Smoothie sunday ~ Roze wolk

Sannahhh

Heey hallo! Ik denk dat al mijn mede-studenten hier last van hebben: tentamenstress. Volgende week tentamenweek en heel veel opdrachten die nog allemaal ingeleverd moeten worden waar je eigenlijk 8 weken geleden al aan had kunnen beginnen, maar natuurlijk niet gedaan. Heerlijk! Maar deze smoothie van vandaag is heerlijk tijdens het studeren om je brein weer een beetje op te frissen ;).

Heey! I think that all my fellow students all have this now: exam stress. New week exam week and a lot of assignments that have to be handed in while you actually could have started making them already 8 weeks ago, but obviously you didn’t do that. Yay! But today’s smoothie is very good during studying to refresh your brain a little ;). 

View original post 247 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s