Wie is Theo Herbots?

Ik ben niet fier dat ik alcoholist ben, maar ik ben wel fier dat ik er iets aan gedaan heb

Dit is geen Blog waar ik verwijten ga maken naar mensen die alcohol gebruiken, maar wel een middel voor diegenen die de alcohol niet meer onder controle hebben en daar hun eigen leven, maar nog erger het leven van diegenen die hun dierbaar zijn, mee verwoesten.

Ik ga hier geen verwijten maken naar anderen toe, gewoon over mezelf schrijven, wat er is misgelopen in mijn alcohol-gebruik, wat de gevolgen geweest zijn, hoe mijn leven ontaard is in een hel voor mezelf, maar ook voor anderen; hoe ik uiteindelijk tot de nuchterheid gekomen ben en uiteindelijk het geluk van de nuchterheid heb leren kennen.

Ik hoop met deze getuigenis andere alcoholisten te kunnen wakker schudden en hun te bevrijden uit de hel van de verslaving en dat zij ook uiteindelijk het geluk van de nuchterheid leren kennen

Schrijf U in op de nieuwsbrief en U blijft automatisch op de hoogte van mijn boeiende levensgeschiedenis, waar ik het niet alleen zal hebben over alcoholisme, maar ook over andere getuigenissen.

Alvast bedankt voor het lezen van deze mail

Vriendelijke groet

Theo Herbots

5 comments

 1. Dag Theo, ik ben niet fier op al mijn zonden (fouten tegenover God, mensen en mezelf), maar ben des te meer blij over vergeving en genade. Hierbij gaat alle eer naar God, Hij zorgde voor het offer waardoor vergeving mogelijk is en Hij zorgde dat ik dit goede nieuws hoorde. Ook zorgde Hij ervoor dat vergeving, genade doordrong tot in mijn hart. Hierdoor ben ik in plaats van vast te lopen, losgemaakt tot een nieuw leven. Duizendmaal dank. Mijn bijdrage? De hoogmoed en trots afleggen en toegeven hoezeer ik deze redding nodig had (Ook met hulp van de Heilige Geest). Toch één ding kon niemand anders voor mij doen; de deur van mijn hart opendoen voor zo’n God. Het allerbeste wat ik ooit deed. Hartelijke groeten, Rein

  Geliked door 1 persoon

 2. Heel moedig Theo, proficiat!
  Je getuigt van karakter met je doorzetting van de drank af te blijven. Dat dwingt heel veel respect af. Daar moet je echt een ruggengraat voor hebben. Je getuigt ervan voor iets te staan. Teveel mensen zijn helaas meelopers. Je vindt daar ook weinig authenticiteit. Maar jij komt uit voor je falen. Jij geeft openlijk je zwakheid toe. Jij komt ervoor uit dat je hulp nodig hebt! Jij wil getuigen van je verslagenheid opdat anderen ook zouden zien dat herstel mogelijk is.
  Jij staat voor anti-alcohol en dit zorgt ervoor dat je niet voor zoveel andere dingen valt. Proficiat!
  Hartelijke groeten,
  Dominique

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.