Hoe geld verdienen met bloggen? | How to earn money by blogging?

TRANSLATE THIS BLOG HERE

Hoe geld verdienen met bloggen?

Hoe geld te verdienen met bloggen

 

 

Bloggen wordt beschouwd als een van de meest geprefereerde manieren om geld te verdienen in het huidige tijdperk. De meeste millennials dromen van de levensstijl van de blogger en willen geen enorme stapels geld verdienen terwijl ze thuis zitten. Zelfs ik droomde er altijd van tot ik erin slaagde om er een fulltime blogger van te maken.

Ik zal eerlijk tegen je zijn. Bloggen is niet gemakkelijk en geen snel rijk soort regeling, maar als je bereid bent je hart erin te leggen, kun je zeker bloggen in je carrière . Hoe u dat kunt doen, zullen wij hier bespreken.

Aangezien je blogt als je carrièreoptie, is het verstandig om vooruit te kijken hoe je er op de lange termijn geld van gaat verdienen. Het kan een behoorlijke taak zijn om je blog en je plaats als een blogger te voorspellen die verdient vanaf een punt waar je nog niet aan je blog bent begonnen, maar het is goed te doen.

 Geld verdienen met bloggen?

Omdat we het nu hebben over “hoe je geld kunt verdienen met bloggen” , kijken we niet alleen naar de inkomstenbronnen van een blogger, maar kijken we ook naar “de manieren” en methoden die je voor jezelf kunt opnemen en beginnen dat geld verdienen en geld verdienen met bloggen.

Dus, voordat we de bronnen van bloggen ingaan, laten we eens kijken wat u allemaal nodig heeft om die bronnen te laten werken voor uw blogactiviteiten. Deze dingen of ‘vereisten’ zijn nodig voor elke blogger voordat iemand geld kan verdienen aan zijn blogs.

Als je net begint en je geld wilt verdienen met bloggen, dan is deze post perfect voor jou. Hier vindt u de volledige stappen die u moet nemen om te beginnen met geld verdienen met bloggen. Sommigen van jullie zijn zich misschien bewust van de eerste paar stappen, zoals het opzetten van een blog of het maken van inhoud, en ik raad je aan direct naar de manieren te gaan waarop je inkomsten kunt genereren met je blog .

Als u een nieuwkomer bent, raad ik u aan om bij elke stap in het proces te leren en te genieten.

Hoe geld verdienen met bloggen?

Hier zal ik alle stappen bespreken voor iemand die zijn carrière wil bloggen en er geld mee wil verdienen. Dit zijn de basisprincipes die je moet doen. Laten we de eerste zien.

Stap 1: start een blog

Waarschijnlijk de meest voor de hand liggende stap als u geld wilt verdienen met bloggen, maar ook met de belangrijkste.

U moet eerst uw blog instellen om er geld mee te verdienen. Er zijn veel blogplatforms en ik kan je alle voor- en nadelen van elk platform geven, maar dat doe ik hier niet.

In eenvoudige bewoordingen, wanneer u van plan bent een blog te lanceren, is de beste en meest geprefereerde manier om dit te doen het gebruik van de CMS WordPress .

WordPress wordt beschouwd als de beste blogging-platforms die er zijn en zorgt momenteel voor meer dan 32% van de websites op internet.

Dat betekent statistisch gezien dat elke derde website die u bezoekt, op WordPress draait. De maatwerk en het gemak van toegang die u krijgt met WordPress is iets dat u niet kunt vergelijken met een ander platform.

Het is heel eenvoudig om de website of een WordPress-blog in te stellen. Hier is een korte handleiding over hoe u uw WordPress-blog binnen 10 minuten kunt starten .

Zelfs als je geen technische achtergrond hebt, kun je je blogreis beginnen en er geld mee verdienen met het WordPress-platform. U kunt uw hele website letterlijk vernieuwen zonder een enkele regel code aan te raken.

Dus, kort samengevat , je hebt een goede blog nodig en een blog die al is opgezet om er geld mee te verdienen.

Stap 2: nuttige en goede inhoud publiceren

Nu, als je eenmaal je blog hebt opgezet en je hebt de website in gebruik, is het volgende belangrijkste dat je moet doen, het creëren van bruikbare inhoud . Je blog heeft geen goede waarde als je geen kwaliteitsinhoud voor de gebruiker hebt.

Waarom zullen mensen jouw blog bezoeken, is de echte vraag hier.

U moet meerdere artikelen in de niche van uw blog schrijven voor uw gebruikers. Je moet diversiteit behouden en de kwaliteit van je blog zo goed mogelijk houden om mensen naar je blog te laten komen en blijven.

Breng meer focus op hoe u iemands leven beter kunt maken. Meestal zal het een oplossing bedenken voor hun probleem of hen vermaken, maar het is niet beperkt tot dat.

Wanneer een persoon uw website bezoekt, moeten ze kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn en u kunt dat opgeven door kwaliteitsinhoud op uw website te uploaden.

Je kunt verhalen vertellen op je blog met de magie om elk onderwerp interessant te maken en de moeite waard om te lezen. U kunt ook verschillende technieken proberen toe te passen om uw inhoud boeiender en interessanter te maken.

Stap 3: begin met het promoten van uw inhoud

Nu heb je je blog ingesteld en je hebt daar met succes ook goede inhoud toegevoegd. Wat nu? Gaan de lezers automatisch opdagen? Niet noodzakelijk.

Zodra u klaar bent met het publiceren en uploaden van inhoud, moet u deze bereiken voor uw doelgroep . Je kunt niet van mensen verwachten dat ze willekeurig jouw blog kiezen uit de pool van duizenden blogs die er zijn. U moet uw inhoud en blog aan de gebruikers verkopen.

Ik ben het ermee eens dat uploaden en schrijven geen taak is die voor eens en voor altijd kan worden afgerond, en dat het een doorlopend proces is dat elke keer op je blogreis moet worden geregeld, maar ironisch genoeg is dit een van de fouten die mensen maken maken wanneer ze aan hun blogreis beginnen.

Je moet je richten op zowel het publiceren als het promoten van je inhoud om deze te laten werken. Het kan een hele klus worden, maar daar is geen alternatief voor. Je moet ook zorgen voor promotie.

Er zijn veel manieren waarop u uw inhoud kunt promoten, zoals sociale-mediamarketing , het promoten van uw inhoud en elke andere promotie die u kunt doen op uw blog.

Nogmaals, het maakt niet uit hoe goed en waardevol de inhoud is die je op je blog hebt geschreven, het heeft geen zin als je beoogde klant niet kan vinden wat je probeert te verkopen. Dus, in een notendop, je moet promoten.

Een van de beste en effectieve manieren om zelf promotie te maken, is door Social Media Marketing te starten. Je kunt regelmatig posten op je sociale media-accounts en ze koppelen aan je blog, zodat je deze gebruikers kunt doorsturen naar je blog en ze vanaf dat moment kunt gebruiken. Zodra de gebruiker op uw blog staat, kunnen uw inhoud en uw kwaliteit het overnemen.

Stap 4: mensen op uw blog laten blijven

Nu heb je je content up and running en met continue inspanningen en toewijding zie je ook mensen naar je blog komen. Geweldig nieuws!

Maar nu, omdat al uw inkomsten afhankelijk zijn van wie uw gebruiker is en hoe lang ze tijd op uw website doorbrengen, moet u ervoor zorgen dat ze blijven en ook terugkomen . Als het u is gelukt om getarget verkeer op uw website op te halen en door te sturen, kunt u nu de focus verleggen op hoe u hen kunt laten blijven.

Een van de belangrijkste dingen die ervoor zorgen dat ze blijven, is je inhoud.

Natuurlijk komen de gebruikers naar je blog om te lezen waar ze in geïnteresseerd zijn en als ze vinden dat wat je aanbiedt van niet zo veel goede kwaliteit, kunnen ze teruggaan en afzien van terugkomen. Dit is de reden waarom u nuttige inhoud op uw blog moet toevoegen.

U kunt zelfs leadmagneten op uw websites opnemen, zoals abonnementsformulieren en magneten voor inhoudspromoties, waarmee u uw gebruikers kunt behouden en uw publiek kunt laten groeien.

Als je merkt dat de doelgroep van je blog groeit, kun je zelfs een community in je blog starten. Op deze manier kunt u uw publiek laten groeien en hen een digitale ruimte geven om ook met andere gebruikers te communiceren.

Een andere geweldige manier om in een vroeg stadium met uw gebruikers te communiceren, is door te reageren op de opmerkingen van uw blog . Reageren op opmerkingen kan veel doen dan je kunt bedenken. Misschien hebben andere gebruikers dezelfde vraag en als u hierop antwoord, kunnen ze alleen maar krijgen wat ze nodig hebben.

Wanneer u een opmerking plaatst, vertelt dit de gebruikers ook dat u meer bent dan alleen iemand die graag over zijn ideeën of dingen praat. Integendeel, u die de vragen van anderen respecteert, geeft u alleen maar in uw voordeel.

Nu u uw autoriteit en reputatie hebt gevestigd in uw niche, ziet u een aanzienlijke toename van uw gebruikersbestand. Omdat je mensen op je blog hebt, kun je gemakkelijk inkomsten genereren met je blog. Dus laten we beginnen met het gedeelte waarin we leren hoe je geld kunt verdienen met bloggen.

De reden dat je alle bovenstaande stappen moet uitvoeren, is dat je niet kunt beginnen met het verdienen van geld door alleen maar alle methoden toe te passen waar ik nu over ga praten.

U heeft gebruikers of verkeer op uw website nodig om geld te verdienen. Als u geen gebruikersbestand heeft, heeft u bijna geen manieren om inkomsten te genereren met uw website.

Meestal slaan mensen het gedeelte over waar ze waardevolle inhoud moeten toevoegen en moeten dat delen zodat ze verkeer kunnen genereren en uiteindelijk geld kunnen verdienen aan een website die geen of een klein aantal bezoekers heeft.

Weet je wat er in dat geval gebeurt? Deze blogs mislukken en vinden het moeilijk om te herstellen en geld te verdienen.

Dus, om het in Blogging te laten werken, moet je verkeer naar je blog brengen en het populair maken voordat je verder gaat en daar dingen gaat verkopen.

Hoe geld te verdienen en geld te verdienen met je blog

Nu gaan we op verschillende manieren bekijken hoe u inkomsten kunt genereren met uw blog en er geld mee kunt verdienen. Als je al een blog hebt en veel verkeer hebt, kun je een van de onderstaande tips implementeren. Al deze tips worden veel gebruikt in de branche en kunnen worden gebruikt om geld te verdienen in niches en verschillende onderwerpen.

Dus laten we zonder verdere stappen de methoden bekijken om geld te verdienen met je blog.

1. Affiliate marketing

Affiliate Marketing is een van de beste manieren om geld te verdienen in de blogindustrie. Hier is hoe iemand kan verdienen met affiliate marketing.

Het begint bij de adverteerder die een product wil verkopen . De adverteerder komt tot een overeenkomst dat zij u een commissie zullen geven voor elke verkoop die plaatsvindt vanaf uw site of de koper die van uw site komt.

De adverteerder geeft u een unieke traceerbare link die een record van de bezoekers van uw link zal bevatten. Op deze manier weet de adverteerder wanneer u een koper stuurt om een ​​aankoop te doen.

U voegt nu die traceerbare link toe aan uw website, zodat uw bezoekers erop kunnen klikken en de website van de adverteerder kunnen bezoeken. Zodra de gebruikers het product kopen via uw link, krijgt u een commissie van die verkoop.

Dit is ook een van de meest populaire methoden. Elke blogger die serieus bezig is met bloggen, heeft affiliate marketing opgenomen in zijn reis.

De meest bekende en meest gebruikte platforms voor affiliate marketing is het Amazon Affiliate-programma . Dit programma biedt verschillende commissiepercentages op basis van de gekochte producten. Ditzelfde programma is ook te vinden op andere digitale platforms.

2. Sponsoring

Wanneer u uw autoriteit opbouwt in uw branche, ontvangt u aanvragen van bedrijven om hun product of merk in uw blog te vermelden. Hiervoor betalen de bedrijven u een bedrag in ruil voor het aanbieden van hun product of dienst in uw blog.

Als u de bovenstaande stappen voor het maken van een succesvolle blog hebt uitgevoerd, zult u niet veel moeite hebben om betaalde sponsoring en deals te krijgen. De adverteerders of de promoters moeten controleren of u een goede kwaliteit van uw blog hebt behouden of niet. Als je blog een goede reputatie heeft, kun je gemakkelijk sponsorcontracten afsluiten.

Veel mensen hebben dit mentale beeld dat sponsorpartnerschap je eruit kan laten zien als een uitverkoop, maar dat is niet het geval als je slim bezig bent met sponsoring. De kunst is om niet te hebzuchtig te worden. Ik weet dat sponsoren heel spannend kunnen zijn. Per slot van rekening ziet iemand potentieel in je werk, en jij en dat kan intimiderend zijn. Maar u moet ook uw merk behouden.

Ga alleen met de merken die een reputatie hebben in de industrie en niet degenen die worden geconfronteerd met enige kritiek omdat je ook kritiek kunt aantrekken voor het promoten van die merken.

Wees niet te luid wanneer je je sponsors promoot. Het maakt niet uit hoe goed uw sponsors u betalen, overdrijf ze niet en maak ze de prioriteit boven uw inhoudskwaliteit.

U moet eerst uw eigen afbeelding maken en als u dat eenmaal hebt gedaan, ziet u goede merken op uw pad komen.

3. Advertentie-inkomsten

Advertentie-inkomsten zijn een van de meest voorkomende inkomstenbronnen voor bloggers. Hoewel het niet de meest ideale bron is als je net begint.

De reden waarom ik AdSense niet adviseer, is dat het u niet veel geld oplevert bij het onderbreken van de gebruikerservaring door flitsende advertenties weer te geven. Het laatste dat u op uw blog wilt, is net begonnen met het verlagen van de merkwaarde door vervelende advertenties weer te geven.

Toch is het een van de meest voorkomende inkomstenbronnen voor bloggers, en dit geldt voor de bloggers die een groot aantal bezoekers op hun website hebben.

Google’s AdSense is een van de meest populaire adverteerders in de branche. Je kunt er mee aan de slag als je wilt beginnen met het verdienen van advertenties.

Ik raad u aan om pas advertenties te laten zien als uw website 25.000 pageviews heeft bereikt.

In zekere zin kunnen we zeggen dat hoe meer paginaweergaven u heeft, hoe meer u uit AdSense-advertenties kunt halen. Hoewel het in vergelijking met andere bronnen heel wat minder is, kan het een betrouwbare bron zijn als u veel verkeer op uw website heeft.

4. Producten of diensten verkopen

Nu is dit nog een geweldige manier om geld te verdienen waar mensen moeite mee lijken te hebben. Het verkopen van uw eigen product of dienst op uw blog is iets dat u een goed bedrag kan opleveren als u het goed doet.

De meest voorkomende vorm van deze inkomstenbron is de verkoop van handelswaar van het merk van de blog. Dit wordt op grote schaal toegepast als de eigenaar van de blog begint of zijn eigen online winkel of e-winkel opzet en daar zijn eigen merchandise gaat verkopen.

Soms werken bloggers samen met bedrijven zoals ‘Representative’ en beginnen ze die te verkopen, omdat ze het meeste van het vuile werk niet hoeven te doen.

Maar er is één ding waar u op moet letten voordat u uw merchandise lanceert. Het enige dat zal bepalen hoe goed je merchandise doet. Waar ik het over heb is  Fan Base .

Het belangrijkste recept voor het verkopen van je merchandise is door vooraf een fan te maken. Als niemand of heel weinig mensen je kennen, dan zal het moeilijk zijn om je merch te verkopen.

Los van het verkopen van merch, kunt u beginnen met het verkopen van uw eigen producten . Dit kan eenvoudig worden gedaan met WordPress-websites met behulp van plug-ins zoals WooCommerce. Het zorgt voor alle dingen die u nodig hebt om uw eCommerce-winkel in te richten. U kunt digitale producten verkopen die de gebruikers kunnen gebruiken.

Als u niet voor fysieke producten wilt gaan, kunt u abonnementen verkopen voor uw premiumcontent . U kunt ook printables gaan verkopen die de gebruikers kunnen gebruiken en een waarde voor hen kunnen hebben.

5. Ecourses

Dit gebeurt meestal door professionals met een goede domeinkennis in de branche waarin ze werken. Maar dat betekent niet dat je het niet kunt doen. Zelfs als u net bent begonnen met uw blogreis, kunt u ook online cursussen voor beginners en voor iedereen die wilt leren verkopen .

Maar omdat u anderen gaat lesgeven, moet u over een goede hoeveelheid kennis beschikken, zodat de mensen die van u leren nooit aan uw authenticiteit en uw kennis mogen twijfelen. En om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, moet u aan uw kennis werken.

Als u werkt met een WordPress-website en een online cursus wilt opzetten, zijn er vele manieren waarop u dat kunt doen.

U kunt plug-ins gebruiken zoals LifterLMS of LearnDash . Beiden zijn leerbeheersystemen die je kunnen helpen bij het maken van je eigen koers zonder een enkele regel code aan te raken.

Wanneer u uw cursus aan het opbouwen bent, voegt u er een goede hoeveelheid waarde aan toe, zodat de gebruiker niet moet afzien van het betalen voor een cursus. Zorg ervoor dat uw mogelijke kandidaat in staat is om te begrijpen hoe zij van uw cursus zullen profiteren.

6. Donaties

Dit is een geweldige manier om geld te verdienen of geld in te zamelen. Als u een blog beheert en niet op een andere manier inkomsten wilt genereren met uw inhoud en wilt dat uw inhoud gratis beschikbaar is, kunt u beginnen met het accepteren van donaties .

Dit wordt meestal gedaan door blogs met literatuur en educatief materiaal voor hun gebruikers. Een van de meest prominente voorbeelden hiervan is Wikipedia . Ze hebben de website-advertenties gratis gehouden en hun enige bron van inkomsten tot nu toe zijn donaties.

Je kunt ook gaan met donaties, maar dit recept gaat niet goed samen met andere methoden om geld te verdienen. Als je donaties gaat accepteren, moet je opnieuw nadenken over de andere technieken om geld te verdienen of ze al dan niet worden uitgevoerd.

7. Freelancen

Als u geen 9 of 5 banen wilt werken, kunt u altijd kiezen tussen de mogelijkheid om freelance aan te bieden en onafhankelijke projecten te doen op basis van uw vaardigheden.

Dit gebeurt meestal door professionals die hun persoonlijke blog runnen en op hun blog schrijven over het werk dat ze doen. Zodra ze een goede hoeveelheid verkeer ontvangen, beginnen ze hun freelancingservices aan de gebruikers aan te bieden.

Het goede hieraan is dat je gaat werken met mensen die echt geïnteresseerd zijn in de manier waarop je werkt en het werk dat je doet.

Uw blog en uw werk helpen u ook bij het opbouwen van uw merk. Als u dit op een hoger niveau wilt tillen op freelanceniveau, kunt u een portfolio-pagina op uw blog instellen die u kan helpen bij het tonen van uw werk. Het beste deel is dat dit eenvoudig kan worden gedaan met de plug-in Portfolio-ontwerper en dat ook zonder dat je in de codering zit

Al deze manieren om geld te verdienen met uw website zijn vrij eenvoudig en u kunt deze methoden eenvoudig integreren om geld te verdienen met uw blog, maar vergeet het eerste deel van de blog niet.

Je moet de vier bovengenoemde stappen volgen voordat je begint met het proces van het genereren van inkomsten. Zodra je verkeer binnenkomt, zul je merken dat het vrij gemakkelijk is om inkomsten te genereren met je blog en zul je meer mogelijkheden vinden om geld te verdienen met je blog.

Welke methode zal je het eerst gebruiken? Welke denk je dat je geld oplevert? Zet het neer!

Voeg je bij 10.304 andere volgers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.