LIZZY IS VERLIEFD

Prachtig en informatief Blog

Lizzy proeft Haarlem- en omstreken

Ons Mallmann dinerEen tijdje geleden ontdekte ik op Netflix de serie “Chef’s Table”, een documentaire over de beste chef-koks ter wereld. Het mooie aan de serie is dat hij niet alleen maar gaat over de kookkunsten van de heren (en 1 dame, Niki Nakayama van N/Naka in L.A., wat een artieste is dat), maar ook over de aanloop naar de hoogtepunten in hun carrière, hun grootste fouten en hun toekomstvisie. Een parel.

Vooral de aflevering over de Gaucho Griller Francis Mallman maakte diepe indruk op me. Deze Argentijnse chef, die al een gigantisch succesvolle carrière vol met prijzen, sterren en mooie restaurants achter de rug heeft, kookt nu volledig freestyle in de vrije natuur. En dan dus niet in een gemanicuurd Nederlands bos maar in de binnenlanden van Patagonië, tussen de besneeuwde bergen, aan verstilde meren, in de kolkende regen, stookt hij enorme vuren op en grilt hele dieren, enorme lappen vlees, hele…

View original post 327 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.