Hamdorff in Laren heeft een nieuwe kaart

Eetsnob

    

De nieuwe menukaart van Hamdorff is zeer de moeite waard. Wij komen er regelmatig en dan is wat afwisseling in de kaart altijd welkom. Weer eens nieuwe smaken. Deze keer bestelden we “Andere blik op tonijn”, in cassave gebakken tonijn met zoetzure groenten en sesammayonaise. Niet van de kaart, maar van het menu, probeerden we het Thaise viskoekje, ook zeer smakelijk. Mag op de kaart. Gelukkig staat de old time klassieker en ook nog op: het gefrituurde scharreleitje met pata negra ham. We komen snel weer.

View original post

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.