Crostini’s met pesto, mozzarella en rucola

Violet Kookt!

crostini's met homemade pesto en buffelmozarella 110 (2)Een echt recept is deze crostini creatie niet, lekker is het wel! Kies mooie producten, dat komt de smaak ten goede. Want wist je dat de goedkoopste pesto in de supermarkt gemaakt wordt van zonnebloemolie en cashewnoten i.p.v. met olijfolie extra vierge en pijnboompitten? Kijk maar eens op het etiket. Lekkerder is het dus om zelf pesto te maken. Als je een keukenmachine hebt is dat een fluitje van een cent en ook met een staafmixer moet het (denk ik) wel lukken. Hieronder vind je het recept.

View original post 223 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.