Engelstalige Teksten op Theo Herbots TV nu ook vertaalbaar

Het programma dat ik had geschreven en waar ik het Translate Google Toolkit had voor ingebouwd, was zo afgesteld dat enkel Nederlandstalige teksten konden vertaald worden.

Gezien Theo Herbots TV ook heel wat Engelstalige teksten binnenkrijgt en deze niet konden aangepast worden heb ik een nieuw programma bijgevoegd waar ook deze teksten in 56 talen kunnen vertaald worden.

Ik weet het, ik krijg vaak de opmerking dat deze vertalingen verre van optimaal zijn. Ik zie echter een enorme positieve evolutie in de vertalingen via Translate Google Toolkit. In het begin werden enkel woorden vertaald door Translate Google Toolkit, maar gaandeweg worden er ook zinnen vertaald door Translate Google Toolkit en de aanpassing aan de gramatica wordt ook steeds beter en beter, zodat ik er zeker van ben dat in een zeer nabije toekomst Translate Google Toolkit optimaal zal functioneren.

In elk geval ook al is de vertaling momenteel nog niet optimaal, toch kan eenieder wel begrijpen waar zowel de Engelstalige als de Nederlandstalige teksten op Theo Herbots TV over gaan en Theo Herbots TV volgen in 56 verschillende talen.

Vriendelijke groet

Theo Herbots TV

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.