The Beauty of Coffee & Community

Nederlandse vertaling onderaan (vertaald door Google-Translator)

The Beauty of Coffee & Community

  Organo Gold is again this year a proud supporter of the Canadian Cancer Society’s Miss Chinese Pageant Gala Dinner. […]

10312594_10153744141536515_4916495382942762036_n

 

Organo Gold is again this year a proud supporter of the Canadian Cancer Society’s Miss Chinese Pageant Gala Dinner. When we were first invited to sponsor this event, we felt honored to be able to give back to our community here in Canada.

After attending last year’s event, we also realized how important and relevant it was for us to support this worthy cause. That’s partly because one of the main objectives of OG Cares is to focus on the well-being and education of youth; the cornerstone of the entire community’s future. Contemporary society and the media machine place a lot of emphasis on superficial beauty — which has led many members of the younger generation to believe that to be beautiful, you have to be a specific size, shape or style. But our job as a part of this community is to show young people that real beauty, inside and out, is best attained by a healthy attitude and a healthy lifestyle.

And of course, OG products can be part of that lifestyle. Our Founder and CEO Bernardo Chua started Organo Gold with a vision “to bring the treasures of the Earth to the people of the word” — and the unique way he chose to do that was via coffee and tea. By infusing popular beverages such as coffee and tea with the Ganoderma Lucidum mushroom, OG has been able to share the power of what has for centuries been dubbed “The King of Herbs” to millions of coffee, tea and hot chocolate drinkers around the world.

With the combination of Ganoderma Lucidum and our network of Independent Distributors, Organo Gold has been able to transform a simple cup of coffee into a lifestyle that has positively impacted millions of people. So, we feel that OG supports inner and outer beauty, as well as the maintenance of a healthy lifestyle.

DSC01265

And of course, there have been many stories in the mainstream lifestyle media recently about how beneficial caffeine can be for outer beauty, including its help in enhancing hair color, hair strength and growth, and in helping skin care creams tighen and smooth the skin. We hope these caffienated beauty tips are something the contestants in this year’s Miss Chinese Pageant embrace, pictures as they are of both inner and outer beauty.

We look forward to attending the event again in 2014, and helping to spread the word about this great cause, through both our OG Cares program and our large network of Independent Distributors in 37 countries across the globe.

Nederlandse versie (vertaling door Googletranslator)

De schoonheid van Coffee & Community
Organo Gold is ook dit jaar weer een trotse supporter van Miss Chinese Pageant galadiner de Canadian Cancer Society’s. […]

Organo Gold is ook dit jaar weer een trotse supporter van Miss Chinese Pageant galadiner de Canadian Cancer Society’s. Toen we voor het eerst werden uitgenodigd om dit evenement te sponsoren, we voelden vereerd om te kunnen terug naar onze gemeenschap hier in Canada te geven.

Na het bijwonen van het evenement van vorig jaar, realiseerden we ook hoe belangrijk en relevant was voor ons om dit goede doel te steunen. Dat komt deels omdat een van de belangrijkste doelstellingen van OG Cares is vooral gericht op het welzijn en de opvoeding van de jeugd; de hoeksteen van de toekomst van de gehele gemeenschap. Hedendaagse samenleving en de media machine plaats veel nadruk op oppervlakkige schoonheid die heeft ertoe geleid dat veel leden van de jongere generatie te geloven dat om mooi te zijn, moet je een bepaalde grootte, vorm of stijl zijn. Maar onze taak als een deel van deze gemeenschap is om jongeren dat echte schoonheid van binnen en buiten, het best worden bereikt door een gezonde houding en een gezonde levensstijl te tonen.

En natuurlijk, OG producten kan een deel van die levensstijl. Onze oprichter en CEO Bernardo Chua begonnen Organo Gold met een visie om de schatten van de aarde aan de mensen van het woord te brengen en de unieke manier waarop hij koos om dat te doen was via koffie en thee. Door het inbrengen van populaire dranken zoals koffie en thee met de Ganoderma Lucidum paddestoel, heeft OG in staat om de kracht van wat eeuwenlang de bijnaam “The King of Herbs” om miljoenen van koffie, thee en warme chocolademelk drinkers over de hele wereld te delen geweest.

Met de combinatie van Ganoderma Lucidum en ons netwerk van onafhankelijke distributeurs, heeft Organo Gold in staat om een eenvoudige kop koffie te zetten in een levensstijl die positief heeft beïnvloed miljoenen mensen geweest. Dus, we voelen dat OG ondersteunt innerlijke en uiterlijke schoonheid, evenals het behoud van een gezonde levensstijl.

DSC01265

En natuurlijk zijn er veel verhalen in de mainstream lifestyle media onlangs over hoe heilzaam cafeïne kan zijn voor de uiterlijke schoonheid, met inbegrip van haar hulp bij het verbeteren van haarkleur, haar kracht en groei, en in het helpen van huidverzorging crèmes tighen en de huid glad. We hopen dat deze caffienated beauty tips zijn iets wat de deelnemers van dit jaar Miss Chinese Pageant omarmen, foto’s als ze zijn van zowel de innerlijke en uiterlijke schoonheid.

We kijken uit naar het bijwonen van het evenement weer in 2014, en helpen om het woord over deze grote oorzaak, door zowel onze OG Cares programma en ons grote netwerk van onafhankelijke distributeurs in 37 landen over de hele wereld.

Ik zou U zeer dankbaar zijn indien U  hier beneden een opmerking zou willen achterlaten, “Thanks”

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.