

Ook, aangezien Quora niet alleen meer een forum is. De vragen die in quora worden gesteld, zijn de eerste die op de resultatenpagina van de zoekmachine verschijnen en die u helpen uw merk op te bouwen door de vraag daar te beantwoorden.

Quora heeft ook topic-gerelateerde vragen. Het selecteren van dergelijke onderwerpen en het beantwoorden met links naar uw blog is echt een cool idee. Maar je moet ervoor zorgen dat je alle benodigde informatie hebt om de vraag te beantwoorden.

Snelle tip:  Vergroot de vragen waarvan je denkt dat je blog werkt. Stel de vragen waarvan u denkt dat ze de gebruikers naar uw blog kunnen leiden. Als je dat doet, geef dan een mooi vormgegeven antwoord in de thread. Dit zal je helpen om de middelmatige vragen te elimineren.

9. YouTube

YouTube is een ander geweldig platform om je blog te promoten via video’s. Hoewel het geen verrassing is dat u regelmatig op uw youtube-aanbiedingen kunt letten , kunt u ook echt veel verkeer genereren via het video-sharingplatform.

Het is veel beter als je een account hebt op de naam van je blog, waardoor je op een unieke manier via je blogkanaal op youtube verbonden kunt blijven met je lezers.

Sommigen vinden het gemakkelijk om video’s te delen en sommigen vinden het moeilijk. Het hangt allemaal ook af van de niche. Als je met een niche-achtige reis gaat, is het zeker gemakkelijk, maar krijg je te maken met veel meer concurrentie, maar nogmaals, de video die je moet uploaden, vereist goede footages en productiekwaliteit .

Aan de andere kant, als u blogt op een niche die moeilijk te verwerken is in video-indelingen zoals een investering, moet u meer nadenken over hoe u de video op een veel boeiender manier kunt weergeven. Maar nogmaals, u zult minder concurrentie ondervinden.

Snelle tip:  begin met het maken van normale video’s die niet veel van je tijd opeten. Als je de versnellingen ziet bewegen en de abonnees stijgen, verbeter dan je videokwaliteit en verleng de tijd die je aan je video’s geeft.

10. Koppel andere Blogs in eigen berichten

Dit is een effectieve en een potentiële blogpromotietip die de bekendheid van je blog kan vergroten. Tijdens het schrijven van een blogartikel dat je interesseert, kun je de link van een blogbericht geven, die je kunt relateren aan het huidige artikel.

Dergelijke links kunnen andere bloggers ertoe brengen uw blogs op te merken en uw blogberichten in hun blogs door te verwijzen. Op deze manier helpt het je blog om contact te krijgen met andere bloggers en helpt het bij de algemene promotie.

Je moet ook de kwaliteit van de blogs begrijpen die je promoot. Als u blogs promoot die op hetzelfde niveau als die van u staan, helpt het misschien niet zo veel, maar als u blogs promoot die nuttig zijn voor de lezers, helpt dit hen uw stuk inhoud beter te begrijpen.

Snelle tip:  wanneer u uw blog promoot door andere blogs in uw inhoud te linken, koppelt u enkele sterke blogs die nuttig kunnen zijn voor de eindgebruiker. Je moet het linken niet forceren. Een goede manier is om uw informatiebronnen te citeren en deze toe te voegen aan de context van de blog.

Lees ook: Biedt blogging SEO? SEO Tips voor bloggen

11. Trefwoorden Optimalisatie

Wat uw getargette gebruiker misschien aan het zoeken is, is erg belangrijk. Zodra u begrijpt wat uw gebruiker mogelijk op uw pagina wil laten landen, helpt het u de inhoud dienovereenkomstig op te bouwen.

SEO is iets dat een hoofdstuk op zich kan zijn, maar als je bereid bent om het op je eentje te doen, kun je het eenvoudigst beginnen met het optimaliseren van je blogs voor zoekwoorden . Deze zoekwoorden worden gescand door crawlers van zoekmachines en de zoekmachine geeft ze terug aan de gebruikers die op die zoekwoorden zoeken.

Het toevoegen van zoekwoorden is een van de beste dingen die u kunt doen om de SEO van uw blog te behouden.

Snelle tip:  maak een lijst met zoekwoorden die in uw niche werken. Als u klaar bent met deze zoekwoorden, kunt u doorgaan en uw blogs schrijven door ze op te nemen. Overlaad de zoekwoorden niet, want de crawlers kunnen gemakkelijk de spammers opsporen en een spammer is iets dat je niet zou willen noemen.

12. Gebruik afbeeldingen

Afbeeldingen hebben veel waarde voor de gebruikers.

Zoals ze zeggen, is een foto meer waard dan duizend woorden. Het klopt inderdaad.

Met de komst van internet neemt de aandachtsspanne van de gemiddelde gebruiker aanzienlijk af. De meeste mensen lezen het artikel niet en eerder snellen ze er doorheen.

Terwijl alles gebeurt, kan één ding ervoor zorgen dat ze blijven, en dat zijn beelden. Een snelle blik kan uw lezer het idee geven van wat u hen probeert te vertellen met de afbeeldingen.

Ook als je je afbeeldingen probeert te verbeteren door ze op maat te maken, is het een goede kans om het aan je website toe te voegen en een codefragment toe te voegen dat de gebruikers kunnen kopiëren en gebruiken op hun eigen blog. Dit kan je gemakkelijk een shout-out en een backlink geven!

Snelle tip:  ik weet zeker dat je ook de afbeeldingen in dit blog hebt opgemerkt. Als dit een eenvoudige tekst was geweest, zou het je al verveeld zijn, maar de reden dat je nog steeds leest, is dat de afbeeldingen je bezig houden . Dus begin met het toevoegen van afbeeldingen aan uw oude blog en terwijl u nieuwe schrijft, kunt u ze onderweg toevoegen.

Lees ook:  Hoe schrijf je een blogbericht dat converteert: zeven moderne regels voor verkoop

13. Podcasts

Net als video’s zijn podcasts echt een slimme manier om uw inhoud spannender en boeiender te maken. Podcasts zijn een van de trending manieren, waar de meeste blogs vandaag de dag ook gebruik van maken.

In een eenvoudige podcast krijg je de kans om te praten over verschillende dingen die in je ecosysteem gebeuren. Je kunt praten over de nieuwe dingen, maar ook over het gesprek, je kunt je product aansluiten en het kan je helpen dat ook te promoten!

Met podcasts kunt u de bloginhoud hergebruiken in een audioformaat en mensen betrekken bij het onderwerp dat u hebt geschreven.

Snelle tip:  probeer tijdens het maken van een podcast populaire en innovatieve mensen uit te nodigen zodat ze ook hun fans kunnen binnenhalen, wat je een boost kan geven in het aantal gebruikers.

14. Online fora

Deelnemen aan online forums kan u helpen uw blog in een groter perspectief te promoten. Er zijn veel online forums beschikbaar op basis van verschillende interesses van de mensen. Dit zijn platforms waar bloggers zich verenigen om onderwerpen van gemeenschappelijk belang te bespreken , en er zijn platforms waarop de fans van de bloggers verbinding maken om met elkaar te communiceren.

Om deel te nemen aan deze online forums, selecteert u het onderwerp waarin u geïnteresseerd bent en waarmee u uw blog kunt relateren. De meeste van deze forums kunnen gratis lid worden en je kunt eenvoudig lid worden door je e-mail te sturen en je profiel aan te maken.

Snelle tip:  Word lid van de forums en deel de links van je blogposts in de online forums. Dit kan een langetermijnresultaat op je blogs hebben omdat de promotie passief gaat met je eenmalige deelname.

15. Blog Exchange

Bloguitwisseling is een praktijk waarbij je je artikel ruilt met de andere blogger in ruil voor een ander artikel van de andere blogger. Deze bijdrage verbetert de blogpromotie voor beide partijen onderling.

Dit gebeurt meestal met de bloggers waar je goede relaties mee hebt. Op deze manier profiteert u wederzijds van de deal en kunnen beide de blootstelling gelijk delen .

Snelle tip:  wanneer je iemand benadert voor een bloguitwisseling, is het goed eerst een goede verbinding te maken en meer te weten te komen over de blog van de andere partij. U wilt geen gebruikers aantrekken, zelfs niet een deel van uw doelgroep.

16. Plug-ins voor sociale media

Door de hulp van plug-ins voor sociale media, zoals knoppen voor sociale media, kunnen lezers gemakkelijk uw inhoud op andere platforms delen. Als uw inhoud interessant is of de lezers aanmoedigen om te delen met hun vrienden en familie, kunnen knoppen op sociale media van grote hulp zijn.

Het wordt ten zeerste aanbevolen om plug-ins voor sociale media te gebruiken om uw blog onder verschillende kringen te promoten .

Snelle tip:  Er zijn veel Social Media-plug-ins gratis beschikbaar in de WordPress-repository van plug-ins . U kunt elke gewenste versie installeren en deze gaan gebruiken.

17. Pinterest

Pinterest is een van de meest invloedrijke social-mediaplatforms , waarvan de meeste blogschrijvers zich minder bewust zijn. Net als categorieën op andere platforms, heeft Pinterest onderwerpen die betrekking hebben op alle gebieden waar lezers van verwante onderwerpen de spelden van hun interesse bezoeken en lezen.

Pinterest groepen helpen ons op een geweldige manier om uw blog en berichten te promoten. Probeer ook je inhoud op Pinterest te draaien. Als u een idee heeft van hoe u uw blogideeën kunt weergeven in de vorm van Pinterest-pinnen, moet u dit doen.

Snelle tip:  bekijk wat uw concurrenten doen door de zoekwoorden van hun blog in te typen. Probeer te begrijpen wat werkt en wat niet werkt voor hen en als je eenmaal het idee hebt, ga je gang met het plannen van je eigen strategie .

18. Blogwedstrijden

Creatief zijn is nodig om andere blogs op internet een stap voor te blijven. Het houden van een blogwedstrijd is een creatief idee om uw lezers en abonneessterk te beïnvloeden .

Het zorgt er ook voor dat ze actief deelnemen aan de wedstrijd en betrokken blijven bij je blog. Kortom, in het algemeen plannen bloggers een winnende prijs of weggevertje voor de winnaar in de wedstrijd. Het geschenk kan klein of groot zijn, maar de deelname van lezers zal uw promotie zeker stimuleren. Het is erg belangrijk om de regels en speldetails duidelijk te kaderen zonder verdere verwarring.

Snelle tip:  neem contact op met alle dingen over hoe u de promotie van de wedstrijd gaat aanpakken. Als je een goed plan hebt, ga dan alleen voor de wedstrijd. Als je geen plan klaar hebt, concentreer je daar eerst op.

19. Blogcarnaval

Dit zijn open omgevingen, waar bloggers de kans krijgen om hun blogs onder veel mensen te promoten. Over het algemeen worden blogcarnivals gehost door een blogger waarvoor vele anderen zijn uitgenodigd. De gastheer, de blog carnival, schrijft een post samenvattende over de links van blogs van deelnemers .

De geïnteresseerde lezers van de host hebben toegang tot alle links op basis van hun interessegebied en hierdoor krijgen de deelnemers een goede hoeveelheid verkeer. Het hangt van de gastheer af, hoe vaak deze blogcarnivals worden gehouden.

Snelle tip:  begin door eerst een meetup te doen . Het is niet verstandig om een ​​carnaval rechtstreeks te plannen, tenzij je een goede merknaam hebt . Zie hoeveel mensen je meetup tegenkomen en als je eenmaal ziet dat je goede frictie krijgt, ga dan voor het carnaval!

20. Handtekening van visitekaartje

Visitekaartjes zijn een andere conventionele methode voor het vermarkten en promoten van producten of services.

Hoewel het misschien niet de beste is, omdat je alleen de mensen zult aantrekken die in je cirkel zijn of de mensen die je ontmoet, is het ding met de promotie dat elke druppel telt!

Het toevoegen van een bloglink op uw visitekaartje kan een positieve invloed hebben op de lange termijn. Hiermee wordt uw blog-URL gepromoot bij iedereen die uw visitekaartje ziet, en het helpt op een geweldige manier.

Lees ook: Bloggen-hacks die elke blogger moet weten

21. Infographics

Heel weinig mensen hebben die affiniteit om alle tekst die je hebt geschreven te lezen.

Feitelijk helpen gegevens in de vorm van infographics de lezers enorm te interesseren voor de informatie die in de blog wordt verstrekt.

U krijgt ook het voordeel als iemand de infographic deelt op zijn website of op zijn sociale media.

Investeer tijd in Infographics om extra waarde te creëren voor de blog is iets dat je moet doen als je boven de massa uit wilt stijgen.

Snelle tip:  er zijn online tools beschikbaar die u kunnen helpen bij het gemakkelijk ontwerpen van de infographics. Geef ze een kans en u kunt veel tijd besparen die u tijdens het ontwerpen zou hebben verspild.

22. Videoposten

Het plaatsen van blogberichten in de vorm van video’s kan een aanzienlijke hoeveelheid webverkeer vasthouden.

Geschat wordt dat 41% van het wereldwijde webverkeer afkomstig is van videoblogposten.

Inhoud lezen is tegenwoordig ouderwets en de inhoud wordt effectief overgebracht via video’s . Een video kan zelfs de betrokkenheid meer vasthouden dan de conventionele tekstmethode.

Snelle tip:  probeer meer nuttige inhoud toe te voegen aan je YouTube-kanaal en dan kun je die video’s eenvoudig koppelen aan je website door ze in te sluiten. Dit bespaart u tijd en biedt opslagruimte.

Lees ook: 7 bloggingsproblemen en hoe ermee om te gaan

23. Gratis eBooks

De een is het meest geïnteresseerd in het vinden van een goede gids over het onderwerp waarover ze meer willen weten dan om meerdere blogs te lezen. Als je de tijd en de energie hebt, is het schrijven van “de ultieme gids” in je blogging niche waar je op kunt rekenen.

U kunt dit e-boek aan uw lezers aanbieden . U kunt zelfs een opt-in toevoegen aan uw website om e-mail-ID’s te verzamelen die u verder kunt gebruiken in uw e-mailmarketingcampagnes.Snelle tip: het  schrijven van een e-boek kan een hele uitdaging zijn. Dus om dit aan te pakken, moet je je concentreren op de tijd die je in een dag kunt geven. Reserveer een uur dat je alleen aan je ebook kunt besteden. Als je daarmee klaar bent, maak dan een grote aankondiging op je website over je boekpresentatie. Dit zal je helpen om de dingen in beweging te zetten.24. Twitter-promotieDit is bovenop de Social Media-activiteit die u gaat gebruiken voor de Social Media-actie waar we eerder over gesproken hebben.Er zijn veel dingen die je kunt doen met Twitter in termen van promoties. Het gemiddelde aantal mensen dat op Twitter volgt, is hoger dan bij elk sociaal netwerkplatform. Je moet eigenlijk veel tweeten, net zoals de gemiddelde “shelf-life” van elke tweet slechts 10 dagen is, omdat er elk uur een heleboel nieuwe tweets zullen komen.Met behulp van Twitter chats en Twitter hashtags zijn speciale manieren om uw blog effectief te bevorderen. U kunt zelfs de analysetool van Twitter gebruiken om uw tweets en andere activiteiten met betrekking tot uw Twitter-account te plannen.Snelle tip:  Twitter heeft de magie van hashtags. Plan uw hashtags die u kunt gebruiken voor uw digitale media-initiatieven. Als je een unieke hashtag voor je merk hebt, kunnen mensen dat gebruiken om je andere tweets op te zoeken.25. BlogsyndicatieAls u verbonden blijft met meerdere blognetwerken, werkt blogsyndicatie op een geweldige manier. De meeste van de beste blogs staan ​​een populaire blogger toe om hun inhoud op de beroemde of de belangrijkste blogs zoals Huffington Post of Business Insider te plaatsen .Dit is geen gemakkelijke taak, maar als u het voor elkaar krijgt, kan het veel betekenen voor uw blogpromotie.Snelle tip:  maak eerst een goede merknaam, dan is de kans groot dat deze mensen je herkennen wanneer je hen benadert met betrekking tot het publiceren van artikelen.Lees ook: Hoe start je een carrière in bloggen?Terug naar jou!Al deze methoden zijn geweldig en kunnen heel veel waarde toevoegen aan je blog. Als je zelfs 10 technieken uit deze lijst implementeert , kan ik je verzekeren dat je een goede sprong in het verkeer zult zien.U hoeft niet elke techniek in één keer te implementeren. In plaats daarvan, begin je met het implementeren van één enkele techniek tegelijk, dit zal je niet benadrukken, en je zult het veel gemakkelijker vinden om het te implementeren.Vertel ons welke marketingtechniek je het leukst vond en welke jij denkt dat de beste is op de lijst door hieronder een reactie te geven!Als je dit stuk inhoud nuttig vond, deel het dan! Categorie: Blog , Nieuws Tag: Blog Promotie Tips , Verkeer Blog Verkeer , Blog gratis promoten , Promoot uw blog , Manieren om Blog te promoten Deel dit bericht    

01 /09/2019

START NIEUWE INTERNET-ZAAK

Ik streef er naar om enkel Producten te leveren van Hoge Kwaliteit

  • In een gunstige Prijs-Kwaliteit-Verhouding

  • Volledig naar Uw wensen  en in samenspraak met U.

  • Zoek niet langer op het Internet? U vindt “ALLES” hier

  • Vraag mij het onmogelijke en ik doe het

Highlights

English Video below

FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Kan ik bij U terecht voor een Professionele e-mail-Signature?

Natuurlijk, ik maak handtekeningen  met Uw Logo, teksten animaties en veel meer.

Met rechtstreekse koppeling, naar Uw Social-Media en WEBSITE

Hoe zien de Promovideo4s eruit?

Ik  volg dagelijks  alle nieuwe Trends op Google en YouTube.

De Laatste trend is korte video’s met vier slagzinnen.

Vooraleer ik deze publiceer, download ik ze in MP, M en HD.

HD is zeer geschikt voor YouTube en het plaatsen op Uw Website. Bovendien kan deze worden aangepast met een link rechtstreeks naar Uw Website.

MP3 EN MP4 zijn zeer handig voor Social-Media en kunnen bijvoorbeeld ook gebruikt worden als Header voor Uw Facebook-Fanpage

Maakt U ook Websites?

Natuurlijk, volledig in samenspraak met U en volledig aangepast aan “Uw” Behoeften.

Volledig volgens de allenieuwste trends

Mag ik meer informatie in verband met de Nieuwsbrief?

Bij elke website die ik maak  is ook een Nieuwsbrief (Blog) toegevoegd.

Ik geef U in PDF  alle informatie hoe U zelf, teksten kan toevoegen, aanpassen. Video’s en afbeeldingen  en veel meer.

Er wordt een inschrijfformulier toegevoegd, zodat iedereen zich kan abonneren.

De website is zo ingesteld dat elk bericht dat U schrijft automatisch wordt doorgezonden naar Uw Social-Media. Facebook, Linkedin, Twitter.

Meteen  verhoogd U ook Uw ranking in de zoekmachines zoals Google, Bing en Yandix..

Bovendien, bij elke website die ik maak, word er een sitemap ingediend bij deze Providers.

De code die zij me dan leveren wordt in de HTML van Uw site geplakt (onzichtbaar voor Uw bezoekers MAAR WEL ZICHTBAAR VOOR HUN)

Meteen wordt dan ook elk bericht dat U achteraf schrijft  automatisch door hun opgevolgd en scoort U meteen ook hoog in de ranking van de zoekmachines

Mag ik meer informatie in verband met de Nieuwsbrief?

Bij elke website die ik maak  is ook een Nieuwsbrief (Blog) toegevoegd.

Ik geef U in PDF  alle informatie hoe U zelf, teksten kan toevoegen, aanpassen. Video’s en afbeeldingen  en veel meer.

Er wordt een inschrijfformulier toegevoegd, zodat iedereen zich kan abonneren.

De website is zo ingesteld dat elk bericht dat U schrijft automatisch wordt doorgezonden naar Uw Social-Media. Facebook, Linkedin, Twitter.

Meteen  verhoogd U ook Uw ranking in de zoekmachines zoals Google, Bing en Yandix..

Bovendien, bij elke website die ik maak, word er een sitemap ingediend bij deze Providers.

De code die zij me dan leveren wordt in de HTML van Uw site geplakt (onzichtbaar voor Uw bezoekers MAAR WEL ZICHTBAAR VOOR HUN)

Meteen wordt dan ook elk bericht dat U achteraf schrijft  automatisch door hun opgevolgd en scoort U meteen ook hoog in de ranking van de zoekmachines

Gaat U in de toekomst nog meer informatie geven?

Zeker en vast.

Na 1 september 2019 ga ik regelmatig  webinars organiseren en informatieavonden.

Schrijf U in op de Nieuwsbrief en U wordt op tijd verwittigd

Ik ben er zeker van dat U nog vragen heeft

Aarzel niet om contact te nemen, zelfs voor 01 september wanneer mijn zaak definitief van start gaat.

Ik zal zo spoedig mogelijk al Uw vragen beantwoorden


volg de nieuwsbrief

Theo-Herbots (Den Theo) Potterijstraat 151 3300 Tienen Belgium

Herbafittheoherbots@gmail.com

0497127049

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.