Ontsteek de Droom in LA

Ontsteek de Droom in LA

Afbeelding van DTLA met dank aan Matt Givot

 

Als mensen praten over “het leven van de droom” in relatie tot Los Angeles, het gaat meestal Hollywood sterrendom en een stint op de Academy Awards ceremonie podium. Voor ons hier bij Organo Gold, het ontsteken van de droom is een dagelijkse gebeurtenis – maar als het gaat om Los Angeles, “het ontsteken van de droom” verwijst naar de komende mondiale conventie, die plaatsvindt deze 29-30 augustus in het zonnige en sensationele stad Los Angeles.

Dit jaar is het verdrag, dat zal worden gehost door de indrukwekkende Los Angeles Convention Center [ LACC ] beloften om de grootste te zijn (en durven wij zeggen dromerige) nog.

Hier zijn een aantal leuke feiten die een hint geven bij om slechts enkele van de dingen die in Los Angeles een plek waar het lijkt zo makkelijk om dromen te ontsteken te maken:

• Terwijl de naam van de entertainment-hoofdstad van de wereld, er is meer aan Los Angeles dan ontmoet het oog.

• Het is een van de meest etnisch diverse steden in het land. Mensen uit 140 landen spreken ongeveer 86 verschillende talen.

• Los Angeles is ook de thuisbasis van 176 hogescholen en universiteiten, met inbegrip van dergelijke prestigieuze instellingen zoals de University of Southern California (USC), UCLA, Pepperdine University, Occidental College, Loyola Marymount University en de Art Center College of Design.

• De gemiddelde temperatuur van Los Angeles is een “perfect” 75 graden.

• Geniet van de vele outdoor hot spots. Breng de dag op Santa Monica Beach of maak een fietstocht door Griffith Park 4210 hectare, het grootste stadspark met stedelijke wildernis in de Verenigde Staten.

• Om uit de zon, bezoek dan een van de 300 musea over de hele stad, of kijken naar een gratis tapen van een populaire tv-show.

• Om te nemen in de volle schoonheid van Los Angeles, rijden langs Mulholland Drive. U zult niet teleurgesteld worden door het 360 graden uitzicht over de stad, de oceaan en de bergen.

Het is tijd om je dromen te ontsteken. Zult u er bij ons in Los Angeles? De OG International Convention 2015 belooft te worden een-dream come-true – dus veilig uw tickets en hotel accommodaties vandaag om ervoor te zorgen u niet te missen evenement.

 

VERGEET “NIET” TE DELEN MET FAMILIE VRIENDEN EN KENNISSEN , ZIJ ZULLEN U DANKBAAR ZIJN

download (1) ENJOY YOUR FAMILYdownload (1) ENJOY YOUR FRIENDS   download (1)Share

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: