Theo Herbots Open-Vld-Tienen op de Tiense Braderij

Het was gisteren een prachtige Braderij in Tienen, niet in één straat maar een kilometers-lange braderij door heel wat verschillende straten.

Prachtige standen, heel veel volk en een enorm goede sfeer.

Het was voor de eerste maal dat het werd toegelaten dat Politieke Partijen er ook een standje mochten hebben en daar hebben verschillende partijen gebruik van gemaakt.

#Open-Vld-Tienen heeft er evenwel doelbewust voor gekozen om dat niet te doen.

Zoals iedereen ondertussen reeds weet is de slagzin van #Open-Vld naar de gemeenteraads-verkiezingen 2018 toe

“Gewoon doen”

#Open-Vld-Tienen legt niet alleen het accent op “Doen”, maar ook aan “Gewoon”

Wij hadden er dan ook verkozen om “gewoon” te “doen” en samen met deze ploeg ons te mengen tussen de vele bezoekers en net zoals wij dat gedaan hebben met onze Polls te luisteren naar “ALLE” Tienenaars.

Ja dat wil ik nog vermelden, wij zijn maandenlang elke zaterdag door Tienen getrokken om overal gaan aan te bellen, naar “Alle” Tienenaars te luisteren en wij zijn volop bezig om aan de hand hiervan ons programma en onze doelstellingen op te stellen.

Dus “ons” programma is “niet” opgemaakt door #Open-Vld-Tienen maar door de Tienenaars zelf

De uitslagen van deze Polls zullen hier binnenkort uitgebreid worden bekendgemaakt, maar ook op onze andere websites

Sorry aan de mensen wiens straten we misschien niet hebben aangedaan, maar neem eens een stadsplan van Tienen, bekijk eens hoeveel huizen en wijken er zijn.

Bedenk dan nog dat we de formulieren niet zomaar in de brievenbus hebben gedeponeerd maar overal hebben aangebeld en met de mensen hebben gesproken die opendeden.

We hebben ons uiterste best gedaan en we hebben zeker niet zo maar doelbewust straten overgeslagen.

Bovendien hebben we regelmatig Polls verspreid via Facebook om och te trachten “iedereen” te bereiken en hebben daar veel respons gekregen.

Het staat “iedereen” vrij om hier beneden een reactie te geven en er zal zeker rekening worden gehouden met Uw vragen en opmerkingen

Breng eens een bezoekje aan deze websites om meer over ons te vernemen

voor onmiddellijke toegang tot de sites KLIK ==>>HIER<<

Vriendelijke Groet

#Theo-Herbots Kandidaat 22 Lijst Open-Vld-Tienen home-page==>>

2 comments

  1. Hallo,
    Ik woon in Kumtich, een beetje afgelegen, en dus neem ik het jullie volledig niet kwalijk dat jullie in “mijn” straat niet zijn gepasseerd.
    De online enquêtes heb ik blijkbaar ook op een of andere manier gemist.
    Ik neem dus deze weg om een reactie achterlaten.
    Ik woon sinds 12 jaar in Kumtich (daarvoor woonde ik in verschillende deelgemeenten van Leuven en daarvoor nog in Warschau, dus mijn referentie is een dynamische ambitieuse stad).
    Sinds enkele jaren zie ik echt wat verbetering in Tienen, het begint jonger en dynamischer aan te voelen (ik denk aan de pop-ups in het Oude College, aan Heldenland…).
    Ik zie ook hoe de omgeving groeit met nieuwe verkavelingen en (service)flats. Meer en meer jonge gezienen strijken neer in de regio, maar toch blijkt Leuven aantrekkingskracht uit te oefenen voor cultuur en shopping.
    Ik stel voor om de aantrekkingskracht van Tienen op omringende dorpen / stadjes te verhogen door een “goeden kruispunt” aan te leggen met winkels en horeca die zondag open zijn.
    Graag hoor ik jullie reactie en geef ik meer argumenten “pro”

    Beste groeten,
    Marta Pogorzelska

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.