Feestelijke trifle

Bezoek eens deze prachtige Blog, en als U toch op zoek bent naar lekkere gerechten, is het zeker de moeite om U er op te abonneren

Vandaag verklap ik het recept van mijn beste toetje aller tijden aan jullie.. Dit maakte ik op oudjaarsdag. We hebben met vrienden een soort buffet georganiseerd waarbij iedereen een aantal gerechten maakte. Ik verzorgde een rundvleessalade, mini wraps en deze heerlijke trifles.

Het recept is goed voor ongeveer 6 glaasjes met trifle, succes gegarandeerd want ze zien er ook nog eens prachtig uit met al die laagjes. Echt een aanrader om te maken als je je visite eens wilt verrassen!

Oké tijd om aan de slag te gaan. Wat heb je nodig?

2 appels in kleine stukjes gesneden, wat kokosbloesemsuiker en kaneel, cake, wat appelsap, gele vla, wat magere kwark, ongeveer 5 bastognekoekjes, gehakte pecannoten en honing. Een ronde koekjes uitsteker die iets kleiner is an je glaasje en natuurlijk 6 glaasjes waarin je je toetjes gaat maken.

Als eerste ga je de stukjes appel bakken in de pan met…

View original post 225 more words

#Dessert #Gezonderecepten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.